Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

MartinFC píše:Jokienovi tenhle trejd nemůže než jen pomoct....docela jsem ho sledoval a v Tampě se vyloženě trápil a to i kvůli tomu, že bylo v týmu zbytečně moc útočníků..... Potenciál je v něm stále velkej, stačí se podívat jak hrál v Dallasu, když měl důvěru...Myslím, že k tomuhle by stejně dřív nebo později došlo, tampa z toho aspoň něco dostala a jokinen se může probudit
Jokinen je sráč . Neumí buly , neumí PO a neumí bránit . Důraz mu taky nic neříká . Už ani ty nájezdy mu tolik nejdou . Jsem rád že je pryč,musíme se těchto nazdárků zbavovat . Dallas věděl proč nám ho dával . Ale mohli jsme za něj získat víc než jen Melichara,nějakýho farmáře a draft ... další odpad
kisin píše:
MartinFC píše:Jokienovi tenhle trejd nemůže než jen pomoct....docela jsem ho sledoval a v Tampě se vyloženě trápil a to i kvůli tomu, že bylo v týmu zbytečně moc útočníků..... Potenciál je v něm stále velkej, stačí se podívat jak hrál v Dallasu, když měl důvěru...Myslím, že k tomuhle by stejně dřív nebo později došlo, tampa z toho aspoň něco dostala a jokinen se může probudit
Jokinen je sráč . Neumí buly , neumí PO a neumí bránit . Důraz mu taky nic neříká . Už ani ty nájezdy mu tolik nejdou . Jsem rád že je pryč,musíme se těchto nazdárků zbavovat . Dallas věděl proč nám ho dával . Ale mohli jsme za něj získat víc než jen Melichara,nějakýho farmáře a draft ... další odpad
Tvůj názor :wink: Pokud je pro tebe hráč s 60 body sráč, je celý váš tým z podobných hráčů sestaven a nejen TBL ale asi i DET :D
Hráč s 60 body ? Mluvíme o tom samém hráči ? Kdyby byl tak dobrý jak říkáš , tak by asi nebyl letos 2x poslán na waiver.Zajímavý že si ho nikdo nevzal co ? :wink:
Není to příliš zajímavý, většina týmů má pod stropem plno, i proto si nikdo nevzal například Legaceho. Tampa má zbytečně moc útočníků, někdo to odnést musel. Však uvidíme jak s Jokinenem v Carolině :wink:
ja osobne by som Jokinena neodpisoval...takeho Rydera v Habs odpisovali, prisiel k nam a :frajer2: pdobne ako Samsonov, nechceny kade tade a v Caroline slape..podla mna to Jokinen u hurikanav opät rozfuka :yes: na Vas utociaci pretlak musel niekto doplatit, tak si to odniesol Jussi...nedarilo sa v Tampe, tak sa bude darit niekde inde :)
nuž osobne si to myslím tiež, Joki je podľa mňa stále dobrý hráč a zmena tímu mu predpokladám prospeje. Tampa je celkovo tento rok akási divná, vedením počnúc a výkonmi končiac, ja by som ich rozpustil... :D
V útoku máme sice přetlak, jenomže přetlak kvantity, a né kvality....to se pak řeší blbě, když "jeden je horší jak druhý" a musí se vybírat menší zlo.
Po 1.třetině 1:1 , jsme lepší , jen nedáváme goly . A když už ho dáme tak nám ho samozřejmě rozhodčí neuzná :yes: klasika . Gol dal Roberts , po krásné akci Downieho se Stamkosem . Nevím , proč tihle 3 nehrají víc , rozhodně lepší než MVP line . Lecavalier je marnej , hraje nějak bez zájmu :thumbsdown: gol byl McKennův , nemastná neslaná střela v oslabení .... no nevadí
Tak to opět nedáváme , po 2.třetině prohráváme 2:1 . Zaslouženě :thumbsdown:
Jasný gol Stamkose !!! To už není možný ! Opravdu bych chtěl poděkovat těm zmrdům do Toronta :thumbsdown: :twisted: čuráci . To není poprvý co nám takhle vzali gol :!:

Hodně ovlivněný zápas , bod jsme si určitě zasloužili . By mě zajímalo co to tam rozhoduje za idioty v tom Torontu :thumbsdown: :twisted: :evil:
Takže je čas na menší zhodnocení , PO už letos nebude , to je víc než jasné :verysad: je třeba přemýšlět nad příštím rokem , udělal bych ''pár'' změn . Nechtěl bych nějakým rapidním způsobem přebudovávat kádr jako loni , ale někde to holt je nutné !!!

Podíváme - li se na obranu , letos se už v defenzívě prostřídalo celkem 14 hráčů !!! To je žalostné číslo !!! A to nám zbývá ještě téměř 30 zápasů ... a raději nepřemýšlím nad tím , že příště by měl hrát Melichar ...

Každopádně , po sezoně bych se rozloučil s Malíkem , Hewardem , Muprhym a pokud by to bylo třeba , obětoval bych i Rangera . Zůstat by měl Mezz , podepsat bychom měli Krajíčka , Emingera , Smaba a Lundina . A to nejdůležitější : musí příjít minimálně 1 zkušený bek !!! Když ne zkušený , pokusil bych se získat hvězdného Bowmeestera ( i ten už je zkušenej ) , popřípadě Kubu , Kubinu !!! :thumbsup:

Obranu bych viděl příští rok asi takto :
1.Mezsároš - ?
2.? Ranger ?- Krajíček
3.Eminger - Lundin / Smaby / ?

Útok , ten je doslova katastrofální poslední dobou . Určitě bych se zbavil Craiga , ten kluk je úplně marnej !!! Přitom ve své úvodní sezoně měl ve 48 zápasech slušných 28 bodů :sad2: sice chodil dost na přesilovky a občas nastupoval i s Bradem v útoku , ale i tak ten rozdíl oproti letošní sezoně je až žalostný ! Letos nasbíral ve 32 zápasech pouhé 4 body ! Možná ho z tempa vyřadilo to dlouhé zranění , ale s tím holt nejde nic dělat . Dneska hrál opět děsně , myslím že by byl lepší Gratton než on :thumbsdown:

Jediná řada , která něco hraje v poslední době je ta Stamkosova , s Robertsem a Downiem na křídlech . Tihle 3 by měli zůstat i příští rok , bojím se hlavně o Robertse , že bude bud' vyměněný v trade deadline a nebo skončí po sezoně ... pro nás by to bylo škoda :!:

Za každou cenu bych se snažil vyměnit St.Louise s Prospalem :!: :!: :!: Ano , vidíte dobře . Ta MVP lajna je na ostudu , něco tak předvídatelné , nudné , St.Louisovi to s Vinnym letos moc nejde , Prospal je cold od začátku sezony !!! To co on spálí ... ztráci rychlost , chybuje ... asi bude těžko vyměnitelnej , ale já věřím , že taková Atlanta , popřípadě Ostrované by nemuseli zklamat :clap: St.Louis už je taky starej , začínám pochybovat o tom , že má ještě Tamoě něco dát . S Vinnym mu to už nejde , tak proč ho nevyměnit ted' když má ještě dost vysokou cenu :?: za 2 roky,v 36 letech bychom toho za něj moc nedostali si myslím.

Lecavalier je pro mě letos taky trošku zklamáním , hlavně ty poslední zápasy . Zdá se mi , že do toho nedává vše . Ale já mu nechci sahat do svědomí , svým způsobem ho chápu :roll: příští rok by to měl být zase ten starý dobrý Vinny

Co je pro mě nepochopitelné je to , proč hraje Stamkos s Downiem tak málo . Momentálně jsou lepší než Vinny s Martym a přesto hrají jen 9 - 12 minut za zápas !!! Nepochopitelné !!! Hrajou opravdu dobře , Stamkos se začíná rozjíždět , je ještě dost zbrklej , ale věřím když , na sobě budou tihle 2 pracovat , čeká nás slibná budoucnost ! Navíc mají v lajně Robertse , od kterého se mají co učit , to je pro mě pan hokejista :frajer2: i když mu táhne na 43 let , věřím že zůstane i příští rok !

Stamkos by měl už příští rok plnohodnotně plnit úlohu 2.centra v týmu , Halpern by se měl přesunout na 3.centra a mít svoji checking line.

Koho že bych se zbavil v útoku ? Těch borců : Craig , Prospal / St.Louis ( klidně i obou ) , Artyukhin / Pettinger ( taky klidně obou , Arty po slibném úvodu zapadá do hodně silného průměru ! Proti němu hraje i fakt, že je neustále na trestné !!!
mam pocit, ze Vasa prestavba kadra sa zacne riesit uz o takych 21 dni.. :angel:
cepi píše:mam pocit, ze Vasa prestavba kadra sa zacne riesit uz o takych 21 dni.. :angel:
A ja dúfam, že Martin St.Louis prestúpi práve k nám (PENS) za jedného z dvojice Jordan Staal alebo Ryan Whitney.
No tak to at' raději zůstane u nás . Centra nepotřebujem a Whitney není top bek :!:
kisin píše:No tak to at' raději zůstane u nás . Centra nepotřebujem a Whitney není top bek :!:
Jordan Staal + Ryan Whitney za St.Louisa + Ryana Malona + 4.KOLO draftu 2009. Nebol by som proti :D
kanter píše:
kisin píše:No tak to at' raději zůstane u nás . Centra nepotřebujem a Whitney není top bek :!:
Jordan Staal + Ryan Whitney za St.Louisa + Ryana Malona + 4.KOLO draftu 2009. Nebol by som proti :D
Ale ja by som bol. Whitney a Staal za starého St. Louisa je moc. A Malone nech je tam, kde je. Aj s jeho platom.
lubo-86 píše:
kanter píše:
Ale ja by som bol. Whitney a Staal za starého St. Louisa je moc. A Malone nech je tam, kde je. Aj s jeho platom.
Ale my potrebujeme v kádri nejakú zmenu takisto ako "blesky"
kanter píše: Ale my potrebujeme v kádri nejakú zmenu takisto ako "blesky"
Ale mňa nejaké Tvoje "blesky" vôbec nezaujímajú. :razzi: Zmena je to, že tam privedieš skoro bezvládneho dôchodcu?
Pro tvou informaci , St.Louis ještě furt patří k nejlepším útočníkům v NHL ! :wink:
St.Louis skoro bezvládny dôchodca. :roll: Kto vám to dal asi pred týždňom gól a pridal 1A. A 33 rokov sa ti zdá byť veľa. Ak sa mu do cesty nepripletie nejaké zranenie môže veselo strielať góly ešte 7 rokov. A možno aj viac. A ako krídlo pri Malkinovi alebo Crosbym by bol určite lepší ako Šatan, Cooke, Dupuis lebo Sýkora
Přesně tak , St.Louis k Pens rozhodně nepůjde za Staala nebo Whitneyho . To bychom byli blázni kdyby jsme to brali ! ( no , ono by to asi nikoho nepřekvapilo , už jsme podělali víc než dost výměn :thumbsdown: )
Lukas33 píše:St.Louis skoro bezvládny dôchodca. :roll: Kto vám to dal asi pred týždňom gól a pridal 1A. A 33 rokov sa ti zdá byť veľa. Ak sa mu do cesty nepripletie nejaké zranenie môže veselo strielať góly ešte 7 rokov. A možno aj viac. A ako krídlo pri Malkinovi alebo Crosbym by bol určite lepší ako Šatan, Cooke, Dupuis lebo Sýkora
To nepopieram, len som povedal, že Whitney a Staal je za neho veľa.
No tak to teda ani náhodou ! Ted' nevím jestli myslíš oba dva nebo jen jednoho z nich , ale já bych to nebral tak ani tak ! Centrů máme víc než dost , Whitney není top bek , jakmile nemá Gončara vedle sebe , je dole :thumbsdown: takových je u nás dost , my naopak potřebujeme beka , co tyhle mladý zvedne :roll:
kisin píše:No tak to teda ani náhodou ! Ted' nevím jestli myslíš oba dva nebo jen jednoho z nich , ale já bych to nebral tak ani tak ! Centrů máme víc než dost , Whitney není top bek , jakmile nemá Gončara vedle sebe , je dole :thumbsdown: takových je u nás dost , my naopak potřebujeme beka , co tyhle mladý zvedne :roll:
Ani jedného, ani oboch. Whitney nie je top bek, ale možno bude. :good: Tak vy by ste radi skúsených, čo tak Boucher alebo Eaton, Scuderi ... :lol2:
Sydor by se mi docela líbil ( ale ne za St.Louise ) ale toho jste se pro mě nepochopitelně zbavili za Bouchera , který je stejně furt zraněnej :roll:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO