Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NASHVILLE PREDATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Super vyhra a dnes si dame reprizu co poviete? ja som za.
pěkně preds!!!!pěkně!!!
tak se mi to líbí!! :biglol: :clap: :good:
takhle se to dělá..... doufám že ty blbečky z detroitu dostanou v PO!!!! :bitka3:
.:Mike:. píše:takhle se to dělá..... doufám že ty blbečky z detroitu dostanou v PO!!!! :bitka3:

jj GO PREDATORS GO !!!
kanter píše:
.:Mike:. píše:takhle se to dělá..... doufám že ty blbečky z detroitu dostanou v PO!!!! :bitka3:

jj GO PREDATORS GO !!!
Vy dvě ucha,moc tu nedělejte ramena a radši si to pořádně užijte,možnost takto oslavovat debakl Detroitu,už zase pěkně dlouho mít nebudete. :lol2:
Baffy taky si myslím že v PO by je Detroit porazil....tento zápass jim prostě hooodně nevyšel
:cool: Veľmi pekný zápas ... niežeby som čo i len najmenej fandil NSH, ale nech si aj DET zvykajú, že niesú neporaziteľní a aj divízni rivali si na nich môžu bez problémov zgustnúť ;-)
:clap:
Kiežby sa niečo podobné prihodilo v našom najbližšom zápase ... :)
nechápem, čo to DET stváral v tomto zápase, nemôžu predsa dostať takú nakládačku od súčasného NSH :ee:
jednoducho vybuchli a nepodržal ich ani brankár.
Tento club zakladal Craig Leipold ešte v r. 1998, ale neskôr ho predal a kúpil klub Minnesota Wild. Súčasní majitelia (je ich totiž niekoľko) až 8 pochádzajú z Nashvillu. V ich čele stojí pán David Freeman.
V dobe keď tento klub predával Leipold, bol jedným zo záujemcov istý Jim Balsillie, majiteľ firmy vyrábajúcej mobilné telefóny s názvom Blackberry. Od začiatku šiel do tohto biznisu s jasnou predstavou klub pesťahovať do Canady do mesta Hamilton. K tejto kúpe však nakoniec nedošlo lebo Leipold predal klub skupine miestnych podnikateľov, ktorý ho vlastnia dodnes.
Balsillie to ale zďaleka nevzdal a chcel kúpiť podiel od jedného zo spoluvlastníkov klubu istého Williama Del Biaggia, ktorý mal problémy so zákonom a nakoniec zbankrotoval. Čo je ale veľmi podstatné v tejto situácii, je fakt, že Del Biaggio mal v zmluve zakotvené, že môže po niekoľkých rokoch odkúpiť zvyšné percentá podielu klubu od ostatných spolumajiteľov. Toho chcel Balsillie využiť a znova tak klub presťahovať. K tomu taktiež nedošlo, nakoľko ostatní spolumajitelia o tejto možnosti vedeli a nejakým šikovným spôsobom jej zatiaľ zabránili. Následne dohodli z mestom lepšie podmienky nájomnej zmluvy v Aréne, podpísali lukrtívne zmluvy s novými sponzormi Nissan a Bridgestone, snažili sa ľudí nalákať do Arény skrz známe osobnosti mesta a podnikali ďalšie aktivity na ozdravenie situácie v klube, najmä finančnej.
V poslednom období ale, dochádzalo v klube k rôznym špekuláciám, že klub je znova na predaj a má veľké finančné problémy, k čomu iste dopomohla aj súčasná finančná kríza. Z klubu pred sezónou odišiel Radulov (aj keď mal zmluvu ešte na jedne rok a to bol za sezónu 07/08 tretím najproduktívnejším hráčom).
Klub je tesne nad limitom platového dna, ktorý je stanovený na 43 mil. Na ďalších schopných hráčov teda nemajú peniaze. V posledno TD pustili hráčov, ako sú Jokinen, Carcillo, Morris a Tellqvist.
Ďalším vážnym problémom je návštevnosť, tá je v priemere okolo 13 tis. divákov, čo je málo na to, aby klub mohol dostať dotáciu od ligového vedenia. Z toho dôvodu marketingové oddelenie NSH rozhodlo skupovať požadované množstvo lístkov, aby sa dostali nad požadovanú hranicu návštevnosti a mohli tú dotáciu poberať. To ale nie je riešenie a tak sa vlastne finančné problémy klubu ešte prehlbili.
Ako to nakoniec dopadne ukáže čas, ale isté je jedno, ak sa nenájde nejaký štedrý sponzor v dohľadnej dobe a kríza v klube sa bude prehlbovať, bude musieť prísť zákonite k jeho predaju.
ten článek sem četl není to z ProHockeye??
áno, je to presne odtiaľ :yes: Bude to ešte zaujímavé, kríza zasahuje pomaličky aj do športu, predpokladám, že podobné problémy môže mať v budúcej sezóne viacero klubov.
jn taky si myslím je to škoda :oops:
Konečne bude v Nashville hrať aj Slovák, aspoň ožije táto téma :wink:.
V poslednej dobre Predatori hraju hrozne,pretoze z poslednych 3 zapasov dostali 2x po 6 golov a strelili len jeden a dnes sa to potvrdilo i ked hrali doma a boli prestrielany v pomere 13:30 a pritom hrali Preds viacej presiloviek :shock: Myslim si ze môzu dakovat Rinne-mu ktory ich zachranil asi pred dalsim debaklom
Minnesota 1: souhlasím s tebou Rinne je podle mě hodně kvalitní golman a to já takove obry nemám rád ale jeho styl se mi líbí .... doufám že se mu bude dařit letoss jak minulou sezonu
loool 55 striel v zakladnej hracej dobe :-O :roll: :good: Price si schuti zachytal :lol2: Rinne ponekud zamrzal :D
kazdopadne to musela byt ina kanonadova podivana :roll:
Predatori hraju v poslednej dobe paradne a z posledných 7 zapasov maju priemer inkasovaných golov na zapas pod 2 :thumbsup:
Colorado 3:4pp Nashville
Nashville 3:1 Detroit
Nashville 4:3pp Columbus
Nashville 3:2pp New Jersey
Nashville 4:3 San Jose
Nashville 2:0 Montreal
St. Louis 1:3 Nashville
Tak tomuto tymu jsem fandil hlavne diky vokounovi, ale i tak se na ne obcas podivam. Predators ted ale docela jedou, ted nad calgary by to mela byt snad pata vyhra v rade, coz se ceni. Erat zazaril, jeho vykon byl skutecne dobry (coz 1+2 uz samo o sobe naznacuje).Predators meli stesti, ze vlastne skore otevreli uz nekdy na zacatku zapasu kolem 4,5. minuty.
Dnes zapas proti Coyotes moze to byt zaujmavy zapas :hmm:

NSH@PHX NSH, 2 - 0
PHX@NSH NSH, 4 - 1
PHX@NSH NSH, 2 - 1
NSH@PHX PHX, 2 - 1
blackhawks88 píše:Dnes zapas proti Coyotes moze to byt zaujmavy zapas :hmm:

NSH@PHX NSH, 2 - 0
PHX@NSH NSH, 4 - 1
PHX@NSH NSH, 2 - 1
NSH@PHX PHX, 2 - 1
Podľa týchto zápasov vyhral vždy ten tím, ktorý bol doma. Ale momentálne je to fakt nadupané. Phoenix síce hrá v noci doma, ale Nashville sa nezdá. Je o zápas pred Phoenixom na 4.mieste. Tento tím si myslím, že je prehliadaný, ale toto bude šláger noci. Veľmi vyrovnaný zápas, síce som tipoval, že Phoenix vyhraje, no moc nám to neklape v obrane. Ani Ilja nechytá poslednú dobu bohviečo, ale útok chytil streleckú fazónu. Bude to zaujímavé, keď sa spoja všetky sily, tak to buď skončí debaklom, alebo veľmi tesným výsledkom. Ja osobne favorizujem Coyotes, no Nashville nie je dobré podceňovať hlavne vďaka tomu postaveniu v tabuľke.
5 ZAPASOV PO SEBE BEZ BODU
A dnes proti Red Wings 48 striel a len 2 goly no tak poriadna smola alebo paradny vykon brankara Howarda
Aspon ze dneska vyhrali pretoze zo 4teho miesta na 12. :ja_neviem:
Ja to vzdavam. Nashville hra vyborne a plajof si nenechaju ujst.
debil píše:Ja to vzdavam. Nashville hra vyborne a plajof si nenechaju ujst.

Hmm, já jsem také čekal že ti Haluzáci chytnou ke konci ZČ nějakou tu krízu, ale oni stále hrají jako když něco fetují. Letos v PO vůbec budou týmy které tam vůbec nemusím - Nas, Pho, LA, no uvidíme jak to dopadne !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:
debil píše:Ja to vzdavam. Nashville hra vyborne a plajof si nenechaju ujst.

Hmm, já jsem také čekal že ti Haluzáci chytnou ke konci ZČ nějakou tu krízu, ale oni stále hrají jako když něco fetují. Letos v PO vůbec budou týmy které tam vůbec nemusím - Nas, Pho, LA, no uvidíme jak to dopadne !!!!
Hold díky stropům bude NHL jako na houpačce. Letos budou na západě v PO týmy, které pravidelně končily na chvostu... Na jednu stranu to bude větší zpestření, ale na druhou by tam raději viděl hokejová města...
neis píše:raději viděl hokejová města...
Asi tak nějak !!!!
519 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2008 DETROIT RED WINGS