Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

urcite nie je v poriadku..ked vlastny fanuskovia bucia na brankara a ten im odkazuje cez media vselijake hluposti..
Sice teraz hra casto za mladymi bekmi ale hrac takychto kvalit by nemal inkasovat tolko golov..Fakt sa uz zacinam bat co bude v lige.. :ja_neviem:

vcerajsi zapas nam ukazal ako sme na tom v plnej nahote..
vyhravali sme 2-1, presilovka 5-3, trestne strielanie..bohuzial nepodarilo sa nam presadit v utoku a nasledne obrana v troskach, brankar uplne mimo, fanuskovia nasrati.. A to su za nami len 3 pripr zapasy..
nesudte Pricea, je to len priprava :!: nechajte si to az na sezonu :D

aj ked je pravda, ze svojimi vykonmi skor bojuje o miesto na farme :roll:

ved on nam este vsetkym ukaze, som strasne zvedavy :scare:
maro píše:urcite nie je v poriadku..ked vlastny fanuskovia bucia na brankara a ten im odkazuje cez media vselijake hluposti..
Sice teraz hra casto za mladymi bekmi ale hrac takychto kvalit by nemal inkasovat tolko golov..Fakt sa uz zacinam bat co bude v lige.. :ja_neviem:

vcerajsi zapas nam ukazal ako sme na tom v plnej nahote..
vyhravali sme 2-1, presilovka 5-3, trestne strielanie..bohuzial nepodarilo sa nam presadit v utoku a nasledne obrana v troskach, brankar uplne mimo, fanuskovia nasrati.. A to su za nami len 3 pripr zapasy..
Tohle je hodně laciné hodnocení! Naše útočná hra ve všech dosavadních přípravných zápasech byla víc než slibná, pro mě hodně nadějná. Obranná fáze naopak zdaleka tak dobrá nebyla a takový Price na to dost doplatil - v žádném případě bych ale neřekl, že je úplně mimo! To je absolutní nesmysl, který můžeš říct jen v tom případě, žes ty zápasy vůbec neviděl. Udělal v obou zápasech nějaké chyby, ale určitě nejdou všechny góly ani zdaleka za ním! Když obránci namažou v několika případech soupeřovým útočníkům jasnou gólovku, těžko s tím pak může gólman něco dělat - jen když při něm bude stát štěstí. A to u Priceho nestálo, to je celé.
dnesny zapas hodnotim celkom kaldne..
miensota u nas prakticky neukazala nic.. 14 striel za cely zapas je nic
akurat pokazili statistiky auldovy.. tesia ma prve goly boyda a enkvista
Už aj Cammaleri? :-O :thumbsdown:
krasne utkaaani..
Getzo5 píše:Už aj Cammaleri? :-O :thumbsdown:
Jaj to je vůl :hroza: V přípravném zápase a ještě na mladého Nina...
Skoda ze Trevor Gillies nedostal sancu na odvetu :)
upravim to na pravu miru..

nino neni tiez ziaden andilejk..predchadzalo tomu toto>

http://www.youtube.com/watch?v=jsi_fx3DtJw

nemusim pripominat ze taketo fauly su velmi nebezpecne ..vid cooke vs savard...

odpoved sekanim je pri tom zanedbatelna odplata...
maro píše:upravim to na pravu miru..

Tomu ty hovoríš nebezpećný faul? Ešte raz si porovnaj zákrok Cookeho a Ninov zákrok.

:shock: :lol2: To snáď nemyslíš vážne.
1.Cammaleri je skrček, nemôže čakať, že to občas hitom neschytá.
2. Toto bol úplne normálny, čistý hit. Niederreiter je o hlavu vyšší, vôbec si nepovyskočil, šiel do toho ramenom (ani len lakeť vystrčený nemal) a to odspodu aby ho nezranil...nechápem, ako toto môžeš porovnávať.
3. Cookov, či Richardsov faul bol narozdiel od tohto no-brainer. Shoulder-to-shoulder ním nie je. Aj preto aj keď s nechuťou, my fanúšikovia Devils nemôžme nadávať na Cartera za hit na Salmelu, ktorým ho zranil i keď je pravda, že tak ako sa to stalo sa to stať nemuselo...toto je ešte pomyselná hranica medzi Savard/Booth a Cammalerim (http://www.youtube.com/watch?v=uK75hQ85 ... re=related)
4. Cammaleriho ako hráča uznávam, ak ale toto posúdil tak ako posúdil, je to debil, čo ako od toho čakal?
5. "To sekanie je zanedbateľná odplata" - po prvých troch bodoch k tomuto nenachádzam primerané slová...nehovoriac o tom, že ho sekol hokejkou do ksichtu a do nechráneného miesta nad korčuľou :censored:
Getzo5 píše:

2. Toto bol úplne normálny, čistý hit. Niederreiter je o hlavu vyšší, vôbec si nepovyskočil, šiel do toho ramenom (ani len lakeť vystrčený nemal) a to odspodu aby ho nezranil...nechápem, ako toto môžeš porovnávať.
3. Cookov, či Richardsov faul bol narozdiel od tohto no-brainer. Shoulder-to-shoulder ním nie je.
Tak v první řadě chci říct, že Cammalleri to jednoznačně s tou reakcí přehnal, tohle by prostě hráč jeho formátu dělat neměl - je to podlost.
V druhé řadě ale rozhodně nesouhlasím s tvým tvrzením, že zákrok Niederreitera byl naprosto v pořádku - on že do toho nešel loktem??? To se asi každý díváme na jiné video... :shock:! "Shoulder to shoulder" to nebylo ani zdaleka. Ale opakuju, nervy měl Cammy udržet jednoznačně na uzdě, navíc nejspíš notně oslabí mužstvo na začátku sezóny, za což by měl dostat pořádnou pokutu od vedení Canadiens!
A to s Carterom si si pustil? Ako pozerám, tak pozerám, nebyť blind side nemám tomu hitu čo vytknúť. Lakeť samozrejme minimálne vytiahnutý mal, ale to je jedna z podstát hitovania, ak by ho mal pri tele absolútne, nestačilo by to ani na tučniacky box. Cammaleri je ale nižšej postavy, aj to treba brať v úvahu :wink: Takže áno, úplne vporiadku nebol, ale v medziach áno, poopravujem teda mierne svoje pôvodné tvrdenie. No je to naozaj shoulder-to-shoulder :shock: :sad2: Kľudne si to aj v inkriminovaný moment stopni. Popíš teda potom, čo tam vidíš, pretože pozeráme na rovnaké video celkom určite...pokiaľ sa jedná o to maro-vo. Btw. nevpálil mu do hlavy zo strany plnou rýchlosťou lakťom na spánok, zas to tak neberme...

Moment zrazu - http://i54.tinypic.com/20a73mx.jpg
Getzo5 píše:A to s Carterom si si pustil? Ako pozerám, tak pozerám, nebyť blind side nemám tomu hitu čo vytknúť. Lakeť samozrejme minimálne vytiahnutý mal, ale to je jedna z podstát hitovania, ak by ho mal pri tele absolútne, nestačilo by to ani na tučniacky box. Cammaleri je ale nižšej postavy, aj to treba brať v úvahu :wink: Takže áno, úplne vporiadku nebol, ale v medziach áno, poopravujem teda mierne svoje pôvodné tvrdenie. No je to naozaj shoulder-to-shoulder :shock: :sad2: Kľudne si to aj v inkriminovaný moment stopni. Popíš teda potom, čo tam vidíš, pretože pozeráme na rovnaké video celkom určite...pokiaľ sa jedná o to maro-vo. Btw. nevpálil mu do hlavy zo strany plnou rýchlosťou lakťom na spánok, zas to tak neberme...

Moment zrazu - http://i54.tinypic.com/20a73mx.jpg
Carter mě nezajímá, o tom jsem vůbec nemluvil. Podle mě to byl faul, sice žádný brutální, ale byl. A stojím si za tím, že ramenem ho nevzal ani náhodou - ten obrázek jsi stopnul příliš brzy. Ale nehodlám se tu o tom dohadovat, svůj názor na celý incident jsem už popsal výše...
habs píše:Carter mě nezajímá, o tom jsem vůbec nemluvil. Podle mě to byl faul, sice žádný brutální, ale byl. A stojím si za tím, že ramenem ho nevzal ani náhodou - ten obrázek jsi stopnul příliš brzy. Ale nehodlám se tu o tom dohadovat, svůj názor na celý incident jsem už popsal výše...
Ignorácia nie je cesta k vecnej diskusii ani životu. Ťa nemusí v podstate nikdy nič iné okrem seba (nebrať doslovne) zaujímať, uvidíš kam sa dostaneš...ale tak moralizovať staršiemu nemienim, toto by si najlepšie mal vedieť už ty sám (bol to dobrý pomocný príklad, preto bol použitý, aspoň na vedomie si ho vziať mohol). To, čo tvrdíš tu, to nepopieram, ale za ramenom si stojím, faul vidím len v uhle nárazu. Každopádne tu to máš stopnuté v poslednom momente predtým než odletel, kedže sa ti pôvodný screen nepozdával :wink: ://i54.tinypic.com/11bjckg.jpg
Getzo5 píše:
habs píše:Carter mě nezajímá, o tom jsem vůbec nemluvil. Podle mě to byl faul, sice žádný brutální, ale byl. A stojím si za tím, že ramenem ho nevzal ani náhodou - ten obrázek jsi stopnul příliš brzy. Ale nehodlám se tu o tom dohadovat, svůj názor na celý incident jsem už popsal výše...
Ignorácia nie je cesta k vecnej diskusii ani životu. Ťa nemusí v podstate nikdy nič iné okrem seba (nebrať doslovne) zaujímať, uvidíš kam sa dostaneš...ale tak moralizovať staršiemu nemienim, toto by si najlepšie mal vedieť už ty sám (bol to dobrý pomocný príklad, preto bol použitý, aspoň na vedomie si ho vziať mohol). To, čo tvrdíš tu, to nepopieram, ale za ramenom si stojím, faul vidím len v uhle nárazu. Každopádne tu to máš stopnuté v poslednom momente predtým než odletel, kedže sa ti pôvodný screen nepozdával :wink: ://i54.tinypic.com/11bjckg.jpg
Jaká ignorace??? Co to vedeš za scestný řeči? Že jsem napsal, že mě nezajímá Carter? A proč by měl - já k posouzení toho, co vidím na videu, nepotřebuji nutně porovnání s něčím jiným! Oči mi slouží dobře, což je první předpoklad k tomu, abych si na něco takového mohl udělat vlastní názor. A to jsem udělal a je to asi tak všechno, co k tomu mám. Kvůli takové "blbosti", kterou ani já, ani ty nijak dál neovlivníme, se tu nechci dohadovat.
P.S.: A ty rady do života jsou vážně zbytečný, myslím, že už mám něco za sebou... :) .
Jaká ignorace??? Co to vedeš za scestný řeči? Že jsem napsal, že mě nezajímá Carter?
Áno, presne preto. To bola rečnícka otázka? Čo je na tom zcestné? No budiš....
A proč by měl - já k posouzení toho, co vidím na videu, nepotřebuji nutně porovnání s něčím jiným!
To som ani nepovedal, ale aby si niekoho názor komentoval, mal by si vedieť prečo dotyčný nejaký názor vyslovuje najskôr, alebo nie?
Oči mi slouží dobře, což je první předpoklad k tomu, abych si na něco takového mohl udělat vlastní názor. A to jsem udělal a je to asi tak všechno, co k tomu mám.
Tak to sme dvaja, čo teraz? Neber to tak "vážne", len diskutujeme a hľadáme conclusion.
Kvůli takové "blbosti", kterou ani já, ani ty nijak dál neovlivníme, se tu nechci dohadovat.
V tomto sme zajedno, preto to týmto rád ukončujem. Na tom, že Cammaleri tak reagovať nemal sme sa predsa zhodli...
P.S.: A ty rady do života jsou vážně zbytečný, myslím, že už mám něco za sebou... :) .
Presne tak, veď preto som ti napísal to, čo som ti napísal. :wink:
Getzo5 píše:
Jaká ignorace??? Co to vedeš za scestný řeči? Že jsem napsal, že mě nezajímá Carter?
Áno, presne preto. To bola rečnícka otázka? Čo je na tom zcestné? No budiš....
A proč by měl - já k posouzení toho, co vidím na videu, nepotřebuji nutně porovnání s něčím jiným!
To som ani nepovedal, ale aby si niekoho názor komentoval, mal by si vedieť prečo dotyčný nejaký názor vyslovuje najskôr, alebo nie?
Oči mi slouží dobře, což je první předpoklad k tomu, abych si na něco takového mohl udělat vlastní názor. A to jsem udělal a je to asi tak všechno, co k tomu mám.
Tak to sme dvaja, čo teraz? Neber to tak "vážne", len diskutujeme a hľadáme conclusion.
Kvůli takové "blbosti", kterou ani já, ani ty nijak dál neovlivníme, se tu nechci dohadovat.
V tomto sme zajedno, preto to týmto rád ukončujem. Na tom, že Cammaleri tak reagovať nemal sme sa predsa zhodli...
Presne tak, veď preto som ti napísal to, čo som ti napísal. :wink:
Poslední poznámka ode mě - věř, že rozhodně takovéhle banality neberu vážně, na to mám dost jiných každodenních problémů... :) .
Prepáč habs, ale absolútne s tebou nesúhlasím. Zákrok som si pozrela niekoľkokrát, faul to nebol. Obhajuješ neobhájiteľné. Nech si Cammalleri vymyslí inteligentnejšiu výhovorku. Nebolo by lepšie povedať pravdu, naštvalo ma, źe si ma dovolil bodyčekovať zelenáč ako výmysly o zákernom faule?
Mike Cammalleri bude pykat jeden zápas (první, s Torontem) kvůli sekání na Niderreitera z Islanders.
Co se tyce kauzy Cammalleri tak podle me to byl klasickej hit rameno na rameno s tim rozdilem ze ho Cammy necekal nebo spis nebyl pripravenej ho ustat.Jeho reakce byly pekne zakerny a mel by se nad sebou zamyslet :hroza:
mt-svk píše:Prepáč habs, ale absolútne s tebou nesúhlasím. Zákrok som si pozrela niekoľkokrát, faul to nebol. Obhajuješ neobhájiteľné. Nech si Cammalleri vymyslí inteligentnejšiu výhovorku. Nebolo by lepšie povedať pravdu, naštvalo ma, źe si ma dovolil bodyčekovať zelenáč ako výmysly o zákernom faule?
Když někdo neumí číst, těžko s ním diskutovat... Doporučuji přečíst si můj první názor na tento incident a potom teprve tady psát nějaké příspěvky! Nikde jsem nenapsal, že jeho zkrat obhajuju :hroza: !!!
Obrázek

:frajer2:
človek má hneď chuť zahrať si poriadný hokej... :shock: :D
Botox+silikón+latex spoločne? Not my cup of tee...ale myšlienku schvaľujem :D
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE