Dlho som v poslednom ÄŤase premýšľal ako sa rozhodnúť.Budem pokraÄŤovaĹĄ ÄŹaÄľej.Ak ma, ešte chcete.OpenFire píše:oki milos len neviem co mam teraz brat do uvahy tento prispevok alebo tvoju ss![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dnes travim posledne hodiny v DD a uz sa tesim do noveho teamu.Verim,ze EI aj so mnou bude bojovat o titul a nakoniec ho aj ziskame.Verim,ze tento trejd pomoze aj mne a budem trocha vyssie,ako v tejto sezone.Nie trocha,ale o dost vyssie
.Apropo,este si budem musiet zmenit cislo.......
Vitajte kolegovia
Som rad za prejavenu dĂ´veru z Vasej strany, neostáva mi nic ine iba ponuku GM prijat a snazit sa byt lĂdrom tĂmu
Chcem Vas vsetkych oficialne privitat v nasom novom tĂme, myslim ze sme poskladanĂ˝ celkom solĂdne a ja dĂşfam ze budeme patrit k tĂm najlepšĂma dokážeme prekvapit absolĂştne vsetkĂ˝ch. Viem ze tabulkovĂ© postavenie ani jednĂ©ho z nás nieje idealne teda okrem canesmana a ist hned priamo na titul je tak trochu utĂłpia ale v tejto hre nieje nic nemozne a tak ako mohol canes zlepsit svoje vysledky v tejto sezone tak ich mozeme zlepsit vsetci, to je teda hlavne mojou prioritou pretoze tam kde sa momentalne nachadzam tak tomu sa povie tipovacia hanba
. Takze chlapi ideme na to
EVIL INSIDERS
Som rad za prejavenu dĂ´veru z Vasej strany, neostáva mi nic ine iba ponuku GM prijat a snazit sa byt lĂdrom tĂmu
Chcem Vas vsetkych oficialne privitat v nasom novom tĂme, myslim ze sme poskladanĂ˝ celkom solĂdne a ja dĂşfam ze budeme patrit k tĂm najlepšĂma dokážeme prekvapit absolĂştne vsetkĂ˝ch. Viem ze tabulkovĂ© postavenie ani jednĂ©ho z nás nieje idealne teda okrem canesmana a ist hned priamo na titul je tak trochu utĂłpia ale v tejto hre nieje nic nemozne a tak ako mohol canes zlepsit svoje vysledky v tejto sezone tak ich mozeme zlepsit vsetci, to je teda hlavne mojou prioritou pretoze tam kde sa momentalne nachadzam tak tomu sa povie tipovacia hanba
Ked ze moje cislo 88,ktore som mal v DD je obsadeneOpenFire píše:jasne este nech Alex napise ake chce cislo.canesman píše:jasna vec,open!len prosim,este tie banneriky doriesit
Uz sa tesim na novu sezonu v drese EI.
Apropo:congratulation to KTL victory!!!!!!A verim,ze to obhajime
Super chlapi som naozaj rad ze sa nam to podarilo a potvrdili sme pozicie ktore chceme stále dosiahnut. Krásna sezóna, ale obhajoba bude už o niečom inom.
Eman, Kajo vela štastia v novĂ˝ch tĂmoch.
:wins: :wins: :wins: :wins: :wins: :wins: :wins: :wins: :wins: :wins:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé