Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

BigPete píše:Jsem rád za tvůj názor, sice dlouhý ale o to zajímavější. Dokonce musím uznat, že v něčem máš pravdu a svůj názor přehodnotit, ale v tom nejdůležitějším se myslím shodnem. Kovalchuk není dobrá investice. At uz nekde hrál víc týmově než je u něj zvykem, porad jeho obranná fáze není nic moc, respektive spíš nic než moc. A rozhodně je lepší hráč, co dá třeba 30 golu za sezonu, k tomu perfektne brání, perfektne nahrává, když je na ledě dokáže otáčet výsledek. Ne Kovalchuk, který sice dá hodně golu, má potenciál dávat 50+ každou sezonu, ale celý tým hraje pomalu v oslabení jak moc někdy chybí v zadu, resp. i tam dojede, ale nic převratnýho tam nezahraje. Kovalchuk by se hodil někam kde by byli hodně pevní obránci a dobrej nahravač, tahle chemie by mohla fungovat. V NJD ted az tak dobrí obránci nejsou, tým je sice porad postaven defensivně, což je pro něj typické, ale obranný styl hry a dobří obránci je něco jiného aspon dle mě. Obranný styl hry je něco co mu vážně sedět nebude, je stavěnej na něco jinyho, útočnějšího. LA je tým, kterému se ted daří, ale loni se poprvé po dlouhe dobe dostal do play-off, z téhle sezony se toho jeste moc neodehralo, tak bych je ještě tak nevychvaloval. Jo střelec jim chybí, ale možná by to chtělo někoho jiného než Ilju, jak říkám Ilja je dobrý pro show, kdyby byl každý hráč jako on končili by zápasy 8:6 docela běžně, ale do týmu bych ho nechtěl ani za nižší částku, ptz mít v první lajně hráče, který ti nic neubrání chce bud další prachy na beky nebo porad hraješ "oslabení" ( jo vím, že pojem oslabení je malinko přehnanej, ale jeho přínos vzadu je minimální). A zase ho dávat do nižších řad by ničilo jeho ego, neprospělo by mu to, navíc na ty je moc drahej. Takže dobrej hráč pro show, dobrej hráč pro obchody s dresy, ale jako trener bych se mu vyhýbal:-D
Ako si povedal, myslím, že na tom sa zhodneme. Taktiež si viac vážim hráča...čo ja viem...ako napr. Honrqvist. Tá posledná veta mi strašne evokuje Real Madrid :lol2: :cry: V súvislosti s Devils po rokoch vyrovnanej platovej bilancie to veru nevidím rád. Čo sa týka chválenia LA, ten tím ide vzostupným trendom už niekoľko rokov, draftoval vysoko a kvalitne, hrá to, na čo má hráčov. Podľa mňa ho chválim právom a nemyslím, žeby som nejak preháňal. Vyjadroval som sa technicky a špecificky, konkrétne. V daných bodoch jednoducho presne LA splňuje to, čo by potreboval on, tak ako píšeš sám: "Kovalchuk by se hodil někam kde by byli hodně pevní obránci a dobrej nahravač". Ak by chceli hráča, čo robí rozdiel (a tým Iľja je, to mu zas nekrivdime, akurát u nás je trestuhodne nepoužiteľný), zas toľko iných možností na trhu nemajú. Nie ak nechcú trejdovať vrámci vlastnej divízie, kde by sa čo to rozhodne našlo... :) S tým už ale ja nespravím nič...môžem len dúfať, že majiteľ, manažér, tréner a on samotní mi pripravia pôdu aj pre chválu do budúcich rokov. Aby prišla zmena so súčasným kádrom (výraznejšia), to si nádej nerobím.
Tedy povolan a podle treninku to vypada ze by mohl hrat s Eliasem a Arnottem. Rolton mozna zpet v lajne se Zubrusem a Clarksonem, healthy scratch asi Vasy. Radeji bych teda posadil Clarkyho. Sem tak premejslel a rikal si ze je skoda ze se zranil Savard, mozna by ho vymenili za Rolstona :)
megaton píše:Tedy povolan a podle treninku to vypada ze by mohl hrat s Eliasem a Arnottem. Rolton mozna zpet v lajne se Zubrusem a Clarksonem, healthy scratch asi Vasy. Radeji bych teda posadil Clarkyho. Sem tak premejslel a rikal si ze je skoda ze se zranil Savard, mozna by ho vymenili za Rolstona :)
Akého Savarda a akýže to návrh myslíš? Asi mi nedopína/prepína... :shock:

Tedy :yahoo: Nech sa ukáže mladý, aj tak ešte na to mať nebude, ale využiť treba každú šancu. Budúci rok už v zostave, pevne verím.
Getzo5 píše:
megaton píše:Tedy povolan a podle treninku to vypada ze by mohl hrat s Eliasem a Arnottem. Rolton mozna zpet v lajne se Zubrusem a Clarksonem, healthy scratch asi Vasy. Radeji bych teda posadil Clarkyho. Sem tak premejslel a rikal si ze je skoda ze se zranil Savard, mozna by ho vymenili za Rolstona :)
Akého Savarda a akýže to návrh myslíš? Asi mi nedopína/prepína... :shock:

Tedy :yahoo: Nech sa ukáže mladý, aj tak ešte na to mať nebude, ale využiť treba každú šancu. Budúci rok už v zostave, pevne verím.
za Marca Savarda (Boston)
megaton píše:za Marca Savarda (Boston)
Nehovorím, že som to nepochopil, skôr som ťa chcel nepriamo donútiť to rozviesť, lebo Rolston-Savard...ehmm...
Zdravím. Postavenie NJD v tabuľke je pre mňa trošku šok. Aby som bol úprimný príliš Váš team nesledujem ale zaujíma ma, čo sa s Vami deje. Mohli by ste ma nejako stručne oboznámiť prečo to je tak? Ide o nejaké zranenia, zlého trénera, slabá športová forma alebo podobne?

Inak Vás beriem za klasiku v NHL a preto Vám prajem čo najrýchlejšie vyriešenie problémov a rýchly vzostup tabuľkou :) .
Bluesfan píše:Zdravím. Postavenie NJD v tabuľke je pre mňa trošku šok. Aby som bol úprimný príliš Váš team nesledujem ale zaujíma ma, čo sa s Vami deje. Mohli by ste ma nejako stručne oboznámiť prečo to je tak? Ide o nejaké zranenia, zlého trénera, slabá športová forma alebo podobne?

Inak Vás beriem za klasiku v NHL a preto Vám prajem čo najrýchlejšie vyriešenie problémov a rýchly vzostup tabuľkou :) .
Ad. Kovy viď o kúsok vyššie, ad situácia atď. postupne všetky rozsiahlejšie moje príspevky, ich jednotlivé časti a reakcie od Martina, dunima a megatona k nim prislúchajúce. V tom všetkom je to zoširoka prebrané. Zbytočné to písať zas a znova. :wink:

Ja myslím, že hovorím za všetkých ak poviem, že za držané palce ďakujeme. Snáď to tak bude čo najskôr.
tak oni se chteli zbavit savarda (a jeho dlouhe smlouvy) a potrebovali strelce, mi potrebovali centra a zbavit se LW a jeho kontraktu, vim, trochu sci fi ale kdyz mohl Gomez do montrealu, tak je vsechno mozny.
Nuž čo sa týka Kovalchuka, po tých letných ťahaniciach u mňa skončil :beee: . Mám ho za nenažranca. Cez TDL vraj takmer skončil v Blues, teraz by som si možno trieskal hlavu o stenu, čo by sme za neho museli obetovať a koľko mu zaplatiť.

Nuž tak nezostáva nič iné len, dúfať, že sa Kovalchuk, Parise a Zajac konečne rozstrieľajú lebo 25 gólov je slabota a, že zapne obrana s Martym lebo 48 gólov je dosť. Keď sa toto dá dokopy tak sa nebojím toho, že nepostúpite do PO, na to máte až príliš silné mužstvo. :thumbsup:
Marty ešte nevypol, nemá čo zapínať...a obrana takmer nemá ako, musí nabrať skúsenosti, príp. sa uzdraviť. :smile03:
Langenbrunner zas v prvom útoku? Are you crazy J-Mac? :hroza: Fakt nechápem, kedy pochopí, že ten chlap v jednej lajne s Kovym je mor a nie záchrana? Kedy mu dôjde, že jeho zaradenie do top6 je momentálne omyl? A povedať za seba, myslím, že lepšie to už nebude...

Tedy bude hrať s Arnottom a Eliášom v druhej lajne. Dúfam, že sa mu bude dariť, ale veĺké oči nemám. V prvom rade ide o skúsenosti a hernú prax. Čo sa týka tretej lajny, Je to zabíjanie Zubrusa pri forme, ktorú má. (J-Mac :hroza: #2) Na Rolstona som dosť zvedavý. V podstate už prechádzam do štádia o ktorom by som si pred polrokom myslel, že je šialené - že Winky nám pomôže...
hmm,uz dva krat J-Mac :hroza: v jednom prispevku ?? :D
dunim píše:hmm,uz dva krat J-Mac :hroza: v jednom prispevku ?? :D
Jedno v podstate súvisí s druhým. Inak sa nedá... :ja_neviem:
jen tak na odlehčení.... Bicek na Kladně http://sport.cz/clanek/177690-slovensky ... ladna.html

a trochu OT http://www.novinky.cz/koktejl/216324-v- ... smene.html to jsem si myslel že trapárna typu kolotoč se může dělat jenom v česku a ono i v Jersey se to rube :D
Na Jirku som sa samozrejme počas tých dvoch zápasov za nás bol pozrieť a svojou hrou narozdiel pod Nagya ma nesklamal. :yes: Síce som mu prial nech mu výjde ešte to Fínsko, ale súpisky už boli zväčša uzavreté a v zime sa uvidí... Strašný sympaťák, vždy som ho mal veľmi rád. Navyše priniesol Cup a to od Devils ako prvý Slovák na Slovensko, a k nám, na východ i keď do susedných Košíc. Pamätám si to ako by to bolo len včera. :thumbsup: :?
Dnes hrajú v Prudential dva zo štyroch najhorších tímov NHL... :-( Dokonca ešte nemáme domácu výhru. Tak sa chlapci ukážte. Dnes chytá Enroth, takže z neho ako my tradične spravíme jedničku? :lol2: Hádam nie... Chce to dobrý štart a prežiť našu povestnú druhú tretinu.
Forwards:
Ilya Kovalchuk-Travis Zajac-Jamie Langenbrunner
Patrik Elias-Jason Arnott-Mattias Tedenby
Alexander Vasyunov-Dainius Zubrus-David Clarkson
Adam Mair-Rod Pelley-Stephen Gionta
Brian Rolston (extra)

Defensemen:
Colin White-Henrik Tallinder
Andy Greene-Anton Volchenkov
Olivier Magnan-Matt Taormina.

Goaltenders: Johan Hedberg, Mike McKenna.
...a hlavne, aj keď vďaka stabilite a vyhraniu sa v AHL ešte nič tak skoro nečakám (keď si spomeniem na pre-season), ale keď ma prekvapíš Mattias, budem len rád.

We want Tedenboner tonight! :frajer2:
tak dnes s Buffalem ktera nasadi trojku, coz znamena ze se blizi dalsi prohra, co si tak pamatuju tak kdykoliv nastoupil novacek tak nasi borci z nej udelali kandidata na vezinu. Dneska si hodime savle takhle

Kovy - Zajac - Langs
Elias - Arnie - Teddy
Vas - Zub - Clarkie
Palley - Mair - Gio

A-train - Greene
Tall - White
OMG - Tao

Hedberg
McKenna

Jsem teda hlavne zvedav na musi vahu Tedenby/ho v preseason s nim obranci zametali, snad se za tech par zapasu v AHL prizpusobil. Jinak i takhle ten tym vypada dobre a proste nechapu tu bidu (ja vim za vse muze Jmac a Langs sarkasmus)
hehe, stejnej prispevek
megaton píše:hehe, stejnej prispevek
Stejnej není :cinka:
Getzo5 píše:
megaton píše:hehe, stejnej prispevek
Stejnej není :cinka:
fakt, muj byl lepsi :-P :D
megaton píše:fakt, muj byl lepsi :-P :D
:lol2: :)
Boogard just two goals behind superstar Kovy!

:D :D
McKenna sort of indirectly revealed he was being called up before the team announced it today. He posted a message hinting at it on the his Twitter account Tuesday evening. It read: “Hopefully I-87 doesn’t have much traffic tonight… (!)”

McKenna downplayed that this morning when asked about it, saying he only “hinted” at it.

It might be unrelated, but McKenna’s Twitter account—@MikeMcKenna56—has disappeared today.
:hroza: To hádam nie. Pre toto? Omg, McKenna komunikoval s fanúšikmi skvele, toto si si fakticky mohol odpustiť Lou, aj keď som tvojej zásadovosti odjakživa naklonený.

Pikoška - pred pol hodinou niekto dva bloky od Prudential vykradol obchod. Zlodej utekal okolo haly. Je tam teraz asi 20 policajných áut a pátračka prebieha. Kto vie, možno si ide aj pozrieť zápas... :D
4 góly? Remíza v druhej tretine? PPG? Arnott 2? :shock:

Obrázek :lol2: :lol2:
:D :D jojo a po chvilce Marty vytáhne mobil a zapaří si Snake :D
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA