Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Kráľ draftu 2014

5. ročník tejto prestížnej HF hry. Kto sa stane najlepším manažérom? :hmm:

Guddy.44 píše:No já právě napsal, že jsem kdysi sledoval, jak se to hraje, takže pravidla chápu. Šlo mi jen o ten tým. Nejspíš se mnou počítejte, jen doufám, že platí to, že stačí zajít na internet jednou za den a nemusím u toho sedět.
Jistěže stačí. :yes: Jinak žádný "nejspíš" ... Buď ANO nebo NE.
Pročtu si pravidla pořádně. Vyjádřím se ještě.
pravidla budu zrejme este trochu korigovane (napriklad draftovanie trenerov)
Pokud můžu říct svůj názor na pravidla, o kterých jsme se vlastně bavili i na mchatu :arrow:

• 1) Hráči, kteří mají podepsanou smlouvu, tak u nich brát plat pro sezónu 2014/15! Pouze u hráčů se statusem UFA, RFA brát plat ze sezóny 2013/14.
• 2) Zrušit draft trenérů.
• 3) Povolit vybírání hráčů mimo NHL, tedy i z Evropy. A jejichž plat by byl 0,75M jako každý ročník.
• 4) Rozhodně musí být opačné pořadí v párových a nepárových kolech.

Toto jsou mé názory. :yes: A vlastně s nimi souhlasí určitá menšina, se kterou jsme to probírali na mchatu.
K bodu číslo jedna. Hráč nemá podepsanou smlouvu, draftnu jej a budu tedy počítat s platem z minulé sezóny. Onen hráč pak podepíše smlouvu, bude platit ta jeho nová?

K bodu číslo tři. Jak to pak bude s hodnocením komise? Jestli dojde k vyhodnocení "nejlepšího" týmu, tak tím, že tam budeme házet i hráče z KHL a jiných lig v tom bude akorát tak bordel. Já osobně totiž neznám člověka, co by stíhal sledovat všechny ligy a u některých, jako je švýcarská to může být i problém. Tohle souvisí s následným hodnocením hráčů. Já totiž nejsem zastáncem toho, aby vyhrál tým, který vypadá papírově dobře a na první pohled má kvalitu St. Louis Blues/Bostonu. Statistiky jsou zkreslené a všechno se nedá hodnotit jen podle toho, co je napsané na internetu. Takový Lundqvist je toho řádným příkladem..
ak ho podpíšeš v čase, keď je UFA / RFA, je jedno, keď následne podpíše novú zmluvu, dôležitý je status hráča a zmluva v čase picku (samozrejme netreba zabúdať na bonusy)

Neboj sa, ak bude dedko v komisii, tak za queen ti dá mínusové body
O queena mi nejde. Jde mi třeba o Kovalčuka. Mnoho fanoušků z něj pořád i na OH bylo vystříkaných. Přitom hraje nic moc. Stačí se podívat na fóra o něm. Tím chci říct, si tam hodím nějakého frajera ze švédské ligy, nikdo jej nebude znát a dostanu mínusové body? Podle mého je to zbytečné. Stačí NHL/AHL.
V Evropě je sice jen minimum, ale pořád tam jsou, hráčů, kteří mají na NHL. Viz. Kovalčuk atp.

A jinak stejně těch Evropanů se vybere max. 2-7...

A jinak žádnej analfabet si nedá do NHL kádru hráče ze Švýcarska či ze Švédska, kam chodí právě hráči, kteří na NHL nemají. :dudo:
Prosím? Co to meleš.. Ve švédské lize jsou platní hráči.. Je vidět, že zrovna ty by jsi v té komisi být nemohl, protože mimo NHL/AHl nemáš přehled. Jména jako Oscar Moller, Joakim Lindström, Mattias Sjogren, Pierre Bellemare ..... a mnoho dalších ti nic neříkají? No tak jestli to komise bude hodnotit jako ty, tak to rovnou předem říkám, že nehraji, protože tady jsme u toho, co já právě nechci. V těchto ligách se budou brát za pořádné hráče jen přeplacení Kovalčukové a Radulovové a to já neberu. Možná že do Evropy odcházejí hráči, co na NHL nemají ale jsou tam i hráči, co na to mají..

Není to tak dávno, co i Brunner hrál švýcarskou ligu. A nehodlám tu vypisovat všechny. Ale přesně tohle je blbost, házet sem všechny ligy, protože aby sem si pak dal do týmu Sjogrena a nikdo jej neznal a hodil jej do odpadu jako ty. Aha. :lol2:
Tady těch týmů je jen cca 20. :hroza: Fakt věříš tomu, že tým, kterej si veme do TOP6 Radulova, Möllera, Lindströma za to dostane pochvalu, když je v nabídce tolik spousta špičkovejch hráčů z NHL, kde je hned týmů 30? :roll:

Bellemare už je třeba v NHL a pokud takovýho hráče vemeš do bottom-six, konkrétněji ještě do 4. lajny, tak proč ne... A já v komisi nebudu, když hraju. :sisi:

A vážně věříš, že by Sjörgen měl na to hrát významější roli v NHL? Jestli ano, vidno, že fandíš Floridě, tam by ji možná fakt hrál. :D
Zase tvůj facepalm. Si mám podle tebe tedy hodit do 4. lajny Gagnera? Neříkám do top six, ale do bottomu právě tito levní a produktivní hráči mohou být velké plus. Já tě nechápu, na jednu stranu tu tvrdíš, jak je tu přehršel NHL kvalitních hráčů a na druhou stranu chceš rozšiřovat tohle vše o evrospké ligy. To absolutně postrádá smysl. A ano, pochvalu očekávám, když si například do 4. lajny hodím Sjogrena, protože na MS ukázal, že je to špičkový hráč. Jenomže ty chceš dávat body jen za Kovalčuka, Radulova a jiné hvězdy. Tady ti bottom six dříče neznáš a nedokážeš je docenit. Proto říkám, je to blbost. Nikdo nesleduje všechny ligy a i kdyby každý porodce sledoval jednu, pořád se na těch evropských hráčích neshodnou. A já třeba bych se nebál poskládat bottom six z evrospkých lig. Jednak je to levné a jednak, když ty hráče znáš, dají se tam ulovit dobří hráči a pak může pořádně investovat do top six.
Ok, však si to tak klidně poskládej. Jako mě je to úplně jedno, že jo. Já v komisi nejsem, takže já to nehodnotím. Každopádně hráči z Evropy se mohli brát vždycky, takže nevidím důvod (a nejsem jedinej) proč by to tak opět nemohlo být. Každopádně se koukni jak dopadl Philly, když si např. na prvního brankáře vzal Štěpánka s Ramöem, tuším, a dostal za to jen 0,2 bodů.

NHL je prostě liga lig a pokud trošku uvažuješ, musí ti dojít, že hráči, kteři nejsou prověření NHL a vlastně všemi těmi podmínkami NHL, tak za ně nemůžeš dostat tolik bodů, jako když si tam hodíš např. Hanzala, B. Suttera apod.

Každopádně byly by to tvoje volby a klidně si tam ty Evropany nastrkej. Např. takový Getzo, pokud teda bude opět v komisi, a já doufám, že ano, se určitě význá ve vícero ligách než je jen NHL. A není jedinej.

Ale když se ti to tak nelíbí, tak to nehraj. Nikdo tě nepřemlouvá. :lol2:
I když je NHL liga lig, neznamená to, že v ostatních ligách jsou jen průměrní hráči. Mnoho hráčů bylo/je v Evropě utajeno a nedostávají třeba tolik pozornosti. Ono, zrovna Štěpánek a Ramo jako dvojka i podle mého není šťastná dvojička. Ale třeba na MS se ukázalo, že Nilsson umí chytat dobře, přitom v NHL shořel. Tím chci říct, bude se pak hodnotit jako díra, protože v NHL zklamal? Co když ale v KHL se mu bude dařit? Kauf? Je těžké posoudit, jak by kteří hráči hráli v NHL a právě to je ten důvod, proč ty ligy bych sem necpal.

Mohla by se možná udělat anketa na toto téma. Byl bych nerad, kdybych byl jediný, kdo si myslí, že by se měli hráči NHL stavět před evropské hráče. Vždyť i na MS se ukazuje, že ten rozdíl tam všude tak markantní není.
Tak MS nelze brát vážně, že jo. :giggle: Jinak jako zase toto je to poslední, co by mě trápilo, jestli tam budou hráči i z Evropy nebo nebudou. :D

No, chtělo by to, aby už přišel danny a nějak se rozhodl. Buď, že se tomu hodlá věnovat, nebo to přenechá Joeovi, kterej se nabízí a má s tím už zkušenosti.
Týmové výsledky MS nelze brát vážně. Předvedené výkony hráčů se tu brát v potaz mohou..

Jinak,zmínil jsem jen tohle, protože se vším ostatním souhlasím. Obzvlášť pak s těmi trenéry. Hlavně ať se ta pravidla nějak sepíšou a rozumně se všichni na něčem dohodneme. :wink2:
ako za mna musim povedat ze hracov z Europy mozme kludne vypustit aj tak ich bude draftovanych tak 5 maximalne takze nie su dolezity
Guddy.44 píše:Joakim Lindström
:hehe: :fet: :slap:

ale nic proti gustu.. :klobuk:
Guddy,je kravina tam cpát hráče z Evropy,je to docela zbytečné..Myslím že v NHL a AHL máš dříčů dost,takže není co řešit.. :neviem:
Marman píše:Guddy,je kravina tam cpát hráče z Evropy,je to docela zbytečné..Myslím že v NHL a AHL máš dříčů dost,takže není co řešit.. :neviem:
No já právě jsem proti, aby mohli být draftování hráči z Evropy..
kedze nam to danny nejako flaka tak koli tomu aby sa zbytocne nenatahoval cas navrhujem ze ak nedojde dneska danny do 20:00 tak nech to prevezme Joe..ten je tu casto a organizoval minule rocniky
Ak bude mat Joe zaujem...lebo stale sa este nevyjadril :dup:
kajo píše:Ak bude mat Joe zaujem...lebo stale sa este nevyjadril :dup:
Joe má zájem. Vždyť už dva dny na mchatu brečí, kde je danny, že by už to dávno posunul o krok dál, resp. se toho rád chopí. :) :yes:
tak 20:00 je davno za nami ale okrem redyho kaja a rona sa nikto nejak neozval ci suhlasia Joeom
Tak já myslím, že ostatním je to jedno, jestli to tady bude aktualizovat Joe nebo danny. :giggle: :neviem: Já bych už na nic nečekal.. :hfman: :jn:
tak Joe chop sa toho..ked tak potom sa nejak s dannym dohodnete
185 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING