Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mitch píše:Zadna ironia prepac ak to tak vypadalo. Ak by bolo nejake stretko pri sledovani zapasu rad by som sa zucastil vratane CR. Myslim ze to mozem kludne prezradit som aktualne jeden z gastarbeitretov v prahe a nejaku dobu tu zostanem.
Pak by to chtělo rovnou zápas Canucks vs. Flames :buchac: Je hodně práce a málo času, ale kdyby se rýsovala šance předem se ozvu :wink2:
Mozna ano, neviem jak si mobilni ale s modrou audinou ( dotersz neviem co je to za model) urcite ano bychom mohli zrealzovat niecov prahe. Zatialto nechajme na pracovnu verziu.
5 bodov z 3 zápasov a vedieme západ. Takýto štart do sezony som nečakal ani vo sne. Miller podobne ako minulý rok začal fantasticky a zatial je náš najlepší hráč, snád mu forma a zdravie vydrží čo najdlhšie. Obrana tiež velmi spolahlivá, Tanev je neskutočný, dnes mal aj Hamhuis podarený zápas, Keslerovi jeho osobku ťažko znášal..
V útoku to už taká sláva nie je, síce v Anaheime sme museli hrať defenzívne, ale taký Vrbata, Baertchi, McCann či Burrows sa docela trápia a možno by to mohol už Willie skúsiť trochu prehodiť a poprípade zapojiť Virtanena.
Vrbata a Burrows sa trafili aspoň v nájazdoch aj to by im mohlo pomôcť.
Dnes b2b proti queens ktorí nezačali najlepšie a potrebujú vyhrať, pri tejto forme by sme mali dať Millera chytať aj dnes, ale netreba to preháňať a zbytočne riskovať..
Ohlund píše:V útoku to už taká sláva nie je....zapojiť Virtanena.
Dnes :thumbsup:
Kings po zlom začiatku potrebovali vyhrať, my sme hrali b2b som čakal že nás zničia, namiesto toho sme hrali proti neškodným princezničkám :rofl: . Po 2 tretinách mali 9 striel a prehrávali 0-2 , mali sme 4 presilovky po sebe a keby sme ich nezahrali tak špatne mohol byť ten náskok aj väčší.. V 3. tretine dostali pre zmenu Kings 3 PP po sebe ale nezahrali ich o nič lepšie ako my a za celú tretinu vystrelili len 6x.. Velmi lahučký SO pre Millera a znovu super defenzívny výkon nášho tímu, Cracknell další gol, Dorsett do prázdnej , top6 hráčom to momentálne nejde a zápasy nám vyhrávajú bojovníci z bottom 6 aj golmi aj hrou dozadu..
Willie pchá toho Suttera všade, začínal v prvom útoku a teraz hrá aj na presilovke :hroza: , dali mu velkú zmluvu tak sa teraz snažia spraviť z neho niečo čo nie je. :roll:
Zatial sme odohrali 4 zápasy a vo všetkých zvíťazil hosťujúci tím :hmm: , najbližšie hráme doma s Blues tak je načase tú sériu zlomiť.
Canucks prišli so zaujímavou novinkou tento rok. Všetci hráči si mohli vybrať svoj vlastný goal song. Sedinovcom a Edlerovi to bolo jedno tak oni budú mať všeobecný song The Miracle , ktorý pustia aj ked nebude jasné komu gol nakoiec pripíšu. Mladí hráči sa potešili a určite si vybrali riadne hovadiny no a Vrbata to nechal na fanúšikov nech mu vyberú song, vo finále sú posledné 4 pesničky, tak môžte zahlasovať aj vy že ktorú pesničku chcete počuť vkuse keď bude Radim dávať vášmu tímu hattrick :wink2: .

http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id ... L|VAN|home" onclick="window.open(this.href);return false;
Skvělá akce. Z těch možných u Vrbaty je jasná How u like me now. Celkově i pro fanoušky máte skvělej youtube channel :-) Po odchodu Bieksy jste mi hned sympatičtější :)
Baertchi bol dnes po nepresvedčivých výkonoch HS a v druhom útoku ho nahradil Dorsett :hroza: , ten tú našu biednu ofenzívu určite nespasí..
Dnes zápas nevyšiel ani obrancom, Edler aj Tanev spravili chyby ktoré viedli ku golom Blues. Naša presilovka bola opäť bezzubá a po 5 zápasoch sme premenili 1 z nejakých 17 pokusov :hroza: . Sutter konečne zahral tak ako som odneho čakal, pri úniku to zobral na seba a radšej vystrelil sám (v tejto sezone už asi 3x skúsil pri prečíslení prihrať a vždy to dopadlo biedne) , golom v oslabení nás vrátil do zápasu. Od Tarasenka by som tiež čakal že s tou jeho strelou to bude brať častejšie naseba ale dnes sa ukázal aj ako výborný tvorca hry a keby Schwartz trafí úplne odkrytú bránu tak mohol mať 3 primary assisty :klobuk: . V závere zápasu upravili skore McCann a po 3 zápasoch bez bodu sa trafil aj Daniel a aspoň na chvílu hala ožila.. inak bola tá atmosféra docela biedna a už od začiatku zápasu bola vidieť kopa volných miest :| ..
V nedelu prídu brojleri ktorí už tiež potrebujú niečo uhrať :nervozny:

Patrik Stefan level
Shinkaruk hattrick hned v druhom zápase Uticy :good: , snád bude mať breakout year na farme, lebo minulý rok sa na ten pro hokej adaptoval dosť pomaly a mal "slabšiu" sezonu. Budúci rok ho budeme potrebovať v top6, Vrby zrejme odíde a Baertschi vyzerá na bust :nervozny: .
Opět domácí prohra :scare: ani se nedivím, že jsou tribuny tak prořídlé. Miller kupodivu skvělej po všechny matche, Vrbata pořád levej, ale největší zklamání je pro mě Horvat toho kluka nepoznávám :-( Věřím, že je jen z formy a snad to co nejdřív zlomí... Naopak Hutton výbornej a asi si bez něj tu obranu teď nedovedu představit :neviem:
No, takže dnes o to, kto sa nakopne. Snáď to nebude kŕčovité od oboch mužstiev, v istej dobe to bývali vo Vancouveri výborné zápasy, pamätám si najmä na ten 7:4 z októbra 2010 :)
První výhra doma a zároveň první prohra Canadiens to bych opravdu nečekal :sok: Miller opět parádní výkon, 4. lajna v čele s McCannam taktéž :thumbsup:

Jsem moc zvědavej jestli po těch 9ti zápasech někdo z nováčků odpadne :hmm: McCann je náš nejlepší střelec 7z/4g, Hutton nejproduktivnější bek 9z/4b a Virtanen nejpilnější hiter 6z/22h.

WTF - Henrik na FO 63,6% :-O
Obrázek

Gaunce poprvé v akci díky Prustovu zranění a nehrál vůbec špatně.

Ikdyž jsme zápas prohráli 4:3 v prodloužení nemůžu říct ani popel. Hráči bojovali, blokovali střely, vyhrávali buly, Miller opět skvělej :thumbsup: 3 branky ze 4 jsme dostali po teči nebo sražením (Sbisa měl na svědomí 2 :hroza:). Ještě jsme neprohráli víc jak o gól takže zatím spokojenost s hořkou příchutí :-D

:?: Sezóna se sice teprve rozběhla, ale už teď mám pochybnosti o draftování Briseboise :doh: Borec co loni nasbíral 40 mínusek začal ve stejném duchu i letos a má na každej zápas jedno a to ikdyž se vyhrává. Třeba dnes jeho tým porazil Halifax 5:3 a on si připsal -3. Jiní dva beci z jeho týmu naopak +3 :matika:
Gaunce ve druhém utkání první gól (bruslí), McCann má odehráno 9 a 5 branek tady je asi jasný, že zůstane.

Vedeme divizi, takže opravdu spokojenost ikdyž to není úplně ideál tak s tím kádrem zlatý :-D

Shinkaruk v Utice další 2 branky, trefil se i Subban :thumbsup:
:arrow: Nick Merkley - Kelowna Rockets (WHL) 10z 7b (2+5) -4 vs. Brock Boeser - North Dakota (NCAA) 7z 7b (5+2) +7 :hmm:
:!: McCann a Virtanen officiálně zůstávají v týmu :good:

:arrow: http://www.vancitybuzz.com/2015/11/canu ... -the-team/" onclick="window.open(this.href);return false;
:frajer2:

Obrázek

Obrázek 53 - 18 :wub:
Leo píše::!: McCann a Virtanen officiálně zůstávají v týmu :good:

:arrow: http://www.vancitybuzz.com/2015/11/canu ... -the-team/" onclick="window.open(this.href);return false;
:-D
Obrázek
První prohra víc jak o jednu branku a asi nejhorší match sezóny (s Torontem :hroza: ). Sice jsme ve třetí třetině vypálili snad 30x na bránu, ale co je to platný když z toho nejsou góly :neviem: Ještě by mi někdo mohl vysvětlit proč uznali branku Lupula, když stál Spaling jasně v brankovišti...

Kouzlo mladejch se začíná pomalu vytrácet a propadáme se tabulkou :hmm:

EDIT pro zlepšení nálady:

Hunter Shinkaruk - Utica Comets (AHL) 12z 13b (10+3) +2, 2x hattrick
Brock Boeser - North Dakota (NCAA) 12z 12b (7+5) +13, první rok v NCAA
Thatcher Demko - Boston College (NCAA) 10z 9v 1,00/0,962%, 6 čistých kont
Proti Montrealu pravděpodobně nastoupí Shinkaruk :thumbsup: Povolán byl už před zápasem s Torontem, ale nenastoupil.
Nj Burrows odletel do Vancouveru z nejakých osobných dôvodov, takže sa pre Shinka uvolnilo miesto, ale mal by hrať vo 4. útoku vedla Cracknella a Dorsetta, neviem či práve toto mu pomôže..

Po peknom úvode sme začali hrať tak ako som očakával.. :? , neviem či sme to s tými mladíkmi až neprehnali, áno chcel som mať v tíme aspoň 1-2 ale taký Jake zrejme ešte nebol pripravený..
Z posledných 6 zápasov sme vyhrali len v Columbuse kde sme tiež hrali prd, pred sezonou som chcel aby sme pri TDL vymenili Vrbatu alebo Hamhuisa za nejaké vysoké picky ale pri ich súčasnej hre sa ich len tak lahko nezbavíme :hroza: . Radosť robí aspoň Hansen ktorému to ide so Sedinovcami velmi dobre, inak je to bieda.
Fyzicky připravenej byl to u něj rozhodlo. Mladí potřebujou zkušenosti a my potřebujeme je. Tým nemá dost kvality na to aby se dostal do PO takže jsem pro aby prospekti dostávali co nejvíc prostoru :thumbsup:

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
LUCIC - Horvat - Virtanen
Baertschi - Sutter - Hansen
Gaunce/Shinkaruk - McCann - Dorsett

Edler - Tanev
Hamhuis - Hutton
Sbisa - ?

Miller
Markström

Takhle by to teoreticky mohlo vypadat další rok neočekávám nějaké výměny - v podstatě není co vyměňovat :-D
Ohlund píše:Nj Burrows odletel do Vancouveru z nejakých osobných dôvodov, ...
Narodil se mu syn - Jacob :-D
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA