Nejaka sazka?Guddy.44 píše:Dnes už prostě vyhrajete..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Imo to nejsou fandove oilers, ale naci trollove (viz vyber zapasu).. ja bych se ani nedivil, kdyby to byli fanousci toho druhyho tymu z Albertykajo píše:Snad si nemyslia, ze budu mat zas tolko stastia
e:
Jinak dneska konecne Schultz sedi - ja ho mam moc rad, ale trochu vyfackat potrebuje
celkove by nase sestava mela vypadat takto: Fasth, Aulie - Ference, Klefbom - Petry, Nikitin - Fayne, Hall - RNH - Eberle, Yakupov - Arcobello - Purcell, Perron - Draisaitl - Joensuu, Hendricks - Gordon - Pinizzotto
Nechci, aby to vyznělo že rejpu, tak to myšleno skutečně není.. Ale ten tým vypadá opravdu komicky. Vedení, předvedená hra, trenér co vypadá jak kdyby utekl z blázince.
Proč mi přijde, že ten hokej v Edmontonu už nemá takové postavení, jako dříve? Jakoby to bylo všem lhostejné ty výsledky..
Pamatuji si, že Eakins nechal z šatny odstranit všechny fotografie toho vítězného týmu z 80tých let. Možná by je tam zase měl nechat pověsit, aby si hráči vzpomněli, za jaký to slavný klub hrají. On sám by si pak měl uvědomit, že by tu být neměl, protože na to, aby ten tým tak vysoko vytáhl prostě nemá. To už teď vidí i slepý (takže i já, co mu dlouho věřil)..
Pamatuji si, že Eakins nechal z šatny odstranit všechny fotografie toho vítězného týmu z 80tých let. Možná by je tam zase měl nechat pověsit, aby si hráči vzpomněli, za jaký to slavný klub hrají. On sám by si pak měl uvědomit, že by tu být neměl, protože na to, aby ten tým tak vysoko vytáhl prostě nemá. To už teď vidí i slepý (takže i já, co mu dlouho věřil)..
http://novy.nhl.cz/ohlednuti-zpet-craig ... my/5003767" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadpis článku a komentář čtenáře mluví za vše
Nadpis článku a komentář čtenáře mluví za vše
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF