Konečne nejaká konkurencia pre Devils v Atlantickej... Už to vyzeralo, že tam hrajú samí loozri.Atlantik píše:Tak tenhle tym me zacina cim dal vic tesit. Porad se zlepsuje, dnes vyklepali New Jersey 4-0!!!. Tak je pravda, ze Jersey jde trochu ocekavane dolu vodou, ale stejne je to paradni vysledek. Parada hosi, jen aby jsme to neschytali i my v Pittsburghu zitra...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK ISLANDERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
úte 19. led 2010 10:48
v islanders maju cuch na mlade talenty a dokazali z nich postavit dobry tim. Samozrejme, ze mali dobre pozicie na draftoch, ale dobry tah urobili aj v lete podpisanim Moulsona, ktory sa v LAK nepresadil a v NYI je teraz dobrou posilou. Ak neurobia playoff tento rok, tak buduci.
Walt píše:tak "ostrovania" sú dosť sužovaní zraneniami, najprv Streit, potom Okposo a teraz aj Tavares (otras mozgu), to asi budú o dosť menej nebezpeční...
JJ, to už môžu rovno zabudnúť na PO... bez Streita budú o dosť slabší... navyše Okposo a Tavares majú problémy. Škoda no. Možno šanca pre Niederreitera.
ned 10. říj 2010 19:55
Oni na playoff nemali ani s nimi a pochybujem, že o ňom vôbec rozmýšľali.
Isladners majú určite celkovo najhoršiu ofenzívu v lige.
begbeee píše:Oni na playoff nemali ani s nimi a pochybujem, že o ňom vôbec rozmýšľali.
To, že naňho možno nemali káder ešte vôbec nič neznamená. Teraz (ked už i tých pár opôr majú zranených) je šanca ešte menšia, ba rapídne nízka.
Síce toho hráča nemám rád, ale toto je lahôdka
Inak čo sa týka Isles, v príprave sa opäť ako strelecký ťahúň ukazoval Matt Moulson, jeden dal aj včera a i keď to na Dallas napokon nestačilo, ich výkon mi neprišiel tak zlý (videl som zopár pasáží). Nato, že Tavares, Okposo a najmä Streit sú pre nich v podstate najciteľnejšie možné oslabenia, neviedli si zle. Samozrejme, bez nich a v podstate ešte zatiaľ aj s nimi na PO pomýšľať nemôžu v žiadnom prípade, v podstate im tam nadpriemerný vrámci tímu zostal už len Moulson a Nielsen. Zaujímať ma však bude najmä druhá sezóna Tavaresa, výkony Jurčinu a zdravotný stav DiPietra, ktorého mi je stále hrozne ľúto...Z pozitívnejšej stránky...opäť bude vysoký draft, ktorého voľba bude taktiež zaujímavá. Do troch-štyroch rokov by sa už konečne mohli odlepiť od dna. Predpoklady ako EDM však podľa mňa zatiaľ nemajú, čo sa časového horizontu vzostupu týka.
Inak čo sa týka Isles, v príprave sa opäť ako strelecký ťahúň ukazoval Matt Moulson, jeden dal aj včera a i keď to na Dallas napokon nestačilo, ich výkon mi neprišiel tak zlý (videl som zopár pasáží). Nato, že Tavares, Okposo a najmä Streit sú pre nich v podstate najciteľnejšie možné oslabenia, neviedli si zle. Samozrejme, bez nich a v podstate ešte zatiaľ aj s nimi na PO pomýšľať nemôžu v žiadnom prípade, v podstate im tam nadpriemerný vrámci tímu zostal už len Moulson a Nielsen. Zaujímať ma však bude najmä druhá sezóna Tavaresa, výkony Jurčinu a zdravotný stav DiPietra, ktorého mi je stále hrozne ľúto...Z pozitívnejšej stránky...opäť bude vysoký draft, ktorého voľba bude taktiež zaujímavá. Do troch-štyroch rokov by sa už konečne mohli odlepiť od dna. Predpoklady ako EDM však podľa mňa zatiaľ nemajú, čo sa časového horizontu vzostupu týka.
pon 11. říj 2010 22:33
Jednooký medzi slepými.megaton píše:btw Mottau 0+2dunim píše:pekne islanderseste aj moj oblubenec comeau zabral :wawe:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé