Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sochi 2014 - vseobecna diskusia + ine sporty

Diskusia o hokejovom turnaji a ostatných športoch na ZOH 2014.

O viac ako 14 sekúnd prekonaný olympijský rekord v rýchlokorčuľovaní :-O Jorrit Bergsma :good: A teraz ide ten, čo sa podobá na Sida :-D tak to som zvedavá.
Holanďania na koniec po štvrtýkrát na týchto ZOH obsadili všetky tri miesta :poklona:
Obrázek
mt-svk » Uto Feb 18, 2014 5:21 pm píše:
Getzo5 píše:Obrázek

Obrázek

ona za to nemôže :moj:
kto to je? :shock:
americká olympjská víťazka v krasokorčuľovaní, ale pri nej platí iba v korčuľovaní
vyradenie Swiss lotysmi je iny fail, chudakom tentokrat nestacil tradicny 1 gol :moj:

Kristan - Masalskis :respect: slovenska extraliga :respekt:
:lol2: tak vidite, nakoniec ta nasa srandaliga neni uplny fail, ale vycari mi to usmev na tvari
Cathy píše::lol2: tak vidite, nakoniec ta nasa srandaliga neni uplny fail, ale vycari mi to usmev na tvari
presne tak. A to vacsina z nas ani netusila, ze sa este stale hra :sarcasm:
Nejaká dobrá duša by sem mohla dnes a zajtra písať informácie o štafetách a tak, mimo hokeja. Ak by som pekne poprosila :-D lebo som bez TV a celkom ma to zaujíma...ďakujem.
Bank druhy po 1. kole obraku!
Dneska to bude pekne zvonit :petrik:

Obrázek
Cinky linky, cinky linky :-D Dnes nám to jen cinkáááááá :-D

Večer ještě hokejisti vyškolit USA a bude :good: Tak pojďme kluci bojovat!!!!!
Jako klobou dolů před celou českou olympijskou výpravou, protože pomalu každý den po návratu z práce prostě nestačím zírat :klobuk: :clap: :good:

A další klobouk dolů před českou televizí, která má tak perfektně zvládnuté online přenosy, to tedy také nestačím zírat... Dobytkové mizerný příživnický... :thumbsdown:
:pivo2:

slov netreba, snad jen... hokejky neposerte nam dnesni krasny den :-D :pray: :povzbudzovanie:
Obrázek :lol2:
http://www.spiegel.de/panorama/eiskunst ... 54515.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tie obrazky :lol:
Obrázek
:waa:
Obrázek
Bojovnost nade vše!
Pussy Riots prisli provokovat v Soci. K ich smole, bola tam kozacka milicia. :hehe:

http://www.youtube.com/watch?v=ivT-I-yxtdY" onclick="window.open(this.href);return false;
Plakat ci smiat sa? :hmm:
Česi majú zatiaľ svoju najúspešnejšiu olympijskú výpravu. Mali by sme si brať príklad...
Rono » Štv Feb 20, 2014 4:56 pm píše:Obrázek
Bojovnost nade vše!
na tomto sme sa riadne ujebávali :lol2: neoplatí sa byť prvý na poslednom skoku
kajo píše:Plakat ci smiat sa? :hmm:
Skor si myslim, ze dostali co chceli.
-------

Rusi si to pokakali, uplne vystresovali Lipnicku a ta nezajazdila idealne ani volny program. A co sa divit, ma 15 rokov.
Koľká skončila? Ona bola dosť dobrá.
Ale vyhrala Ruska :serus:
Kika píše:Koľká skončila? Ona bola dosť dobrá.
Asi bude 6=ta. padla v oboch programoch, v kratkom hovorili, ze pri skoku, ktory skace poslepiacky, no co cakat, Hoci na druhej strane to pomohlo Sotnikovej, nikto sa o nu nezaujimal a jazdila bez nervov.

Hoci tam moze byt este jedna vec, citala som, ze funkcionari v Sverdlovskej oblasti sa rozhodli, ze jej najdu otca /vyrastala len s matkou/, samozrejme sa jej nikto na nic nepytal.
Joe S. píše:na tomto sme sa riadne ujebávali :lol2: neoplatí sa byť prvý na poslednom skoku
Tento príspevok skóruje u Stevena Bradburyho
Myslim si, ze by olympijsky turnaj zen meli zrusit a misto toho dat na 4 vitezny zapasy mezi USA a Kanadou
292 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS