Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Anger píše:Tak nakonec Nick Boyton a abych pravdu rekl o tom hraci nevim zhola nic krom toho ze vokounovy udelal par stehu na hlave (pokud se nepletu)
To byl Ballard :D
Neviem či myslíme na ten istý moment, ale pár stehov na hlave mu rozhodne urobil Ballard. :wink:

A sory :) Oba jsou na B :) tak jsem si to nejak spojil :)
Dnesni summary bude kratky, na co se rozepisovat.
Hrajem jak pıci, pozasluze vypadame jak pıci.
Konec zpravy.
Mame 20 zapasu se z toho dostat.
První třetinu to byl od nás parádní hokej, pak jsem usnul a nestačil jsem se divit....ach jo, už jsem si myslel, že se nám herní krize letos vyhne, bohužel je tady :?
Tak stava se no :) jeste ze jsem nekoukal :)
Nejaké info o Moorem /síce za nás hral, ale neviem, ako hrá teraz/ a Chaputovi by ste mi nedali? Díky.
Info naprosto žádně, protože jsou to pro mě farmáři naprosto bez jména.
neis píše:Info naprosto žádně, protože jsou to pro mě farmáři naprosto bez jména.
jeste upresnim, Chaput neni ani farmar! Je to junior draftovany teprve loni.
JJ. Hnedka potom jsem se díval a na farmě není, ale aspoň vím, odkud mi to jméno něco říká :D Prostě takový malý trade ;)
JLupul

To the lady standing outside our bus w/ her kids giving us the finger... Ughhhh.
about 3 hours ago via Twitter for iPhone

Stay classy Pilthadelphia
Des.
Getzo: :hroza: fans Philly jsou zvlastni no...

Alespon ze jim to Leafs presne podle mych ocekavani (ten kurz taky ze byl luxusni :yes: ) pekne vysvetlili na lede... V posledni tretine to bylo i s kusem stesti, sily prece jen Torontu dochazely, ale nakonec paradoxne prave v zaveru se to rozhodlo. Jinak prvni dve tretiny Toronto nebylo horsim tymem a Bobrovsky se taky musel cinit, ale nakonec Reimer hrdinou. Ten team ma neco do sebe. Wilson je navic vyborny trener.

A kdyz se k tomu prida tradicni masivni podpora rozhodcich, muze byt Toronto pro vas jaka-taka potencialni hrozba i do playoffs... :yes:
Getzo5 píše:
JLupul

To the lady standing outside our bus w/ her kids giving us the finger... Ughhhh.
about 3 hours ago via Twitter for iPhone

Stay classy Pilthadelphia
:lol2: des.
Obrázek
Atlantik píše:fans Philly jsou zvlastni no...
Oh bozicku, zadny jiny fans by ani nenapadlo dat fakace na souperuv autobus :hroza:

:fucker:
Atlantik píše:Getzo: :hroza: fans Philly jsou zvlastni no...
Za to pískat a bučet na legendu svého klubu pokaždé, když tam přijede, je známka fanouškovské kvality. :hroza:
Posledne tri zapasy hrame uplne :ho*no: Ked sa na lade stretnu Hartnell - Briere - Leino a obrana O Donnell - Meszaros tak to je :hroza: Dnes napriklad z toho bolo 6 oslabeni a mam pocit ze tychto pät hracov je aj pri kazdom gole ktory dostaneme :hroza: Uz ma nebavi sa na ten hokej pozerat, Laviolette rob nieco :bitka: O Donnell prehra asi kazdy suboj pri mantineli (dnes napr. treti gol). Viem ze nehrali Carter, Powe a Carcillo, a Toronto je v laufe, ale celkovo ako tim hrame na houby
Jsou to neprijemny trable, ale priznejme si, z dlouhodobyho hlediska je to nezajimava epizoda, lip nez prvni zatim byt nemuzem, prichazi to v nejlpesi dobu, protoze za mesic to zase budem valcovat a to je ten nejlepsi cas! :yes:
Takze co nas muze mrzet je, ze spoustu vocasu tady ma z toho desivou radost. Zajimavy je, ze stejny problemy Vanocuveru nechavaj kazdyho klidnym, ale vsichni jsou nadseny, kdyz se trapime my. :ja_neviem:
Spadla na nas trosku deka ale to se stava kazdymu tymu ja verim ze krize je pro kazdej tym dobra protoze si pak uvedomi ze kdyz nebude makat tak bude prohravat takze hrace to snad nakopne.
Anger píše:Spadla na nas trosku deka ale to se stava kazdymu tymu ja verim ze krize je pro kazdej tym dobra protoze si pak uvedomi ze kdyz nebude makat tak bude prohravat takze hrace to snad nakopne.
Ale koukat se na to neda :giggle:
Ty voe 5:0 pro rangers ve treti tretine tak to jsem fakt necekal ale tak co :)))
Ty vole, z nějakýho důvodu jsem myslel, že se hraje až od 9 hod. No a koukám, že hoši si to asi mysleli taky. :hroza:
No ja na to uz pak radsi ani nekoukal a nakonec 7:0 takze krasna sedmicka od New Yorku to bych to snad vic cekal od NJ nez od nich.Ale stava se.
:hroza: ocividne sa vam to dlhodobe prvenstvo Vych. konf. zunovalo, tak ho mile radi prenechate niekomu inemu Bruins? :angel: ste slachetni :moj: :D
Last year the Hawks lost 8 of 11 in March, then went on their Cup run.

Same story for the Penguins the year before; they lose 7 of 11 ...in February, then win a championship.

RedWings in February, 2008? They lost 10 of 11. People wondered if they were done. They weren't. They were champions, instead.

The Anaheim Ducks lost 17 of 25 in an ugly, post-all-star game stretch during their 2006-07 Stanley Cup-winning season.

What hurt near the end of the regular season was forgotten in June.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS