Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak tenhle tym me zacina cim dal vic tesit. Porad se zlepsuje, dnes vyklepali New Jersey 4-0!!!. Tak je pravda, ze Jersey jde trochu ocekavane dolu vodou, ale stejne je to paradni vysledek. Parada hosi, jen aby jsme to neschytali i my v Pittsburghu zitra...
Atlantik píše:Tak tenhle tym me zacina cim dal vic tesit. Porad se zlepsuje, dnes vyklepali New Jersey 4-0!!!. Tak je pravda, ze Jersey jde trochu ocekavane dolu vodou, ale stejne je to paradni vysledek. Parada hosi, jen aby jsme to neschytali i my v Pittsburghu zitra...
Konečne nejaká konkurencia pre Devils v Atlantickej... Už to vyzeralo, že tam hrajú samí loozri.
Dobra a i celkem duchaplna replika begbee :wink: . No jak rikam, uvidime co dnes Ostrovane ukazou v Pittsburghu, na ten zapas jsem velmi zvedavy. Vzdy jsem to bral jako povinne vyhry pro Pens, no ale ted vazne nevim...
tak mne osobne by sa veľmi páčilo, ak by vyhrali ostrovania... :smile03:
No Islanders sú zatiaľ príjemním prekvapením, sám som zvedavý ako napokon skončia, PO im doprajem len neviem či to už tento rok uhrajú :) .
v islanders maju cuch na mlade talenty a dokazali z nich postavit dobry tim. Samozrejme, ze mali dobre pozicie na draftoch, ale dobry tah urobili aj v lete podpisanim Moulsona, ktory sa v LAK nepresadil a v NYI je teraz dobrou posilou. Ak neurobia playoff tento rok, tak buduci.
Moc pěkný obrat v poslední 20.minutovce.... ostrované to Flames touto výhrou pěkně zavařili. :good:
Kirill Kabanov will not be skating this morning for disciplinary reasons; showed up late for team physicals.

Starý, dobrý Kabanov. :yes:
A znova prišiel neskoro. Niektoré veci sa proste nemenia. :lol2:
Ako sa hovorí "this really sux, man" tak presne to je pocit, ktorý si teraz užijú fanúšikovia Isles. Najprv Streit, teraz Okposo. Rázom sú ich dvaja najlepší hráčí "v poli" preč. :? Chance for Rolston? :D
vraj uz maju mottaua :clap:
Tak Okposo jde na operaci. Mimo 2 až 3 měsíce. Nejdříve se vrátí až v prosinci. Tomu se tedy říká "pěkný" začátek sezony. Přitom sezona ještě ani nezačala a Isles se musí obejít bez dvou klíčových hráčů :?
dunim píše:vraj uz maju mottaua :clap:
:yes:
Čo som čítala, tak sa kabanov v kempe zlepšil v hre dozadu a vôbec v prístupe ku hre ako takej.
mt-svk píše:Čo som čítala, tak sa kabanov v kempe zlepšil v hre dozadu a vôbec v prístupe ku hre ako takej.
Už len si prestaviť hodinky z ruského času a bude to ok :D :)
tak "ostrovania" sú dosť sužovaní zraneniami, najprv Streit, potom Okposo a teraz aj Tavares (otras mozgu), to asi budú o dosť menej nebezpeční...
Walt píše:tak "ostrovania" sú dosť sužovaní zraneniami, najprv Streit, potom Okposo a teraz aj Tavares (otras mozgu), to asi budú o dosť menej nebezpeční...

JJ, to už môžu rovno zabudnúť na PO... bez Streita budú o dosť slabší... navyše Okposo a Tavares majú problémy. Škoda no. Možno šanca pre Niederreitera.
Oni na playoff nemali ani s nimi a pochybujem, že o ňom vôbec rozmýšľali.
Isladners majú určite celkovo najhoršiu ofenzívu v lige.
begbeee píše:Oni na playoff nemali ani s nimi a pochybujem, že o ňom vôbec rozmýšľali.
Isladners majú určite celkovo najhoršiu ofenzívu v lige.

To, že naňho možno nemali káder ešte vôbec nič neznamená. Teraz (ked už i tých pár opôr majú zranených) je šanca ešte menšia, ba rapídne nízka.
Síce toho hráča nemám rád, ale toto je lahôdka :thumbsup:

Inak čo sa týka Isles, v príprave sa opäť ako strelecký ťahúň ukazoval Matt Moulson, jeden dal aj včera a i keď to na Dallas napokon nestačilo, ich výkon mi neprišiel tak zlý (videl som zopár pasáží). Nato, že Tavares, Okposo a najmä Streit sú pre nich v podstate najciteľnejšie možné oslabenia, neviedli si zle. Samozrejme, bez nich a v podstate ešte zatiaľ aj s nimi na PO pomýšľať nemôžu v žiadnom prípade, v podstate im tam nadpriemerný vrámci tímu zostal už len Moulson a Nielsen. Zaujímať ma však bude najmä druhá sezóna Tavaresa, výkony Jurčinu a zdravotný stav DiPietra, ktorého mi je stále hrozne ľúto...Z pozitívnejšej stránky...opäť bude vysoký draft, ktorého voľba bude taktiež zaujímavá. Do troch-štyroch rokov by sa už konečne mohli odlepiť od dna. Predpoklady ako EDM však podľa mňa zatiaľ nemajú, čo sa časového horizontu vzostupu týka.
pekne islanders :thumbsup: este aj moj oblubenec comeau zabral :wawe:
dunim píše:pekne islanders :thumbsup: este aj moj oblubenec comeau zabral :wawe:
btw Mottau 0+2 :hmm:
megaton píše:
dunim píše:pekne islanders :thumbsup: este aj moj oblubenec comeau zabral :wawe:
btw Mottau 0+2 :hmm:
Jednooký medzi slepými.
cas 0:08 :lol3:
cepi píše:cas 0:08 :lol3:
Presne z tohto som sa v chate rehlil ako besný. Dík. :lol: :cool:
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA