Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ano, o Prospalovi bych nepochyboval. Snad ale neuděláme zase nějaký méněcenný trade, jako např. Jokinen za Brookbanka a Melichara :| Jasně, Bouwmeestra bych bral všemi deseti, ale je o něj hodně velký zájem, a ted jde o to, kdo dá víc :?
Tak já teda Jokinena nelituji , jeden z těch hráčů co nepodával zrovna špičkové výkony . Ale pravda je ta , že za něj šlo určitě vytěžit víc , než dva farmáře a draft :twisted: ono je na čase na nějaké výměně ''vydělat'' a né jen furt prodělávat a rozdávat ostatním :!:
Jasně, neříkám že Jonine byl nějaký extra hráč, ale mohli za něj získat třeba obránce Seidenberga :D a trade by vyšel skor ona stejno :) zatím jediný trade na kterém sme letos opravdu vydělali byl Mathew Carle za Steva Emingera a Steva Downieho :good: za Bouwmeestra bysme mohli dát - Prospala, Malika a možná obětovat i nějaký ten výběr v draftu - kdyby bylo teda potřeba :D
No ale zas když vezmeš, co sme dali za Carlea, tak změníš názor :-)
Jediný slušný trade byla výměna O'Briena a Quelleta do Vancouveru za Krajíčka a Pettingera. Krajíček hraje mnohem líp než O'Brien loni a ti útočníci to je prašť jak uhoď, takže tohle bylo ok.
Z těch beků co ste tu nahodili na výměnu k nám to bude těžké. Pochybuju, že k nám někomu bude dvakrát chtít a hlavně, my nemáme co nabídnout. Máme Vinnyho, Martyho, Mikea, pak dlouho nic, pak hráči s přetáhlou smlouvou jako Malone, Prospal, pak zas dlouho nic a pak hráči do posledních dvou útoků. Jediný kdo tam nezapadá je Stamkos(ten se ale měnit nebude) a Downie(dobrý prospect, ten taky ne). A z běků kdo za něco stojí, tak bych neměnil.
Nejreálněji (když už něco teda) bych viděl trade s Torontem. Ti potřebujou posílit útok, a my můžem klidně obětovat Prospala/Craiga/Pettingera/Halla/Pettingera/Robertse i Recchiho, v nejhorším Halperna a nějaké drafty. Ale nějaké obchody bych viděl až v létě, teď budou měnit týmy, co si myslí, že mají na Cup(ti budou posilovat) s týmama, co se nedostanou do PO(ti budou pouštět, to sme my) -> pochybuju, že bysme posílili.
Asi tak no, jediná reálie bude Kaberle nebo Kubina :( ale i tak, kdyb to klaplo, lepší než nic :)
Tak, je to syice můj výmysl :D ale ted by k nám mohl zavítat Michel Therrien :) je to rozhodně lepší kouč než současný Tocchet :?
No nemyslím si , že by byl Therrien nějak extra lepší než Tocchet . Tohle se těžko hodnotí , Tocchet začíná , řek bych že naši hru o něco zvedl ( vzpomenme si na Melrose :biglol: ) , sice se s některými jeho tahy úplně neztotožnuji , ale myslím si že je OK .
No Melrose :censored: jj je pravda že Tocchet je o něco lepší :wink: ale tak Therrien má zkušenosti, a mohl by u nás dodělat alespon tuto sezonu, pak by se vidělo :D
mountain píše: Nejreálněji (když už něco teda) bych viděl trade s Torontem. Ti potřebujou posílit útok, a my můžem klidně obětovat Prospala/Craiga/Pettingera/Halla/Pettingera/Robertse i Recchiho, v nejhorším Halperna a nějaké drafty. Ale nějaké obchody bych viděl až v létě, teď budou měnit týmy, co si myslí, že mají na Cup(ti budou posilovat) s týmama, co se nedostanou do PO(ti budou pouštět, to sme my) -> pochybuju, že bysme posílili.
S tím Torontem to nevypadá vůbec špatně :thumbsup: takového Kubinu bych hned bral zpět :)
painkiller píše:No Melrose :censored: jj je pravda že Tocchet je o něco lepší :wink: ale tak Therrien má zkušenosti, a mohl by u nás dodělat alespon tuto sezonu, pak by se vidělo :D
Na letošní sezonu sere pes , hlavní je se připravit na tu další . Ted'ka Neis psal do topicu Pens že je Therrien arogantní debil , no i mně tak přišel když jsme hráli s Pittsburghem . Takových arogantních blbečku máme ve vedení víc než dost , tohle by nebyla zrovna ideální volba

Nezdá se mi ani nějak extra zkušenej , akorát loni to finále , to se mu ale sešel docela kvalitní tým :yes:
Mno jo :) tak ted by to ale hctělo jednat např. s tim Torontem :roll: a nebo se pokusi o Prongera :idea: hlavně aby na konci sezony bylo z čeho vybírat :D
btw: s Torontem bych to zkusil hned, oni maj co potřebujem my a my zase co potřebujou oni :good:
BTW , seš fanda Tampy jo ? Doufám , že zde budeš chodit pravidelně :wink: řek bych , že zde na foru máme celkem slušné zastoupení , na tu bídu co předvádíme :lol2: tak mě napadlo ( jak to zde už zminoval Safa ) zda neuděláme nějaké czech-fans site , museli by se do toho ale zapojit všichni :) co říkáte :?:
nic velkého teď před trade deadline nečekám, nejlepší hráči budou chodit do jiných týmů jako posily pro play-off, ale ten Kubina by fakt mohl vyjít :) byl by to pěkný návrat...

jj pokud by se to s tím webem uskutečnilo, tak bych se určitě zapojil
kisin píše:BTW , seš fanda Tampy jo ? Doufám , že zde budeš chodit pravidelně :wink: řek bych , že zde na foru máme celkem slušné zastoupení , na tu bídu co předvádíme :lol2: tak mě napadlo ( jak to zde už zminoval Safa ) zda neuděláme nějaké czech-fans site , museli by se do toho ale zapojit všichni :) co říkáte :?:
Nevim jestli to bylo na mě, ale fanda sem velkej :good: a s tou fan stránkou to neni špatnej nápad :cool:
Něco podobného jsme tu řešili na začátku sezony, safa už ten web má, jenomže problém je v tom, že je tady v tomhle topicu sice 130 stran příspěvků, jenže bavíme se tu většinou jen my 4 (já, leci, kisin, safa - a ten teď cosik polevil :roll: ) a teď nově painkiller. Sem tam se přidá někdo z týmu, se kterým zrovna hrajem.
Takže jestli to má cenu prakticky pro 5 lidí...
to sa mi zda, alebo Stamkos nasukal Chicagu hattrick? Sice Tampa 5:3 prehrala, no aspon sa nejako blysla 1.draftu a ked tak pozeram bol dokonca aj cisty
1:1 - 12:58 - S.Stamkos (J. MELICHAR, L. KRAJÍČEK)
2:1 - 30:28 - S.Stamkos (V. PROSPAL, G.Roberts) v presilovke 5:4
3:1 - 31:38 - S.Stamkos (S.Eminger, V. PROSPAL) v presilovke 5:4
Opět z 3:1 na 3:5 .... už to není vtipné
mountain píše:Opět z 3:1 na 3:5 .... už to není vtipné
nieje, ale aspon kus talentu ukazal Stamkos
Stamkosov prvý hattrick v NHL :good:

Zaujímavosťou je, že pri všetkých Stamkosových góloch svieti v kolonke asistencie český hokejista. :D
Ramo mal svoj den a ukazal par skvelych zakrokov,co sa tyka Rechiho,Prospala,Malone a par dalsich,tak to bolo do placu,ale hlavne Rechi :( ,hruza...Lecavalier a Louis ukazali par akcii,ale strostkotalo to na nasej obrane,alebo Huetovi.Dovolim si poznamenat,ze za stavu 3-1 pre Bolts,nas dostal na kona gol Toewsa v PP,ked vystrelil spoza brany a puk sa dostal od korcule hraca TB za chrbat Rama,do tej doby bol Ramo ako stena a privadzal nas do zufalstva,potom sme si preniesli momentum aj do tretej tretiny a zacalo nam to tam padat,obrana TB zalostna,pomala,moc brankarovi nepomohla,niekedy to vyzeralo,ze hrame PP,aj ked sa hralo stale 5 na 5..Som rad ,ze sa konecne zacalo darit aj Stamkosovi :good:.
Ty častý obraty mě už fakt štvou :evil: dcyk nadějně vedem a na posledné chvíli to projedem :eek2: jinak Stamkos se ukázal :frajer2: doufám že si těch hattricků ještě letos pár dá :D
díky popradcan za zhodnocení zápasu :thumbsup:

To že prohrajem jsem čekal, takže když jsem ráno prohlížel výsledky byl jsem spokojený. Díky Stamkosovi. Jak tady už bylo hodněkrát napsáno, Stamkos se v poslední době hodně zlepšoval a ten hattrick byl takovým dovršením toho zlepšení...jen tak dále Stevene.

Porážek teď už vůbec nelituju. Šance na play-off jsme se už vzdali tak ať je z toho aspoň nějaká solidní volba v draftu.
No co dodat k zápasu s Blackhawks , vše už zde bylo napsáno . Stamkos se mi začíná líbit , těch 40 bodů by měl letos udělat :good: to zas není tak úplně marný , Vinny měl ve své 1.sezoně 28 bodů ...

Recchi se mi v posledních zápasech taky moc nelíbil , možná bude lepší , když pude pryč :roll: aspon za něj něco dostanem ( pokud budou mít majitelé den :evil: )
Musim teda říct že i co se týře tradů, tak je to tragédie :( většinou na obchodech proděláváme :? tak snad se to letos vydaří a přijdou čerstvý posili :)
Tak to je obecně známá věc , já už se teda dost těším na Trade deadline .... ale zároven se i trochu bojím co ti šašci zas vymyslí :thumbsdown:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA