no kebyže hraje Bynum, tak neváham ani chvílu.Ale myslím, že aj bez neho budete mať čo robiť, aby ste nás porazili.Stávku si nechajme na možné finále NBA ok?kajo píše:Kludne by som sa s tebou aj stavil,absolutne verim nasim.Tak co,stavka?milos76 píše:Mna teší aj to, že to je už 4 duel po sebe, v ktorom sme neprehrali.Síce to nič moc nerieši, ale poteší to.
![]()
Snívaj dalej kajo.Lakers vám ukážu , kto je najlepší v lige.Bostonu to už ukázali ,teraz je na rade James a spol :smile03:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HOCKEY KENT
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dufam ze nevadi ze sa vam tu trosku pripletiem a vyjadrim sa k vaznej problematike to dnesneho zapasu
Aj ked bookmakeri dost veria Jamesovi,ja ako fanusik LA samozrejme musim aj v takomto tazkom zapase stat za Lakers.Aj ked bude to velmo velmo tazke,a niesom az taky optimista ako tuto kolega Milos ohladom vyhry
ale verim ze chlapci zabojuju a poriadne potrapia LeBrona na jeho palubovke.Najma som zvedavy na Odoma co ukaze po minulom zapase v Bostone,dufam ze nie to coho sa bojim / nic
/ V kazdom pripade bude to super zapas a vychutnam si ho na Nova Sport...a o vysledku potom ...
Jasné, že nevadí Chester.Každý fanúšik LA je vítaný.
My s kajom ten zápas tiež budeme sledovať a už sa o výsledku týžden doberáme.
Rovnako ho bude sledovať švolco.No ja sa tohto zápasu tiež trochu bojím James a spol sú doma velmi silný, ešte doma neprehrali ,naviac nám chýba po Kobem a Gasolovi klúčový člen tímu Bynum.Dúfam, že sa uzdraví do play off.Verím, že ich minimálne potrápime a nepredáme kožu lacino.Dúfam, že Odom zabojuje a aspon čiastočne dá zabudnúť na absenci Bynuma.Ať tak či tak, bude to šláger kola a už sa na ten zápas teším.
My s kajom ten zápas tiež budeme sledovať a už sa o výsledku týžden doberáme.
hej dali na výhru Detroitu a preto ja som skúsil riskovať X na Pens s Detroitom.Keby bola, získali by sme my dvaja , nejaké body náskoku už v 1 zápase a ak aj nie, tak zatial tie body majú Alex a Freddie.kajo píše:No ano,myslim dnesok.Ja som ich tipy nepozeral,leno som pisal o svojich.Cize ak to trafili oni,fajn
švolco len ti nechaj Freddie na pokojišvolco píše: ozaj inak freddie, makaj trosku, zaostavas za chlapmi :smile03:
tak Chester Odom odohral skvelý zápas.Klobúk pred nim dolu.Bol najlepším hráčom zápasu.Chester píše:Dufam ze nevadi ze sa vam tu trosku pripletiem a vyjadrim sa k vaznej problematike to dnesneho zapasuAj ked bookmakeri dost veria Jamesovi,ja ako fanusik LA samozrejme musim aj v takomto tazkom zapase stat za Lakers.Aj ked bude to velmo velmo tazke,a niesom az taky optimista ako tuto kolega Milos ohladom vyhry
ale verim ze chlapci zabojuju a poriadne potrapia LeBrona na jeho palubovke.Najma som zvedavy na Odoma co ukaze po minulom zapase v Bostone,dufam ze nie to coho sa bojim / nic
/ V kazdom pripade bude to super zapas a vychutnam si ho na Nova Sport...a o vysledku potom ...
Tak prehra
musela prist,radsej teraz ako neskor.
Hlavne dovody prehry:
1.James,tak som ho hrat uz davno nevidel,asi naposledy pred dvoma rokmi v zapasoch finale NBA proti San Antoniu.
2.Odom.Aj takyto priemerny hrac sa raz moze odtrhnut a potom to takto dopadne.Dalsi zapas bude rad ak bude mat aspon 1/4 bodov a doskokov,co dnes.
3.Strasna strelba v druhom polcase a prilis vela utocnych doskokov Lakers.
4.Rozhodcovia.Chapem,Los Angeles je ovela vacsi market ako Cleveland,ale ze to museli robit az tak okato?
Tak radsej sa sustredme teraz na HK
Hlavne dovody prehry:
1.James,tak som ho hrat uz davno nevidel,asi naposledy pred dvoma rokmi v zapasoch finale NBA proti San Antoniu.
2.Odom.Aj takyto priemerny hrac sa raz moze odtrhnut a potom to takto dopadne.Dalsi zapas bude rad ak bude mat aspon 1/4 bodov a doskokov,co dnes.
3.Strasna strelba v druhom polcase a prilis vela utocnych doskokov Lakers.
4.Rozhodcovia.Chapem,Los Angeles je ovela vacsi market ako Cleveland,ale ze to museli robit az tak okato?
Tak radsej sa sustredme teraz na HK
Neviem ,mne sa viac páčil ten druhý polčas.kajo píše:Prvy polcas bol dobry.A to nevravim len preto,ze ho Cleveland vyhral o 10 bodov.švolco píše:no nepacil sa mi ten zapas.. milos ved ja len tak v ramci srandy
Takže Freddie s Alexom výborne spolupracovali v útoku aj dnes a zabezpečili nám výhru.Získali obaja po 6 bodov čiže spolu 12 bodov, kým súperovi útočníci sopko s Didim získali 10.
Vidím ,že spolupráca Freddie s Alexom funguje skvelo a urobil som dobre ,ked som ich dal spolu do útoku
.Prebralo ich to z útlmu v ktorom boli,skvelo si rozumejú a strialajú víťazné goly.
thanksmilos76 píše:švolco len ti nechaj Freddie na pokojišvolco píše: ozaj inak freddie, makaj trosku, zaostavas za chlapmi :smile03:.Minulé kolo nás tahala všetkých ona,logicky sa tým unavila a tak má právo, na chvilu odpočinku.Je skvelá tipérka a verím tomu, že v budúcom kole sa do toho zase oprie a bude atakovať najlepšie miesta v individualke.A na nás bude, aby sme jej pomáhali a nenechali ju v tom samú.Skvelo ti to v tomto kole ide a aj naše výkony sa zlepšili, tak snad nárast formy ,potvrdíme aj v dalšom kole.
Není začo.Urobil som to rád. :smile03:Freddie92 píše:thanksmilos76 píše:švolco len ti nechaj Freddie na pokojišvolco píše: ozaj inak freddie, makaj trosku, zaostavas za chlapmi :smile03:.Minulé kolo nás tahala všetkých ona,logicky sa tým unavila a tak má právo, na chvilu odpočinku.Je skvelá tipérka a verím tomu, že v budúcom kole sa do toho zase oprie a bude atakovať najlepšie miesta v individualke.A na nás bude, aby sme jej pomáhali a nenechali ju v tom samú.Skvelo ti to v tomto kole ide a aj naše výkony sa zlepšili, tak snad nárast formy ,potvrdíme aj v dalšom kole.
Skoda poslednej prehry s kovosrotom neviem akym
Uz sme mohli byt nad lajnou.
Tak freddie,asi sme uz len my dvaja non-akcionari HF v tomto time.Ja som sice chcel prispiet nejakymi peniazmi uz davnejsie,ale bolo mi to odoprete,tak neviem preco by som to mal teraz menit.Zda sa mi to nejako na hlavu
Tak freddie,asi sme uz len my dvaja non-akcionari HF v tomto time.Ja som sice chcel prispiet nejakymi peniazmi uz davnejsie,ale bolo mi to odoprete,tak neviem preco by som to mal teraz menit.Zda sa mi to nejako na hlavu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé