tak se mi to líbí!! :biglol:
takhle se to dělá..... doufám že ty blbečky z detroitu dostanou v PO!!!!
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Podľa týchto zápasov vyhral vždy ten tím, ktorý bol doma. Ale momentálne je to fakt nadupané. Phoenix síce hrá v noci doma, ale Nashville sa nezdá. Je o zápas pred Phoenixom na 4.mieste. Tento tím si myslím, že je prehliadaný, ale toto bude šláger noci. Veľmi vyrovnaný zápas, síce som tipoval, že Phoenix vyhraje, no moc nám to neklape v obrane. Ani Ilja nechytá poslednú dobu bohviečo, ale útok chytil streleckú fazónu. Bude to zaujímavé, keď sa spoja všetky sily, tak to buď skončí debaklom, alebo veľmi tesným výsledkom. Ja osobne favorizujem Coyotes, no Nashville nie je dobré podceňovať hlavne vďaka tomu postaveniu v tabuľke.blackhawks88 píše:Dnes zapas proti Coyotes moze to byt zaujmavy zapas![]()
NSH@PHX NSH, 2 - 0
PHX@NSH NSH, 4 - 1
PHX@NSH NSH, 2 - 1
NSH@PHX PHX, 2 - 1
debil píše:Ja to vzdavam. Nashville hra vyborne a plajof si nenechaju ujst.
Hold díky stropům bude NHL jako na houpačce. Letos budou na západě v PO týmy, které pravidelně končily na chvostu... Na jednu stranu to bude větší zpestření, ale na druhou by tam raději viděl hokejová města...ENGLAND-PHILLY píše:debil píše:Ja to vzdavam. Nashville hra vyborne a plajof si nenechaju ujst.
Hmm, já jsem také čekal že ti Haluzáci chytnou ke konci ZČ nějakou tu krízu, ale oni stále hrají jako když něco fetují. Letos v PO vůbec budou týmy které tam vůbec nemusím - Nas, Pho, LA, no uvidíme jak to dopadne !!!!