od PHILLY FOREVER » čtv 12. črc 2007 15:10
montreal píše:
Sleduju philly jak se z vás stává muĹľstvo vybranĂ©ho chovánĂ.Skoro se s tĂm nedokážu vyrovnat.PonÄ›kud se mi oĹľivily vzpomĂnky na styl ,,aĹľ do poslednĂho dechu,do poslednĂ kapky krve"Fedoruk pryÄŤ Breashear pryÄŤ.JedinĂ˝ Eager a snad Hatcher to umĂ jaksepatřà po flayersky okoĹ™enit.Nebudou ti chybÄ›t ty bezzubĂ© ĂşsmÄ›vy?PĹ™eci jen to mÄ›lo urÄŤitĂ˝ náboj

.NÄ›kterĂ˝m klubĹŻm se ještÄ› teÄŹ pĹ™i vzpomĂnkách ježà vlasy na hlavÄ›

Taky velikost hráčů se sniĹľuje do váhy stĹ™ednĂ.Na to nejsou ve Philladelphii,zvyklĂ© na chlapy okolo dvou metrĹŻ a 100 kil, zvyklĂ

Ĺ˝e by slĂbená odmÄ›na za Lady Byng trophy v přÚtĂm roce

SniĹľovánĂ výškovĂ©ho i váhovĂ©ho prĹŻmÄ›ru je obecnĂ˝ trend v celĂ© NHL, vĹŻbec se mi to nelĂbĂ, ale nic s tĂm nenadÄ›lám...........

!!!! No a o náš styl se Montry vĹŻbec neboj, naše ESO nynĂ bude Ben Eager, je to mĹŻj oblĂbenec, tak nechĹĄ se snaĹľĂ

a řádnÄ› řádnÄ› pĹ™itvrdit umĂ i Mike Richards, a to i "ruÄŤiÄŤkama", takĹľe já myslĂm, Ĺľe to bude OK..........

!!!! To jest co se týče Ăştoku, ale zvláštÄ› pak vzadu, tam je to skvÄ›lĂ© - tvrdÄ› hrajĂ Hatch, Denis i Smith, ještÄ› se k nim pĹ™idá Coburn a je tu nejtvrdšà obrana a vĹŻbec defenzĂva celĂ© NHL, JUPĂŤĂŤĂŤĂŤ.........

!!!!