Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#1 CHICAGO Blackhawks vs. LOS ANGELES Kings #5

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

CHI
50%
13
LAK
50%
13

AndyF píše:Nenapovidej!
AndyF píše:Zcela realne, ja bych rekl, ze Niemi byl v serii lepsi golman. Mel daleko vic tezkych zakroku, holt slo na nej vic nechytatelnych strel..
Mě úplně stačí tohle :D ... nebudu ti brát tvůj názor, ale myslím, že kdokoliv kdo asopň letmým okem na tu sérii koukal s tebou bude jen těžko souhlasit :roll:
Bývalý brankář Kings a momentálně hokejový expert Kelly Hrudey, který komentoval sérii CHIC - DET, se nechal slyšet, že Kings mohou Blackhawks vyprovodit 4-0 :hop:
sidney77 píše:Bývalý brankář Kings a momentálně hokejový expert Kelly Hrudey, který komentoval sérii CHIC - DET, se nechal slyšet, že Kings mohou Blackhawks vyprovodit 4-0 :hop:
Ako ťa mám ako usera veľmi rád, tak je tento post totálna marovina. :lol2: :nono:

U mňa sú to Kings in 6.
Blackhawks 4:2

v serii s RW sa ukazal charakter a sudrznost a hoci som si RW prial uz v prvom kole, lebo som vedel ze v druhom budu s nimi problemy, ale som rad ze nas kus prebrali a preradili sme o stupen vyssie

myslim ze tato seria bude pre nas pohodovejsia a verim vo vyhru 4:2 na zapasy :wave:
Abych nezapomnel...
LA hrajou venku :ho*no: letos vyhrali 1 zapas. Takze Hawks in 7
:king: Quick wins in 5 :ciga:
Kings in 6.
Konecne topic :hop:

velmi sa na tuto seriu tesim, mylism, ze ponukne tiez pekny hokej.

Tipujem napinavu 7 zapasovu seriu v prospech Chicaga.
cepi píše:(od tej nenavisti je tu JoeS :jn:
Problém? :bitka: nenávidení boli dead wings :ciga:
velmi kvalitny matchup vo finale zapadnej konfeencie. Ultimatny plejof hokeja darylla ktory to proste vie je to co rozhodne.
Blackhawks in 7th.
:?: Ako by ste zhodnotili sériu?
:arrow: „V prvom zápase sme začali výborne. Ďalšie tri Detroit zmenil taktiku, začal nás viac napádať a zbytočne sme boli z toho frustrovaní. Po štvrtom zápase sme si povedali, že sa musíme vrátiť naspäť k našej hre, ktorú sme ukázali v piatom zápase, ktorý sme vyhrali 4:1. Ďalšie dva boli tesné, ale podarilo sa nám zlomiť o gól Red Wings.“

:?: Novinári z Chicaga označili váš gól v šiestom zápase, ktorým ste vyrovnali na 2:2, za kľúčový pri obrate. Tiež si to myslíte?
:arrow: „Určite nám to pomohlo. Keby bolo v tom zápase dlhšie 2:1, tak by sme boli nervóznejší. Hneď na to sme dali tretí. Niečo podobné sa nám stalo v siedmom zápase, keď sme dostali vyrovnávajúci gól od Detroitu, ale našťastie nás potom podržal brankár Corey Crawford. Takéto zápasy bývajú už o jednom góle.“

:?: Zažili ste v kariére podobný obrat v play off z 1:3 na 4:3 na zápasy?
:arrow: „Ešte v mojom prvom roku za Saint Louis sme prehrávali podobne s Phoenixom a vyhrali sme siedme stretnutie v predĺžení.“

:?: Detroit tento rok ledva postúpil do play off, ale v ňom vyradil favorizovaný Anaheim a skoro aj váš tím. Prekvapilo vás to?
:arrow: „Vedeli sme, že to je veľmi ťažký súper. Majú skúsených hráčov, výborné individuality. Dúfali sme, že to ukončíme skôr, ale po tomto priebehu je náš postup vyslovene úspech.“

:?: V zápasoch vás tréner často strieda v útokoch, keď hrávate v druhom či v treťom. Nerobí vám problém, že sa pri vás stále striedajú spoluhráči?
:arrow: „Je super, že hrávam. Sme zvyknutí na to, že sa striedame a nerobí mi to vôbec problém.“

:?: Zámorskí novinári chvália trénera Quennevilla za to, že verí v kľúčových momentoch aj iným hráčom ako hviezdam Toewsovi, Hossovi, Kaneovi. Máte podobný pocit?
:arrow: „Myslím si, že to je cieľom nášho tímu, mať štyri päťky, ktoré môžu naskočiť v každom čase proti hociktorému tímu a jeho najlepšiemu útoku. Tréner dôveruje všetkým hráčom, cítime dôveru, a preto sa nám hrá ľahšie. V play off sa už stretávajú tímy, ktoré hrajú na štyri útoky a nedokážu dať gól len jedným. Hviezdy všetko neodrobia samy.“

:?: Vaša výmena zo San Jose do Chicaga prebehla potichučky. Sám ste hovorili, že si musíte hľadať vo víťaznej zostave miesto. Nakoniec ste sa posunuli zo štvrtého útoku do druhého, vzbudilo to väčšiu pozornosť aj v médiách?
:arrow: „Nikto nečakal, že budem hrať v druhej päťke. Ani vedenie, ani ja, ale vyšlo to tak. Myslím si, že sme sa s chalanmi zohrali a vychádza nám to. Nemám problém ani s tým, keby ma tréner dal naspäť do tretieho či do štvrtého útoku. Nezáleží na tom, kde a koľko hrám, ale či mužstvo vyhráva. Každý hráč, keď hrá dobre, tak hrá viac, keď nie, tak menej. Aj ja som nehral v siedmom zápase dobre, tak som hral postupne trošku menej.“

:?: Posledné dva roky ste prežili v NHL asi najťažšie obdobie. Teraz vyzeráte znovu spokojne, kedy ste sa v lige cítili podobne?
:arrow: „Neviem to presne povedať. Posledné dva roky boli v San Jose ťažké. Niekedy sa to stane, že vám tím nesadne. Teraz mám určite z hokeja väčšiu zábavu.“

:?: Teraz vás čaká finále konferencie proti obhajcom Stanleyho pohára Los Angeles Kings. V čom je ich sila?
:arrow: „Stále to je najlepšie družstvo. Majú vynikajúcu obranu, vyrovnané päťky, ktoré hrajú tvrdo, určite bude v sérii rozhodovať pár gólov. Hrajú výborne dozadu a majú fantastického brankára Jonathana Quicka. Vedia vyhrať zápasy, ktoré vyzerajú ako prehrané.“

:?: Všimli ste si, že v hre o tituly v konferenciách sa stretávajú poslední štyria víťazi NHL?
:arrow: „Teraz to tak vyšlo. Podarilo sa to len druhý raz v celej histórii NHL. Iné roky sú vo finále konferencií tímy, ktoré tam nikdy nehrali. “

:?: Nechceli ste radšej za súpera svoj bývalý tím San Jose?
:arrow: „Hrával som v Los Angeles aj v San Jose. Obe mužstvá sú výborné. Tu si už súpera nevyberiete.“
(smesk)

Obrázek
Další soupeř, další série, ale pořád to samé dokola. Pošesté venkovní porážka 1-2 a výkon, za který se snad hráči musí stydět :oops: Kopitarův útok nebyl znovu vůbec vidět, Richards několik nadějných situací zazdil špatnou přihrávkou, že hraje Carter, šlo zjistit jen ze soupisky. Přísnější měřítka tak snese jen 3. a 4. útok.

Po první třetině to bylo 17-2 na střely ve prospěch domácích, Quick jako obvykle držel naděje Kings a Williams se dokonce ocitl ve správnou chvíli na správném místě a Kings vedli 1-0. Od druhé třetiny se Kings přeci jen zlepšili, ale Blackhawks zápas dvěma góly otočili. Možná Kings chtěli spoléhat na svou silnou poslední třetinu, v té si několik šancí vypracovali, ale závěr už se jim vůbec nepovedl, když Carter fauloval a poslední dvě minuty hráli hosté v oslabení.

Jestli jsem čekal, že by Kings mohli Chicago umlátit, když je těžko mohou přehrát, tak domácí s tím příliš problémů neměli a ve fyzické hře se Kings v pohodě vyrovnali. Pokud budou mít dnes Kings problémy s únavou, bude to ještě horší, protože pak může rozhodnout čistě hokejový um a ten je samozřejmě na straně domácích.

Carterovu faulu v závěru předcházel tvrdý hit Bollanda na Richardse, žádné další zkoumání se nekoná, snad bude Richards v pořádku, moc dobře mu potom nebylo.
Treba uprimne priznat ze la predviedli zalostny vykon.
uz aj Hossa? :roll:
"He's fucking diving everywhere"
to Hossovo byl dive? :?: mě to přišlo že neupadl úmyslně :neviem:
tazko povedat, bola tam quickova hokejka, no vyzera to, ako by korculou siel dole este pred kontaktou s nou. :neviem:
Nebyl, to len Mikey vždycky plačká keď sa to týka jeho. Či už keď je naň tvrdý hit alebo faul. On je proste taký, sám si myslí, že robí všetko "the right way" a preto je nedotknuteľný. V NHL36 to bolo pekne vidno (napr. keď si naň vyšliapol Hanzal alebo v komunikácii s rozhodcami, kde bol veľký :king:). Kings navyše majú aj Cartera s Williamsom. Najmä druhému, aj keď ho ako hráča veľmi uznávam, sa nezavrie klapačka ako je večer dlhý. Potom je ľahko v takom prostredí myslieť v prvom rade na "chyby" druhých, namiesto chýb svojich. Skrvavený Volchenkov si minulý rok tiež vyslúžil niekoľko "get up you piece of :censored:" za údajnú "softness". Nechcem kecať, ale mám pocit, že z divingu ho celkom čerstvo obvinil ešte jeden hráč. Úprimne, už ani neviem v akom zápase (s kým) to bolo (žeby práve Detroit?), len si pamätám, že som to tiež zachytil v ruchovom mikrofóne sudího a o filmovanie sa v žiadnom prípade nejednalo. Načahoval sa za voľným pukom, ktorý chcel poslať na bránku a :ref: situáciu vyhodnotil ako faul - pískať sa to nemuselo, ale Hossa v žiadnom prípade nepadal s úmyslom vynútiť si 2 minúty a sám sa čudoval prečo mu ten hráč pŕska do ksichtu nadávky...
To bolo k Richardsovi (páčilo sa mi McCauleyho reakcia na "diving everywhere" a "fucking embarrassing" :ref: "Richie, what are you doin`? Didn`t you see the trip?" :lol2:). Teraz fakticky k videu - Hossa bol v úzkom priestore s Regehrom a prešľapával. V tom momente si off balance a netreba veľa k tomu aby si sa porúčal na zem. Ferrarovo "looking for a tripping penalty" je fráza, nie obvinenie. A najlepší je fakt, že autorom videa je fanúšik Nucks, ktorý "zostavil" kompiláciu divingu Sharks v prvej sérii. Samotný komentár pod videom - jeho reakcia na iný komentár "Mary Ann Hossa" hovorí sama za seba. :lol2:

Nothing to see here folks.
Getzo5 píše: len Mikey vždycky plačká keď sa to týka jeho...
:rofl:
Zameť si před vlastním prahem.
Getzo5 píše:Ako môže liga konštantne nasadzovať toho amatéra do dôležitých zápasov, to proste nechápem. Nám dosral vlani finále,:
Getzo5 píše:Nebyl, to len Mikey vždycky plačká keď sa to týka jeho. Či už keď je naň tvrdý hit alebo faul. On je proste taký, sám si myslí, že robí všetko "the right way" a preto je nedotknuteľný. V NHL36 to bolo pekne vidno (napr. keď si naň vyšliapol Hanzal alebo v komunikácii s rozhodcami, kde bol veľký :king:). Kings navyše majú aj Cartera s Williamsom. Najmä druhému, aj keď ho ako hráča veľmi uznávam, sa nezavrie klapačka ako je večer dlhý. Potom je ľahko v takom prostredí myslieť v prvom rade na "chyby" druhých, namiesto chýb svojich. Skrvavený Volchenkov si minulý rok tiež vyslúžil niekoľko "get up you piece of :censored:" za údajnú "softness". Nechcem kecať, ale mám pocit, že z divingu ho celkom čerstvo obvinil ešte jeden hráč. Úprimne, už ani neviem v akom zápase (s kým) to bolo (žeby práve Detroit?), len si pamätám, že som to tiež zachytil v ruchovom mikrofóne sudího a o filmovanie sa v žiadnom prípade nejednalo. Načahoval sa za voľným pukom, ktorý chcel poslať na bránku a :ref: situáciu vyhodnotil ako faul - pískať sa to nemuselo, ale Hossa v žiadnom prípade nepadal s úmyslom vynútiť si 2 minúty a sám sa čudoval prečo mu ten hráč pŕska do ksichtu nadávky...
bol to Kronwall v tej serii s DET. Ale jo, tiez mi to neslo do hlavy, ze hrac ako Hossa by potreboval dajvovat :nono:
dejf píše:
Getzo5 píše: len Mikey vždycky plačká keď sa to týka jeho...
:rofl:
Zameť si před vlastním prahem.
Getzo5 píše:Ako môže liga konštantne nasadzovať toho amatéra do dôležitých zápasov, to proste nechápem. Nám dosral vlani finále,:
To by si nebol ty... čo takto proste priznať, že ten váš idol taký je? Keď niekto narempluje jeho, už plačká sudímu a ide si to s konkrétnym hráčom vybavovať osobne :fight: Keď šlehne do kečky niekoho on, on nič, on muzikant. :jn: Keď sa mu nepáči čo sudí posúdil alebo nie, od Crosbyho ďaleko nemá. A keď chce výhru on, nemá problém ani udierať súpera zo zadu do helmy... To je proste realita, s tým sa zmier. U neho je to vždy jednosmerná ulica a ak z mojich slov či správania usudzuješ to isté, tak sa ti rovno môžem na ten pokus zhodiť ma vysmiať, tak ako si to zaslúžiš. Úbohé.

Na tú tému som sa nespočetnekrát vyjadroval, evidentne si však ani ty ani sid tie slová nepamätáte, inak by si tu zo seba nerobil šaša. Sa čudujem, že to vôbec máš zapotřebí. Bežne spolu vychádzame normálne, evidentne však ešte nejaká kontrolka z minulosti preblikáva. :giggle:
Kdyby byl Richards tak ubreceny, tak se nevyhne tiskovce a naopak nakyda na sudiho, ktery nepochopitelne odignoroval Bollanduv flying elbow na neho a z protiutoku prisli Hawks k dulezite presilovce. Seriozne, zbyla nam velka ctyrka teamu, ale pokud to budou sudi takhle prasit, tak z toho zazitek nebude..
Že práve hovorím o jeho správaní neznamená, že z neho robím exemplárny prípad a najhoršieho na svete. Len odmietam to idealizovanie (viď. prípad Toewsa ;)) a uvádzam niektoré veci na pravú mieru. Dejfova agenda bokom.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE