Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#2 MONTREAL Canadiens vs. OTTAWA Senators #7

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

MTL
38%
18
OTT
62%
29

Obrázek

Shit happens.

@CassieCampbell: McLean..."the hit on Eller was a hockey play and if I was him I would be mad at #61" @hockeynight
kajo píše:Hej bol to Booth, predtym este takto zostrelil Ronalda Petrovickeho...

Sens :klobuk: parada, idem asi hned omrknut aj zaznam :kajo:
Tak Sens toho až tolik nepředvedli, u nich to byla One man Show plešouna. První dvě třetiny jsme to kontrolovali my, pak přišla ta prasárna na Larryho a přesilovka, kterou jsme využili, ale jelikož jsme pak hráli minutu a půl 5 na 3, tak je jeden gól málo. Tam se lámal zápas a ve třetí třetině Švédská letka Sens zařídila obrat po naších chybách (Price, Diaz) a bylo.
Tato série bude o výkonech golmanů asi víc, než by kdo čekal.
Ja uvazujem, ci ten hrac pri pade na zem po kontakte s Grybom si nestrajchol tvar o hokejku hraca ottavy c. 7.

Co vy na to?
Cathy píše:Ja uvazujem, ci ten hrac pri pade na zem po kontakte s Grybom si nestrajchol tvar o hokejku hraca ottavy c. 7.

Co vy na to?
ne
Cathy píše:Ja uvazujem, ci ten hrac pri pade na zem po kontakte s Grybom si nestrajchol tvar o hokejku hraca ottavy c. 7.

Co vy na to?
Eller v prvom rade spadol tvárou na ľad a preto bolo toľko krvi
komu sa chce pitvať v tom hite na Ellera - v prvom rade by si mal Diaz spytovať svedomie, tu a TU to riešili v TSN štúdiu, dúfam že Eller bude v poriadku
momentum sa po 2. inkasovanom góle a ubráneni 5 minútového oslabenia (to či táto PP pre Montreal mala vôbec byť je otázne) otočilo na našu stranu a v 3. tretine už sme začali hrať svoju hru a Montreal sme k ničomu veľkému nepustili, z veľkej časti ale rozhodli rozdielne výkony brankárov, kým Anderson chytal vynikajúco, Price bol úplne mimo, mal kopu reboundov, dostal lacný gól a už sa to s ním viezlo celý zápas
inak pre info: " Craig Anderson lost a tooth when he was hit in the mask with that puck in the 2nd period. " klobúk dole pred jeho výkonom :cinka: :box:
Nightwolfe, nevím co to tady zase plodíš za nesmysly. Carymu jde na vrub druhý gól, to bez debat měl mít, ale prohlásit o něm že byl mimo chce už hodně velkou "fantazii" :dudo: Do toho druhého gólu byl Andersonovi vyrovnaným soupeřem a pochytal vám tam toho taky spoustu.

Co se týká pasu Diaze, tak je to teď očividně, že to měl udělat jinak, ale jak on sám řekl, tak Grybu neviděl. Zápas se odehrál ve velké tempu. Michel Therrien: ,,It is easy to say after, I m not gonna blame Raphael". Prostě shit happens jak řekl Getzo, ovšem Gryba do něj najel jako prase a šlo to na hlavu, takže tam bude penalizace určitě.

Musíme se z toho oklepat a dnes vyhrát.
Parda píše:Nightwolfe, nevím co to tady zase plodíš za nesmysly. Carymu jde na vrub druhý gól, to bez debat měl mít, ale prohlásit o něm že byl mimo chce už hodně velkou "fantazii" :dudo: Do toho druhého gólu byl Andersonovi vyrovnaným soupeřem a pochytal vám tam toho taky spoustu.
hlavne tá druhá veta ma pobavila :lol2: asi sme každý pozerali iný zápas, Price nechytil nič navyše, netvrdím že on vám prehral zápas, ale istotu nevyžaroval ani z ďaleka, pri niekoľkých reboundoch to pred vašou bránou dosť horelo
Parda píše:To jsou tady zase výplody :hroza: Maro, :ho*no: máš leda ty v hlavě. Carey včera zachytal solidně, bohužel obranná hra, která nás zdobila, je pryč. Obrana tam nechala Pricera pořádně vykoupat. Po vyrovnání na 2:2 jsme mohli chytit druhý dech a zápas mohl třeba dopadnout jinak, ale Josh, jindy spolehlivý, zazmatkoval. Přichází to v té nejméně vhodné době, ale já týmu a Carymu věřím, zvedneme se.

Tady nějak nechápu možnost penalizace, za co? Že chtěl hráče čistě trefit a ten mu uhnul? :giggle: Sotva ho líznul a nic se mu nestalo, nic co by nespravily dvě minuty, natož 5+ dokonce a penalizace je úplně :slap:

Pleky naprosto v pořádku, Briere mu, stejně jako tehdy Krejčí, držel hokejku, tak si to nenechal líbit :moj:
Škoda je, se na nás vždycky chytnou takoví nýmandi. Flyers poslední PP gól 21.3. :giggle: Jen aby se na nás nechytli i Devils.
Pro mě bude pořád úspěch i to první kolo, ale v takové náladě a hře určitě nikdo nechce ukončit sezonu.
Go habs Go :fan:
:-O
Nightwolf píše:

Co vy na to?
Eller v prvom rade spadol tvárou na ľad a preto bolo toľko krvi
komu sa chce pitvať v tom hite na Ellera - v prvom rade by si mal Diaz spytovať svedomie, tu a TU to riešili v TSN štúdiu, dúfam že Eller bude v poriadku
momentum sa po 2. inkasovanom góle a ubráneni 5 minútového oslabenia (to či táto PP pre Montreal mala vôbec byť je otázne) otočilo na našu stranu a v 3. tretine už sme začali hrať svoju hru a Montreal sme k ničomu veľkému nepustili, z veľkej časti ale rozhodli rozdielne výkony brankárov, kým Anderson chytal vynikajúco, Price bol úplne mimo, mal kopu reboundov, dostal lacný gól a už sa to s ním viezlo celý zápas
inak pre info: " Craig Anderson lost a tooth when he was hit in the mask with that puck in the 2nd period. " klobúk dole pred jeho výkonom :cinka: :box:
Souhlasím, že rozdíl mezi gólmany byl viditelný. Nicméně napsat, že Price byl úplně mimo, je normální zhovadilost! Vyloženě jemu bych připsal druhý gól, ostatní mu za vinu nedávám, i když ten čtvrtý byl takový smolný a přišel po jeho vyražení puku - ale jeho vinou bych to rozhodně nenazval. Kdybych to měl vzít hodně do extrému, tak můžu říct, že Anderson se taky podepsal na prvním inkasovaném gólu, protože Bourque ho slušně překvapil tím bekhendem... :wink2: .
A jinak mě zaujala ta zmínka, zda jsme vůbec měli hrát přesilovku 5 na 3 - můžeš mi vysvětlit, proč ne??? Oba zákroky byly jasnými fauly. Paradoxně tahle zpackaná přesilovka byla asi rozhodujícím momentem zápasu, protože do té doby jsme byli určitě lepším a aktivnějším mužstvem. Dát v té přesilovce na 3:1, bylo asi hotovo... Ale to se nestalo a třetí třetinu jsme prostě vůbec nezvládli :-( .
Pokud chceme v sérii ještě uspět, musí se styl hry asi změnit, byť na oko to po dvě třetiny vypadalo moc dobře - ale play-off hokej se nehraje na krásu...
habs píše: Souhlasím, že rozdíl mezi gólmany byl viditelný. Nicméně napsat, že Price byl úplně mimo, je normální zhovadilost! Vyloženě jemu bych připsal druhý gól, ostatní mu za vinu nedávám, i když ten čtvrtý byl takový smolný a přišel po jeho vyražení puku - ale jeho vinou bych to rozhodně nenazval. Kdybych to měl vzít hodně do extrému, tak můžu říct, že Anderson se taky podepsal na prvním inkasovaném gólu, protože Bourque ho slušně překvapil tím bekhendem... :wink2: .
to už je hra na slovíčka, faktom je, že budete potrebovať aby chytal lepšie a chytil aj niečo navyše :nono:
habs píše: A jinak mě zaujala ta zmínka, zda jsme vůbec měli hrát přesilovku 5 na 3 - můžeš mi vysvětlit, proč ne??? Oba zákroky byly jasnými fauly. Paradoxně tahle zpackaná přesilovka byla asi rozhodujícím momentem zápasu, protože do té doby jsme byli určitě lepším a aktivnějším mužstvem. Dát v té přesilovce na 3:1, bylo asi hotovo... Ale to se nestalo a třetí třetinu jsme prostě vůbec nezvládli :-( .
Pokud chceme v sérii ještě uspět, musí se styl hry asi změnit, byť na oko to po dvě třetiny vypadalo moc dobře - ale play-off hokej se nehraje na krásu...
vaša presilovka na dve minúty bola OK, ale tá 5 minútová ani z ďaleka nebola na 5 minút + Game Misconduct, pískal sa následok, nie HOKEJOVÝ hit ako taký
my sme po inkasovaní druhého gólu prežili peklo, tam nám Anderson pomohol ostať v zápase
Nightwolf:
Je zajímavé, že v noci jsi neřekl ani slovo o tom, že ten zákrok byl čistý a 5 minut za něj nemělo přijít - jen se dneska vyrojilo pár názorů, že to bylo čistý, tak ses hned připojil... No, zajímavé... Na mém názoru, že to faul byl, se nic nemění!
FLYERS FAN píše:
Parda píše:To jsou tady zase výplody :hroza: Maro, :ho*no: máš leda ty v hlavě. Carey včera zachytal solidně, bohužel obranná hra, která nás zdobila, je pryč. Obrana tam nechala Pricera pořádně vykoupat. Po vyrovnání na 2:2 jsme mohli chytit druhý dech a zápas mohl třeba dopadnout jinak, ale Josh, jindy spolehlivý, zazmatkoval. Přichází to v té nejméně vhodné době, ale já týmu a Carymu věřím, zvedneme se.

Tady nějak nechápu možnost penalizace, za co? Že chtěl hráče čistě trefit a ten mu uhnul? :giggle: Sotva ho líznul a nic se mu nestalo, nic co by nespravily dvě minuty, natož 5+ dokonce a penalizace je úplně :slap:

Pleky naprosto v pořádku, Briere mu, stejně jako tehdy Krejčí, držel hokejku, tak si to nenechal líbit :moj:
Škoda je, se na nás vždycky chytnou takoví nýmandi. Flyers poslední PP gól 21.3. :giggle: Jen aby se na nás nechytli i Devils.
Pro mě bude pořád úspěch i to první kolo, ale v takové náladě a hře určitě nikdo nechce ukončit sezonu.
Go habs Go :fan:
:-O
Já ti tleskám :klobuk: Ale jo, pokus dobrý :cool:
Nightwolf píše:
Parda píše:Nightwolfe, nevím co to tady zase plodíš za nesmysly. Carymu jde na vrub druhý gól, to bez debat měl mít, ale prohlásit o něm že byl mimo chce už hodně velkou "fantazii" :dudo: Do toho druhého gólu byl Andersonovi vyrovnaným soupeřem a pochytal vám tam toho taky spoustu.
hlavne tá druhá veta ma pobavila :lol2: asi sme každý pozerali iný zápas, Price nechytil nič navyše, netvrdím že on vám prehral zápas, ale istotu nevyžaroval ani z ďaleka, pri niekoľkých reboundoch to pred vašou bránou dosť horelo
Hm, takže vidím, že s tebou se nemá smysl normálně bavit. Je mi jedno co si myslíš :fucker2: a vyvracet ti nic nebudu, ale uznat kvality soupeře (tak jako jsem to udělal já) je myslím minimálně slušnost.
Parda, daj si preboha už konečne dole tie ružové maro-okuliare, čakať penalizáciu? :lol2: To fakt by chcelo poslať na koberček Shanabanovi Diaza.
Parda píše: Gryba do něj najel jako prase a šlo to na hlavu, takže tam bude penalizace určitě.
Kde to šlo na hlavu? :sok: v podstate ho Gryba len tak lízol a hlavy sa nedotkol
Parda píše: Hm, takže vidím, že s tebou se nemá smysl normálně bavit.
Zrcadlo Pardo, zrcadlo.. Ja musim s Nightwolfem souhlasit temer ve vsem. To ze nenapsal do chatu nic.. no on obecne pise malo a jiste by tim jen rozproudil vasne (dirigent by byl jasnej), o dobytku tam bylo i beztak popsano dost.
Povedal by som, ze to bolo ciste. Hrac, ktory prebera puk, musi cakat hit. Na hlavu to mierene nebolo.
Vy jste banda tupců. Takže před dopadem to vědomí ztratil jen tak ze srandy, že? Kašlu na vás, tlachejte si tady co chcete.
A Atlantiku, o tobě jsem měl větší mínění.
Parda píše:
Nightwolf píše:
Hm, takže vidím, že s tebou se nemá smysl normálně bavit. Je mi jedno co si myslíš :fucker2: a vyvracet ti nic nebudu, ale uznat kvality soupeře (tak jako jsem to udělal já) je myslím minimálně slušnost.
:lol2: ja nemám problém uznať, že ste nás väčšinu zápasu drtili a herne ste boli lepší ale nevyťažili ste z toho viac ako tie dva góly
Parda píše:Vy jste banda tupců. Takže před dopadem to vědomí ztratil jen tak ze srandy, že? Kašlu na vás, tlachejte si tady co chcete.
Tak určitě. :klobuk:
Parda píše:Vy jste banda tupců. Takže před dopadem to vědomí ztratil jen tak ze srandy, že? Kašlu na vás, tlachejte si tady co chcete.
pre tupca každý tupec :serus:

a aby sa ti uľavilo, tak nezabudni s bandou tebe podobných dať trestné oznámenie na Grybu (za údajný head check), Andresona (že vás vychytal) a Nightwolfa (že s tebou nesúhlasí)
Obrázek
co na tom, ze stratil vedomie? To sa stava. Takistom som ho stratil pri podobnom zakroku. A takisto to vraj bolo ciste. Takze ked ma rozhodca prebral, pozbieral som kusky zubov a siel na striedacku :D

Grybu kazdopadne caka disciplinarne vypocutie za Illegal check to the head, ale nijaky umysel trafit hlavu tam nevidim.
Ak by Shanahan (ne)trestal zakroky len na zaklade (ne)cistoty zakroku a (ne)porusenia pravidiel NHL tak tento zakrok musel ohodnotit ako v ramci pravidiel. Bez krvi a otrasu po naraze hlavou na lad by to bol ukazkovy hit do videa.

Moj osobny nazor je ze tento zakrok (samozrejme bez jeho neprijemneho vysledku) bol omnoho sportovejsi ako napr. Ferencove rameno do hlavy Grabovskeho alebo vcerajsi jasny pokus (myslim ze) Browna laktom "odstrelit" hlavu Jaden Schwartzovi.

Dnes bude zapas zaujimavy a najma Habs sa budu musiet vysporiadat s absenciou Ellera, Pacioretti a Gionta. Z 0-2 sa bude tato seria otacat proti Sens len velmi tazko.
Cekal jsem neco podobnyho, takze fajn :yes: To ze jsi mel o mne vetsi mineni bylo temer urcite diky tomu, ze jsem proti vam az doposud nic nenapsal. Melo mi prece byt jasny, ze ten kdo napise neco proti Montrealu je hned tupec. Pak si ti tupci prectou jak byl Price 45 minut Andersonovi vyrovnanym souperem a zacnou dokonce nad svym neradostnym stavem premyslet.. Ohh wait.. :scare:
ten hit bol "cisty" kontakt s hlavou tam nebol ziadny..nemusel ho sundat takym stylom, to je pravda, ale ako som pisal, to je PO a na vsetko je malo casu. Chyba bola ze Eller ten hit necakal, ale aj to sa da pochopit, preberal prihravku a na sekundu bol mimo.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES