Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Yahoo Fantasy - 2.liga - 1.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
úte 17. zář 2013 13:18
Sorry,ale komisia tvoje odhlasenie neakceptuje,budes musiet sezonu dohrat..Finch182 píše:No pisal som to do vedlajsieho topiku ale evidentne je toto ten spravny. Odhlasujem sa. Nechce sa mi do toho
No čo borci? Zimný spánok? Ako to s vami vyzerá? Zatiaľ nás je tam 10 a to z topicu som pochopil, že by nás malo byť aspoň 17. Netreba to nechávať na poslednú chvíľku a pekne poslať do správy Popradčanovi info s mailom a jointnúť sa do ligy. Písal som, že ak chce ktosi čosi vysvetliť nech mi pošle správu - nikto nič. Všetkým je všetko jasné? Nikto nechcel mockovať (cvičný draft vyskúšať)?
Ak si to niekto rozmyslel nech napíše rovno podobne ako Finch182, nie že sa pridá do ligy a od úvodu bude neaktívny.
Ak si to niekto rozmyslel nech napíše rovno podobne ako Finch182, nie že sa pridá do ligy a od úvodu bude neaktívny.
Ideál. 22 september vo večerných hodinách, viac menej u mňa vyhovuje celý deň. Zariadim sa podľa ostatných.cepi píše:nechcem vam do toho nejako zasahovat, ale u nas sa draft akosi zauzival riesit nedele vo vecernych hodinach (20:30 / 21:00)
čtv 19. zář 2013 00:34
anton spelec píše:Tak povie mi niekto o kolkatej je ten draft?
Sun Sep 15 11:00am CDT' to 'Sun Sep 22 11:00am CDTanton spelec píše:Tak povie mi niekto o kolkatej je ten draft?
Uz tuto nedelu o 6 vecer vasho casu.
pát 20. zář 2013 13:25
Zatial je nas 11 a 2 som uz 2x posielal reminder... v sobotu berieme s komisiou bejzbolky a zacneme to riesit.Lukas33 píše:Ako to zatiaľ vyzerá, koľko vás tam je zaregistrovaných?
No neviem neviem – rad by som sa mylil, ale mne to s touto druhou ligou moc ruzovo nevyzera… ake je minimum aby to malo aspon aky-taky zmysel? 12 ludi? Ak sa na to pocas sezony 1-2 (nedajboze viaceri) vybodnu tak to asi rychlo skonci…
Ale mozno nakoniec budem prijemne prekvapeny, ktovie
Ale mozno nakoniec budem prijemne prekvapeny, ktovie
sob 21. zář 2013 16:19
Mam tam este 2 co mi neodpovedali :popi: dam tu len prvu cas ich mailu hu.du***** a daniel.lecavalier*****
ak ich poznate,dajte im echo ze uzZAJTRA JE DRAFT
ak ich poznate,dajte im echo ze uzZAJTRA JE DRAFT
sob 21. zář 2013 17:02
Na druhy tyzden ma cakaju 2 drafty ,treti by som uz urcite nezvladol
sob 21. zář 2013 17:13
To si prehnal,ved ja uz ani nespim pro druhu ligu a ty takto?kajo píše:myslis len na seba a nie na dobro druhej ligy![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé