Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Páni, L. Ruff z BUF je voľný. Vidím to ako jasnú šancu pre Caps :!: :!:
http://www.washingtonpost.com/blogs/dc- ... ng-effort/" onclick="window.open(this.href);return false;
ale ho zjebali..zapas som nevidel, ale urcite po prave. Wake up you mother fucker :povzbudzovanie:
Obrázek :kajo:
kajo píše:Obrázek :kajo:
To, že z Lukea bude posranej Ribeiro jsem čekal, ale i Ovečkin? To ne. :sarcasm:
tak tu sa musim Ovechkina "zastat", lebo tu ide o jeho neschopnost a nie o filmovanie. To by mu nezhltli ani rozhodcovia Slovnaft extraligy..

A co sa tyka Ribeira :sarcasm: To je nas diamant medzi uhlim..(prekvapivo)

:hehe: :cool:
Šialený Mike je posledný, kto by mohol niekoho kritizovať v profesionálnom športe. :dudo:
Co ten Ribeiro? Chce sa usadit a pozaduje dlhodoby kontrakt, minimalne na 4 roky. Tyzden spat by bolo mozno vsetko jasne, teraz je situacia opat na vazkach. Konecne sme nasli liek na jednu z nasich najvacsich slabin, je to prijemne zistenie, ale po skusenostiach s kontraktmi pre veteranov ako Nylander ci Hamrlik by som bol opatrnejsi, tazka volba. Som rad, ze o tom nemusim rozhodovat :jn:
Boze to je kokoooot, to je hrozny kokooooot toto je kradez desatrocia, uplne sabotovanie timu. Ako mohol vymenit Forsberga, jeden z top talentov za Erata. Teraz nech to neberie nikto ako provokaciu, ale do pi*i s Eratom. Uz som preskakal s tymto timom za tie roky cokolvek, ale toto je sklamanie ake si nepamatam. Forsberg mal priniest do nasho teamu tvrdost, je to sniper, ktoreho tak velmi po odchode Semina potrebujeme. To je neskutocne, toto by nespravil nikto iny..vymenit top prospekta za stareho hraca co ma najlepsie roky za sebou. Toto ma vsetky znaky "vlastizrady" to je ale neskutocny vy*ebanec ten McPhee. Nech uz ide do pi*e lebo ten team iba ku*vy. Hlavne tie reci ze chce mat konkurencie schopny team..ze chce aby boli Caps "vyssi a silnejsi" a on vymeni takeho skveleho hraca za Erata.

Vcera niekto postol na forum TBL ze Holmgren chcel vymenit Girouxa do Tampy, ale nevyslo to..tak teraz rovnaku ko*otinu ale s uspesnym koncom spravil McPhee. Gratulujem ty sku*vysyn vy*ebany..vratil si nas o par rokov dozadu. Za takych hracov ako Forsberg nesli ani Jagr s Iginlom..a to su teda ini hraci ako Erat.
Klídek Peto :D

Ked som cital tie prve tipy fanusikov Caps na vymenu s Nashvillom (Weber,Rinne), Tak som sa len musel smiat. Nasledne vytriezvenie z Erata bolo tragicke i komicke zaroven. My vymenime nasho druheho najlepsieho prospecta za...Erata, storgoloveho strelca, 50 bodoveho utocnika. Hraca, akych mame v time plnu prdel :haha: :hroza:
Tomas..kamo, ver ci nie, cely den to predychavam a nepomohlo. Stale rovnako vytoceny..ale najhorsie na tom je, ze to nechapem, ja tam nevidim jediny dovod preco to urobil. Este by som pochopil, keby to bolo myslene v zmysle ze Erat je ten jediny a posledny kusok do nasho teamu za cestou k SC (nejak tak ako to myslia v Pitt a Bos) ale taky debil nieje ani samotny McPhee, aby tomu veril. A druha vec, ked sa pozriem za co isli Iginla s Jagrom (a ti hraci su trosku inde) tak neviem..fakt som sa to snazil pochopit, ale neviem co ho k tomu viedlo, aby vymenil jedneho z TOP prospektov NHL za Erata.

a ako napisal jeden fan na wsh fore, az teraz si uvedomil ze tych 15 rokov McPheeho nic nerobenia bola vlastne vyhra..
A viem ze to sem nepatri, ale este by som chcel vediet, ako to robi napr. taky Shero ze na kazdej jednej vymene neskutocne vyhrava..
inak..ak sa zbavime toho ko*ota, tak sa neskutocne na*ebem..ja som za ten cas co fandim Caps (a ze uz to je zopar rokov) ineho GM nezazil..a uz vazne potrebujem zmenu :modlenie:
Chapem logiku toho tahu v tom zmysle, aj to GMGM nacrtol, ze chce pomoct timu dnes, nie cakat na zajtrajsok, mame kader, ktory ma ambicie dobyt SC a tym padom sa ho snazi doplnit o hotovych hracov, cesta Forsberga do timu moze byt este dlha. Lenze tie mena vo vymene absolutne nesedia, kvoli tejto obete mala prist nejaka prvotriedna bomba. A ked sa nepoucil ani po tych vsetkych jeho failoch na TD v minulych sezonach, tak by sa mali poucit kompetentni ludia a vyvodit dosledky. Po dobrom tahu so Seminom chce asi zase zacat nasierat vsetkych naokolo, ale na to uz fakt nemam naladu.
XruC píše:ale este by som chcel vediet, ako to robi napr. taky Shero ze na kazdej jednej vymene neskutocne vyhrava..
Přeháníš, nevyhrává na všech.
Delate z Erata nazdarka. Z tech 3 co se tu zminili, bych chtel urcite nejradeji jeho.
AndyF píše:Delate z Erata nazdarka. Z tech 3 co se tu zminili, bych chtel urcite nejradeji jeho.
Moje řeč. :yes:
Erat měl 8 parádních sezón a v každé potvrdil, že to produktivní hráč je. Když dostane prostor a v ofenzivě trochu více volnosti (u Predátorů to rozhodně neměl) tak body bude dělat pravidelně. :yes: K tomu všemu v defenzivě je výborný. Tolik šikovných a oboustranných hokejistů moc není. A vím o čem mluvím. V reprezentaci patřil vždy mezi nejlepší a v zápasech NHL jsem ho viděl nesčetněkrát.
Být vámi tak tolik nesejčkuji. :wink:
Hosi..s tym Eratom mate pravdu..je to kvalitny hrac, ale to odstupne je neskutocne (navyse nam hralo do karat ze ma slabu sezonu a poziadal o vymenu), iny GM by to vyriesil za 2nd round a druhotriedneho prospekta..my sme pustili eso.
Rono píše:
XruC píše:ale este by som chcel vediet, ako to robi napr. taky Shero ze na kazdej jednej vymene neskutocne vyhrava..
Hej..? Kedy naposledy prerobil?
XruC píše:
Rono píše:
Hej..? Kedy naposledy prerobil?
Brenden Morrow
Rono píše:
XruC píše: Hej..? Kedy naposledy prerobil?
Brenden Morrow
S tim Iginlou to taky podle poslednich vysledku jeste neni lozeny..
Tak Erat dnes v tretom utoku s necelymi 15 min. :hroza:
Tak naco ho ku*va vytrejdovali ked s nim nepocitaju ako s oporou timu? Ako vazne sme vymenili top prospekta za 3rd linera? :klobuk:
XruC píše:Tak Erat dnes v tretom utoku s necelymi 15 min. :hroza:
Tak naco ho ku*va vytrejdovali ked s nim nepocitaju ako s oporou timu? Ako vazne sme vymenili top prospekta za 3rd linera? :klobuk:
No je to peklo, zvlast kdyz jste prohrali a ztratili sanci na PO..
OH WAIT!
Kdyz jsme vymenili, blahe pameti, Maxima Ouelleta za vaseho kouce, chteli fandove Clarka popravit.. Byl to top prospekt, skoro novy Roy..
Caps a zbytok Southeast ma teraz na dlhe roky poslednu sancu byt nasadenym teamom do play offs tak asi preto GM siel agresivne po Eratovi... next year sa tie bodiky proti Pens, NJD, NYR, PHI, aj NYI tak lahko zbierat nebudu...
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS