Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ono pre chicago tie kuvicie zvesti platia len na najblizsi rok-dva. potom by sa to uz malo obracat k lepsiemu a ak to tallon dovtedy nepojebabre tak v sezone 2009-10 uz hawks mozu seriozne mutit vodu na spi*i zapadnej konferencie. inak tallon mi cim dalej tym viac zacina pripominan mad mika milburyho
Milbury podpisoval mastne kontrakty uplnym degesom, Lang deges nie je, ale 4 melony si nezasluzi ani vo sne, to je rozdiel. Tallon skratka privaza hracov, ktori v Chicagu skoncia karieru. Alebo tych, co v ju tam zacnu. Ale ziaden stred! Inak Chicagu sa fantasticky dari uz od roku 1998, odvtedy tamojsi GM robia... take...
..no, smajl so vztycenym prostrednikom tu nie je, domyslite si, co, nic slusne to nie je! Tallon chcel usetrit, zbavit sa Vrbatu, vraj je nevyvazeny s vykonmi, ale KUA, je to 2. najproduktivnejsi hrac Hawks po Havlym! Pardon, zabudam na Smolinskeho, ale toho tiez vyhodili, do vancouveru, za debilny draft, VDAKA, UZ DOST!
a dovolil by vobec majitel tallonovi vyuzit 100% platoveho stropu?
mozno ma tallon povolenych napr. len 40 mil. inak si neviem vysvetlit preco si nechali ujst vsetkych dobrych volnych agentov a jedine na co sa zmohli bolo podpisat langa (ktory bol uz podla mna v duchu zmiereny s tym ze od septembra hra cesku extraligu)
mozno ma tallon povolenych napr. len 40 mil. inak si neviem vysvetlit preco si nechali ujst vsetkych dobrych volnych agentov a jedine na co sa zmohli bolo podpisat langa (ktory bol uz podla mna v duchu zmiereny s tym ze od septembra hra cesku extraligu)
Bobby je dobry v tom, ze ako burac si dajake prachy zasluzi, ale akonahle nema topelitu okolo seba, straca sa. Lang tiez sam od seba nic nedokaze. Predsalen, roky su roky, uz je pomaly, ale aspon ma prehlad, v tom je fakt klasa. 2 miliony by boli akurat. Lenze to vies, Tallon sa asi dostal ku vacsej davke LSD a podpisy robi ked sa este celkom nevratil z tripu....
O zdravie sa nebojim, to Lang nejako vykryje, ved nechodi do miest, kde je husto, hoci ma 191 cm. Bojim sa toho, ze Lang je uplne mimo. Zeus dokazal Havlymu paradne nahravat, navyse mal dost solidnu rychlost a nebal sa hrat telom, navyse hral cisto a vedel paradne branit, hlavne rychlost a schopnost branenia Langovi chybaju. Tallon, Tallon, ty si vtak, uz len ty si nam chybal, taketo sprostosti som nerobil ani po 18. pive, mas tim budovat, nie destruovat!
Lang nevie poriadne brániĹĄ, nechodĂ k mantinelom, je pomalĂ˝. Potrebuje rĂ˝chle krĂdla, s ktorĂ˝ch jedno by sa muselo venovaĹĄ bráneniu. Neviem, ÄŤi takĂ© v Chicagu je, Chicago dobre nepoznám.chorche píše:O zdravie sa nebojim, to Lang nejako vykryje, ved nechodi do miest, kde je husto, hoci ma 191 cm. Bojim sa toho, ze Lang je uplne mimo. Zeus dokazal Havlymu paradne nahravat, navyse mal dost solidnu rychlost a nebal sa hrat telom, navyse hral cisto a vedel paradne branit, hlavne rychlost a schopnost branenia Langovi chybaju. Tallon, Tallon, ty si vtak, uz len ty si nam chybal, taketo sprostosti som nerobil ani po 18. pive, mas tim budovat, nie destruovat!
Markova potrebujeme my, sekol by ku Kleslovi
Lang je dobry hrac, mozno do 2. - 3. lajny, ale inak.... Ale ano, Hawks maju univerzalneho Ruutua, ktory sa lepsie citi na kridle, ako na centri. markova si berte. Kubina? Za PROSPEKTOV?!" Nerozmyslal by som ani sekundu, keby nemame uz dost plnu obranu, znamenalo by to, ze niekto z nadejnych mladikov pojde na farmu a ja nechcem obetovat Wisiniewskeho a ani Byfugliena, chcem, aby obaja odohrali co najviac zapasov hore. Seabrook a Keith su dalsi dvaja. Vandermeer ma stale statut zraneneho hraca, ale podpisal na rok. A prisiel aj Zyuzin. Uz prakticky nemame miesto pre dvojsecnu zbran znacky Kubina. Je velmi dobry, ak ma hrat na urovni vysky svojho kontraktu, bola by to spica. Ale vaham, ci ho zobrat, viem si predstavit aj inak investovane peniaze. Tallon chce defenzivneho obrancu. Warrener nim je. Problem je v tom, ze tento silny hiter je neproduktivny. Spacek a Sopel su dvojcestni obrancovia, minimalne jednho z nich rad privitam, radsej Sopela, ale bral by som oboch. A este je tu ofenzivny Berard, velmi lacny a velmi nebezpecny.
na Berarda nedam dopustit, aj napriek jeho smolnemu zraneniu, ktore mu pokazilo skvelu defenzivnu buducnost..defenzivnu kvalitu vsak tento borec rozhodne ma, urcite by som ho nezalozil niekam "do suflika"..aj ked zial, je to tak, je to uz iny Berard, akeho som poznal z pĂ´sobenie v Bostone, ale na NHL urcite ma!MartinFC píše:a vĹŻbec neumĂ bránit coĹľ by obránce mÄ›l umÄ›t
Berard nebol tazky draftovy kon len tak pre nic za nic. A vie aj branit. Jednu sezonu vynechal skoro celu, ale inak je u neho zname len to nestastne zranenie oka. A Lang? MUSI naplnit predstavy! Myslim, ze charakter na to ma, volu tiez, posobil v Hockeytowne a s tlakom sa dokaze vyrovnat, nie je to usopleny mladik. A co ty vies o Berardovej moralke? Chcel hrat hokej, hra hokej! Chtic bol silnejsi, nez jeho vazne zranenie!
Predpokladana zostava BlackHawks podla NHLpro :
1. Martin Havlát – Robert Lang - Sergei Samsonov
2. Patrick Kane – Jonathan Toews - Tuomo Ruutu
3. Jason Williams – Yanic Perreault - Rene Bourque
4. Martin Lapointe - Kevyn Adams – Patrick Sharp
1. Brent Seabrook - Duncan Keith
2. Andrei Zyuzin- Jim Vandermeer
3. - Cam Barker
1. Nikolai Khabibulin
2. Patrick Lalime
1. Martin Havlát – Robert Lang - Sergei Samsonov
2. Patrick Kane – Jonathan Toews - Tuomo Ruutu
3. Jason Williams – Yanic Perreault - Rene Bourque
4. Martin Lapointe - Kevyn Adams – Patrick Sharp
1. Brent Seabrook - Duncan Keith
2. Andrei Zyuzin- Jim Vandermeer
3. - Cam Barker
1. Nikolai Khabibulin
2. Patrick Lalime
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé