Hm,no je to děs! Dallásek hraje znovu moooc špatně a Turco je děravý jak ementál.Come on ENGLAND píše:Tak dneska se hodně moc těším na zápas Dallásku s Col, začíná se ve velice příhodný čas. Doufám že jim doma natrhneme prdel a odrazíme se k nějaké pěkné šňůře![]()
!!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DALLAS STARS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tip v KTLke padol, cize spokojnost
dal som na kvalitnejsiu ofenzivu lavin a tie nesklamali..statistika Turca veru nic moc (17/22)
na strane druhej opät nastupivsi Raycroft (26/30) 2 zapas = 2 vitazstvo..
Milanovi to zatial sype a ak mu bude klapat zdravicko, môze dosiahnut zaujimave bodove ciselka

B.J. Crombeen
Cody McLeod

Steve Ot
Ian Laperriere
na strane druhej opät nastupivsi Raycroft (26/30) 2 zapas = 2 vitazstvo..Milanovi to zatial sype a ak mu bude klapat zdravicko, môze dosiahnut zaujimave bodove ciselka

B.J. Crombeen

Steve Ot
Ztráta Smithe určitě nemrzí, protože Turcie patří mezi 5 nejlepších gólmanů ligy, nyní má jen krapet slabší chvilku. Na pozici 2. máme neskutečně talentovaného Stephyho, který doufám bude dostávat nějaké ty šance. Dnes jsme konečně zabrali a předvedli výkon na jaký jsem u Dallásku zvyklý, následně se i výsledek dostavil
!!!! Turcie prakticky vychytal čisté konto, protože tu jedinou branku inkasoval již v 1. min. a pak celý zápas skvělý výkon - tento zápas mu jistě posílí trochu splihlé sebevědomý a bude to náš starý dobrý Turcie
!!!! Tak pojďme Dallásku, při venkovní šňůře máme ještě NJ a Islanders, tak je pojďme vysmahnout
!!!!
Let´s go DALLÁSEK !!!!!!!!
Tak dnes jsme předvedli opravdu parádní výkon na ledě Islanders
!!!! Jednoznačně jsme dominovali, škoda branky inkasované pár vteřin před koncem. Opět se ukázalo, že dvojice Ribyč-Morry patří mezi to nejlepší v lize, dnes jim skvěle sekundoval Loui
!!!! Zatím nám chybí Zubie, Jere a Ottís, ale dnešní výkon ukázal že to částečně půjde i bez nich. Věřím že dneškem skončilo období spousty inkasovaných branek a opět se vrátíme na post nejlepšího defenzivního celku ligy
!!!! Jinak dnes Ribyč 1+4, hrál fakt skvěle
!!!!
Tak já osobně docela dobře, protože jsme v té době vedli 3:0Lukas33 píše:Ako si na tom bol s nervami počas tej dlho trvajúcej série v oslabení keď sa vám to odrážalo od tyčiek, od Turca, od obrancov a puk si len tak behal po bránkovej čiare?
Tak dle neoficiálních informací je možné, že se Zubie v So vrátí na led. Jeho přítomnost jistě vítám, ale on je hlavně ofenzivní bek a nás v současné době trápí 1 jediná věc a tou je - DEFENZÍVA
!!!! Toto opravdu nechápu, do současné doby jsem měl v NHL jedinou jistotu a byl jsem zároveň pyšný, že Dallásek má dle mého názoru nejlépe propracovaný defenzivní systém v lize, na který radost koukat. Ale to co předvádíme v letošní sezóně mi vážně dělá starosti a kluci by se měli dát co nejdříve do kupy. Přitom kádr se nezměnil, naopak přišel bojovník Avery
!!!!
YYYYEEEESSSS
, tak snad konečně zlomový zápas - porazili jsme tým, který byl zatím v laufu, skvěle jsme zahráli na obou koncích kluziště a poprvé v sezóně dostal šanci od začátku Stephy a skvěle s ní naložil
. Dostal jen 2 branky, navíc obě v našem oslabení, takže naprostá spokojenost
. Tento zápas nás snad konečně nakopnul a míříme "hore" !!!!
Hmm, dnes zápas s BlackHaws, nedá se nic dělat, Dallásek je musí u nich vyprášit
. V dnešním zápase předpokládám že začne Turcie a Brady by si při vší úctě k Averymu a Ottovi zasloužil také lepší spoluhráče v útoku, již se nemohu dočkat návratu Jereho a přeskupení útoků, s tímto kádrem se dají sestavit 2 fantastické útoky, mě by se líbily: Mor-Rib-Eri + Ave-Rich-Leh
!!!!
Noo moc bych se nesmál , Parrish hrál dneska velmi dobře , dal HATTRICK !!! A málem nezůstalo jen u něj ...kanter píše:OOOOOOOOOOO Dallas sa posilnil o Marka Prrisha, útok na play-off:D
Márty Turco konečně zachytal tak , jak si asi v Dallasu představují , celkově hrál dneska Dallas velmi dobře .
Richards 1+1 , ale po vstřelení golu ve 3rd odešel do šatny ... snad to nebude nic vážného
Ja sa nesmejem, tiež keď som to videl som bolo šťastnýkisin píše:Noo moc bych se nesmál , Parrish hrál dneska velmi dobře , dal HATTRICK !!! A málem nezůstalo jen u něj ...kanter píše:OOOOOOOOOOO Dallas sa posilnil o Marka Prrisha, útok na play-off:D
Márty Turco konečně zachytal tak , jak si asi v Dallasu představují , celkově hrál dneska Dallas velmi dobře .
Richards 1+1 , ale po vstřelení golu ve 3rd odešel do šatny ... snad to nebude nic vážného
Dallásek dnes zahrál opravdu parádní zápas a já jsem velmi šťastný - takto si představuji naši hru, takto jsme hráli minulou sezónu
. Navíc by se měl vrátit již brzy Jere, to je také skvělá zpráva. Co se týče Parrishe, tak jeho příchod jsem kvitoval hned co jsem se o podpisu dozvěděl a jeho dnešní výkon mě fakt dostal. Získat takového hráče za 0.5 mega je lahůdka
. Navíc již i obrana je kompletní a proto s obrovským optimismem vzhlížím také k následujícímu utkání v SJ, kde pevně věřím že zvítězíme, dnešní utkání v Ana totiž považuji za klíčové a zlomové utkání sezóny
, nyní začne stíhací jízda za SJ na samotné čelo konference, o tom jsem přesvědčen !!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé