Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Greissi mal chytať túto sezónu konečne aspoň 30 zápasov ... určite by bol super ako 2ka a kludne už aj minulý rok mal nastupovať častejšie a Nabby by v PO hneď chytal inak ...

nahovno podpis ... ale jeden z brankárov pôjde do trjdu , neviem ktorý ale na 80% to bude Greiss ... škoda,

Inak, neviem čo všetci na Niemi vydíte pre mňa je to priemerný brankár a tá jedna PO na tom nič nemení ...
mide16 píše:Inak, neviem čo všetci na Niemi vydíte pre mňa je to priemerný brankár a tá jedna PO na tom nič nemení ...
Mno to samí se ale dá říct i o Nittym... takže teď máte dva průměrný golmany .. a ze dvou je větší šance že se stane alespoň jeden elitním....
Wanic píše:Mno to samí se ale dá říct i o Nittym... takže teď máte dva průměrný golmany .. a ze dvou je větší šance že se stane alespoň jeden elitním....
Ja by som povedal, že obaja ľahký nadpriemer ligy. Jeden horúce železo, druhý zatiaľ bez väčšej šance dokázať, že na to má. Z toho pohľadu tak ako hovoríš je to fakt vcelku ok krok. Niemi má ešte šancu zastabilizovať formu akú mal práve proti Sharks a pokiaľ sa tak stane, uź nebude len ľahko nadpriemerný brankár, ak nie, uvidí sa o rok. Momentálne sú na rovnakej štartovacej čiare (2roky za 4, 1 za 2 aj tam je to teda rovnaké) a uvidí sa, kto sa presadí. Byť Wilsonom, možno by som to riskol a dal do tradu Nittyho. Greissa je škoda.
Podľa môjho názoru super krok :thumbsup: ...Nitty tak ako Niemi sú kvalitný brankári ktorý ako ovedal Getzo štarujú z rovnakej pozície takže sa budú snažiť chytať čo najlepšie aby si získali post jednotky :smile03: ...Greissa by som nedal do trejdu ale skôr poslal na farmu nech sa tam vychytá a o rok ho požno Wilson povolá naspäť do SJ...uvidíme no...som zvedavý :yes:
nuž mne to spočiatku prišlo tiež divné, že ste podpísali Niemiho (potrebujete v prvom rade obráncu) ale čo už, ono brankár to nie je zlý.
Ak to vidím správne, tak Greissa si necháte a pôjde ešte na rok na farmu a chytať budú Nitty a Niemi. Naviac pri nejakom vážnejšom zranení jedného znich, je greiss ako náhrada veľmi v pohode. Polemika ktorý z nich je lepší je zbytočná, asi to fakt ukáže až sezóna, ale ak mám povedať svoj názor, tak väčšie šance dávam Nittymu, jeho výkony v Tampe sa mi dosť pozdávali a to pred sebou nemal nejako zázračnú obranu. Niemi dostal zmluvu na rok, tak predpokladám, že po nej aj odíde a jeho miesto vyplní o niečo zrelší a viac vychytaný Greiss a na toho budem teda naozaj zvedavý, takže nepredpokladám, že ho budete trejdovať.
Greiss sa vyprával s Wilsonom , chce odísť tam kde bude hrávať ...

Nitty to zobral v pohode ....

http://blogs.mercurynews.com/sharks/201 ... s-arrival/

Mne by to až tak nevadilo keby máme plný káder ,no mi potrebujeme ešte kvalitného obráncu a do 3.útoku by sa nám tak isto niekto zišiel ... a ešte k tomu Greissa mi je lúto , to aby hrával na farme :ee: nech radšej ide a chytá v NHL , prajem mu to strašne , ja som v ňom videl nového Nabbyho ...
Ja som to hovoril...aargh, toto ma vôbec neteší, ani ako nefanúšika :?
Nemyslím si, že je to zbytočný podpis. Niemi možno je trochu preceňovaný. On SC nevychytal, až taký dobrý nebol, ale zas pred rokom bol podceňovaným brankárom, teraz sa to obrátilo. S Nyttym môžu byť dobrí gólmani. Tiež mám radšej jednu hviezdu a solídnu dvojku ako dvoch takýchto ako písal Getzo, ale nemusí byť zlé...
Mladíci Sharks zvíťazili v prvom zápase 4-1 nad Ducks.

http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=1354646
Weiwuer píše:Mladíci Sharks zvíťazili v prvom zápase 4-1 nad Ducks.

Tie štatistiky na Pointstreak nesed5a ;) ,,,

Viedenský 1G +2

Inak celkom ok zápas to bol , Viedenský mal na strane Ferriera ktorý už má čo to odohrané v NHL ... hralo sa aj celkom tvrdo a často sa aj pobili :frajer2:

Velmi ma potešil aj brankár Anderson ktorý chytal naozaj super :!:
mide16 píše:
Weiwuer píše:Mladíci Sharks zvíťazili v prvom zápase 4-1 nad Ducks.

Tie štatistiky na Pointstreak nesed5a ;) ,,,
Sakra, tiež mi tam čosi nesedelo. Nevedia ani staty urobiť poriadne. :hroza:
Ďalšia výhra, tentokrát nad Oilers 4-3.

http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=1354651
Ako tak pozerém Viedenskému sa celkom darí :good: Len tak ďalej MAREK :clap:
Tak niak som sem nič nepísal a písal som iba na CZ-SK komunitu SHARKS , tak niake moje príspevky skopírujem ;)
Lilja

Lilja bol draftovaný v 2.kole z celkového 54.miesta organizáciou Los Angeles Kings v roku 2000. V sezóne 2002-03 bol vymenený do Floridi Panthers , v roku 2004 podpísal s Predátormi za ktorých však nikdy nehral kvoli NHL Lock-outu.Počas výluky hral vo Švédskej a Švajčiarskej lige. Potom podpísal s Red Wings za ktorých odohral všetkých 82.zápasov , za Detroit hral až do teraz a v roku 2008 získal STANLEY CUP !!!
Hráči SHARKS sa v tréningovom kempe premávajú po ľade v naozaj zaujímavích zostavách

Joe Thornton má na krídlach Clowa so Setoguchim , Lilja v obrane s Braunom

Group A

FORWARDS

29 – Clowe 19 – Thornton 16 – Setoguchi

64 – McGinn 39 – Couture 17 – Mitchell

43 – McCarthy 69 – Desjardins 57 – Wingels

38 – Lucia 49 – Quirk 45 – Marcou

DEFENSE

44 – Vlasic 60 – Demers

7 – Wallin 65 – Joslin

6 – Lilja 61 – Braun

54 – Petrecki 42 – Loprieno

GOALIES

30 – Niittymaki

32 – Stalock

36 – Anderson

GROUP B

FORWARDS

12 – Marleau 8 – Pavelski 15 – Heatley

68 – McLaren 21 – Nichol 10 – Mayers

72 – Mashinter 48 – Zalewski 78 – Ferriero

46 – Trevelyan 71 – Henderson 50 – DaSilva

41 – MacIntyre

DEFENSE

3 – Murray 22 – Boyle

40 – Huskins 55 – Moore

28 – Leach 59 – Schaus

47 – Sullivan 77 – Doherty

GOALIES

31 – Niemi

1 – Greiss

35 – Sateri
No tie útoky nevyzerajú až tak zle , mohlo by to byť zaujímavé , Thornton je predsa len playmaker ktorý spraví strelca z každého ,
Ale či by ten prvý útok Clowe - Thronton - Setoguchi lepší ako Thorntonovi krídelníci z minúlého roka , neviem asi nie.

29 – Clowe 19 – Thornton 16 – Setoguchi
12 – Marleau 8 – Pavelski 15 – Heatley
64 – McGinn 39 – Couture 17 – Mitchell
68 – McLaren 21 – Nichol 10 – Mayers

Útok nevyzerá zle ! ale aj tak myslím že na ostro začneme s Thorntonom na krídlach Marleau a Heatley ...

Obrany ...
Murray - Boyle to je pre mňa jasná prvá obrana tam nie je čo riešiť ...
Vlasic - Demers sa mi takisto velmi páči, Demers má budúcnosť a s Vlasicom by to mohlo klapnúť ...
V 3.obrane by mi viac sedel Lilju ako Joslina , ale uvidíme ...

3 – Murray 22 – Boyle
44 – Vlasic 60 – Demers
7 – Wallin 65 – Joslin

V 3.obrane to bude natlačené Lilja (ak podpíše), Huskins, Joslin , Leach, Wallin všetci tam kludne môžu hrať ...

Tie zostavy hrubým su samozrejme zostavy z kempu nie tak ako som opísal ja že si to predstavujem ;)
Pred chvílou sa už dohral aj prvý zápas A vs B skupiny , v ktorom A skupina vyhrala 3:2 po góloch Thorntona, Joslina a víťaznom góle v presilovke Devina Settoguchiho. Za B skupinu sa presadili Pavelski s Marleauom !!!
Neviem , podľa mňa je útok Marleau-Thornton-Heatley lepší ako s pavelskim na poste centra , ale zas na druhej strane Setoguchi má možnosť ukázať sa pri Thorntonovi a môžu vytvoriť celkom dobrú útočnu dvojicu :good:
maska Niemiho. Podla mna nic vynimocne, len taky sedy priemer.
Obrázek
Dalsie fotky najdete v nasej HF galerii :arrow: http://www.hokejforum.com/gallery/index.php
Nieje škaredá ale podľa môjho názoru je Nitty-ho maska krajšia ako táto :wink:
Výhra nad Mannheimom sa nezrodila ľahko, ako to u tímov NHL pri ich prvom zápase na širšom ľade býva, ale toto pobavilo :D
Getzo5 píše:Výhra nad Mannheimom sa nezrodila ľahko, ako to u tímov NHL pri ich prvom zápase na širšom ľade býva, ale toto pobavilo :D
Jááj škoda že mi na compe nejde zvuk a včera hneď po nájazdoch som to vypol :( chcel by som počuť ako Dany vypráva po nemecky :D

2.tretina bola celkom ok , 1. sa tiež dala pozrieť ale cez 3.som sa strašne nudil :D :( ...
Nechce sa mi sem všetko vypisovať keď si o tom chcete prečítať viac tak tu http://sharks-fan.6forum.info/forum-f4/ ... 25.htm#211
Osobní reportáž z Mannheimu si můžete přečíst zde: arazimovi.blog.cz
mide16 píše:Jááj škoda že mi na compe nejde zvuk a včera hneď po nájazdoch som to vypol :( chcel by som počuť ako Dany vypráva po nemecky :D
O moc si neprisel...Dany rekl jednu vetu a pak pozadal reportera aby mluvil anglicky :D
leo píše:
mide16 píše:Jááj škoda že mi na compe nejde zvuk a včera hneď po nájazdoch som to vypol :( chcel by som počuť ako Dany vypráva po nemecky :D
O moc si neprisel...Dany rekl jednu vetu a pak pozadal reportera aby mluvil anglicky :D
Hej už som si to stiahol do mobilu , dosť ma to pobavilo :D , neviete niekto ako dlho presne žil v Nemecku?
951 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING