Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Proti Chicagu sme znovu začali dobre,prvý gol zápasu dal Ohlund v 8.minúte ale už v 15-tej vyrovnával Lapointe.Ale posledné slovo v tretine sme mali my,ked Ritchie 38 sec do konca s velkým štastím dotlačil puk za čiaru.

V druhej tretine jastrabi znovu vyrovnali, v 30. minute dal gol z presilovky Havlát,okrem tohto golu sa dal vidieť aj jeden super zákrok Luonga.
Len som trochu sklamaný, že často sedíme na trestnej a konkrétne Henrik Sedin, začiatkom tretej tretiny si išiel posedieť už 3. krát dnes.

Ale ešte pred posledným Henrikovým vylúčením sme po Morrisonovom gole išli aj po tretí krát do vedenia,dúfam že už jastrabi nedorovnajú.Minulý zápas chytal Lalime a určite to bolo lepšie ako dnes Chabibulin,ktorý má zatial 3-19.
No nakoniec sme to udržali,pred zápasom som sa obával že po prehre s MIN sa nám prestane dariť,ale potešilo ma že chlapci znovu podali štandardný výkon a do Nashvillu ideme s dalšími 2 bodmi. :)
Dalšia výhra :)
Pekne sme Nashvillu vrátili prehru zo začiatku novembra,hrali sme druhý zápas v priebehu 2 dní, tak tradčne si dal Luongo oddych a tradične chytal Sanford velmi dobre,len škoda že začiatok mu nevišiel a dostal gol už v 4 minúte,odvtedy kryl 26 striel a dostal len jeden gol.Hrali sme disciplinovane,v každej tretine sme sedeli len jeden krát,v ofenzíve sa znovu o 2 goly postaral prvý útok,obidva dal Daniel a Hank s Nazzym si pripísali po 2 asistencie.Okrem neho dali goly aj Burrows,Pyatt a cez celý lad do prázdnej to dokončil Linden.

V minulom zápase s CHI sa prepisovali rekordy,bol to Ohlundov :) z 10.min.Nahrával mu naň Markus Näslund a bol to už jeho 725-ty bod v drese Canuck čím prekonal Trevora Lindena,k inému rekordu sa priblížil práve Ohly ked to bol jeho 83 gol u nás,čím dorovnal rekord v počte golov obrancom,aby ho mohol už nabudúce prekonať :P
zajtra hra vo Vancouveri Pittsburgh. Z Alberty si odviedol 4 body tak dufam ze porazi aj vas :twisted:
Do :censored: Crosby zatial nič neznamená v zápase,ale najväčšou hviezdou tučniakov je zatial Dany Sabourin,náš bývalý brankár :| Po 1.tretine prehrávame 1:0 po gole Sykoru minutu a pol do konca prvej tretiny.

Kenečne goooooooooool Ryan Kesler na začiatku 3.tretiny,ešte stále možme vyhrať v hracom čase.
Nakoniec to skončilo 1:1.Musíme vyhrať v predlžení lebo ked pojdu najazdy tak to je asi istá prehra.

No tak jedeb bajazd na Luonga si skusil Crosby už v predlžení ked ho v úniku musel zastaviť Aaron Miller,ale Luongo ho vychytal! :thumbsup:

Dalšia prehra po najazdoch :( ,už ma to sere že NIKTO okrem Lindena nevie dať gol z najazdu.
A ešte nás vychytal aj bývalý brankár :x .
Crosby sa nepresadil v dalsom zapase na zapade kanady. Ale je mozne ze to bude aj tym ze si nanho timy davali velky pozor.
No proti LA sme začali dosť zle, v branke chytá Sanford (neviem prečo) a dostali sme gol už v 4.minute po gole Stuarta,asistenciu si pripísal aj Višnovský.
Do :censored: tí králi rozdávajú body kade chodia ale prídeme my a vyhrajú a toto už môže byť naša druhá prehra s LA tento rok.

Presilovka a sekundu pred jej koncom gooooooooool, ktorý strelil Pyatt asistencie pre Morrisona a Näslunda.

Kua už o 2 min znovu LA vedie po gole Kopitara :(

Na začiatku druhej tretiny zvýšil Armstrong už na 3:1 a hráme strašne,tak už neverím že to otočíme.
Ten Crawford sa asi vie pripraviť na nás. :|
Zasa sa ukazalo, ze tim stoji predovsetkym na Luongovi, na druhom mieste na Luongovi, na tretom na Sedinovcoch, potom dlho-dlho hlboka tma, v dialke zopar sikovnejsich obrancov, este dalej Naslund a uplna tma - blackout.
No horšie je to že Luongo je zranený a museli sme povolať MacIntyre-ho.
Luongo sa lahko zranil už proti Chicagu ale nastúpil aj proti Pittsburghu a ešte sa to zhoršilo, ale je na listine day to day takže nemalo by to trvať dlho.

Dnes hráme s Anaheimom a hned o den neskôr so SJ takže možno to bude debut pre Drewa.

Tento týžden stratíme na neurčito aj Brendana Morrisona, tým sa skončí aj jeho séria 542 zápasov odohratých posebe.
Obrázek
Ironman to Undergo Surgery

A chorche prečo si sa vrátil až teraz? ved ban ti skončil začiatkom oktobra.
Zápas sme začali prekvapujúco s novozloženým útokom, namiesto Morrisona hrá Jaffray a namiesto Cowana hrá Raymond, spolu s Pyattom vytvorili náš druhý útok pre dnešný zápas.

17:35 Raymond scoooooooooooore po prihrávke od Jaffraya a Millera si pripísal prvý gol v NHL. :clap:

18:40 Daniel Sedin už o minutu zvyšuje na 0:2 a začína sa to podobať na náš posledný zápas s hydinou ked sme vyhrali 4:0.
Po prvej tretine sú strely 5:8 :)

Druhú tretinu sme začali nevyužitou presilovkou, po nej mal Anaheim pár dobrých striel, ale Sanford chytá zatial super.

04:54 A prvý gol v NHl dáva aj Jason Jaffray :yahoo: po akcii Raymonda a Pyatta. 0:3

05:51 už o necelú minutu znížil peknou strelou Pronger. 1:3

11:20 Počas našej presilovky nám unikol Todd Marchant a išiel sám na Sanforda, ale ten ho bez problemov zastavil 8)

V poslednej tretine to bol už len Sanfordov zápas, predvádzal jeden dobrý zákrok za druhým, až na konci zápasu ho zo štastím prekonal Schneider (ktorý stále dáva goly tak neviem prečo by ho mali meniť).Sanford bol nakoniec 1.hviezdou zápasu s 33 zákrokmi :clap:
Obrázek
Ohlund píše:Sanford bol nakoniec 1.hviezdou zápasu s 33 zákrokmi :clap:
zasluzene :yes:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Konečne si možem zápas pozrieť a hráme zatial na :censored: . Po prvej tretine prehrávame 2:0 a vystrelili sme len 4 krát :( .

No druhá tretina bola už zaujímavejšia, hralo sa v rýchlom tempe skoro bez prerušenia, ale väčšie šance mali znovu len žraloci, zo začiatku tretiny chytal Sanford dobre na rozdiel od prvej, ale po gole Pavelskeho v polovici tretiny išiel dole.Hralo sa aj čiste, prvé vylučenie prišlo až v 19 minute tretiny sme išli sedieť ale hned potom sa počet hráčov na lade vyrovnal.V hre 4-4 išla aj prva strela na MacIntyra a bola to bomba od modrej do tyčky, potom pri dalšej strele si už pripísal zákrok.

V tretej prišiel konečne gol aj od nas, a dobre pre zapas je že padol už v 5-tej minute od Henrika Sedina, nahravali mu Krajiček s Raymondom.
A krátko po buly sme dali aj další gol :biglol: po strele Lindena toho Nabokov moc nevidel a prešlo to za čiaru.
Dlho som sa netešil a Miller spravil neuveritelnú chybu ked zlou prihrávkou poslal Thorntona do nájazdu a ten ho bezproblemov premenil. :(
Dalšia sprostá chyba a další lacný gol v priebehu 2 minút. Tentokrát MacIntyre nahrával spoza branky Krajíčkovi ten to pokazil a Drew sa nestihol poriadne vratit do branky a už mal za sebou puk z hokejky Berniera.
asi poznam recept preco vyhravaju Vancouer staci sa pozerat.Toto hovori o vsetkom.
Dnes sa konečne vráti Luongo a budem si môcť pozrieť súboj Lui - Brodeur.

Ale velmi zlá správa je, že Morrisonove zranenie je vážnejšie jak som si myslel, ja som čakal že tiež vynechá asi 5 zápasov ale potom som videl toto : "The bad was centre Brendan Morrison saying he'll miss at least 12 weeks after undergoing surgery on his right wrist."

To je po Kevinovi už druhý hráč out zrejme na celú sezonu :cry:
Dúfam že Nonis niečo vymyslí, mohol by ho dať na listinu dlhodobo zranených a priviesť neakú náhradu, alebo budeme musieť veriť a spoliehať sa na dalších mladíkov Jaffraya a Raymonda.
No v týchto dnoch sa naša listina zranených rozrastá:Rypien,Cowan,Isbister,Luongo,Morrison a Bieksa.
TU je článok o Luim a Morrisonovi
Tak a začíname zápas s NJ.Zápas Luonga proti Brodeurovi
Obrázek

1.tretina
Hned na začiatku zápasu sme spravili neuveritelnú chybu a Zajac nas mohol potrestať ale Lui ho zastavil.

V 3.minute sa hadzovalo v obranom pasme diablov,Henrik vyhral buly a Miller od modrej strieal prvý goooooool zápasu a pre Aarona to bol prvý gol za posledné 4 sezony tušim. :clap:

Kratko po gole budeme hrať prvé oslabenie ked ohlund vyhodil puk za mantinel.

Oslabenie sme udtali a hned ponom si to rozdali :box: Brown s Ashamom, tak toto je super zápas zatial..

V polovici tretiny sme ubranili aj druhé oslabenie a teraz v 13.min si konečne aj my zahráme presilovku.
Tiež sme toho moc nevymysleli.Na konci tretiny mali ešte šancu Nj ale Luonga neprekonali ani z dorazky.

2.tretina
Druhú tretinu sme začali ešte lepšie ako prvú,NJ sa snažilo udržať puk u nás ale Kesler ho obrancovi vypichol a išiel na Martyho sám a z prvej strely nedal,ale krásne v páde dorazil a zvýšil na 2:0.
Už o pár sekúnd prestrelil Brodeura aj Linden a na začiatku druhej vedieme už 3:0. :)
Henrik to Daniel to Näslund scoooooooooooore po deviatich zápasoch bez golu sa trafil aj Nazzy 4:0 :biglol:

Okrem troch golov boli k videniu v druhej tretine aj dalšie 2 presilovky diablov,pár dobrých zákrokov Luonga,ale hlavne sa mi páčil Burrows.Ked Vishnevski narazil Keslera na mantinel Alex sa hned vrhol po nom,dal mu pár rán a povláčil ho po lade,začo dostal 4 min,ale aspoň ukázal tomu Vishnevskemu že si nebude robiť čo chce.

3.tretina
V tretej tretine začali lepšie diabli ktorý chcu aspoň skorigovať,pomohol im k tomu aj rozhodca,ktorý im daroval už 6. presilovku v zápase ale znovu nič :D

No a potom prišiel další gol v podaní prvého útoku a rovnako ako 4. gol aj tento strelil Nazzy po prihrávke od Daniela a Henrika. 5:0

Tak hráči New Jersey boli v závere nervozni a zahráli sme si niekolko presiloviek aj my.Nepremenili sme ich, ale nič to nemení natom že sme vyhrali krásne 5:0!
Strely na bránu okolo 31:23

Tak myslím že Roberto ukázal Martymu kto je číslo 1 v NHL.
Luo sa vratil do "siete" kosatiek a hned si zatiahol roletku.. :thumbsup: proti Martymu sa obzvlast ceni..aj jeho kolegovia z utoku si pocinali skutocne efektivne a tak sa dostavil docela prekvapivy vysledok z pohladu skore..ja osobne som tipoval vyrovnany duel, co som potvrdil aj X v KTLke :|
Tak ako aj minulý rok, spravil moderator našho fora aj tento rok RAP video, neni to až také dobré ako prvé ale snažil sa :thumbsup:
Prvý krát po super sérii v PO k nám prídu hviezdy z Dallasu.
Zápas sa pozerať nedá, pretože to bufferuje stále na 60% a síce ide obraz ale vkuse to trhá, tak mi zostáva jedine rádio.
Prvá tretina skončila bez golov, presne ako proti NJ aj teraz sme boli prestrielaný 11-6.

Gol sme dali v polovici druhej tretiny, ked Raymond využil svoju rýchlosť a otvoril skore. 1:0

Na začiatku 3. tretiny zvýšil Daniel už na 2:0. Ale další shutout Luongo mať nebude, zobral mu ho v 47. min Jussi Jokinen a vyzerá to na zaujímavý záver..

Presilovka 5-3 : Hank vyhral buly,na modrej si vymenili puk Ohlund so Salom, Ohlund vystrelil a Daniel to tam dorazil. 3:1.

Další gol dal Jason Jaffray ale neuznali ho :(

Jasonovi neuznali gol, pretože Pyatt fauloval, hviezdy hrali presilovku a Miettinen znovu znizil na rozdiel jedneho golu 3:2.

Nakoniec sme to udržali.Lui chytil 33 striel a pomohol nám držat krok v tabulke s rozbehnutou Minnesotou.
kua tak oni zas vyhrali :?

:D
D.Sedin (2+0)
Obrázek
Luo (2/35)
Obrázek

zrejme 2 najvyraznejsie postavicky dnesneho zapasu..triumf nad konferencnym superom obzvlast potesi..bacha na najblizsieho supera..
Roberto Luongo je podľa časopisu Goalies World najlepším hokejovým brankárom roku 2007.

Toto ocenenie si vyslúžil za vyrovnané výkony na najvyššej úrovni. Hviezda Vancouver Canucks predbehla gólmana New York Rangers Henrika Lundqvista, štvoricu najlepších dopĺňajú Sean-Sebastien Giguere z Anaheim Ducks a Martin Brodeur z New Jersey Devils.

"Roberto Luongo podával počas tohto kalendárneho roka najvyrovnanejšie výkony a toto ocenenie si zaslúži. Počas sledovaného obdobia odchytal 75 duelov s 93% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,07 gólu na zápas," vysvetlili svoje poradie redaktori časopisu. Minulý rok získal toto ocenenie Dwyane Roloson z Edmontonu (hokej.sk)
Wooooooooov teraz mi dali kosatky krásny darček, vyhráli po nájazdoch :!: :!: s rozbehnutým Phoenixom.

Bolo vidieť že kojoti už hrajú lepšie, hlavne v oslabeniach som si všímal ako boli na nás pripravený, všetci štyria stáli vkuse pred brankárom a potom zabránili Sedinovcom vytvoriť neakú akciu že by stačilo Nazzymu pred prázdnou bránou len nastaviť hokejku, tak sme to vždy dávali na modrú a odtial sme strielali.

Bryzgalov aj Luongo chytali tradične skvelo, Ilja chytil 34 a Lui 27.

Goly padali až v tretek tretine, za nás sa o gol postaral znovu 1.útok, tentokrát zakončoval Daniel spoluprácu Henrika a Markusa.

Lenže už o 4 minuty vyrovnával Michálek.

V úplnom závere mohlo PHX rozhodnúť ale Luongo neuveritelne dosunul pravú nohu k tyčke. :poklona:

Stav sa dokonca zápasu nezmenil a ja som len dúfal, že to stihneme rozhodnúť v predlžení.
Nestihli sme a tak som sa už pripravil na dalšiu prehru po nájazdoch, tento rok sme nevyrhali najazdy ani raz a prehrali už 4 krát a na druhej strane stál Phoenix so zdatnými strelcami ako Vrbata,Mueller a Doan.

Začínali sme mi:
1.Kesler ,skúsil to na backhand ale nič.
2.Mueller ,strela zápestím mu na najlepšieho brankára roka nevyšla.
3.D.Sedin ,tento rok ešte gol nedal a nezmenil to ani dnes.
4.Vrbata ,narozdiel od Keslera vyšlo Radimovi niečo podobné a kojoti sa priblížili k výhre. 1:0
5.Linden , neviem ako to Trevor robí,ale on dal další gol a znovu nás zachránil.1:1
6.Doan , kapitán kojotov mohol rozhodnúť ale nedal.
7.Pyatt ,ked som videl že ide on, znovu som bol sklamaný, ved Taylor tiež tento rok ešte nájazd nedal, ale tréner mu verí, a konečne mu to Pyatt vrátil a skoroval.1:2 :clap:
8.Perrault , ked už sme dokázali skorovať v najazdoch 2x tak sme to už museli vyhrať za každú cenu,a Perrault nám to ulahčil ked netrafil bránu.
S Coloradom sme odohrali 1.tretinu zle, mali sme len 5 striel a lavíny vystrelili na Luonga 11x.
No gol padol až v druhej tretine, po našom velkom tlaku v presilovke ked to tam Budaj všetko pochytal dali gol lavíny po strele Hlinku dorážal Svatoš. :(
O gole musel rozhodnúť videorozhodca,ale to bolo jasné že to bude gol.

Stastny hakoval a mame dalšiu presilovku.Velku pracu odviedol Ritchie po jeho strele dorážal Pyatt a je to 1:1. :) Pyatt včera najazdom rozhodol a gol dal aj dnes, len tak dalej Taylor :thumbsup: .

No tak posledných 9 minút 2.tretiny sme ich skoro von z pásma nepustili,prekvapilo ma že aj náš 4. útok Isbister-Ritchie-Linden to v útoku podržal a dokonca Edler mal velmi blízko ku golu ked trafil tyčku. Poto prišiel na lad 1.útok a vyzeralo to ešte lepšie len jednu šancu chytil Budaj a druhú mu znovu zastavila tyčka :evil: . V úplnom závere tretiny išiel sedieť Pyatt za podrazenie.

Tak nakoniec sme to v 3.tretine pokazili a prehrali 3:1 po goloch McCormicka a presilovkovom od Brunetta.
Strely na bránu 32-22.

Hrali sme ale bez Ohlunda a Miller hral s bolestami, Weaver ich nedokázal nahradiť.
tak to je vyborna vyhovorka ze ste hrali bez ohlunda a millera :D

avs chybali len sakic, smyth a leopold - veru prehrali ste to kvoli zraneniam :P
Lenže ja som nepočítal Morrisona a Bieksu, že chýbajú. Lebo viem že túto sezonu sú už out.

A viem že dnes si to Colorado zaslúžilo, Svatoš s Hlinkom robili problemy a posledný gol Brunetta bol velmi pekný jak sa s Luim pohral a potom backhand do vynklu :eek2: .

Chcel som aspoň bod,ale Luongo sám nato nestačí.
A toto bolo 1.krát od 23. novembra čo dostal Luongo 3 goly v zápase.
ved ani ja som nepocital arnasona, richardsona a sauera ktori su tiez vsetci zraneni. :wink:
za avs dnes nastupili piati hraci co sezonu zacinali na farme (mccormick, mcleod, hensick, jones a cumiskey) chlapci ale zatial hraju vyborne a davaju zabudnut na chybajuce hviezdy (resp. robia ich absenciu menej bolestnou)

veru luongo drzi zatial canucks nad vodou - jeho prichod bol bezpochyby najlepsimi trejdom co nucks v poslednych rokoch urobili. bez neho by podla mna len tazko boli v nadupanej severozapadnej divizii konkurencieschopni, s nim sa biju o prve miesto.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG