Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

On vedel ze si u nas nezahraje tak radsi utekl k Oilers pac vedel ze tam si v obrane zahrajou i mnohem vetsi drevaci :lol2:

No offense, sranda musi byt a kdybych nad kazdym nasim draftovanym hracem ktereho uz nemame mel premyslet proc odesel, proc jsme ho vymenili atd atd tak me z toho je*ne, beru to tak jak to je, obcas zanadavam a jedeme dal, stejne to neovlivnime :)
Hlboko sa ospravedlňujem, ak to už niekto posielal, ale zmeškal som to.

:sok: :lol:
https://vine.co/v/O6Hzu3dZdVr" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak uz vime,ze Viki u nas po sezone nepodepise...:( ach jo
ja si fakt neviem uz ani predstavit, co bude treba k tomu, aby tento :censored: manazment Oilers vypadol uz do riti. Momentalne je snad vsetko v Oilers uplne zle :!: - vlastnik katz, lowe, mact, scouting, eakins. Odstranit tuto chobotnicu bude velmi narocne :scare: seria prehier nestaci, nekonecne niekolkorocne suckovanie nestaci, hnev a tlak fanusikov nestaci, kritika novinarov nestaci, mizerny scouting nestaci. Zostava uz len spustit bombu na Rexall. :hroza:

Marincin sa vyjadril, ze by radsej odisiel, Fasth uz straca nervy, Joensuu sa radsej spakoval do Svajcu.. :rofl: predpokladam ze momentalne by radsej odisiel kazdy jeden hrac. To sa potom Eakins moze aj na hlavu postavit, ale tych hracov k lepsim vykonom neprinuti.

Ak to dotankujeme na McDavida a uvidim na drafte vyskereneho MacTho a Lowa, ako mu obliekaju dres, tak sa na mieste do :grc: a moje sympatie k tomuto timu velmi klesnu a viacmenej si budem zelat neuspechy, dokym tam budu ti blbci, pretoze uspechy si absolutne nezasluzia, bodaj by im teda ani Connor, ani Eichel nepomohol.
Vůbec nevím, kdo je váš majitel a co je zač, ale jemu kladu tu největší vinu. Sami to tady tvrdíte, Eakins není špatný kouč, ale když je tým rozežraný zevnitř a hráči hrají bez zápalu, tak by tam neudělal nic ani Babcock. Kádr rozhodně není dobrý, ale zas ne tak špatný na tu bídu, kterou předvádí. My byli dole taky (ale samozřejmě pořád neporovnatelně lépe v porovnání s vámi), což vygradovalo v poslední místo v konferenci a přišla čistka. Krom uklízeček nezůstal kámen na kemeni a rok na to jsme s decentně posíleným kádrem udělali PO, o loňsku nemluvě. Tohle je podle mě poslední možný tah i u Vás, pokud by ani to nepomohlo (za předpokladu výběru dobrých lidí), bych ten klub zavřel :giggle:
Tak slaboučké Buffalo, všeobecně považováno za nejslabší tým v Lize, už má 7-bodovej náskok na Oilers. Může být ještě hůř? :)
honziss píše:Tak slaboučké Buffalo, všeobecně považováno za nejslabší tým v Lize, už má 7-bodovej náskok na Oilers. Může být ještě hůř? :)
Věř,že pořadí v tabulce je nas posledni problem..
Nemám EDM nijako rád, skôr naopak, kvôli všetkým tým 1kám čo majú a aj taz z toho nič, ale už mi ich začína byť normálne ľúto...
Davvy píše:Nemám EDM nijako rád, skôr naopak, kvôli všetkým tým 1kám čo majú a aj taz z toho nič, ale už mi ich začína byť normálne ľúto...
K čemu nam ty jednicky byli? K cemu? .. Kdyz ty ko*oti ve vedeni nejsou schopni nic udelat? Ver mi,ze kdyby ty nase jednicky draftovali jinne tymy,tak Hall je ted lepsi nez Tavares, Nugent top3 nahravac v lize a Yakupov TOP 10 strelec.. Ale proste se mi nechce znova opakovat co je vsechno spatne.. Jedno je ale jasny.. Dokavad tam nebude komplet jiny vedeni a lepsi trener nez Eakins,tak budeme ve srac*ach jeste dlouho
Davvy píše:Nemám EDM nijako rád, skôr naopak, kvôli všetkým tým 1kám čo majú a aj taz z toho nič, ale už mi ich začína byť normálne ľúto...
Proč?
Atlantik píše:Proč?
Protoze si tohle zadni fanousci nezaslouzi...
Atlantik píše:
Proč?
Už je to veľa aj na mňa. Viem, že si zato môžu sami, ale toto čo sa momentálne deje v Deadmontone prakticky nemá obdobu. Každým rokom si ja ako ich nefanúšik poviem, že: no horší ako minulú sezónu už byť nemôžu a hľa :-O
Olejári sú baštou hokeja a ja mám rád keď sa ľudia hokejom bavia lebo čo by bol akýkoľvek iný šport bez fanúšikov? Nič!
Napr. ako dnes Pánikov gól proti DET. (je jedno že krajan), ale jak dnes zavesil, jak zvrieskol ten komentátor "they scoore" a celý štadión v laufe, sakra o tom to je, nemusím byť ani fan Toronta, aby som mal z takých hajlajtov zimomriavky, o tomto je pre mňa hokej........a jak vidím tú zúfalosť v EDM tak už to je veľa aj na mňa ako som napísal v úvode
Eh, jsem si celkem jistej ze nepotrva dlouho a i ten record proti Vychodu pujde do minusu (napr. dnes). Proti zapadu to cca. sedi, to ano.
Atlantik píše:Eh, jsem si celkem jistej ze nepotrva dlouho a i ten record proti Vychodu pujde do minusu (napr. dnes). Proti zapadu to cca. sedi, to ano.
Kolik Oliarskejch zapasu si videl letos?
Eakins vyhozen..
Wow, tak to som necakal. Ale ak sa na jeho miesto dosadi MacT, tak to velka vyhra i tak nebude.
Marman píše:Kolik Oliarskejch zapasu si videl letos?
Vic nez by bylo zdravo.. Az doposud nechapu jak je vubec mozny ze jsem napr. vydrzel sledovat Arizona-Edmonton ve ctyri hodiny rano. Nebo ted s Anaheimem, kdyz dal Kacer gol z cistyho brejku 7 vterin po zacatku 2.tretiny. A jeste asi dalsi tri.. (Philly, prvni s Rangers a jeste neco).
arek píše:Wow, tak to som necakal. Ale ak sa na jeho miesto dosadi MacT, tak to velka vyhra i tak nebude.
Bilancia 7-19-5, keď za vás nastupujú prvokolové picky Hall, Eberle, Nugent-Hopkins, Yakupov a Draisaitl je jednoducho neodpustiteľná. 29. miesto v goal against, 28. v powerplay, 20. na penalty kill. Človek nemusí byť génius aby videl, že nič nejde správnym smerom. Ono je to celkom záhada ako môže organizácia miesto kroku vpred spraviť dva dozadu, pričom je to zdanlivo nemožné.

Eakins je schopný tréner čo dokázal u Marlies, hovorilo sa o ňom ako o jednom z najväčších trénerskych talentov. V 2012 dokráčal do finále Calder Cupu, kde podľahli Norfolku, ktorý trénoval úspešný Jon Cooper. Z Oilers ale spravil nepodarený vtip na puck-possession tím. Každopádne Edmonton prestriedal od roku 2009 už 4 trénerov (Quinn, Renney, Krueger, Eakins) a teraz príde na rad ďalší. Ale je to naozaj ich chyba? Krueger v skrátenej sezóne takmer dosiahol 50% úspešnosť. 19-22-7 bola najlepšia bilancia od roku 2008. Hall spravil 50 bodov v 45 zápasoch, Yakupov mal 17 gólov a Dubnyk solídnych 92,1SV%. Za tieto zmeny má niesť zodpovednosť MacTavish a spolu s ním šéf scoutingu Stu MacGregor. Vybrať hráča v prvom kole nie je žiadna alchýmia (polemiky bokom). MacGregor je šéfom amatérskeho scoutingu od roku 2007. Okrem 1st rounderov na seba upozornil snáď jediný hráč, a to 114. hráč draftu v roku 2011 – Tobias Reider, ktorý ako vieme hrá za Arizonu. Neschopnosť výmenou vhodne doplniť káder resp. vzdať sa vysokého picku je ukážkou toho, ako by to nemalo fungovať.

Pri predstave, že získate McDavida cítim jemné brnenie v pravačke ale to už bude chyba systému. Vtipné je, keď ľudia píšu o tom, že ak to dotankujete na McDavida tak s Oilers končia. Paradoxne fanúšikovská základňa sa rozšíri, aj keď si to Katz a spol. vôbec nezaslúžia.
Andy Grabia ‏@agrabia 1h1 hour ago
I love the Oilers. Ex-captain becomes coach, is fired as coach, then brought back as GM. He then fires coach, and makes himself coach.
Danika ‏@neekers_92
Since Nov. 9, Oilers have had more press conferences (2) than wins (1).
:rofl: :rofl: :rofl:
(Škoda, že ta jedna musela bejt zrovna proti nám :giggle: )
Vymeniť 23-ročného hráča, ktorý 2x nastrieľal 27 gólov (r. 2012 potreboval len 61 zápasov)? Okay, keď mohli vymeniť Gretzkyho. Na druhej strane ak je pravda o tom, aký je donášač... Nakoniec rozdiel medzi dobrým a zlým trejdom nie je o mene hráča ale o tom, koľko dokáže z jeho ceny GM vytrieskať. Oilers robia tento ročník bulvárne (konšpiračne) zaujímavejším.
Zrovna tohle mi prijde jako spatny krok. Taylor hraje dobre, v dobe vyluky byl snad nejlepsi LW v NHL. To spise Eberle me zklamal. Od toho jsem cekal vice. Ale ono je to tezke. Muj nazor je, ze v tymu je az prilis mnoho lidru. Od kazdeho z tech top talentu se totiz cekalo, ze bude tahat tym. Ze se bude hrat na nej. To ale bohuzel nejde. Alespon ne v Edmontonu. Nicmene Halla bych si nechal, at je donasec jaky chce. Staci se podivat na Sequina mebo P. Kanea. Povahove zadni svatousci ale tymu setsakra pomohou. Jinak v Edmontonu mi po odchodu Smytha chybi pravy srdcar a mozna i lidr (sorry Ference) .. Casem by mohl Smyth byt GM. Ja verim, ze zrovna ten by udelal vse, aby se tymu zase darilo. :)
Dneska budou v jednom paru Hunt s Justinem, to bude vzruso :D
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS