Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak to drzime prsty dvojansobne, Habs maju moje sympatie, navyse v ich strukturach pĂ´sobi slovensky brankar dost na sympatie :wink:
tak ako vravis, aj fundovani odbornici si vsimli ako pĂ´sobi Jaro kludne a vyrovnane akoby sa za maskou skryvala tvar mazaka oslahanymi ucastou v PO ako na beziacom pase :)
zaver sezony v ktorom islo Montrealu o vsetko, mu vysiel naoaj brilantne a na to sa nezabuda..

s tym jeho nasadzovanim na MS si vystihol to, o com sa diskutuje v tomto topicu -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=1834&start=165 asi na tom nieco bude :?
FinskĂ˝ kapitán Montrealu Saku Koivu se podle informacĂ­ serveru kanadskĂ© televiznĂ­ spoleÄŤnosti TSN podrobil operaci oÄŤĂ­, v nichĹľ lĂ©kaĹ™i bÄ›hem loĹ
Také jsem ty informace četl.Doufám že na začátku sezony budou oba v pořádku.K tomu jim držim palce bez ohledu ,jestli za nás Markov bude hrát nebo ne.Zatím nás Andrej napíná,ale já pevně doufám,že se dohodnou. :wink: To by byla velká ztráta.Poočku sleduji také naši farmu Hamilton Bulldogs,kde naši mladí bojují o Calder Cup obdobu SC v AHL.Nevedou si špatně, vyřadili Manitobu 4-2 na zápasy a jsou v semifinále,kde je čeká rezerva Atlanty- Chicago Wolves. :twisted: Velký favorit celého turnaje.Protože nemám možnost tuto soutěž sledovat pozoruji pouze statisticky a podle toho soudím ,že s příchodem golmana Cory Price a Laperiera 8) z prvního týmu se zvedla poněkud výkonnost.Je to znát podle výsledků,kterých po jejich příchodu Bulldogs dosáhli.Také na NHLpro.cz byla chvála na centra Grabovského a to mi udělalo obzvlášť radost.Myslím,že nadchází čas,kdy vedení tohoto talentovaného centra bude moci použít trvale. :) Bulldogs zřejmě letos Calder Cup nevyhrají :? ,protože konkurence z Chicaga /Haydar,Sterling,Krog,/či Hershey/Klepiš,Giroux,Tenute,Steckel/ je velmi silná,ale již jejich postup do semifinále po nevyrovnaných výkonech v základní část,je velký úspěch.Držme jim palce,ať to ještě zkusí a pokusí se téměř o nemožné.Vždyť jsou to vesměs naši mladí kluci,kteří za čas pozvednou hrdý prapor Montreal Canadiens. :cool: :cool: :cool: Poslední informace je,že za nás podepsal na tři roky talentovaný obránce Mathieu Carle -držim palce,aby se nu dařilo. :)

Po Markovovi pokukuje vela timov, podobne souray. No ale otazne je ci nakoniec sa niekto odhodla urobit ponuku lebo platovy strop nepopusti a markov aj souray su uz dost drahi hraci. V pomyselnom rebricku najzaujimavejsich volnych agentov je Markov na druhom mieste za Timonenom. Odchod z Montrealu moze nastat ak by sa nejaky tim rozhodol ho urobit ako klucovy nakup a ponukol riadne velku cenu a/alebo by tam boli nejake osobne dovody (rodina ) kedy by hrac uprednostnil nejaky iny tim ako tomu bolo napriklad v pripade Pronger a Edmontonu.

Montreal nema co spekulovat, kader vyzera dobre, len by sa mu zisiel este jeden obranca a aspon traja utocnici, z toho jeden na vyssej urovni. A Abbyho mozu predat, Huet s Halakom vsetko zvladnu.

Určitě jak říkáte hoši.Kádr je tady ustálený o golmany nouze neni. :) V záloze je ještě Price,Aebischer je navíc ,ten půjde.Obraně chybí rychlejší obránce.Máme v podstatě jen dva rychlejší,co jsem si všiml.Markova a Bouillona,kterým to opravdu jezdí a většinou vždy stíhají.Ostatní jsou přeci jen pomalejší/nevim jestli je to zrovna správný výraz/ řeklo by se méně obratní.Přičemž Bouillon :) je subtilní postavy a tim je občas v nevýhodě proti robustním útočníkům i když se snaží poctivě hrát do těla.Správně jsi chorche poznamenal doplnění útočníků,něco přijde z farmy,ale já doufám konečně v toho kanonýra. :P Poslední léta se nám vyhýbá.V únoru se mluvilo o Hortonovi z Flloridy-nepřišel, :? volný bude Iginla :twisted: /to nepřipadá z finančního hlediska v úvahu/volný bude edmontonský ostrovan Smyth/ten by k nám asi nešel/ :? a plno dalších kterým končí smlouva.Jen mě nenapadá jméno o kterém bych si reálně myslel,že k nám chce :!: a že ho zaplatí.Amerika je zkrátka Amerika. :(

montreal píše:UrÄŤitÄ› jak říkáte hoši.Kádr je tady ustálenĂ˝ o golmany nouze neni. :) V záloze je ještÄ› Price,Aebischer je navĂ­c ,ten pĹŻjde.ObranÄ› chybĂ­ rychlejší obránce.Máme v podstatÄ› jen dva rychlejší,co jsem si všiml.Markova a Bouillona,kterĂ˝m to opravdu jezdĂ­ a vÄ›tšinou vĹľdy stĂ­hajĂ­.OstatnĂ­ jsou pĹ™eci jen pomalejší/nevim jestli je to zrovna správnĂ˝ vĂ˝raz/ Ĺ™eklo by se mĂ©nÄ› obratnĂ­.PĹ™iÄŤemĹľ Bouillon :) je subtilnĂ­ postavy a tim je obÄŤas v nevĂ˝hodÄ› proti robustnĂ­m ĂştoÄŤnĂ­kĹŻm i kdyĹľ se snaží poctivÄ› hrát do tÄ›la.SprávnÄ› jsi chorche poznamenal doplnÄ›nĂ­ ĂştoÄŤnĂ­kĹŻ,nÄ›co pĹ™ijde z farmy,ale já doufám koneÄŤnÄ› v toho kanonĂ˝ra. :P PoslednĂ­ lĂ©ta se nám vyhĂ˝bá.V Ăşnoru se mluvilo o Hortonovi z Flloridy-nepĹ™išel, :? volnĂ˝ bude Iginla :twisted: /to nepĹ™ipadá z finanÄŤnĂ­ho hlediska v Ăşvahu/volnĂ˝ bude edmontonskĂ˝ ostrovan Smyth/ten by k nám asi nešel/ :? a plno dalších kterĂ˝m konÄŤĂ­ smlouva.Jen mÄ› nenapadá jmĂ©no o kterĂ©m bych si reálnÄ› myslel,Ĺľe k nám chce :!: a Ĺľe ho zaplatĂ­.Amerika je zkrátka Amerika. :(

Volny bude iginla tak to je naprosty nezmysel.

Špatně jsemse vyjádřil.Končí mu smlouva a lze předpokládat,že na úkor Kiprusoffa ho neudrží.Nedovedu si představit,že by udrželi oba.Omlouvam se poněkud jsem předběhl dobu,ale tak nějak to bude.Pochybuju,že Calgery udrží oba,tomu bych se divil. :?

Ještě bych dodal,že nám to může být stejně jedno.Ať už bude či nebude Iginla :twisted: volný pro Montreal je to tabu.Takové peníze by se tady nenašli.Myslel jsem to ve smyslu předpoládaného volného střelce,i když nakonec ho třeba nepustí.Neznám úmysly vedení Calgery.Střelec to je,to snad není chyba.A já volám potom pravidelném střelci.A ten opravdu není na obzoru.To jen v dobrým na vysvětlenou. :)

Co tie reci, ze Saku Koivu nie je uz v Montreale stastny :?: :?: :?: :(
montreal píše:PooÄŤku sleduji takĂ© naši farmu Hamilton Bulldogs,kde
sa da mrknut aj na zaujimave slecinky, tak sup ice girls od Hamiltonu :)

Obrázek

Hm, obaja ruski borci z utoku to maju straaasne nahnute, tam by sa mozno dali najst prachy a priestory pre dotiahnutie dalsich posil. (Kovalov a Samsonov, tych dvoch myslim.)

Este by sem bodly tie ice girls Islanders co ich Avery a spol opluvali a nadavali im v newyorskom derby. :D Bola z toho velka afera pred koncom zakladnej casti.

Lebo Avery je ****t! :x

:wink: S tím cepiho kalibrem :P bychom mohli pomýšlet na SC.Ale vážně. :!: Zatim se jen mluví,spekuluje a opravdový trh s hráči se vlastně nerozběhl.Samsonov :x půjde,nevim co by tu nadále pohledával.Kolem Kovaljova je teď ticho.Mám dojem že to tak nemyslel,spíš mu to uklouzlo mezi novináři.Vedení na to zareaguje po svém.Uvidíme-dohromady za oba hráče by bylo kolem 4-5 mil a za to by se snad dal koupit kvalitní střelec :twisted: .Je to ale jen spekulace,bůhví jak to nakonec dopadne. :( :(

Aj kvalitny strelec bude nieco stat, co tak obetovat Markova za vaznu kvalitu?

To máš chorche sice pravdu :( ,že to bude drahé,ale pochybuju že si budeme moci dovolit oslabit obranu :( .Markova v tomto ohledu stavím ze všech obránců nejvýš.To už bych raději oželel Souraye než Markova.To myslim zcela vážně. :!: Pustit Aebichera,Samsonova klidně,ale Markova to ne .To by se vymstilo. :!:

podpilit pilier obrany, to by bol velky risk..obrana je obrana, staci ak z nej vypadne jeden kvalitny zadak a hned je poznat, ze to vzadu skripe..

s tym Sourayom je to dost mozne pred koncom zakladnej casti mal s vedenim vazne problemy a ktovie ci sa to urovnalo.

Montreal ma kvalitnych dvoch brankarov, kvalitnu obranu a solidny utok, ale nejake hviezda by sa mi predsa len zisla, Sakuho nepocitam to je osobnost celej NHL.

Souray je dobry na oboch koncoch klziska, kym Markov je dobry skor vzadu, naozaj si si dobre premyslel, co si napisal?

Souray je vzadu slaby. Markov je urcite lepsi.

Nie, nie je slaby, alebo aspon nie je natolko slaby, aby sa medzi nich dal zaradit. A co dokazal Markov vpredu? Je pomerne pomaly, takze zakedy sa prebije dopredu, moze vzadu vzniknut neskutocna diera, cez ktoru prejde superov hrac.

...

preto neutoci..aj tak streit je lepsi ako oni dvaja taky universal

v pripade Markova nie je co riesit -) 2 najprodukt. obranca timu - 4 v timovej produktivite = dost na zotrvanie v time..

:shock: ty jo ale zostal som prekvapeny, ze Montreal prejavil eminentny zaujem o Daniela Briera..ale to su tie spekulacie :roll:

Pokial viem, tak Streit je taky 7. obranca, ked odisiel Rivet, posunul sa do zostavy pevnejsie, videl som ho hrat viackrat a presvedcil ma, ale aj tak mi vychadza zo zmienovanej trojice ako najslabsi.
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS