Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kovalchuk = Un****ingbelievable

Nájazd odporúčam každému zhliadnuť, len podtrhuje ten otras a mizériu. Hnus. Vanderbeeka by som najradšej upražil zaživa a zavesil za horiace gule do prievanu, nech vychladnú... Tá krátka chvíľa pobláznenia tesne po podpise bola len prelud, nikdy predtým a už vonkoncom teraz som ho v Jersey nechcel. Koľko dresov sa potrebuje predať, aby to vynahradilo prázdne hľadisko pre trápiaci sa tím, ktorý navyše nespraví PO? Koľko? Ten chlap je psychická troska. Keď sa mu nedarí, je hotový, frustrovaný, fauluje, nervuje, des bes. Impossible. Impossible to fix. Je to na Louovi. Lenže kto by si ho za takýchto podmienok vzal? Čert nám to bol dlžný, mali sme preťahovať z Anaheimu Bobbyho, nie sa s*ať s týmto celé leto. Za daný stav nemôže, ale za to aké ku*evské peniaze, čas a možnosti sme doň vrazili, je to až šialene nevýhodná "kúpa". Ok, hovorte si čo chcete...budeme radi ak sa jeho zbavíme a Zacha podpíšeme kým sa dá. Budeme radi, keď skončíme vyššie ako piaty od konca a verte, že budeme radi i keď budeme ťahať niekoho zo spomínaných. A na PO zabudnite, nie je šanca. Nie s tak nevyrovnanými lajnami a samozrejme výkonmi. Ak sa má niečo zmeniť, okamžite vyhodiť MacLeana. Ak sa ani potom nič nezmení, seriózne sa za adekvátnu hodnotu snažiť streliť Kovalchuka (ak ten manták nebude chcieť zrušiť NMC pri stave, ktorý je, je to hlupák ešte väčší než si myslím - vďaka nepodpisu v LA) a podpísať Zacha. Draftovať vysoko a najať hlavne konečne poriadneho trénera. Dať šancu mladým na úkor končiacich zmluv, prípadne jeden-dva trejdy. Ten tým na rast má, ale takto? Takto do čerta s tým... Teraz sme totiž Atlanta...a Atlanta už rastie, tak jej berieme flek a ten svoj prepúšťame Tampe, taká je realita...smutná.

Win for Jersey, loose4Larsson.

EDIT: Here you go... :hroza: :hufi: :hufi:

Obrázek
Getzo5 píše: Tá krátka chvíľa pobláznenia tesne po podpise bola len prelud, nikdy predtým a už vonkoncom teraz som ho v Jersey nechcel.
:thumbsup: konečně slovo jak má bejt... jenom mi sme to s Atlantikem viděli už v létě ;)))
Wanic píše:
Getzo5 píše: Tá krátka chvíľa pobláznenia tesne po podpise bola len prelud, nikdy predtým a už vonkoncom teraz som ho v Jersey nechcel.
:thumbsup: konečně slovo jak má bejt... jenom mi sme to s Atlantikem viděli už v létě ;)))
Však fajn chlapci, to sme videli rovnako. Pre to pobláznenie bod pre Atlantika, ktorý sa mi snažil jednu prebúdzaciu vlepiť čo najskôr. Ja si to nemám problém priznať. To proste nikdy nebol hráč "pre mňa". Ale vieš, to bol taký "momentum", ktorému sa neodoláva ľahko. V podstate podpísať to s niekým ako Bobby, či Pav, asi sa od šťastia obesím. To mierne nadšenie po tom, čo som ho aj tak videl u Kings je proti tomu fakticky nič...Ešte čosi na pobavenie a ľahám:
He signed a 15-year Contract. I'd like to think that the Devils Fans remember that he's in for the long haul and will eventually turn it around -
Oh good, maybe my grandchildren will get to see him score his next goal then
:lol2:
Ano ano, ja jsem to avizoval. Moje averze k Rusum je znama a ku Kovalchukovi zvlast. A on do Devils? Neveril jsem tomu ani trosku. Navic loni jsem Devils hodne sledoval a uz tam bylo videt, ze Kovalchuk uplne v pohode neni, i kdyz team stal v tabulce dobre. Ted se k tomu pridaly spatne vysledky teamu a Ilja nam hori jak fakle, neuveritelne ze az takhle... Ale ted nevim jestli jsem to byl tady zrovna ja, kdo nejdurazneji upozornoval na problem Kovalchuk, ale je to mozne. Takovych tu ale asi bylo i vic, ted presne nevim.

Kazdopadne kdyz vidim ten najezd, tak budu prece jen klidneji spat. Stejne jako u Getza v obracenem garde, klin se klinem vybiji a ten sok co mi zpusobili Penguins dnes ve 3.tretine je trosku zazehnan diky Devils a Iljovi. Ilja je skvely showman :good: Bravo, history was written today by Ilja. Ooh, what a sniper!
To Atlantik: Getzo ví co sem myslel ... a dobře že se k tomu staví takhle :yes:

Co se toho nájezdu týče, tak to se ani nedá komentovat :D :D ... snad jen: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
ilju mame na 15 rokov..zatial sa z nich ukrojilo len 16!!! zapasov...oplakavat to teraz preboha chalani nema cenu :D na dlzku 15 rokov je tazko hovorit ze ste mali pravdu a rozhadze nam tim a este to olutujeme :smile03: (ciastkovo a zatial samozrejme pravdu mate-16 zapasovu).. mame hracov akych mame,vo forme v akej su..cely tím hra podpriemerne na svoje moznosti,nie len ilja..unho to vidno najviac, kedze je prave ten co po rokoch upriamuje na nas tim pozornost..o to slo jeho podpisom (dari sa mu to skvele :lol3: ).. len to je vsetko negativne.. nazor na vysoky draft som sem uz dal.. zmena trenera je jasna..kedze cast sezony za nami, hra a vysledky su ake su..
uz dlhsiu dobu vo mne rastie presvedcenie,ktore sa mi nepaci..a to je meno keenan..(alebo niekto podobneho typu). strasne ho nemam rad..
ale mam pocit ze to je chlapik(aspon do konca sezony) co dokaze spracovat hracov(je mi jedno ci strachom psychologiou alebo bude ako santa claus).. pochybujem ze ilja pri nom bude chodit neskoro na predzapasove porady ci kam to nechodi.. odutych hracov by tiez svojsky spracoval a viem ze sa neboji prekopat stary system v taktike ak nefunguje(ten nas ani neexistuje,vsakze johny Mac :-P ) a aj pocas sezony zamakat na novom( to urobil v calgary sa mi mari).. proste je to trener co ma urcite schopnosti a trenerske kvality plus dokaze ukaznit hracov v satni(u nas mam pocit ze bezna vec kedze so sutterom mali problemy aj s lemairom a naopak..Mac ich uz tiez stiahol z treningu a to nebude nahoda)
Ilya Kovalchuk :respect: :wave: :D
Obrázek
Na tý fotce to vypadá, jakoby se chtěl Langs posrat smíchy :D Ale stejná věc se stala i McDonaldovi proti Sharks, nebo Vanekovi proti Canucks. Podle mě, měl Kovy zůstat v Atlantě. Sice sem rád, že už nám nestřílí tak často branky, ale u Devils to je tragédie.
PainKiller píše:Podle mě, měl Kovy zůstat v Atlantě. Sice sem rád, že už nám nestřílí tak často branky, ale u Devils to je tragédie.
Vzdyt sel do Devils za Stanley Cupem :wink:
Redy píše:Vzdyt sel do Devils za Stanley Cupem :wink:
Pravda, za těch 15 let se ho možná dočká :D
Redy píše:Vzdyt sel do Devils za Stanley Cupem :wink:
:bac: To bol od začiatku blud. Buď by pristupil na inú zmluvu aby naozaj o ten SC hral, alebo proste musel zákonite podpísať s niekým, kto na ten Cup nemá. Z možností ktoré boli teda - s Devils, s Maple Leafs a s Atlantou. V prvom prípade najskôr s LA. A čo sa týka prvého, tam má k SC podľa mňa jednoznačne najbližšie Atlanta, ale bude to chcieť ešte aby veľa vody pretieklo kým sa tak stane. Rozhodne si ale myslím, že na to majú vyššiu šancu v budúcnosti, než máme my. Jedine, žeby ma naše "tvrdé" (doslovne) jadro prekvapilo.
Uz zive vidim to finale Devils Vs Edmonton 4:3 a v poslednim zapase da Kovalcuk 4 goly :)
Obrázek

Obrázek

:D Mno...ale chce to facku. Až budeš hrať to, čo od teba vidieť chcem bohatier, tak ok, ale toto fakt nie je sranda... Okrem toho, že proste mám obľúbenejších, nemám proti Kovymu nič, ale takto to ďalej nejde...
I'm honestly perplexed at how bad this team is. It reminds me of the off season the Flyers had when they were just catastrophically bad, the year they drafted Van Riemsdyk. There's too much talent on this team for the team to be so bad.

The funny thing is, like Flyers fans say. We'll get screwed in the lottery, end up drafting 2nd, and the player who was drafted before our player will end up scoring a Stanley Cup OT winner against our team 4 years later.
:lol2: Svätá pravda.
Včera to byl hoši vrchol. k tomu už není co napsat! v prvé řadě: Lou snad nejsi slepý!!! pakuj MacLeana!!! ten rybníkářský hokej co předvádíme to je na grcání. Nenahrajem si přesně na metr, hrajeme loby jak někde na ulici, nebruslíme, ploužíme se jak lemry, souboje dohrává jediný Mair, Tallinder to byl další kšeft za všechny prachy
Kovalčuk: včera jsem ho sledoval pečlivě celý zápas. Řeknu vám za celý zápas podotýkám za CELÝ dal 3 dobré nahrávky!! jinak na co šáhl to zdupal. Vrchol byl když v čase 1:45 do konce jel sám a mohl rozhodnout tak po Rolstonovsku vystřelil golfem asi 4 metry nad. o nájezdu škoda mluvit ale to je další chyba MacLeana. Jak může trenér poslat na rozhodující nájezd hráče který je psychicky totálně na dně?? to mi hlava nebere :hroza: Abych byl upřímný tak jsem v to nikdy nedoufal ale normálně vyhlížím návrat Rolstona :ja_neviem:
teda rychle lamete hul nad predpokladanou hvezdou kterou budeme mit jeste 15 let. Ja mu porad verim. Kdyz mu veri i Langs tak ja taky. Letosni sezona je v hajzlu, to vime uz delsi dobu a rozhodne to neni Kovyho chyba. to ze se musi zlepsit je fakt, ale to musi vsichni, jen on je proste na rane.
megaton píše:teda rychle lamete hul nad predpokladanou hvezdou kterou budeme mit jeste 15 let. Ja mu porad verim. Kdyz mu veri i Langs tak ja taky. Letosni sezona je v hajzlu, to vime uz delsi dobu a rozhodne to neni Kovyho chyba. to ze se musi zlepsit je fakt, ale to musi vsichni, jen on je proste na rane.
Ja by som ho tiez este nezatracoval. Stalu mu rovnako ako ty verim, sak 15 rokov je este velmi vela. Ja verim, ze sa chyti. Nehovorim, ze hned. Sak hraje hrozne alebo sa mylim? . Dalsie snad ano, no nechajme sa prekvapit, sam som zvedavy... Sezona v hajzlu, boze mne je vas popravde tak trocha luto, ja sa sice tiez nemam co ozivat, kedze Chicago je taktiez daleko od dobrej formy ale aj tak...
Ja by som ho tiez este nezatracoval. Stalu mu rovnako ako ty verim, sak 15 rokov je este velmi vela. Ja verim, ze sa chyti. Nehovorim, ze hned. Sak hraje hrozne alebo sa mylim? . Dalsie snad ano, no nechajme sa prekvapit, sam som zvedavy... Sezona v hajzlu, boze mne je vas popravde tak trocha luto, ja sa sice tiez nemam co ozivat, kedze Chicago je taktiez daleko od dobrej formy ale aj tak...
Kovy od vstupu do NHL ukazuje ze je elita, ted je proste mimo ale urcite to neni naporad a myslim ze to nebude ani to konce sezony.
No stane sa, no. Je pod tlakom ako celé mužstvo od Lua cez MacLeana až po neho. A keď sa sere tak sa sere, jak sa hovorí.
To je všetko čo k tomu chcem povedať.
Pikoška: Ilya si stavia dom v Alpine, druhá najbohatšia štvrť v okolí...20 000 štvorcových metrov plochy...ok, celkom málo... :cool: :lol2:

EDIT: Nejaký manták na Twitter napísal, že pred Prudential zahodil od hnevu Kovyho dres za 120 dolárov. Lol, niekto dostal včera pekný darček... :lol2:
Getzo5 píše:Pikoška: Ilya si stavia dom v Alpine, druhá najbohatšia štvrť v okolí...20 000 štvorcových metrov plochy...ok, celkom málo... :cool: :lol2:
Jak tak bude pokračovat tak mu tam přijedu okna vybít :D
Anssi Salmela absolvoval prvý tréning s tímom od zranenia. :clap: Aby som bol úprimný, nikdy predtým, nez do NHL vstúpil pre mňa nebol hráčom, o ktorom som si myslel, že by na Jersey mal, potom sa ale dosť zlepšil a podával solídne výkony, potom trejd, potom späť a séria zranení. Mal to ťažké ale v súčasnej situácii je ako on, tak Rolston pravdepodobne jedna z vecí, ktorú by tím určite potreboval. Takže sa čím skôr vráť Anssi, your team needs you. :yes:
anssi :yahoo: !!! toho hraca mam rad..nie je ziadny zazrak a nikdy nebude druhy rafalski ako som dufal,ale na rozohravku to je zlepsenie..ak dostane partaka co vie branit tak no problem..ked prisiel min rok tak hral paradne podla mna dopredu..horsie v obrane ale pomoct to moze,nam urcite:) dokonca sa tesim na rolstona ze tomu moze len pomoct :shock:

a inak Johny Mac von!! nemas na nhl!
Getzo5 píše:EDIT: Nejaký manták na Twitter napísal, že pred Prudential zahodil od hnevu Kovyho dres za 120 dolárov. Lol, niekto dostal včera pekný darček... :lol2:
Ako poznam Amikov, este nik ten darcek nedostal. Oni su totizto lenivi ho vobec zdvihnut :thumbsdown: :lol:
Co je to s tím Kovym? Zdá se, že zažívá nejhorší období své kariéry! Ten promarněný nájezd byl vážně k pláči a ani se nedivím, že na něho lidé naštvaně bučeli! Takové peníze stál a ono h*vno! Předvádí kulový a měl by se honem sebrat, nebo ulice New Jersey budou plné válejících se dresů s jeho jmenovkou! :thumbsdown:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING