Som zvedava, kto bude trinastym utocnikom, a kto nakoniec vypadne:
c: Johansen, Vermette, Carter, Brassard, *McKenzie, Pahlsson
w: Kubalik, Atkinson, Dorsett, Boll, *Huselius, Prospal, Majorov, Umberger, *Calvert
Atkinson hra vyborne, Majorov ma taktiez dobry kemp, Kubalik hra po zraneni dobre, na centri podava Johansen dobre vykony.... Calvert s McKenziem by sa mali vratit do zaciatku sezony... komu zostane cierny Peter? A ani sam boh nevie, ako by mohli lajny vyzerat, ale cim dalej tym viac i Brassard v nasej zostave zavadzia. Naco tam vlastne je...

... vymenme ho a ziskajme to, co potrebujeme viac, prveho centra mame, ak by sa Johansen nechytil, Vermette je ako druhy center pouzitelny, na tretom by hral Pahlsson a vo stvrtom McKenzie. To nie je problem... ako by tim mohol vyzerat bez Brassarda a Johansena:
Nash--Carter--Kubalik
Prospal--Vermette--Atkinson
Majorov--Pahlsson--Umberger
Calvert--McKenzie--Boll
s Johansenom:
Nash--Carter--Kubalik
Majorov--Johansen--Umberger
Prospal--Vermette--Atkinson
Calvert--Pahlsson--Boll
no uvidime...
taktiez obrana, Savard hra vyborne, podobne Holden, v poslednom pripravnom zapase sa chytil Moore... zatial zostava bez Wiza:
Tjutin, Savard
Moore/Holden, Martinek
Methot, Clitsome
s Wizom bude jasna jedina dvojica, Tjutin, Wisniewski, toto vsjo... tu sa uvidi, ci sa do zostavy prebojuje Moore, alebo Holden, Savard ma podla mna miesto iste... Johnson musi ist na farmu, nema v time co robit. Podobne Russell, miesta niet, nevidim dovod, aby nadalej zotrval v time
k branke, Mason sa nam zacina preberat, chvalme Pana... allelujah