Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#4 BOSTON Bruins vs NEW YORK Rangers #6

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BOS
68%
23
NYR
32%
11

Julienov citat dna a zrejme motto do zapasov s Rangers: "Ak ho [Zdena] chcu blokovat, tak do nich streli."

Nemyslim ze pojde o zakernost alebo umysel zranit supera ale Zdeno a dalsi obrancovia sa v serii s Rangers nemozu hrat na gentlemenov a cakat na idealny uhol strely na brankara... Myslim ze po zopar bloknutych strelach prevysujucich 100 mil za hodinu sa odhodlanie Rangers oslabi a sance na priame strely na branu pridu lahsie.

Dnes obrana:
Zdeno-Hamilton
Bart-Boychuck
Krug-McQuaid

Zrejme to tak bude vyzerat aj vo stvrtok aj ked Julien povedal ze zostava bude uzavreta az tesne pred zapasom.
cepi píše:ako kower tvoj optimizmus ma dostava :D defenzivne rady na mindar - Seid, Redden, Ference a ty lazko plazko :D
Bart + Dougie nesklamali, no Z - JB - MacQ musia makat aj za zvysok
a urgentne potrebujeme, aby sa zobudil March so Siggym
Neboj nic. Ved ako minule v jednom kole tahal prvy utok v druhom druhy atd. :)
Pridavam pekny clanocek

http://sport.lidovky.cz/hrac-velkych-ok ... -hokej_vrb" onclick="window.open(this.href);return false;

Jednoducho nenapadny, skromny no velky hracik :wub:
Nechcem kricat hop kym nepreskocime, ale aj napriek tomu, ze to Rangers slape po vymenach pred PO, mam pocit, ze je to hratelnejsi super nez bolo Toronto.

Ako pisal cepi, ocakavam, ze to bude mat vacsie gule nez seria s Leafs, kde sice sa hralo do tela, ale nie s takou vervou ako tomu bolo napr. v serii Pens v Isles, rovnako aj mne chybalo viac emocii a lietajucich rukavic :box: :fight:

V serii ale podla mna rozhodnu brankari, aj preto tipujem 4:3 pre madvadov. :frajer2:
powerforward píše:V serii ale podla mna rozhodnu brankari, aj preto tipujem 4:3 pre madvadov. :frajer2:
:hmm: :mf:
powerforward píše:V serii ale podla mna rozhodnu brankari, aj preto tipujem 4:3 pre madvadov.

Ty co jsi si koupil za matroš :rofl: :rofl: , zpařené chlupy z medvědí prdele, jinak nevím :scare: :bac: !!

Go Henrik, go Rangers, go go go go :box: :cinka: :champions: !!!!
Tak 1.tretina zatial vyrazne najnudnejsia z tohtorocneho play off.
Krugov prvy gol v NHL...,nejak sa nam zastrielavaju farmarski obrancovia najrpv Bart teraz Krug. Prvy gol a ihned velmi dolezity, vyrovnavajuci :cool:

Krugiv prvy gol si pozriete tu
:serus:
Krug ma v 4 zapasoch NHL 3 body (1+2). To su na nedraftovaneho obrancu dobre cisla...alebo len luck? :jn:
Lundqvist: "Have I played bad in overtime? No. Can I score? No."
Po nekolikate vidim Lundqvista jak jasne obvinuje team z prohry. Uplne primo. Samozrejme ma do velke miry pravdu, i kdyz uz jsem i od neho videl i lip odchytany zapasy. Ten zapas byl 60 minut velmi dobrej, ale opet se pak stalo ze za cely prodlouzeni Rangers nevylezli z pasma, coz se u nich deje uplne pravidelne a proto je jejich blizka historie v nich mizerna.. Rangers to v OT podobne jak v serii s Caps nemeli JAK vyhrat a bylo to jen cekani na "ranu z milosti". Lundqvist (a jeho tyce) se mohl i rozkrajet..
The Rangers have been outshot 32-11 in three overtimes in the playoffs. Not surprisingly, they've been outscored 3-0.
Skvelo zvladnuty 1.zapas... Rangers hrali svoj typicky antihokej a nasi zrejme aj vzhladom k oslabenej obrane tiez hrali az prilis vyckavanim cize v podstate do hitu na Boychuka to bolo dost nudne.

Vysledok potesil ale co je este slubnejsie su vykony Bartkowskeho- chalan ma myslim na 90% iste miesto v top 6 na dalsiu sezonu. Takisto Krug sa ukazal dobre. Hamilton je tiez ok ale predsa na nom vidno ze presiel z juniorky priamo do NHL bez skusenosti z AHL kde by nabral na sile a vacsi cit pre hru medzi dospelymi....preto po plnej letnej priprave a kempe aj jeho vykony cakam pojdu vyrazne hore... proste nasa D-buducnost je ruzova.
Ako sa tak nato divam tak na zaklade atraktivity hokeja by som chcel Boston - LA finale.
Spekuluje sa, ze zajtra by uz mohol niekot z trojice Redden Ference a Seid hrat....predpokaldam ze sa vrati Seidenberg....

Julien zniesol jemnu verejnu kritiku na Siggiho, ono je to zname, proste Tyler ma sance ael nejak mu to nepada, len musi hrat trosku aktivnejsie a tvrdsie, snad to spadne.
Vecne sa spoliehat na Lucicov utok sa proste neda.
Zajtra nesmiem kukat, ale snad od utorka budem plnokrvne vsetko pozerat

Edit:

Hm ale pozeram ze hrame skor, ze by som si zapla hokej ako aktivne pozadie? :hmm:

Lundqvist poresen, Girardi u vsech 5-ti golu dnes horel jak papir.. Rangers jsou venku hrozni, k tomu jejich bilance v PO na presilovkach 2/36. Konecne hral dobre Nash, Callahan tradicne spolehlivy, ale to nestaci.. A to Bruins hrajou se 3 novackama v obrane, Rangers sice byli opticky aktivnejsi ale na ukor tradicni trademark obrany. Ten forceking stejne musi byt duraznejsi. Zda se, ze to proste nepujde, i kdyz doma jsou NYR mnohem lepsi. Ta presilovka je zabiji zaživa..
Maple Leafs - fyzicky hrajuci team s vybornymi korculiarmi... Rangers - poskladani bojovnici a vyckavanie na chyby lepsie hrajucich superov.

Asi takto by som opisal nasich dvoch superov v bojoch o Stanleyho Pohar. Rangers okrem druhej tretiny neukazali hole nic a mozu sa opierat asi len o Lundqvista. Callahan sa moze aj roztrhat, ale pre taky team je ho tam skoda. Tipoval som 4:3 na zapasy (nepochyboval som ze postupime proti Pens do finale konferencie a nepochybujem ani teraz), ale ak neposerieme dobre rozbehnutu seriu ako proti Leafs (co by sa stat nemalo, ibaze by sme si dali tie goly sami vlastnymi kixami), tak to mame v hrsti a ostatne sa uvidi.

Dnes sa mi pacilo ozivenie presilovky v podobe mladeho Kruga a Hamiltona na modrej ciare, vymienanie si pozicii a rychlost ci ovladanie puku, to je to co nam chyba. Nieco take by nam mohlo tie nestastne presilovky vylepsit kedze Jagr a Seguin sa v tomto roku asi uz netrafia :paperbag:

Marchand sa uz narozdiel od dvoch vyssie menovanych zobudil, rovnako ako Bergeron, dnesny naservirovany puk bol lahodny, stacilo len nastavit hokejku.

Mrzi ma tycka v zavere, Paille mohol Rangers strapnit. Potesila :fight: pasovacka medzi Dorsettom a Campbellom, tam sice Gregory tahal za kratsi koniec ale aspon sa udiala ceresnicka na zaver.
Je skvele, ze sa trafaju obrancovia, ked uz to niektorym strelcom nejde, podla statistik sa golovo presadilo 6 z 9 obrancov, ktori za Bruins v tomto PO nastupili.

Looch dnes par silovych subojov, vyborne dohranie Moora na mantinely a skvele individualne natlacenie sa z kridla, ktore sam aj zakoncil na koniec golom. Takto sa mi paci, tvrdy hit, zahrozenie, bodik, alebo gol. :good:

Ak sa budeme vyvarovat kolosalnych chyb aku predviedol Marchand, tak sa nemame coho obavat. :wave:

Ibaze by sa rozhodcovia upiskli v dolezitejsich momentoch nez dnes, kedy ohlasili neexistujuci offside :ref:

arek píše:Krug ma v 4 zapasoch NHL 3 body (1+2). To su na nedraftovaneho obrancu dobre cisla...alebo len luck? :jn:
abyste s ním nedopadli jako my s Kreiderem. V playoff hrál výborně, ale ukázalo se že není schopen dlouhodobě hrát na úrovni prvního týmu.
Atlantik píše:Lundqvist poresen, Girardi u vsech 5-ti golu dnes horel jak papir.. Rangers jsou venku hrozni, k tomu jejich bilance v PO na presilovkach 2/36. Konecne hral dobre Nash, Callahan tradicne spolehlivy, ale to nestaci.. A to Bruins hrajou se 3 novackama v obrane, Rangers sice byli opticky aktivnejsi ale na ukor tradicni trademark obrany. Ten forceking stejne musi byt duraznejsi. Zda se, ze to proste nepujde, i kdyz doma jsou NYR mnohem lepsi. Ta presilovka je zabiji zaživa..
Hlavně musíme hrát celej zápas, do půlky zápasu byli Rangers lehce lepším týmem, držel to Rask, ale pak úplně odešli. stejně jako v prvním zápase. Tým neumí pořádně otočit zápas. Jakmile se dostanou do vedení, pak to zavřou a udrží to, ale když prohrávaj, otevřou to a Henke aby se rozkrájel.

Můžeme se jenom uklidňovat tím, že první dva zápasy ve Washingtonu vypadaly ještě hůř (i když to podle výsledku nevypadá)
btw mohl by někdo z fandů vysvětlit proč mají Seguin a Peverly tak strašně málo času na ledě?

Peverley 11:18
Seguin 11:10

to je míň než čtvrtolajňáci
lets go Rangers píše:btw mohl by někdo z fandů vysvětlit proč mají Seguin a Peverly tak strašně málo času na ledě?

Peverley 11:18
Seguin 11:10

to je míň než čtvrtolajňáci
Julien je znamy tym ze nasadzuje 4.utok viac ako ostatni treneri... a ked sa pozries aky zavan robia v utoku (a konecne aj skorovali) tak si to zasluzia. Pevs a Seguin sa trapia... aj vcera tam Seguin a Peverley zavahali v cistych sanciach, plus Campbell a Paille su nasi klucovi hraci na oslabenia.
Seidenberg aj Redden cestuju s timom do New Yorku :)
Cathy píše:Seidenberg aj Redden cestuju s timom do New Yorku :)
Obaja sa blizia k navratu na lad v zapasoch ale podla poslednych sprav Seidenberg nebude v predzapasovom rozkorculovani a Redden sa ho zucastni no s najvacsou pravdepodobnostou este do zapasu nenastupi.

Dnesok nam ukaze ci Rangers tuto seriu zdramatizuju alebo sa zosypu... cakam uvodny natlak NYR ale ak sa nam ho podari ustat a pripadne strelit uvodny gol tak s kazdou minutou bude nasa sanca na vyhru rapidne stupat.

Vyhoda poslednej vymeny bude skuskou ohnom pre Kruga a zaroven vyhodou pre Seguina ktory sa snad konecne presadi proti 3.obrannej dvojici... moje zelanie je vyhra 4-1 s golmi od Jagra aj Seguina.

Zajtra sa podelim s postrehmi priamo zo stadiona... uz rano som v NYC videl par fanusikov Bruins a atmosfera v MSG bude isto vynikajuca.
:cool: uzi si to, snad bez ujmy na zdravi :giggle:

Ja predpokladam bojovny zapas, NYR bude mat urcite uvodny natlak, musime to ustat.
Seguin i Jagr by uz mohli tu strelecku mizeriu pretrhnut, snad Jagrov trojhodinovy trening prinesie ucinok :lol2:
Dnes sa chystam pozerat :hfman:
Rangers have gone 161:34 and counting since they were last on the PK at home.
Krev tece, nohy zahadne ztracej stabilitu, ale rekordy se prepisujou :klobuk: Nicmene, houby naplat, Rangers na to nemaj ani s pomoci zeber. Bruins jsou lepsi ve vsem.. Zlepsuji se kazdym zapasem, coz me uz fakt mirne zacina zneklidnovat.
:yahoo:

Dnesny zapas velmi potesil, pretoze refs pomahali Rags vo velkom a hlavne v prvej tretine to bolo viditelne. Nasi sa sa vsak toho nezlakli, naopak inkasovany gol v druhej tretine ich nakopol a zacali valec. Seguinovi i Jagrovi to proste nespadne a hlavne Siggy mal tusim tri styri ciste sance, snad si tie goliky schovava na neskor.
Opat potesila hra zaskakujucich mladikov, Bartkowskemu chyba este troska viac fyzickej sily lebo v niektorych momentoch to bolo vidno i v predosylch zapasoch, a Krug sa neuveritelne chytil spolu s Adamom hral paradne, doplnali sa, a Torey si dovolil aj pekny utocny vypad, co je len a len dobre, a vsimla som si ze velmi dobre korculuje, tak snad si tuto formu udrzi co najdlhsie a pokial budu takto hrat obaja chlapci nemam obavu o obranu Bruins do dalsich rokov.
Do dalsich zapascoh sa musime vyvarovat jednej veci - ak sa vyberu na aktivny forceking viaceri hraci a zabudneme na zadne vratka tak sposobime precislenia Rags, dnes tusim dva tri krat sa tak stalo, hocis me to potom vedeli eliminovat, nesmieme bezhlavo forcekovat lebo sa nam to moze vypomstit.
Rask je od zapasu k zapasu sebavedomejsi, pokojnejsi i obrana mu dnes pomohla- vid Zdenovo odpalenie puku v prvej tretine.
V zavere pocas power play domacich sme sa dopustili dvoch sakramentalnych chyb, ktore nam nasdtastie neboli osudne - Zdenovo lahkovazne vyvazanie puku, mal to po prvom kroku odpalit, a potom tam Lucic ci Krejci tiez mali problemy s jeho vyvozom. Toto treba dobuducna riesit jednoducho a radikalne simply is the best.
:klobuk:

p.s. Kower - aspon nemusis lutovat vyhodene dolace za ten zapas :cool:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES