Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak Boudrou roztrhol prvy utok, ktory bude teraz hrat v zlozeni Oveckin-Backstrom-Fehr (cerstvo povolany z farmy) a Kozlov sa presunie na centra do druheho utoku k Fleischmannovi a Seminovi. Snad to druhemu utoku pomoze a prvemu neublizi..
No.. :lol3: teda myslel som si, ze Washington ma uz nemoze nicim prekvapit..ale dostat gol v presilovke 5 na 3 tak toto predcilo aj moje najbujnejsie sny..A prave sme dostali druhy gol v kratkej chvili..WSH je zrely na uterak..
XruC píše:No.. :lol3: teda myslel som si, ze Washington ma uz nemoze nicim prekvapit..ale dostat gol v presilovke 5 na 3 tak toto predcilo aj moje najbujnejsie sny..A prave sme dostali druhy gol v kratkej chvili..WSH je zrely na uterak..
ehm, my momentalne riesime oslabovku 5:3 ale neviem si predstavit, ze by sme pocas nej dali gol :D prisilne kaficko, autor oslabovkoveho golu Rick Nash..a ja som vam veril aj v tipovacke, ze aspon Xku vydolujete :x ale beriem to tak, ze ak o body pride Vych. tim v konfrontacii so Zap. tak je to :thumbsup: :angel:
No umyl som si tvar studenou vodou..a zacinam verit v obrat..tiupujem to na nase vitazstvo po predlzeni..Inak nas tiez teraz caka oslabovka 3 na 5. V gol neverim, ale aspon dufam, ze to ubrania.. :|
XruC píše:No umyl som si tvar studenou vodou..a zacinam verit v obrat..
idem si ja ku Tebe po vodu, bo moja nezabera :ee: paci sa 2:2 po II tretine..Sasa zavelil k obratu..zaujimavy moment sa odohral potom, co bol LeClaire z nejakeho dôvodu striedany (dovtedy 23 usp. zakrokov - napada ma jedine zranenie), naklusal Norrena, ktory hned z 1 strely inkasoval :doh: ako u nas Tim :x
Silna haluz co Cepi? Ten prispevok som napisal po prvej tretine ked sme prehravali o 2 goly a ono sa to dobotky naplnilo..Leclair bol striedany po zrazke s Hejdom a Laingom..zevraj ma daco s krkom..ale to uz asi vies. No dnes nas caka tazky zapas s Phillou, ale keby sme vyhrali, tak sme prvy v divizii a celkovo 3 v konferencii, ale to je este straasne daleko..PS: ale inak ten gol v oslabeni ma riadne vytocil..mali by sa v Caps zamerat uz aj na obranu, skoda ze vyhodili Hanlona uplne, myslim, ze by ako asistent mal co-to povedat (poradit) v obrannej cinnosti. A stale plati ze bez Alexa by bol WSH nulovy..
Pozrite si treti gol Ricka Nasha a napiste co si o tom myslite http://www.nhl.com/scores/index.html
Rozhodca sa zaplietol a doslova skolil braniaceho hraca WSH a tym uvolnil cestu pre Ricka..fakt si to pozrite, haluz..
XruC píše:Pozrite si treti gol Ricka Nasha a napiste co si o tom myslite
tak dnes bol ten rozhodci frajerom na Markize..ked si vcera pisal, ze dali gol 5:3 neslo mi to do hlavy, tetkom uz hej..branenie v hre jak vysite :x ..ak by rozhodca nezlozil hraca Caps, Nash by sa pred Olafa nedostal..nemal by najmensiu sancu..neviem, ci hraci Caps protestovali, ale je fajn, ze spravodlivost existuje, t.j. ze Caps nakoniec poriesili 2 body..

paci sa, posudte sami, dost brutalna haluz :roll:

Cepi lenze toto nebol ten gol z toho oslabenia 5 na 3..to bola vtedy od Nasha pekna akcia a hl. som pozeral ako presprintoval Oveckina..som myslel ze ho Alex stihne, ale nechytal sa nanho..To s tym rozhodcom bol gol na 3:2..ktory bol ale taktiez velmi dolezity ale ako pises, aj ja som rad, ze Caps nakoniec vyhrali..
ehm, jasne..ale chapeme sa :D

a ste tam! sice len o 1 bodik, ale predsa!, navyse s 1 zapasom k dobru

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Michael Nylander #92

Vzory z dětství: Wayne Gretzky. Mimo hokej potom James Bond.

Koníčky: Rád hraju golf a vařím, ale úplně nejraději mám, když jsem prostě s rodinou.

Přezdívky: Říkají mi jednoduše Mike nebo Nyles.

Oblíbený film: Když jsem před rokem viděl Skrytou identitu od Scorseseho, zařadila se k těm nejlepším. A ze starších? V různých obdobích života různé. Měl jsem rád Hvězdné války a E.T., vzpomněl bych ještě Indiana Jonese a Kevina Costnera v Tanci s vlky.

Oblíbená hudba: Mám rád Bruce Springsteena a rock obecně. Bruce je jasnou jedničkou.

První hokejové vzpomínky: Když jsem byl mladý, měli jsme velice dobrý tým, takže na tu dobu rád vzpomínám. Každým rokem jsme byli v play off a když jste to viděli v novinách, byly to prima časy.

První zaměstnání: Myslím, že umývání oken, ve čtrnácti letech.

První auto: Subaru X7, modrá metalíza.

Oblíbené jídlo: Italská kuchyně.

Pocity před zápasem: Snažím se soustředit na hru, abych na ledě odvedl své.

Největší sportovní moment: Těch by bylo víc. Z těch nejčerstvějších titul na mistrovství světa 2006, na ten mám skvělé vzpomínky. Když jsem přišel v roce 1991 do NHL (do Hartfordu), bylo to také ohromné.

Největší sportovní zklamání: Nepostup do play off, a je jedno, s kým a kdy.

Oblíbené dresy: Všechny z týmů původní šestky. :cool:

Oblíbené haly: Madison Square Garden je neuvěřitelná. Dobrý je také Montreal a Boston :cool: ve Philadelphii mají skvělé fanoušky.

Nejbližší přátelé v NHL: Moc jich nemám, zmínil bych obecně švédské hráče.

Nejzábavnější hráč: Je jich víc a nemůžu vzpomenout všechny, ale myslím, že v každém mužstvu jich pár je.

Nejtěžší soupeř: Těžko někoho vypíchnout, je jich dost. Každý jiným způsobem.

Nejúsměvnější hokejová vzpomínka: Pochopitelně máte radost z vítězství. Jinak lidé pořád vtipkují a je těžké si vzpomenout na něco speciálního.

Nejlepší místo na dovolenou: Mám rád Itálii a Francii.

Nejcennější lidská vlastnost: Upřímnost. (Pavel Krupicka - nhl.cz)

Obrázek
Jasne..vcera som odsledoval cely zapas..pekny hokej...na zaciatku 3 tr. golova smrst v podani Capitals, ale zase nam ako obvykle nevysiel koniec a museli sme sa vazne obavat o vysledok..nakoniec vsetko dobre dopadlo a ako napisal Cepi..sme tam :yahoo: Teraz bude velmi dolezite, ako skonci nasledujuci zapas s Carolinou..ak by sme vyhrali, ziskali by sme na nasho najväcsieho konkurenta + 2 body..Co by bolo super..
vyjadrim to strucne....nevyhrate :twisted:
Ja sa vyjadrim strucnejsie sam Ovechkin to uhra :clap:
mal som pravdu 8) ... ovechkina uplne vymazali....inak by mi to vadilo,ale tentoraz vobec :D
no proti Rangers Ovečkin zas gol, aspon že zatím prohrávate 2:1
Tak the Caps cakaju este 2 VELMI ale VELMI dolezite zapasi k ceste za PO. Dufam, ze su si toho chlapci vedomi a tak budu aj k tym zapasom pristupovat. Minule sme zase jasne Atlantu prestrielali, ale nic nam to nebolo platne..mali by sa zacat viac sustredit na efektivnost a mali by sa pridat k prvemu aj zvysne 3 utoky.. a bolo by to fajn. Ocakavam plny zisk, akakolvek strata bude pre nas velmi bolestiva..
To uz snad nemoze byt ani pravda..nechapem preco su pre nas ti najtazsi superi z divizie..Na kazdeho vedia zahrat, ale ked pride nejaky tym z nasej divizie, tak neuveritelne lahko pustaju body. Aj v dnesnom zapase mali par vystavnych kiksov..ako keby si neuvedomovali, ze toto su tie najdolezitejsie zapasi..Ak prehraju aj zajtra proti Tampe tak prestanem verit v PO. Najhorsie je ze poslednych 7 zapasov sezony bude diviznych. Ja len mozem verit, ze to nebude 7 prehier, ale ked vidim tie nase statistiky, tak sa mi to javi ako celkom realna moznost. Mali by sa hraci rozhodnut, ci sa chcu po tolkych sezonach konecne pozriet do PO, ak ano, tak je najvyssi cas zacat makat..
prosím vás, dneska pokračujte v divizních prohrách a veledůležitý match s Lightning pokažte :modlenie:
No leci..momentalne mate slusnu formu, hrame u vas, a este ked vezmem do uvahy nase statistiky proti diviznym superom, tak podla mna ste favoriti vy. Nasim odporucam, lepsiu obranu, podporenu kvalitnym vykonom brankara, prilis sa nehnat dopredu a hrozit z brejkov..to je asi jedina moznost, ako by sme vas mohli porazit. Vas prvy utok ma celkom slusnu formu, zato ten nas dnes trener rozhodil, takze sila by mala byt viac sustredena do dvoch utokov. Uvidime co bude lepsie.. Stale si vsak myslim, ze by mal GM priniest nejaku posilu do utoku..Dost nam chyba Nylet a Clark tuto sezonu toho moc neodohral..a prave od neho som cakal, ze bude tahunom celeho tymu..A este nam chybaju 2 najskusenejsi obrancovia Poti a Pothier..tak uvidim. Dnes som veril, ze FLO porazime, predsa ma aj ona dost zranenych, nestalo sa a my sme prehrali...teraz si naopak myslim, ze ste na koni vy, tak by som sa mohol tiez zmylit..bol by som fakt neskutocne rad :D
získali jste Hueta za druhou volbu v draftu, super zisk, máte super golmana.Kolzig stárne, máte jedničku pořešenou.
Ruský veterán Sergei Fedorov putuje do Washingtonu.
Caps posilují, play-off letos myslí vážně, kdo ví ale jestli jim zrovna Fedorov pomůže.
leci píše:Ruský veterán Sergei Fedorov putuje do Washingtonu.
Caps posilují, play-off letos myslí vážně, kdo ví ale jestli jim zrovna Fedorov pomůže.
Fjodorov pomôže, ver mi. Získali ste výbornú posilu. Za Sergejom mi bude strašne ľúto :cry: . Bohužiaľ, bolo to nutné, pretože potrebujeme obmeniť káder.
Parada..dneska pekne vitazstvo..ale ta Carolina ma uz vazne stve..ona uz hadam do konca zakl. casti neprehra. To sme potom v haji. A inak neviete niekto zistit preco dnes nehral Kozlov? Ja som sa to pokusal vsade najst, ale som na to kratky :modlenie:
XruC píše:A inak neviete niekto zistit preco dnes nehral Kozlov?
No vcera som to cital na jednej nemenovanej NHL stranke, ze nenastupi na zapas proti Minesote, ale uz neviem, ze aky bol dovod, ze nenastupi som zabudol :oops: . Dnes som kukal, ze ci je uz zdravy, ale jeho nastupenie v zapase proti New Jersey bude tiez otazne, lebo ma chripku.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING