Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše:Už je to tady, každý den nějaká suspendace, i když tohle byl hodně zbytečný zákrok, ale za 8 zápasů mi to přijde docela dost i za takovou volovinu...
Recidivista.

Veľmi správne rozhodnutie. Až by to dostal Cooke, každý by bol ešte naštvaný ako málo.

A reakcia mt bola vopred jasná. :lol3:
Takze podla teba je spravne rozhodnutie, ak za horsi zakrok dostane recidivista Shelley 5 preseason plus 5 zapasov v sezone a Wiz za nie tak nebezecny komplet celu preseason plus 8 zapasov? Kto je vacsi recidivista, Shelley, alebo Wisniewski? Boyes za nebezpecny zakrok, nie menej horsi od Wizovho 2 v preseason....
GM Scott Howson on Wisniewski ruling: “The decision has been rendered and we will comply with the ruling made by the League."
Recidivistov treba tvrdo trestať :yes: a keďže minulú sezónu mal tiež stopku na pár zápasov, nech sa páči.

Však Recidivista Cooke dostal minule 18 zápasov, takže len tak ďalej :serus:
Jeno z toho bolo obscenne gesto voci averymu, co by malo byt skor odmenene :sarcasm:
aj toto malo byť odmenené?
To samozrejme nie, no a s tym odmenenim za gesto som to myslela zo zartu... ale toto zakrok na 8 zapasov nebol, nepoviem 3-5 plus preseason, ale toto je moc. Financna pokuta mi vobec nevadi, kludne mohla byt aj vyssia. Co uz, takto sa otvori priestor pre ineho obrancu (a bola by sranda, keby sme zistili, ze Wiza ani tak surne nepotrebujeme :sarcasm:). Takze na post 6 a 7 obrancu si bude robit zalusk stvorica Savard (pravy obranca), Holden, Johnson (mozu hrat na oboch), Moore (lavy obranca). Inak, dost sa cudujem, ze je Moore este v kempe a nepresunuli ho, podobne ako Goloubefa, ktory hral v kempe ovela lepsie, na farmu. Johny nevie branit, jeho turnovery su total tragicke, no a utokom to zatial nenapravuje, aj ked potencial tam je... .

Tipujem, ze pocas Wizovho vylucenia by mohli byt pary nasledovne:

Methot, Martinek
Tjutin, Holden
Clitsome, Savard
Russell

Ak ma Arniel rozum, nesmie Russella uprednostnit pred dvojickou Savard/Holden. Ja chapem, ze Kris doplaca na zlomeninu nohy v zavere sezony, ale to neznamena, ze ho budeme stavat, ked nehra tak dobre ako dvojicka Savard/Holden.
Tak ten zákrok som si pozrel a je to dosť dobrý humus :grc:

hrozne mi to pripomenulo toto :arrow:
Wizz má za sebou už takú prasačinu, za ktorú by som ho posadil do chládku a nie domov. Takže áno, suspendácia je absolútne oprávnená v plnej miere a na túto tému sa viac baviť nemienim. Niet prečo.
Tak co pánové a dámy, kdo dostane suspendaci dneska ? =)
neis píše:Tak co pánové a dámy, kdo dostane suspendaci dneska ? =)
pockaj, idem sa kuknut, ci hrame :sarcasm:
Takze na farme skoncili Cody Goloubef a Allen York (Cody sa potrebuje este rok vyhrat), taktiez novopodpisani hraci Cody Bass, Nicholas Drazenovic, Dana Byers, Andrew Joudrey.
tak to byl peknej lokticek :)
Som zvedava, kto bude trinastym utocnikom, a kto nakoniec vypadne:

c: Johansen, Vermette, Carter, Brassard, *McKenzie, Pahlsson
w: Kubalik, Atkinson, Dorsett, Boll, *Huselius, Prospal, Majorov, Umberger, *Calvert

Atkinson hra vyborne, Majorov ma taktiez dobry kemp, Kubalik hra po zraneni dobre, na centri podava Johansen dobre vykony.... Calvert s McKenziem by sa mali vratit do zaciatku sezony... komu zostane cierny Peter? A ani sam boh nevie, ako by mohli lajny vyzerat, ale cim dalej tym viac i Brassard v nasej zostave zavadzia. Naco tam vlastne je... :hmm:... vymenme ho a ziskajme to, co potrebujeme viac, prveho centra mame, ak by sa Johansen nechytil, Vermette je ako druhy center pouzitelny, na tretom by hral Pahlsson a vo stvrtom McKenzie. To nie je problem... ako by tim mohol vyzerat bez Brassarda a Johansena:

Nash--Carter--Kubalik
Prospal--Vermette--Atkinson
Majorov--Pahlsson--Umberger
Calvert--McKenzie--Boll

s Johansenom:

Nash--Carter--Kubalik
Majorov--Johansen--Umberger
Calvert--Pahlsson--Boll

no uvidime...

taktiez obrana, Savard hra vyborne, podobne Holden, v poslednom pripravnom zapase sa chytil Moore... zatial zostava bez Wiza:

Tjutin, Savard
Moore/Holden, Martinek
Methot, Clitsome

s Wizom bude jasna jedina dvojica, Tjutin, Wisniewski, toto vsjo... tu sa uvidi, ci sa do zostavy prebojuje Moore, alebo Holden, Savard ma podla mna miesto iste... Johnson musi ist na farmu, nema v time co robit. Podobne Russell, miesta niet, nevidim dovod, aby nadalej zotrval v time

k branke, Mason sa nam zacina preberat, chvalme Pana... allelujah
na zapas voci carline bude nasledujuca zostava:

Nash-Carter-Atkinson
Umberger-Vermette-Giroux
Brassard-St. Pierre-Kubalik
Mayorov-Johansen-Boll

v obrane budu Methot, Russell, Savard, Tyutin, Johnson, Clitsome a Holden, ako budu hratsa nevie.
Tak nakoniec nehral Nash, takze zostava proti Caroline bola:

Umberger--Carter--Atkinson
Giroux--Vermette--Kubalík
Majorov--Johansen--Boll
Brassard--St.Pierre--Dorsett

Moore, Clitsome
Methot, Savard
Russell, Johnson

Mason

Bohuzial, zranil sa Boller, out bude 6-8 tyzdnov, takze bud bude povolany Bass z farmy, alebo viac prilezitosti dostane Dorsett, ktory dnes hral vyse 18 minut a ja nechapem preco, ten chlap je horsi ako Majorov, Kubalik ci Atkinson, dokonca aj ako Giroux.

V zapase hrali vyborne Majorov, Atkinson, Giroux a Kubalik... Masonovi som neverila, ale zda sa, ze chyta svoju formu z prvej sezony..., no, uvidime. Ak to bude tak, potvrdia sa moje slova, ze najdolezitejsim ziskom Howsona bol Ian Clark a nie Carter s Wizom, Prospalom a Martinkom.

Brassard nehra extra, stale si myslim, cim dalej tym viac sa ukazuje, ze by sme ho mali vymenit, dokym z hodnoty prilis nestratil. Za take prve miesto v drafte, alebo skore druhe kolo spolu s tretim, preco nie? Kridiel mame aleluja, centrov taktiez.
McKenzie asi nebude na zaciatok fit...

Moje formacie:

Nash--Carter--Kubalik
Majorov--Johansen--Umberger
Brassard--Pahlsson--Calvert

Methot, Martinek
Tjutin, Savard
Holden, Clitsome

Mason

PP: Nash--Johansen--Carter--Tjutin--Savard, Prospal--Vermette--Atkinson/Kubalik--Brassard--Clitsome

SH: Majorov--Pahlsson--Methot--Martinek, Umberger--Vermette--Tjutin--Holden
Do AHL sme poslali Mooreho a Kubalíka, co ma neprekvapuje, Kubalik bol zraneny, nehral v priprave vela a Moore potrebuje zlepsit obranu a konzistnciu svojich vykonov. Taktiez ma neprekvapuje datie na waiver Martina St. Pierreho, Alexandre Girouxa. Ale co ma sokuje je waivnutie Nicka Holdena. Vsak on je lepsi ako Russell ci Johnson. Dokedy budeme uprednostnovat Russella? V preseason hral co zapas to zle a napriek tomu ho drzime. Johnson? Proti Holdenovi to je slabota, ako siedmy obranca budiz, ale nie ako siesty... zmiznut mal Russell, naco mame trejdy, Edmonton chce obrancu, tak nech si ho vezme... .

EDIT: Trosku som vychladla, tak som upravila prispevok, ktory som pisala z horucou hlavou :)
Ako by mali vyzerat lajny na prvy zapas:

Prospal--Carter--Nash
Umberger--Vermette--Atkinson
Calvert--Pahlsson--Dorsett
Brassard--Johansen--Majorov

vynimkou Brassarda na kridle, uprednostnila by som trejd, sa mi nase lajny pacia... a ak este vypadne Dorsett bud po McKenzieho, alebo Bollovom navrate, budem uplne spokojna.

Obranne dvojice neviem, zverejnene neboli a podla herneho nasadenia su rozne kombinacie.

EDIT: takze obranne dvojice:

Tjutin, Martinek
Methot, Clitsome
Russell, Savard

ak prichod Savarda pozdvihne Russellovu hru... tak bude Arniel genius, zatial to vidim ako dost nevyvazeny obranny par...
Johansena si viem predstaviť aj vyššie ako v 4.útoku :wink2: Nešlo by to nejak pomeniť ? :D
Tentokrat nemas pravdu. Fakticky stvrty utok je trio Calvert--Pahlsson--Dorsett (ktoreho dufam nahradi McKenzie). Budeme hrat na tri skorujuce utoky, plus nezabudaj, ze Johansen bude hrat s vysokou pravdepodobnostou v prvej PP, ich zlozenie moze byt nasledujuce:

Nash--Johansen--Carter--Tjutin--Savard
Umberger--Vermette--Atkinson/Prospal--Brassard--Clitsome

Ked sa vrati Wiz, nahradi jedneho z dvojice Savard/Clitsome.
Nechcem hodnotit jednotlivcov, zhodnotim celkovy obraz (aj ked sa pri tom niektorych dotknem).

Obrana: Rychlejsia, sikovnejsia, pohyblivejsia... bolo vidno, ze prechod do utoku je vdaka tomu lepsi, superovi utocnici nechodili tak do precislenia ako po minule sezony, pri napadani nestratili tolko pukov ako po minule sezony, ale cistenie priestoru pred brankarom bola bieda. Taktiez tam boli individualne hrubky.

Utok: Vynimkou prvej lajny to bola bezmyslienovita hra, caste nahadzovanie pukov do superovej tretiny, kde si to obrana Preds postrazila (o agresivnom forcekingu ani nevraviac). Ze tak hrala trojicka Calvert--Pahlsson--Dorsett ma neprekvapuje, skor ma prekvapuje, ze tak hral aj druhy utok Umberger--Vermette--Atkinson. Brassard je na kridle uplne strateny, nenatlaci sa pred branku, kedze je to klasicky tvorca hry, podobnu hru hra aj Johansen, podla mna treba tychto dvoch rozdelit a Brassarda prehodit s Vermettem. K nim dat Majorova. Taktiez posadit jedneho z dvojice Dorsett/MacKenzie, oni su sice bojovnici, v dnesnom zapase skutocne bojovali, hitovali, ale bez myslienky, ak chceme mat tri skorujuce utoky, nema v tretom co MacKenzie hladat. Bud ho dat k Pahlssonovi a posadit Dorsetta, alebo posadit MacKenzieho a nechat Dorsetta. Nasledne si viac prihravat v rychlosti, najlepsie na jeden dotyk a byt neustale v pohybe. Zlepsit forceking, minimalne na uroven nashvillskeho, niezeby bol zly, ale ak ho este zlepsime bude to idealne. Taktiez sa vyvarovat zbytocvnych hrubiek a najma.... nedovolit superovi strelit tesne po nasom gole, odvetny gol, ako tomu bolo v tomto zapase.

PP: tu nechapem, preco tolko moznosti dostali Vermette s Umbergerom vo dvojici. Vsak ich hra je bola nastrel a dorazaj, to, znovu opakujem, na obranu Preds nestaci. Chybala mi tam myslienka, prekvapujuca rozohravka, to, co maju Brassard s Johansenom.

Takze, v buducom zapase by lajny mohli vyzerat nasledovne:

Mason/Sanford (dva zapasy za sebou, inak chytal Steve dobre)

Tjutin, Savard
Methot, Martinek
Russell/Johnson, Clitsome

Prospal--Carter--Nash
Umberger--Brassard--Atkinson
Vermette--Johansen--Majorov
Calvert--Pahlsson--Dorsett/MacKenzie

o a jedna podstatna vec, ak dnes chytl Rinne s chripkou, ako chyta, ked je zdravy? Bol vynikajuci, on bol hlavnou pricinou, preco Preds vyhrali.
http://www.jacketscannon.com/2011/10/9/ ... #storyjump" onclick="window.open(this.href);return false;

vynikajuci rozbor sanci, prehladne statistiky v zapase proti preds
mt-svk píše:
Takze, v buducom zapase by lajny mohli vyzerat nasledovne:

Mason/Sanford (dva zapasy za sebou, inak chytal Steve dobre)

Tjutin, Savard
Methot, Martinek
Russell/Johnson, Clitsome

Prospal--Carter--Nash
Umberger--Brassard--Atkinson
Vermette--Johansen--Majorov
Calvert--Pahlsson--Dorsett/MacKenzie

o a jedna podstatna vec, ak dnes chytl Rinne s chripkou, ako chyta, ked je zdravy? Bol vynikajuci, on bol hlavnou pricinou, preco Preds vyhrali.
Čím si zasloužil Calvert 4. lajnu? :eek2:
Tak na jak dlouho dostane Methot stopku ? Tipuju dva zápasy ;)
Budeme musiet povolat obrancu, tipujem to na jedneho z dvojice Holden/Regner, ktorym sa dari. Aj ked najlepsie by mi pasoval Theo Ruth, ktory je tvrdy, defenzivny obranca. Bohuzial, je zraneny.

Takze, ako by mohla obrana vyzerat:

Holden, Tjutin
Russell, Martinek
Clitsome, Savard

ona obrana nie je zla, len prilis makka, pritom tam vyskovo nie su ziadni drobci.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO