Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

pravda aj ked Brodeur odpadol aspon weekes dostane opať šancu po dlhej dobe byť jedničkou... očakavam že do branky sa dostane aj mlada nadej maericky brankar Jeff Frazee... ktorý ak sa pamatate na ten zapas semifinale Kanada- USA ktorý sa musel rozhodnuť v najazdoch tak prave on to chytal za ameriku.. za kanadu proti nemu chytal tedy price... takže do mladíka vkladam nadeje do buducna a prave on by mohol nahradiť Brodeura aspon pevne dufam.. uvidime čo z toho bude... je mi l uto dnešnej prehry.. weekes nechytal zle... utok zlyhal na Millerovi a to v plnej čiare
Tak jestli je to pravdu pravda, nechtel bych byt v kuzi dabelskych fanousku :? 1 hrac sice muzstvo nedela, ale zrovna u NJ ma na neho velikansky vliv
jj to je konecne sanca pre Weekesa
Obrázek
ale :ja_neviem: no, bude urcite zaujimave sledovat diablov, ci je to tim, zalozeny na Brodeurovi alebo.. :idea: ..
tak toto je velmi neprijemna sprava pre fandov Devils, som zvedavy ako sa s tym vysporiadaju
já myslím že to ďábli i bez Brodeura nějak přežijou, koneckonců, Weeks není špatný brankář, ovšem snad dneska necháte 2 body Tampě :)
leci píše:já myslím že to ďábli i bez Brodeura nějak přežijou, koneckonců, Weeks není špatný brankář, ovšem snad dneska necháte 2 body Tampě :)
Dopadnú ako moji PENS, tiež sa zranil Fleury a perfektne ho nahradil Conklin. a teraz sa to podarí aj New Jersey.
Já Ďáblům věřím. Zvládnou to. A Marty bude po nucené přestávce hodně nažhavený na zbytek sezony a play off.
Tak dle mého názoru bude NJ o PO bez Bro ještě těžce bojovat, doufám že se tam nakonec ani nedostanou :yes: !!!!
Come on England ak sa NJ nedostane do play off tak kto potom?Vari si len nemyslis ze sa tam dostanu timy z Philadelphie alebo Dallasu.
Dnes hosi musime zabrat.Detroit bude tazky super ale verim ze ho zdolame aj bez Brodeura.
Ivane sám musíš uznat, že žádný jiný tým v lize není tak závislý na 1 muži jako právě NJ na Bro. Já ho uznávám, je to skvělý gólman a právě jeho zranění bude pro NJ obrovský problém, Wek je slabší průměr. Já jakožto fanda Philly doufám, že Vám to bez něj nepůjde :smile03: , jinak týmů které letos budou o PO bojovat bude více, takže jistě se na Vaše místo někdo najde :roll: !!!!
NJ je schopne zahrat aj bez Brodeura aj ked sa na vitaztvo musia poriadne nadriet.A play off im neujde, za to ti rucim.
Kamaráde být Tebou tak bych zase tak neručil :lol2: , také jsem si nemyslel že se kdy dožiji toho, že Philly skončí na posledním místě jako předloni a přeci se stalo :verysad: . Proti tomu je případný nepostup NJ do PO naprostá prkotina !!!!
Vysledky NJ hovoria za vsetko.Niet pochyb ze postupia do play off.Ved sa im to podarilo niekolkokrat v rade.Ale nechcem sa s tebou o tom hadat,lebo nechcem mat povest konfliktneho a provokujuceho.Ale aj tak postupia.
GO DEVILS GO GO GO
Ivan píše:Vysledky NJ hovoria za vsetko.Niet pochyb ze postupia do play off.Ved sa im to podarilo niekolkokrat v rade.Ale nechcem sa s tebou o tom hadat,lebo nechcem mat povest konfliktneho a provokujuceho.Ale aj tak postupia.
GO DEVILS GO GO GO
Ivan, Ivan, ale ty tu povest uz mas :D A dnes sa priprav na masaker, tym tvojim Debils sme my v Michigane pripraveni natrhnut tie hnusne newyorske ri*e... tak sa maj pekne a diky za 2 body :fucker:
Tak ako som cakal, Detroit zvitazil, aj ked som od Debils cakal horsi vykon, ale nakoniec je vysledok rovnaky - prehrali... To je dokazom toho ze bez Brodeura su len polovicne muzstvo, ziadne play-off nebude (ved vlastne naco by aj bolo, ked si hraci zvykli vypadnut v 1.kole)...
Diky za 2 body do tabulky :fucker:
Pokojne si mozete tie 2 body nechat.Ved vy ich budete potrebovat viacej.A vykonostne ani nebol velky rozdiel len Weekes zle zachytal.Keby bol Brodeur tak by to dopadlo uplne inak.A nepotvrdili sa slova ze nas rozbijete.Je sice pravda ze sme prehrali,ale nebyt toho ze mate hossu tak by to pre vas vyzeralo zle-nedobre.A barrki nauc sa uz konecne pisat nazvy timov.Uz si tu dost dlho aby si sa to mohol naucit.
Ivan píše:.Keby bol Brodeur tak by to dopadlo uplne inak.
Ved to je to o com tu cely cas hovorime... Brodeur = New Jersey... Brodeur=vitazstvo... ziadny Brodeur=ziadne play-off...
A ak si si to este neracil uvedomit, tak Debils ich volam zamerne, lebo co hrac to d*bil
To mozno mas taky zvyk z detroitu ze co hrac to debil.Alebo sa riadis prislovim:Podla seba sudim teba.V tomto pripade :podla svojich hracov sudim tvojich.
boze zase tie tvoje trapne prislovia ktore s tymto zapasom nemaju nic spolocne... radsej bud chlap a priznaj porazku a nie zbytocne si budes hovorit dookola somariny
Ja som porazku uznal len ty zo seba robis debila ked urazas tim.Ty im len zvidis a nevies ako to dat najavo tak sa ich snazis ponizovat.
mas pravdu, zavidim im ze su zavisli na brankarovi, a zavidim im ze dnes prehrali... je to skutocne vyvazeny tim... sa tesim ked o rok o dva pojde ten smochtliak do dochodku... bude radost pozerat tie zapasy... proste dream team...
Vidis,vravel som ze zavidis a konecne si si vylial srdce.Toto som chcel pocut.Ale pokjne nam mozes fandit mi ta prijmeme medzi seba.A neboj Marty nepojde tak skoro do dochodku.
do takej partie by som sa nepridal ani keby mi zaplatili... odchadzam lebo s tebou nema zmysel diskutovat, radsej si vyhon na fotkach vies koho, aspon budes kludnejsi :D houk
Rob teda ako myslis ale nenadavaj tymu ked ta nezaujima.Ja si tiez nerobim srandu ze vam vo vasom znaku chyba puklica.

heheheej korytnacky, pokec.sk je na inej adrese :stop:
New Jersey přišlo vinou zranění o dalšího zkušeného hráče. Klub umístil na marodku obrance Paula Martina, jehož trápí bolesti horních partií zad. Sedmadvacetiletý rodák z Minneapolisu se zařadil po bok Martina Broudeura, Roberta Holíka, Andyho Greena či Briana Rolstona. Drobné potíže trápí také Briana Giontu a Bryce Salvadora.
zdroj: nhl.cz
Tak to už začíná být vážné, nepamatuju kdy v minulosti postihla náš tým taková kalamita v podobě zranění.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES