Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Leo píše: Čím si zasloužil Calvert 4. lajnu? :eek2:
Vlastne je to checking line, tretia v poradi, hrala viac ako trojicka Brassard--Johansen--McKenzie. Teraz bol Matt preradeny do lajny s Atkinsonom a MacKenziem, Brassard do utoku s Vermettem a Umbergerom a Majorov k Pahlssonovi a Dorsettovi.

Matt nehra az tak dobre, ako minulu sezonu. Je to vlastne smola, je po zraneni, drvivu cast preseason nehral. No a nemozno zabudat, ze to je hrac tak do tretieho utoku, maximalne druheho, jeho minula sezona bola doslova fluke, ked dal goly aj z nemoznych pozicii.
Ako zatial Carter? Prevlada spokojnost? U nas s Vorackom a Couturierom maximalna :ciga:
kajo píše:Ako zatial Carter? Prevlada spokojnost? U nas s Vorackom a Couturierom maximalna :ciga:
Aj u nas s carterom, v poslednom zapase sice zlavil... ale zacala mu chripka, takze to chapem... napriek tomu hral lepsie ako vacsina zdravych hracov. inak, ak je spokojnost s voracom, ako hra?
Majorov hral minuly zapas dobre, ale, aby sa uvolnilo miesto pre Johansena.... musel sediet. Pritom hraci, ktori hrali minuly zapas velke houby ako Umberger, Pahlsson ci vacsinu zapasu neviditelny brassard... hraju.... chodte do prdele, to tu mame hracov, ktori budu hrat len preto, ze maju urcite meno? Co si maju mladi hraci mysliet? A potom, ked bude chciet Majorov odist, budeme nan nadavat ako na Filatova?

Inak, divakov prislo 8,986. Minule 9 100, len tak dalej a budete si listky platit sami!
Hmm, tak to začíná být pomalu vážné i když se jedná o počátek sezony, protože nadšení v Columbusu rychle opadává. Docela to nechápu a myslím, že by se měl trenér za v času pakovat, protože není normální aby tým vedl na střely po dvou třetinách 30:14 a po vstřelení vedoucího golu na počátku třetiny nevystřelit ani jednou, stats za 3. třetinu 1:16. Vím, že střely nejsou směrodatné, ale tohle je moc velký rozdíl. Ale jestli Columbus nedokáže doma porazi ani Colorado, tak pak už nevím koho. Něco je v Columbusu hodně špatně a jen tak dále a bude zněj další atlanta...
neis píše:není normální aby tým vedl na střely po dvou třetinách 30:14 a po vstřelení vedoucího golu na počátku třetiny nevystřelit ani jednou, stats za 3. třetinu 1:16.
Pane jo, tak to uz je neco :hroza: A to vsechno doma s Coloradem... Columbus asi muze nakoupit cokoliv a proste to prostredi a zázemí v teamu nikdy nebude dovolovat vyraznejsi uspech. Hracsky material by tam mozna i byl, ale vsechno kolem hodne smrdi, to je jasne. Kdyz si to porovnam treba s Pittsburghem, kteremu i kdyz vypadnou 4 naprosto klicovi hraci a i tehdy s prumernou sestavou ktera "na papire" neni o moc lepsi nez kompletni Columbus stejne dokaze v pohode bodovat...

Tak v cem je ten rozdil? Asi uplne ve vsem ostatnim, takze koucing, prostredi a atmosfera s nim spojena, podpora divaku, manazment, treningovy proces a s nim spojeny napr. pripravny kemp a konec-koncu asi i samotnej nevyvazenej kadr, nekde ten problem a amaterismus proste byt musi. Byly velke ocekavani a zatim totalni nula... Je nad cim premyslet a casu je sice jeste dost, ale neco se delat musi a to co nejdriv. Columbus totiz ani letos nema takovy team, aby dokazal uspesne nahanet napr. pripadnou 10-bodovou ztratu na playoffs, to uz bude proste pozde. Jsem hodne zvedavy co z toho bude.
Jako kádr není vůbec špatný aspoň co se útoku týče, ale obrana je papírově jedna z nejslabších z celé NHL a golmanská dvojice taky hodně pod průměrem.V Columbusu by potřebovali nějakou pořádnou autoritu na post trenéra. Hitch sice autorita byl, ale on vyloženě zaspal dobu a zapoměl se přizpůsobit novému stylu hokeje, takže i on vedl tým do kolen. CBJ se tehle deky musí rychle zbavit, jinak půjdou cestou Atlanty a přístí rok místo nářku TF, budeme poslouchat mt-svk ;)

Težko se srovnává Pens a Columbus, co se týče kádru. Vy máte bez Crosbyho průměrný až slabší útok, ale zase špičkovou obranu a golmana a s takovým týmem se dá vyhrávat i v krizi, narozdíl od Busu, který má katastrofu v obraně a slabé golmany...
neis píše:Ale jestli Columbus nedokáže doma porazi ani Colorado, tak pak už nevím koho.
Atlantik píše:Pane jo, tak to uz je neco :hroza: A to vsechno doma s Coloradem...
:hroza:
chlapci odporucam menej citat predsezonne prognozy v pro-hockeyi a cim skor si zvyknut ze Avs nebudu prehravat 19 z 20 zapasov ako na konci minulej sezony... ;) ziadne povinne 2 body proti nam, ani tutove tipy v stavkovych kancelariach :P

3 zapasy sice mozno nie su dostatocna vzorka na zaklade ktorej by sa dali robit trufale vyhlasenia, ale ak by sme udrzali takyto standard tak by mohol byt v nasich silach realny boj o PO :yes:
Moj narek pri stahovani urcite pocuvat nebudete. Ak by sa tim prestahoval do mne prijemneho mesta, pokracujem dalej, ak nie, vyberiem si iny tim.

V trenerovi to byt nemusi, a Arniel si poriadok spravit vie a velmi rychlo, problem je skladba timu... centrov mame Cartera, Brassarda, Vermetteho, Johansena, MacKenzieho a Pahlssona, centrov mozu hrat Umberger s Prospalom. Po zisku Cartera a neskor Prospala sa mali dvaja centri pakovat prec, urcite Brassard a jeden z dvojice Vermette/Pahlsson, skor Pahlsson. Ziskat tvorive kridlo. A najma, prestat precenovat Umbergera a dat ho do tretieho utoku, kde patri. Fajn, cakalo sa, ze sa z Brassarda urboi kridlo, ale to nefunguje, trejdnime ho, dokym je jeho cena este nejaka.

Obrana by zla nebola, len nam chyba tvrdy, pohyblivy obranca (ziadny Commodore) a najma... vodca obrany, The Wiz nehra a prave jeho styl by tim mohol nabudit. Ked mame Savarda, na farme Mooreho s Goloubefom, preco pre zmilovanie bozie drzime Russella, mali sme ho pri najblizsej prilezitosti trejdnut. Z farmy povolat Holdena.

A najma... prestanme striedat Johansena s Majorovom, ale dajme oboch do zostavy s poriadnym icetimom, obaja si ho zasluzili, povolajme z farmy Kubalika, rozdelme Nasha s Carterom, nie kvoli zlej hre, alebo chybajucej chemistry, ale kvoli tomu, ze sa ich rozdelenim posilnia dva utoky.

Inak, ak sa hovorilo, preco chcel Filatov odist, tu je dovod... Majorov bol v minulom zapase jednym z nasich najlepsich hracov, napriek tomu tento zapas sedi... preco? Lebo sa trener rozhodol, ze treba striedat Johansena prave s Maxom, kym taky Umberger hra velke houby, ale hra, podobne tak Pahlsson (aj ked v tomto zapase aspon vyborne branil). Ani Vermette neziari, o Brassardovi skoda hovorit. Napriek tomu maju iste miesto v zostave a cas nad 10 minut. Takze, ak sa Majorov rozhodne odist, odporucam Umbergerovi pred dementnym tweetovanim najprv pouvazovat tym, co sa vola mozog, ak take nieco ma. Kludne by som trejdla aj jeho, nebude mi chybat.
petrik píše:
neis píše:Ale jestli Columbus nedokáže doma porazi ani Colorado, tak pak už nevím koho.
Atlantik píše:Pane jo, tak to uz je neco :hroza: A to vsechno doma s Coloradem...
:hroza:
chlapci odporucam menej citat predsezonne prognozy v pro-hockeyi a cim skor si zvyknut ze Avs nebudu prehravat 19 z 20 zapasov ako na konci minulej sezony... ;) ziadne povinne 2 body proti nam, ani tutove tipy v stavkovych kancelariach :P

3 zapasy sice mozno nie su dostatocna vzorka na zaklade ktorej by sa dali robit trufale vyhlasenia, ale ak by sme udrzali takyto standard tak by mohol byt v nasich silach realny boj o PO :yes:
Vzhledem k síle konkurence jste stále pro mě až tým "z druhého koše". Uvidíme zda bude Varlamov pořád zdravý a jestli si udrží tuhle nadlidskou formu, pokud ano, tak by to pro vás mohla být zajímavé sezona s bojem o PO nikoliv o 1.draftu...Docela bych vám to i přál, protože AVS patří nahoru...
Predsa nebudu pre Caps bojovat o prve miesto v drafte :sarcasm:

Este k tomu prehnitemu.... Pens ci taki Hawks mohli budovat tim od piky, ale my? Najprv mal pred kazdou sezonou MacLean velkohube vyjadrenia a kupoval casto zbytocnych hracov, o jeho draftoch sa ani zmienovat nebudem. Este pocas MacLeana ziskal otec terajsieho majitela Hitcha, ktory je rodinnym priatelom. Pod nim bola fakticky prestavba vylucena, kedze vzdy preferoval veteranov. Plus do Columbusu sa nik nehrnul, casto sa museli preplatit hraci. Az prichodom Arniela by sa mohol tim prebudovat keby... keby tu nebolo od cias Hitcha tolko veteranov a tlak na postup do PO. Ak by sa dovolil urobit poriadny rez a vycistit zostava, boli by sme niekde inde, to si ale Howson nemohol nikdy dovolit a on nie je prezidentom ani majitelom. Mohli sme dat radsej sancu mladym hracom a skoncit posledni, nasledne si brat jednotku... napriklad v r. 2009 bol Tavares... preco sa hnat za PO a kupovat veteranov, ked sme ich mohli kopnut, dat hrat mladych, mozno byt posledni, ale tahat Johna. Ak nie vtedy, tak aspon o rok neskor, nechat hrat mladych a tahat Halla (aj ked Johansen bol terno). Houby, miest otho si od.. mladikov, a nechame hrat veteranov, pritom PO by by.
mt-svk píše:Majorov hral minuly zapas dobre, ale, aby sa uvolnilo miesto pre Johansena.... musel sediet. Pritom hraci, ktori hrali minuly zapas velke houby ako Umberger, Pahlsson ci vacsinu zapasu neviditelny brassard... hraju.... chodte do prdele, to tu mame hracov, ktori budu hrat len preto, ze maju urcite meno? Co si maju mladi hraci mysliet? A potom, ked bude chciet Majorov odist, budeme nan nadavat ako na Filatova?

Inak, divakov prislo 8,986. Minule 9 100, len tak dalej a budete si listky platit sami!
Jako chápu tvůj vztek, situace není nejlepší, ale nemůžeš očekávat, že trenér po třech zápasech posadí např. Umbergera či Pahlssona, ať už hrají jakkoliv. Asi nikdo by si nedovolil risknout posadit po pár zápasech hráče, který patří léta k oporám teamu jen proto, že nějaký cucák z farmy podal lepší výkon. Obvzlášť pak v Columbusu. Majorov může být rád, že udělal áčko a nemá si co frkat. Ano, v pre-season byl dobrý, začátek sezony má dobrý, ale o stálou pozici musí stále bojovat. Sezona má 82 zápasů a posadit po 3.zápase jednoho z dlouhodobě nejlepších útočníků nedává logiku.

A Umberger ve 3.lajně je trošku luxus, nemyslíš? Je to hráč, co dělá pravidelně okolo 50 bodů za sezonu. Né každé top6 křídlo má hockey sense ala St.Louis.
Ja chapem, ze Umbergera neda sediet, to neurobi nikdo, ale Brassard hral v preseason houby, v sezone houby, ale hra, preco nie je trejdovany, po prichode Cartera je zbytocny. Preco sa neznizi prave jemu cas, alebo ho neposadia, preco neznizi cas umbergerovi, ja kaslem na jeho minulost ak hra velke houby a my prehravame. Ak po tomto zapase nebude brassard sediet a Umbergerov ice time bude mat aspon na nejaku dobu zostupnu tendenciu, tak je to voci mladikom a celemu timu nefer. No a o Pahlssonovi ako o nejakej opore, vzhladom na nase PK, sa hovorit neda.
Fér-nefér, na to sere pes. NHL není fér. Důležité jsou body. Veteráni musí táhnout team, oni musí udělat potřebný difference. Asi těžko team vyzvednou ze sra*ek 2 mladici s řekněme 30 starty v NHL.

O Brassardově výměně se třeba jedná, nevidíme do zákulisí. Udělat výměnu není zas tak jednoduché.
kisin píše:Fér-nefér, na to sere pes. NHL není fér. Důležité jsou body. Veteráni musí táhnout team, oni musí udělat potřebný difference. Asi těžko team vyzvednou ze sra*ek 2 mladici s řekněme 30 starty v NHL.

O Brassardově výměně se třeba jedná, nevidíme do zákulisí. Udělat výměnu není zas tak jednoduché.
Umberger 4 0 0 -1

zatial mame 4 zapasy s poctom bodov 1, navsteva po 10 tisic, naco idu cakat? Dokym sa po 10 zapasoch nespamataju? To mame cakat na zazrak? Ako po minule sezony?

Kludne by som urobila utok Majorov--Johansen--Atkinson, a dala mu vysoky icetime, ak prehravat, tak s mladikmi. A bohvie, mozno by prave oni dodali timu potrebnu vzpruhu a nie precenovani veterani.

V pripade Brassarda mas dufam pravdu, ale aby sa o vymene takeho hraca ako je Derick jednalo tak dlho? Staci mi draft.

Ako chap ma spravne, viem, ze pre neho je to nieco nezvykle na novom poste. Ale on je klasicky center, z takeho kridlo nepsravis, iba tym trpi a vykony idu dole vodou. Trejd by bol pre neho spasenim.
3 sopliaci dostanú vyoký ice time, bude na nich vyvíjaný tlak, nezvládnu to a už nebudú schopní sa presadiť ani v AHL
mt-svk píše:Takze, ak sa Majorov rozhodne odist, odporucam Umbergerovi pred dementnym tweetovanim najprv pouvazovat tym, co sa vola mozog, ak take nieco ma. Kludne by som trejdla aj jeho, nebude mi chybat.
Nechcem byt zly, ale to sa tak rychlo menia preferencie u zien?
Z aprila tohto roku...
mt-svk píše:Umbergera vidím ako krídlo, nie ako centra. Bol na tomto poste skúšaný, ale vźdy sa vrátil na ľavú stranu útoku, kde mu to najviac sedí. Inak, Umby je podľa mňa dosť preceńovaný, pritom jeho góly vyplývajú v drvivej väčšine z dorážiek a nie nejakej akcie. Napriek tomu na neho nedám dopustiť, je to môj obľúbený hráč Columbusu ;).
Ja chapem, ze ten uvod sezony v podani dzikits je asi dost frustrujuci, ale nemozes niekoho (navyse "oblubeneho" hraca timu) hned po styroch zapasoch odpisat. A hlavne po tom, co pre vas Umby za vsetky tie roky odviedol. Ale ak inak nedas, vymenime vam zanho Hartnella, platovo by to sediet mohlo. :wink: V tomto do bodky suhlasim s kisinom.
Pre mna je ale prekvapujuca ta ne/ucast divakov :shock: Po tom, co ste v lete ziskali Cartera, Vinnyho ci Wiza (vsetko da sa povedat vcelku vyrazne marketingove osoby) by som ocakaval skor vypredane haly ako toto :thumbsdown:
Ako pisal Atlantik, ak nezacnete vyhravat a trosku z tej straty ukrajovat, mozte rovno zacat tankovat (taky Yakupov by mohol byt celkom solidny boost).
4 zápasy, to je ještě brzo na nějaké závěry... A vyměnit trenéra je rozhodně lepší a účinnější, než měnit nějaké 3 hráče, což je navíc v této fázi soutěže nemožné.
mt-svk píše: V pripade Brassarda mas dufam pravdu, ale aby sa o vymene takeho hraca ako je Derick jednalo tak dlho? Staci mi draft.
Protože jen minimum teamů má slabinu na C. Namátkově mě napadá Dallas.
Ale hlavně: Brassard má cap hit 3.2 M, přičemž dost celků se pohybuje na úrovni maximálního cap hitu, takže by museli poslat hráče s podobným platem k vám a to není zas tak jednoduché.
kisin píše:Minimum teamů má slabinu na C. Namátkově mě napadá Dallas.
Ale hlavně: Brassard má cap hit 3.2 M, přičemž dost celků se pohybuje na úrovni maximálního cap hitu, takže by museli poslat hráče s podobným platem k vám a to není zas tak jednoduché.
čiže jedine Dallas, však aj Nystroma údajne brali aby sa dostali na cap floor
kisin píše:4 zápasy, to je ještě brzo na nějaké závěry... A vyměnit trenéra je rozhodně lepší a účinnější, než měnit nějaké 3 hráče, což je navíc v této fázi soutěže nemožné.
mt-svk píše: V pripade Brassarda mas dufam pravdu, ale aby sa o vymene takeho hraca ako je Derick jednalo tak dlho? Staci mi draft.
Protože jen minimum teamů má slabinu na C. Namátkově mě napadá Dallas.
Trener ale problem nie je, Arniel nie je zase kozervativny, vie tocit utoky... len, ako som pisala, ak ma fikciu, nik ho nej nezbavi (ale tych nie je vela) plus Umbergera by neposadil nik!!!

K Brassardovi, to mas pravdu... ja by som brala neskore prve miesto v drafte, ale to je nerealne, totalne a k vykonom v terajsej sezone mozeme byt radi, ak ziskame druhe (ak odhliadnem od problemu, na ktory si spravne poukazal).

Mozno Calgary za nejakeho fyzicky hrajuceho pohybliveho obrancu, alebo ukecat Montrealcanov, nech si ho vezmu, ked je povodom z Quebecu :sarcasm:
Kdy bude ready Huselius ?
Tak v decembri, januari.

Na farmu Atkinson, nepride ani Byers, alebo Kubalik, ale z vysokou pravdepodobnostou Giroux.
Tak to je hnus, dneska byl totiž update soupisek podle počátku sezony...Zabrali mi nej beka, místo něj Savard, teďka ještě 4. hráče v produktivtě Huseliuse ach jooo, co jsem to dostal :hroza: ...
neis píše:Tak to je hnus, dneska byl totiž update soupisek podle počátku sezony...Zabrali mi nej beka, místo něj Savard, teďka ještě 4. hráče v produktivtě Huseliuse ach jooo, co jsem to dostal :hroza: ...
Pockaj, tomunerozumiem, aky je to vlastne system?

Savard bude dobry, vyborny obranca... mozno uz tuto sezonu... ale kvoli yahoo ta chapem, ani ja by som nebola nadsena.
Né já nehraju yahoo, ale NHL od Easport na xboxu a tam jsou původní sestavy i s marodama a potom se updatují dle potřeby.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS