Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#2 ANAHEIM Ducks vs. DETROIT Red Wings #7

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

ANA
64%
28
DET
36%
16

1.krok neúspěšný, pořád ještě čtyři..... :ciga:
Ale jinak Dux :klobuk: ,šli si pro to víc a zaslouženě vedou....ale počkejte příště :cinka: :box: :wink2:
No Ducks neměli nějakou velkou převahu. Ke konci 3 třetiny jsme měli chvíli tlak, ale k ničemu. Spíš mě přišlo, že hrajeme málo důrazně a málo bojujeme. Dobré by bylo urvat příští zápas.
Třeba stále věřit.
Go Wings, Go !!!
Detoit se snažil hrát v útočnym pásmu hodně kreativně.. což mi občas připadalo jako i trochu zbytečný... protože to bylo dost neefektivní a vůbec si nevytvářeli tlak nebo momentum, který si mohli vytvářet, kdyby občas puk poslali prostě na bránu... :neviem: Celkově ale dost vyrovnanej zápas při hře 5:5 ... no Detroit jestli chce sérii vyhrát musí být jednoznačně lepší a to hlavně v útočný třetině!! Anaheim naopak předvedl velice solidní koncentrovanej výkon... aby z toho nakonec ještě nebyl sweep :scare:
Bertuzzi späť v zostave, Tootoo HS

Henrik Zetterberg-Pavel Datsyuk-Justin Abdelkader
Johan Franzen-Valtteri Filppula-Daniel Cleary
Gustav Nyquist-Joakim Andersson-Damien Brunner
Patrick Eaves-Cory Emmerton-Todd Bertuzzi
Mikael Samuelsson (likely scratched)

Niklas Kronwall-Jonathan Ericsson
Kyle Quincey-Brendan Smith
Danny DeKeyser-Jakub Kindl

Howard (starting) :wave: :wave:
:clap: :clap: :wave: Series is tied...

Ale nabudúce poprosím bez takýchto nervov, premrhať dvakrát trojgólové vedenie to sa nemôže stávať. Okej, teraz "stačí" ubrániť domáce hradby :pray:
no mtf....to byl mazec,už jsem zapaloval vítězný doutníček :ciga: a bác,2minuty před koncem málem letěl noťas z okna :ups:
:klobuk: za ten tlak do brány Kačerů,to bylo fakt drtivé a Jimmy se mi zdál vyklepaný jak "startka" :slap: :nervozny:
no,naštěstí to tam Gusťa zavěsil a dnešní den,je i přes to nehezké počasí...nakonec nádherný :wave: :jupi: :yahoo:
Baffy píše:no mtf....to byl mazec,už jsem zapaloval vítězný doutníček :ciga: a bác,2minuty před koncem málem letěl noťas z okna :ups:
:klobuk: za ten tlak do brány Kačerů,to bylo fakt drtivé a Jimmy se mi zdál vyklepaný jak "startka" :slap: :nervozny:
no,naštěstí to tam Gusťa zavěsil a dnešní den,je i přes to nehezké počasí...nakonec nádherný :wave: :jupi: :yahoo:
:clap: K tomu není co dodat. Kdo neviděl neuvěří :sok:
Že by klíčový match série ?? Tohle je pro Ana těžký direkt, kdyby to pukli třeba těch 1:4, tak to se nějak snese, ale smazat skóre 0:3 a 1:4 a pak být v prodl. hned sťatí, to budou těžko rozdýchávat. Každopádně good for RW, teď si pohlídat oba domácí zápasy!
Je to opravdu velka skoda, stahnout trojgolovou ztratu a pak to projet v OT. Mno co se da delat, alespon je dobre ze to kluci nezapichli a makali az do konce :good: Az bude cas, zkouknu zaznam at to muzu porovnat s game1.
Ted si myslim ze po zapasech v detroitu to bude 2-2 a kdo vyhraje paty zapas pujde dal.
Deň otvorených dverí v obrane Ducks. Do tej diery sa dostali sami, vyhrabali sa z nej sami, aby napokon aj tak ponúkli výhru súperovi.

Úprimne ľutujem Hillera, lebo takmer pri všetkých góloch bol na to sám (a ten prvý quick release Abdula ho prekvapil). Okrem toho vychytal niekoľko čistých gólov.
Selly8 píše:Je to opravdu velka skoda, stahnout trojgolovou ztratu a pak to projet v OT. Mno co se da delat, alespon je dobre ze to kluci nezapichli a makali az do konce :good: Az bude cas, zkouknu zaznam at to muzu porovnat s game1.
Ted si myslim ze po zapasech v detroitu to bude 2-2 a kdo vyhraje paty zapas pujde dal.
vidím to rovnako, veľmi to prajem ANA, dnes mi ich bolo až ľúto, pekne to stiahli a nakoniec taká facka. Verím ale, že ich to nezlomí. Držím palce. :cinka:
Po shlednuti zaznamu ( 3r and OT, navic nebyl cas ) to vidim zcela jasne... Herne na to mame s prehledem, ale jak vidim ty pruhovane c....y a na vic na domacim lede tak je mi jasne ze dal proste jit nemuzem :bye2: Nechci videt jak to budou piskat detroitu na domacim lede. Zjistil jsem ze jsem zaujaty k....t ktery hokeji nerozumi, protoze kdyz jsem videl jaka pi*ovina se rozebira v topicu PIT/NYI a nad tim rozhodujicim golem z podle me vymyslene presilovky se nikdo ani nepozastavil tak tu nemam co delat. Hlavne si vy :respect: :respekt: cerveni honte pera ( rosta, creeper ), to vam jde. Ode dneska ma ucta smerem k RW klesa na nulu... s*at na ne, aspon tu bude veselo :cool:
To si nemuzes brat osobne. Ja prece samozrejme mam bliz (ve smyslu nenavisti) k serii Pens-Isles..
Mas-li zajem, muzem probrat i tvoje nesrovnalosti :moj:

Obrázek

EDIT:
BTW muj realtime komentar:

AndyF « 03 kvě 2013, 07:14 » pp v OTcku? hnuj...

A to jsem to ani nevidel...
Ted uz jsem to videl.
Ano souhlasim, ze to byl opravdu hnuj. To za nasich mladejch casu nebejvalo. :andy:
Selly8 píše:Po shlednuti zaznamu ( 3r and OT, navic nebyl cas ) to vidim zcela jasne... Herne na to mame s prehledem, ale jak vidim ty pruhovane c....y a na vic na domacim lede tak je mi jasne ze dal proste jit nemuzem :bye2: Nechci videt jak to budou piskat detroitu na domacim lede. Zjistil jsem ze jsem zaujaty k....t ktery hokeji nerozumi, protoze kdyz jsem videl jaka pi*ovina se rozebira v topicu PIT/NYI a nad tim rozhodujicim golem z podle me vymyslene presilovky se nikdo ani nepozastavil tak tu nemam co delat. Hlavne si vy :respect: :respekt: cerveni honte pera ( rosta, creeper ), to vam jde. Ode dneska ma ucta smerem k RW klesa na nulu... s*at na ne, aspon tu bude veselo :cool:
:nechutne: jako kdyby jsme to :ref: pískali my červení co si prej honíme radši :bavme: :psst:
Paradni vykon, supr vysledek, ktery mi jen trochu kali fakt ze vitezny gol jsme dali z takove pofiderni presilovky. Jinak ale klobouk dolu pred celym mancaftem v cele s Jonasem :klobuk:
Bohužel Brunnerova fatální hrubka nás srazila do kolen a nebyla už síla s tím něco dělat, navíc Hitler byl výborný :-( ....
Dux jdou tedy zase do vedení.....teď to myslím bude zlomový zápas, kdy musíme srovnat,jinak fičíme k moři :cinka:
Selly8 píše:Paradni vykon, supr vysledek, ktery mi jen trochu kali fakt ze vitezny gol jsme dali z takove pofiderni presilovky. Jinak ale klobouk dolu pred celym mancaftem v cele s Jonasem :klobuk:
V tom pripade je ovsem cas se vsem hluboce omluvit!! Hracum soupere, fandum soupere a v prvni rade rozhodcim a jejich rodinam! :dup:
Ducks :wave: ešte dva :kajo:

Zatiaľ séria podľa predstáv :good:
:evil: co k tomu říct. Detroit nevyužil ani jednu ze šesti přesilovek, přičemž jsme hráli 80s 4 na 3 a poté dalších 40s 5 na 3. Tlak do brány žádný. Kdyby Franzen trefil z úniku a vedli jsme, bylo by to možná jiné, ale na to se nehraje. Pak přišlo kontroverzní vyloučení Abdula :neviem: (jsem zvědavý jak to vůbec dopadne u Shanabana) a první gól Dux. Po fatální chybě Brunnera bylo rozhodnuto. Tady Getzlaf ukázal, jak se hraje v play off. Kačeři nás prostě přehráli ve všech směrech a pokud se něco radikálně nezmění, (Babcock se může třeba užvýkat :hehe: ) tak je rozhodnuto. V dalším zápase musíme, jinak jedem na golf. :thumbsdown:
Abdul :thumbsdown: Zajimavé, že na to rozhodčí hleděl z metru a nic. Odpískali to dodatečně, ale tady se zápas nerozhodl. Prohráli jsme si to už před tímto zákrokem. :evil:
Vyskok na hlavu. Pokud nedostane 5 zapasu, je Shanaban joke..
AndyF píše:Pokud nedostane 5 zapasu, je Shanaban joke..
to je uz teraz..
za to cakam minimalne 2 zapasy suspendaciu!
Lydman odjel po svych, pro Shanabana nic zajimaveho...
toto musí byť dištanc, Abdelkader riadny dobytok :thumbsdown: toto sa nerobí
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO