Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower..ale na vas to bude stale stacit :yes:
Je to už 49 hodin, co jsem se dozvěděl o výměně Erata za Forsberga... :yes:
Asi jako většina fans Capitals, jsem byl z této výměny zklamaný... :-O :-( :shock: :? :cry:
Moc jsem se na Forsberga těšil a tajně jsem doufal, že jednou uvidím hrát švédskou lajnu v dresu Capitals: Johansson - Bäckström - Forsberg... :thumbsup:
To se bohužel nestane... :? :?
Ale tak to prostě v NHL chodí...
Hodně jsem o tom přemýšlel a s odstupem času, se na to začínám dívat trochu jinak...

Ve včerejším zápase, který jsem sledoval, hrál sice Erat jen 15 minut, ale nehrál vůbec špatně...
Začal ve 3. lajně, ve složení Erat - Perreault - Ward, ale na konci 3. třetiny hrál už ve druhé lajně vedle Ribeira a Brouwera.
V prodloužení hrál ve dvojici z Ovečkinem... :yes: :yes: :yes:
Nepropadal bych tady zbytečné hysterii, protože veřím, že bude hrát líp a líp a jeho ice time bude kolem 20-ti minut.

Necháme se překvapit.... :yes: :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!
:slap:
Tak doufam, ze Gudbranson dostane poradnej flastr
Obrázek

Filip Forsberg dnes v 3. formácií za repre Tre Kronor proti Lotyšsku... ja sa s týmto trade-om asi nezmierim! McPhee :bitka3: :box:
No to bol trejd desatrocia, nie preto ze sa Erat zranil, to nemoze predpovedat nikto, ale preto, ze Forsberg bude o 5-6 rokov velmi kvalitny hrac a jeho hodnota uz teraz bola omnoho vyssia
Ovieho čísla pred a po zápase s Devils...

Prior to the Feb 23 game he had 5G / 5A / 10P in 16 GP.
During and since then he has 18G / 15A / 33P in 23 GP.

Nemáte zač... :bee:
MaJes píše:Filip Forsberg dnes v 3. formácií za repre Tre Kronor proti Lotyšsku..
v 2 zapase zaznamenal 1+1

ale nie toto som chcel, dobra praca na lade Habs :serus:
Vyzerá to tak, že veľká akvizícia Nashvillu z dňa prestupovej uzávierky bude v zostave Predators skôr ako sa čakalo. Talentovaný útočník Filip Forsberg by mal zažiť svoj debut v NHL už v pondelok.
Tí mu dajú šancu priamo v NHL pre absencie útočníkov Colina Wilsona, Paula Gaustada a Gabriela Bourqua. Môže za nich odohrať päť zápasov predtým, ako mu začne platiť nováčikovská zmluva.

K0K0T, K0K0T jeden vy*ebany :bitka3:
Hlavne ked toho Erata vobec, ale vobec nepotrebujeme..ide to aj bez neho. A ked sa aj vrati, bude 3rd liner.
McPhee ty cu*ak jeden :hroza:

V kazdom pripade ak budem mat off, tak si ten zapas s "Fopom" pozriem..a aby som nebol tak uple out of topic, tak velka spokojnost s momentalnou formou, 6 v rade je povzbudive cislo, jedine co ma trapi je, ze ked sa dostaneme do PO (co verim ze sa dostaneme) bude to pre nas automaticky dalsi rok v kresle s tym curakom..takze bude mat este dost casu zvierat nam gule :scare:
XruC píše:V kazdom pripade ak budem mat off, tak si ten zapas s "Fopom" pozriem..
Forsberg could debut for Predators on Sunday

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=6656 ... l:topheads
Z dnesneho zapasu s TBL som videl iba druhu tr. takze do hodnotenia sa radsej nepustam..co ma serie je.., ze sme si takmer dodrbali vyhrany zapas..4 goly za takeho stavu su proste neakceptovatelne. Druha vec co ma "privadza do rozpakov" su vykony nasej novej akvizicie..dneska -2, zatial cakame na prvy bodik.. Thank you sir :klobuk:
XruC, už s tím začínáš být celkem trapný... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Pokud to nemůžeš překousnout, doporučuji ti, aby jsi začal fandit někomu jinému... :evil:
Co třeba zrovna Nashville??? :yes: :roll: :-P
Na druhej strane..ked sa nevies prekusnut cez moje spravy, tiez ich nemusis citat.
WSH fandim odkedy som zacal sledovat NHL to ze sa mi ten trade nepacil je si myslim uplne logicke, a vyjadrovat sa k Eratovi mozem v pohode este dalsie dve sezony (kedze je hrac WSH) a urcite by som ten trejd prekusol lahsie, keby hral na co ma.
for XruC

Capitals fandím od září 1989, což bude na podzim neuvěřitelných 24 let... :yes:
Tenkrát hráli Capitals před začátkem sezóny v tehdejším SSSR, zápasy ze sovětskými celky... :yes:
Tenhle tým mě velmi zaujal a to taky proto, že za ně tehdy hrál Michal Pivoňka... :yes:
A tak jsem jim začal fandit a zůstal věrný až do dneška... :yes:
To ale asi víš. Bavili jsme se o tom ještě kdysi na ICQ... :yes:
Potom jsi mi doporučil tuhle stránku a já jsem byl velmi rád a za to Ti děkuji... :yes:

K tomu trejdu. Taky se mi to nelíbí a jsem zklamaný, že neuvidím Forsberga v dresu Capitals... :?
Je pravděpodobné, že se z něj stane za pár let hvězda NHL a nějaké body udělá už letos... :yes:
Ale tím že jsme o něj bohužel přišli, se nebudu trápit donekonečna... :)
Letošní zkrácená sezóna se blíží ke konci a pokud to naši chlapci nějak výrazně nepokazí, budeme opět v play off... :clap: :hop: :yes:
A tam se může stát cokoliv... Tak doufám, že se na úspěchu bude podílet i Martin Erat a třeba rozhodne nějaký důležitý zápas... :thumbsup:
Nebudu ho přece odsuzovat za to, že měl při posledním zápase -2 na ledě... :roll:

Přeju jemu i F. Forsbergovi hodně stěstí :roll: :roll: :roll:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!
Je to tam!!!! Je to tam!!!! :clap: :hop: :yes: :yahoo: :jupi:
Tak jsme konečně v play off!!!!!!!!! :yes: :yes:
Ale byly to nervy!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Teď si počkáme, kdo na nás zbyde... :yes: :yes:
Nepřál bych si Ottawu.... :? :? :?

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!
http://www.washingtonpost.com/sports/ca ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mam rad toho hraca..fakt hej, nielen kvoli stylu akym hra, ale hlavne pre jeho nezlomnu volu. Viac takych v nasom teame!!
Presne tak vice takovych hracu u caps, a stanley cup je nas....
George..vymen ho https://www.youtube.com/watch?v=e18puuc6JDI" onclick="window.open(this.href);return false;
za nejakeho 4th linera :modlenie:
RIP Filip https://www.youtube.com/watch?v=MVUCIDhXX_0" onclick="window.open(this.href);return false; ( :hroza: George ty si taky sku*vysyn vy*ebany spi*eny)

ale aby som nebol tak off topic, tak na buduci rok pri tej konkurencii budem rad aj za PO.
S Kuznetsovom jedini dvaja co nas mozu vytiahnut so sraciek https://www.youtube.com/watch?v=NrjXz4xr004" onclick="window.open(this.href);return false;
Neuvirth ide v dalsej sezone na Vezinu
Obrázek
Sa nechal inšpirovať Lundpadsom? :hmm:
Tak Ovi ma MVP..a teraz ho vymenit, kym jeho cena opat stupla a s nim 80% teamu, lebo ked si pozriet posledne 4 timi, tak kazdy jeden by nas vylupal rozdielom triedy. Nechat Holtbyho, Alznera s Carlsonom, Kuznetsova s Wilsonom a zvysok at tahne (samozrejme za rozumnu protihodnotu)

Teraz uprimne..myslim ze je cas na novu prestavbu a ta by mala zacat zmenou GM!!!!
XruC » Ned Jún 16, 2013 8:41 am píše:Tak Ovi ma MVP..a teraz ho vymenit, kym jeho cena opat stupla a s nim 80% teamu, lebo ked si pozriet posledne 4 timi, tak kazdy jeden by nas vylupal rozdielom triedy. Nechat Holtbyho, Alznera s Carlsonom, Kuznetsova s Wilsonom a zvysok at tahne (samozrejme za rozumnu protihodnotu)

Teraz uprimne..myslim ze je cas na novu prestavbu a ta by mala zacat zmenou GM!!!!
zmena GM je potrebna, zvysok su samozrejme blbosti
Ake blbosti, od prestavby sme sa nedostali dalej ako po druhe kolo..ten tim na to proste nema (bohuzial)
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA