Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

"Vždy sa snažíme získať hráča, ktorý dokáže hrať na sto percent. Nie je ale jednoduché absolvovať 82 stretnutí v rovnakej forme. S krízami treba počítať," uvedomuje si generálny manažér Ottawy Murray. "Verím, že Alex ukáže menšiu nevyrovnanosť výkonov ako doposiaľ. Dúfam, že pre nás bude vyhrávať zápasy. V tíme máme veľa včeličiek, ktoré dokážu zabrať pre celý tím. Potrebovali sme ale špeciálneho hráča a Alex takým je."

paradna volba :good: jeho finesy stoja za to a castokrat to bol prave on, ktory rozhodoval zapasy..samozrejme, ani on nemal stale svoj den, ale tohto sikulu by bral do timu hadam kazdy jeden :yes: pre Ottawu, ktora tapa a chrbtom sa od nej odvracia jeho lider Dany je tento krok poriadnym impulzom
Tak šikula to Kovaljov je, to kadopádně, ale smát se musím tomu že je označen za hokejistu který hraje vždy na 100 % - náladovějšího hráče aby člověk pohledal :lol: . Uvidíme co u Sen´s předvede. Ale stejně když se řekne Kovaljov tak si vzpomenu jak mu v právě skončené sezóně ten fanda šlohnul skrz plexi tu hokejku, to zkrátka nemělo chybu :lol2: :lol2: :good: :good: !!!!
ENGLAND - The3LIONS píše:Ale stejně když se řekne Kovaljov tak si vzpomenu jak mu v právě skončené sezóně ten fanda šlohnul skrz plexi tu hokejku, to zkrátka nemělo chybu :lol2: :lol2: :good: :good: !!!!
Obrázek
neviem si pomôct ale aj mne to zostalo zafixovane v pamäti :D
Bruins fandovia sa nezdaju :cool:
sledovat cas 00:30 a pak uplne nalavo
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/as5H5 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/as5H5 ... hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] :lol:
Otawě jsem nikdy nějak nefandil ale jednomu hráči z tohoto týmu fandit budu muset :)
Je to sice uz xta variacia toho videa ale ja som sa dobre pobavil. :lol2:

:D :D dobreee
Obrázek
Obrázek
Tak svým rozhodnutím ukončit kariéru se domnívám že Jason Smith vedení Sen´s docela zavařil. Sice si odečtou 2.6 mil., ale již takhle poměrně průměrná obrana je opět oslabena, zde musí přijít razantní posílení, nejjednoduším způsobem bude opravdu asi ten trejd Heatleyho a příchod 1 forwarda a 1 beka !!!!
to by ale Heatley nemohol byt fajnovy. Ten zrejme len tak hocikam nepojde.

Jason Smith :poklona: :poklona: :poklona: za to co odviedol v edmontone :taptap: :taptap: :taptap:
michalek a číčo je v ramci situacie hodne dobry balik. ottawa tu situaciu nakoniec zvladla celkom dobre.
Já si myslím že to nakonec zvládli až skvěle - zbavili se hráče s pokřiveným charakterem který za ně stejně nechtěl hrát a získali 2 hodně dobré forwardy, kde zejména do budoucna je Michálek hodně dobrý kauf. Nyní sestaví 2 parádní útoky a já osobně se Sen´s počítám jako s týmem který bude útočit na fin konference !!!!
fuuha, tak senatori poriesili :good: trejdik..idealnejsie to z ich pohladu ani klapnut nemohlo...toto bude uplne ina Ottawa ako v predoslych sezonach..nic to, nase vzajomne zapasy budu mat opät ten potrebny naboj :thumbsup:
Taky si myslím, že výborné. GM nespěchal, počkal si/vyjednal správou nabídku a dopadlo to takhle. Tímhle Ottawa už nebude takový ten tým "jedné lajny", ale sestaví dvě silné první řady. A to je hodně důležité. Plus pěkný 2nd round navrch. I cap hitem to vychází skoro nastejno (úspora nějakých 200tis. pro Sens).
Som strašne zvedavá, kde zaradia Michálka a Cheechooa. Predpokladám, že Milan bude hrať v útoku so Spezzom a Alfredssonom, kde bude "tvrdiť muziku". Čo sa týka Cheechooa.... mladý Nick Foligno sa uviedol veľmi dobre, nehľadiac na to, že mu to s Fisherom v útoku klape, takže by s Kovaljovom mohol hrať on. Na dôvažok, Cheechoo je pravý krídelník, podobne ako Alexej. I keď nemožno zabudnúťna to, že drží hokejku napravo, kým Kovaljov a Foligno naľavo.
sens budu mat dva dobre utoky, no v obrane a brane im to bude zrejme skripat.
podle mě velmi dobrý trade pro Ottawu a tento rok ji začnu pořádně sledovat ale jenom díky Ak 27 :D .... taky jsem zvědavý jestli Kubovi se povede jako minulou sezonu ... co se týče sestavení utoku tak vůbec nevim jak se to nakonec poskládá a jsem na to sám zvědavý
LeClaire
Obrázek
Kovalev
ObrázekObrázek
Tak začátek přípravy se Sen´s výsledkově moc nepovedl, ale o to samo vůbec nejde, co mě ale těší velice je to, jak tým pracuje dozadu, osobně se domnívám že jestli to přenesou také do začátku sezóny, tak to bude extra těžký soupeř, ofenzíva bude určitě v pořádku (Fisher dle sbírání bodů snad na příšernou loňskou sezónu také již zapomněl), nebyl jsem si jist jak to bude šlapat v obraně, ale vypadá to že to půjde a z Ott půjde strach !!!!
Celkom dobry zapas a velmi kvalitna bitka Lucic - Neil.
Tak ze strany Sen´s nedobrý zápas, oproti přípravě hrálo mužstvo dozadu o dost hůře, snad je tento průplesk probudí, Sen´s letos tipuji hodně vysoko, tak se ukažte !!!!
Už sem to psal Danchezovi a napíšu to i sem.. Kdyby Martin St.Louis přestoupil do Ottawy, hned bych jim začal fandit :D Začátek zápasu byl celkem vyrovnaný, nakonec to ale Rangers zvládli. Sens letos taky typuju hodně vysoko, minimálně 7. místo ve Východní konferenci :thumbsup:
PainKiller píše:Sens letos taky typuju hodně vysoko, minimálně 7. místo ve Východní konferenci :thumbsup:
LOL WUT? :D
Vysoko? 7. miesto? Však 7. miesto býva boj o playoff do posledného týždňa :D
//: ale musím uznať, že sa zlepšili, dobré nákupy, zbavili sa tej špiny i keď neviem neviem, Cheechoo je podľa mňa one year star.. Každopádne playoff tento rok snáď neunikne.
Co to zase Sen´s předvedli proboha :shock: :-O ?? V 59. min. vést 3:1 a prosrat to, navíc doma :sad2: :sad2: !!!!
_______
:yahoo: c. :D
http://www.nhl.cz/CZ/20322/jonathan_che ... je___.html

Cheechoo.. absolútna nula. Neznášam tohto hráča najmä preto že sprznil Richardovu trofej ako nikto iný! :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
já jsem si myslel že se Cheechoo u Sens zvedne a bude atakovat aspon 30 ti golovou hranici no a jak je vidět zmýlil jsem se :-( nastupuje někdy i v lajně s mojim miláčkem Lexou Kovalevem a nevytěží goly ani z Lexových nahrávek :?
jinak begbee na tom sprznění MRT něco bude :)
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2007 ANAHEIM DUCKS