Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

K tomu se perfektne hodi tento clanek: http://www.edmontonoilers.cz/archiv/2944
pitak píše:Jen takovej dotaz, proc vam vadi, ze Oilers "furt" berou dejme tomu v TOP10 pozicich?
Pretoze v lige je 30 muzstiev a za to, ze niekto dlhodobo suckuje by mal byt kazdorocne odmenovany najlepsimi talentmi? To, ze z toho nedokazu nic vytazit je totalna neschopnost vedenia. Ked uz sa chcu silou-mocou odmenovat timy, ktore nepostupia do PO, mohlo by to byt aspon tak, ze sa bude losovat kazde miesto zvlast z nepostupujich 14 timov (1-14 na drafte). Alebo aspon ako to je v NBA, kde sa robi loteria pre top 3.
No ano, je tam 30 tymu, ale ty sou stejne dal konkurence schopni ne?

Jako me to silene sere, ze oilers furt berou na top mistech, ale ne proto, ze by furt brali, ale spis proto, ze furt hraji nahovno. Ale v zivote bych to nevycital treba Calgary (ehm, vim jaky maji draft stesti - je to jen priklad), ze za 10 let berou 3 1st overaly, 4 dalsi top 5 picky a 3 top 10.. pro me by to znamenalo jedinne - nejsou to konkurence schopny mancaft, muj je lepsi (hehe) a hraje se dal...

Ja mozna chapu nastvani a popichnuti, ze zase berou tolikati a tolikati... ale nechapu tu hysterii o tom jak je svet nefer :))
Malo by to byť tak, že bez rozdielu by mal mať každý tím, ktorý nepostúpi do PO, rovnakú šancu na 1st overall pick. Do jednej mištičky dajú 14 "kinder vajíčok" (áno, ja som tak kedysi volal tie žrebovacie krabičky :giggle: ) a nech ťahajú pekne jedného za druhým.
jojo, tohle je presne to reseni, co by se mi zamlouvalo asi nejvic. Uz i ta loterie by mela peknej naboj :)
Eriksson za Eberleho? :jn: Docela trefná myšlenka od českých pisálků na nhlnews.cz.. Já bych to zkusil. :good:
Guddy.44 píše:Eriksson za Eberleho? :jn: Docela trefná myšlenka od českých pisálků na nhlnews.cz.. Já bych to zkusil. :good:
Tak to jsi blazen.. chapu ze mas Erikssona rad,ale Eriksson ve svoji nejlepsi forme = Eberle bez formy... Proste si nemyslim,ze by to byl fair deal.. Kdyby nam k tomu dali nejakeho poradneho obrance,tak to pak ju :good:
Marman píše:Tak to jsi blazen..
Tak jasně, že by to nebylo kus za kus. Mně šlo především o to, že by jste tím získali urostlého útočníka, co umí zapracovat velmi dobře dozadu. Další věcí je, že má i zkušenosti, což se hodí. Obránce vám k tomu asi nepřihodí. Těch mají sami málo. :neviem:

Ale ta lajna: Hall-Nugent-Eriksson.. bych i věřil, že by si Louí zavzpomíná na své časy v dresu Stars. :giggle:
Jako kdyby k tomu neco pridali,tak bych se asi nebranil,treba jak psali toho typka,co pochazi z Edmontonu a bL draftovanej v prvnim kole.. Vis o nem neco? :)
Nene, o tom jsem nic nepostřehl. Našel jsem jen informaci s tím Eberlem od nějakého kanadského novináře a ten článek na nhlnews.cz. Jinak co vím, tak pokukujete po tom Berglundovi, toť vše. Těch spekulací je spousta, ale já čtu jen ty, co mi připadají mít pro vás nějaký význam, nebo jsou pro mě z nějakého důvodu zajímavé. :)
Guddy.44 píše:Nene, o tom jsem nic nepostřehl. Našel jsem jen informaci s tím Eberlem od nějakého kanadského novináře a ten článek na nhlnews.cz. Jinak co vím, tak pokukujete po tom Berglundovi, toť vše. Těch spekulací je spousta, ale já čtu jen ty, co mi připadají mít pro vás nějaký význam, nebo jsou pro mě z nějakého důvodu zajímavé. :)
Tak Berglund je letos v hajzlu a ti blazni za nej chtej strasne moc :-/
hm zkoukl sem naky videa a veci o Eichelovi a ja bych ho chtel vazne vic jak CMD :))

Ten at prijde do kteryhokoliv tymu NHL, tak ho budu veeelmi peclive sledovat :)

at trejd Eberleho..
asi bych i chtel aby sel jinam, at si muze zahrat poradne a ukazat jakej je to hrac :) nicmene pak bych asi musel uz vazne vymenit avatar :D
:wave: JE TO TAM! :wave:
Dobře vy :thumbsup: Pod McLellanem se to asi houpe :jn:
Tedka uz jen za 55 zapasu udelat tech cca 75 bodu a mame PO... easy :box:
Leo píše:Dobře vy :thumbsup: Pod McLellanem se to asi houpe :jn:
No bodaj by sa to pod ním rozhupalo až do New Jersey :good:
Davvy píše:
Leo píše:Dobře vy :thumbsup: Pod McLellanem se to asi houpe :jn:
No bodaj by sa to pod ním rozhupalo až do New Jersey :good:
I vy konspirační teoretici :-D měl teď streak, může bejt v klidu. Prohráváme v podstatě jen s těma nejhoršíma, což asi vedení směrem k PO - jako tradičně největší Achillově patě SJS - nebude moc trápit.

:verysad:
Ani nás nemusí mrzet, že nám pláchnul. A aspoň si to vždycky vyžere, jak dojede :-D
tomasinho píše:Ani nás nemusí mrzet, že nám pláchnul. A aspoň si to vždycky vyžere, jak dojede :-D
Byl by jeden z nejlepších vašich beků :neviem: Navíc jste udelali neco podobnyho s tim Andersenem,takze bych to nejak neresil :bee:
Marman píše:Byl by jeden z nejlepších vašich beků :neviem:
Byl by maximálně tak HS no s tím, jak hraje Vatanen a s tím, že čeká v záloze Theodore. Fakt ho nepotřebujeme a byl by absolutně zbytečný, ofenzivních beků máme plnou řiť, navíc zodpovědnějších směrem dozadu a taky mladších. Když si vezmeš, že o rok mladší a o dva roky později draftovaný Fowler je úplně někde jinde, o rok mladší Vatanen je přinejhorším na stejné úrovni a vyspělejším dojmem působí i o 4 roky mladší Lindholm. Ne, nebyl by z jedním z nejlepších beků, to fakt ne. Při plném stavu našich obránců by si neškrtnul momentálně.
tomasinho píše:...
Kdepak,vzpomen si,jak dominoval v AHL,kdyby u nej tenhle vyvoj pokracoval,tak byl tedko nekdy pomalu kandidat na Norrise.. Nevim co se snim stalo..ale verim,ze kdyby byl v lepsim tymu,s lepsima kolegama a trenerama tak je na urovni Karlssona..a strasne me to mrzi
Marman píše:Kdepak,vzpomen si,jak dominoval v AHL,kdyby u nej tenhle vyvoj pokracoval,tak byl tedko nekdy pomalu kandidat na Norrise.. Nevim co se snim stalo..ale verim,ze kdyby byl v lepsim tymu,s lepsima kolegama a trenerama tak je na urovni Karlssona..a strasne me to mrzi
To je podle mě hodně velká přeháňka teda. V AHL z pozice beka dominoval i Vatanen. Ale jasně, kdyby vývoj pokračoval, já myslel současného Schultze. Ale ani tak, na té pozici máme fakt vystaráno na spousty let dopředu.
No,kazdopadne vis o vasi obrane vic nez ja.. :) stejne si myslim,ze je docela podcenovanej.. Ale tak v defenzive hori a vedle sebe vetsinou nema nikoho,kdo by to hasil.. To je celý...
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG