Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
LOS ANGELES KINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Richards by z toho ovšem mohl profitovat. Neumím si představit, že by se Kings dokázali obejít bez dvou bottom 6 centrů najednou. Andreoff, Shore, Lewis... To už tady několik zápasů v závěru sezóny bylo a nebylo to rozhodně nic moc. Samozřejmě, že v případě Richardsova buyoutu nebo dokonce trejdu může příjít někdo z venku.
Stoll making sure Lombardi doesn't re-sign him.
Ultimate team guy! attaboy stolly!
Inak človek by čakal, že Richards tam bol s ním. Koniec srandy, nebol náhodou Stoll vždy ten zodpovedný profík a fanatik do zdravého životného štýlu, či to bol ten druhý, ktorý prišiel z Edmontonu.
AndyF píše:Nechapu, jak ta vase banda kreminalniku a paricu dokazala vyhrat 2x![]()
1 gram Molly jsou údajně 4 tabletky, tedy celkem měl u sebe 32 tabletek. Záleží na užití, ale 1 gram kokainu na šňupání může obsahovat 10 dávek, takže 3,3 gramu také není zrovna málo. To už možná bude větší průšvih než jen držení...NHL star Jarret Stoll tried to smuggle an 8-ball of cocaine and 8 grams of Molly into a Vegas pool party ... by hiding them in his board shorts ... this according to the police report obtained by TMZ Sports.
The L.A. Kings player was busted around 4:30 PM on Friday while going through the security area -- that EVERYONE goes through -- on the way in to the Wet Republic pool party at the MGM Grand.
Despite the sign CLEARLY warning people that they will be patted down on the way inside, Stoll took his chances ... and a Wet Republic security guard found a pink baggie with white powder and numerous "gel-caps" with an off-white powder inside consistent with the drug "Molly."
According to the police report ... when asked if the powder inside the baggie was coke, Stoll said, "Yes."
Cops say Stoll had 3.3 grams of coke ... and 8.1 grams of Molly.
Stoll -- who's famously dating "Dancing with the Stars" co-host Erin Andrews -- was transported to a nearby jail ... where he was booked for drug possession.
He was eventually released after posting $5,000 bond.
Read more: http://www.tmz.com/2015/04/20/jarret-st ... z3XsPW4Siy" onclick="window.open(this.href);return false;
Králové alespoň jako cenu útěchy sbírají několik nominací na letošní individuální ocenění. Kopitar je nominován jak na Selke tak i na Lady Byng Trophy, Doughty zase na Norrise.
Doughty měl ve skutečnosti hodně dobrou sezónu, i když spíše více vynikal v té první polovině. Z důvodu různých absencí v obraně musel hrát skoro každý zápas kolem 30 minut, což se pravděpodobně negativně projevilo na jeho produktivitě. Velkou překážkou v možném zisku Norrise bude pouhých 7 vstřelených gólů.
Doughty měl ve skutečnosti hodně dobrou sezónu, i když spíše více vynikal v té první polovině. Z důvodu různých absencí v obraně musel hrát skoro každý zápas kolem 30 minut, což se pravděpodobně negativně projevilo na jeho produktivitě. Velkou překážkou v možném zisku Norrise bude pouhých 7 vstřelených gólů.
Monarchs sa 1x dostali do finále AHL, hrajú s Utacou, farmou Canucks. Asi si zopár zápasov pozriem. Už dávnejšie som chcel vidieť Forborta a Weala len sa mi kvôli nim nejako nechcelo vstávať.
Na PO prišla aj naša minuločná draftová jednotka Kempe.
Ťahá to tam hlavne nedraftovaný Bryan O'Neill, Weal (70. 2010) a Shore (82. 2011), kt. naskakoval aj za Kings. V obrane Colin Miller (151. 2012) Plus v PO sa celkom darí Merschovi (110. 2011). Weal mal dobrú sezónu už minulý rok, len to jednoducho nie je Sutterov typ. Malý kreatívny hráč a nie niekto na štýl Kinga alebo Nolana. Bojím sa, že bude podobný prípad ako nedávno Linden Vey, predtým Moller alebo Holloway.
Ťahá to tam hlavne nedraftovaný Bryan O'Neill, Weal (70. 2010) a Shore (82. 2011), kt. naskakoval aj za Kings. V obrane Colin Miller (151. 2012) Plus v PO sa celkom darí Merschovi (110. 2011). Weal mal dobrú sezónu už minulý rok, len to jednoducho nie je Sutterov typ. Malý kreatívny hráč a nie niekto na štýl Kinga alebo Nolana. Bojím sa, že bude podobný prípad ako nedávno Linden Vey, predtým Moller alebo Holloway.
Séria skončila 4:1, ale zase až tak jednoznačné to nebolo. 2x sme vyhrali až v predĺžení, raz to bolo iba o gól. Celkovo to ale bola veľmi vydarená sezóna, v základnej časti 50 výher v 74 zápasoch, v PO 15:4.
Po treťom zápase to nevyzeralo najlepšie. Podľa prvých správ mali byť kvôli zraneniam až do konca série mimo náš najproduktívnejší hráč a vlastne aj najproduktívnejší hráč základnej časti Brian O'Neill a aj brankárska jednotka Berube. O'Neill nakoniec nastúpil už v nasledujúcom zápase, Beruba nahradil Bartošák, hlavne v poslednom zápase zachytal parádne.
Hm Weal, ťažko povedať. Akurát som rozpisoval, kto z toho tímu by mohol mať šancu ukázať sa v budúcnosti u Kings. Trochu sa bojím, aby nebol podobný prípad ako Vey, Moller, Moulson, Purcell, Boyle alebo Holloway, ktorí napriek výkonom na farme nikdy nedostali poriadnu šancu v prvom tíme a nakoniec buď v NHL neskončili vôbec, alebo sa ako FA osvedčili u konkurencie.
Som dosť zvedavý, kto z toho tímu sa v budúcnosti objaví u Kings. Určite sa časom počíta s Kempem, ale ten prišiel zo Švédska iba na PO, kde zaznamenal 8 gólov a počítalo by sa s ním aj ak by neprišiel. Skôr mi ide o hráčov ako Weal, Miller alebo O'Neill.
Začnem O'Neillom. Nedraftovaný, do prvého tímu sa s ním nikdy nepočítalo. Ťažko povedať, či na tom niečo zmení táto sezóna. V ZČ bol najproduktívnejší hráč ligy (s 10 bodovým náskokom), vyhral trofej pre najužitočnejšieho hráča základnej časti a v PO patril k lídrom. Ale ja malý a to je u Terryho problém.
Jordan Weal, podobný prípad ako O'Neill. Až na to, že jeho meno sa v súvislosti s Kings objavovalo už počas kempu. Zopakoval 70 bodovú sezónu. Získal trofej pre najužitočnejšieho hráča v PO. Obaja sú hráči, ktorých je v 4. lajne škoda a neviem či bude miesto niekde inde. Aj keď Stoll skončil, neviem aké plány sú s Williamsom a ak by sa nám podarilo zbaviť sa Richardsa...
Michael Mersch. Hral prvú sezónu medzi profesionálmi, 45 bodov v 76 zápasoch ,vôbec nie je zlé. Navyše v PO patril k lídrom. Pozeral som iba pár zápasov, ale z toho čo som tam videl, bol podľa mňa práve on najvýraznejší. Nie je to kreatívny hráč ako Weal alebo O'Neill, skôr čistý strelec. Navyše rozmermi Terryho typ.
Teraz tu máme dvoch centrov, z ktorých jeden podľa mňa nahradí Stolla. Nick Shore a Nic Dowd. Skôr by som to videl na Shore-a. Je mladší, za Kings už naskakoval v priebehu tejto sezóny a je jednoznačne kreatívnejší ako Dowd. Dowd je skôr center do checking line, čo ho v konečnom dôsledku môže dostať do tímu skôr ako Shore-a, podľa toho, aký post nakoniec zostane voľný.
Zostala nám dvojica obrancov Colin Miller a Derek Forbort. Typovo úplne odlišní obrancovia. Keď to strelím len tak od boku, Forbort je niečo ako Greene, Miller ako Vojnov. Miller bol z obrancov najvýraznejší, je jednoznačne najkreatívnejší a je fakt rýchly. Akurát mu to trochu škrípalo dozadu. Ešte nejakú tú sezónu v AHL a prvý tím vôbec nie je nereálna možnosť. Forbort je už teraz podľa mňa pripravený a v budúcej sezóne dostane šancu.
Som dosť zvedavý, kto z toho tímu sa v budúcnosti objaví u Kings. Určite sa časom počíta s Kempem, ale ten prišiel zo Švédska iba na PO, kde zaznamenal 8 gólov a počítalo by sa s ním aj ak by neprišiel. Skôr mi ide o hráčov ako Weal, Miller alebo O'Neill.
Začnem O'Neillom. Nedraftovaný, do prvého tímu sa s ním nikdy nepočítalo. Ťažko povedať, či na tom niečo zmení táto sezóna. V ZČ bol najproduktívnejší hráč ligy (s 10 bodovým náskokom), vyhral trofej pre najužitočnejšieho hráča základnej časti a v PO patril k lídrom. Ale ja malý a to je u Terryho problém.
Jordan Weal, podobný prípad ako O'Neill. Až na to, že jeho meno sa v súvislosti s Kings objavovalo už počas kempu. Zopakoval 70 bodovú sezónu. Získal trofej pre najužitočnejšieho hráča v PO. Obaja sú hráči, ktorých je v 4. lajne škoda a neviem či bude miesto niekde inde. Aj keď Stoll skončil, neviem aké plány sú s Williamsom a ak by sa nám podarilo zbaviť sa Richardsa...
Michael Mersch. Hral prvú sezónu medzi profesionálmi, 45 bodov v 76 zápasoch ,vôbec nie je zlé. Navyše v PO patril k lídrom. Pozeral som iba pár zápasov, ale z toho čo som tam videl, bol podľa mňa práve on najvýraznejší. Nie je to kreatívny hráč ako Weal alebo O'Neill, skôr čistý strelec. Navyše rozmermi Terryho typ.
Teraz tu máme dvoch centrov, z ktorých jeden podľa mňa nahradí Stolla. Nick Shore a Nic Dowd. Skôr by som to videl na Shore-a. Je mladší, za Kings už naskakoval v priebehu tejto sezóny a je jednoznačne kreatívnejší ako Dowd. Dowd je skôr center do checking line, čo ho v konečnom dôsledku môže dostať do tímu skôr ako Shore-a, podľa toho, aký post nakoniec zostane voľný.
Zostala nám dvojica obrancov Colin Miller a Derek Forbort. Typovo úplne odlišní obrancovia. Keď to strelím len tak od boku, Forbort je niečo ako Greene, Miller ako Vojnov. Miller bol z obrancov najvýraznejší, je jednoznačne najkreatívnejší a je fakt rýchly. Akurát mu to trochu škrípalo dozadu. Ešte nejakú tú sezónu v AHL a prvý tím vôbec nie je nereálna možnosť. Forbort je už teraz podľa mňa pripravený a v budúcej sezóne dostane šancu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé