Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

skusim nieco aj ja

Popradcan z Ameriky
taha kazdym rokom za nitky
dokedy budeme tolerovat
jeho nekale praktiky
?!

:popi:
Sme o krôčik bližšie k dohode, takže je čas trochu pohnúť aj s fantasy ligou. Zatiaľ máme prihlásených týchto GM.
1.Lukas33
2.arek
3.Skorpion
4.Podvodní, ehm Popradčan
5.Joe S.
6.cepi
7.Redy
8.dejf
9.rono
10.petrik
11.Selly
12. Anty
13. Wanic (na teba som zabudol, takže pozvánku som poslal až dnes :D)
S tým, že poprosím Antyho a Sellyho nech mi v PM pošlú ich mail, aby som im mohol poslať pozvánku. Ďalej súdruhovia arek, cepi, Joe S. a Redy zatiaľ nezareagovali na pozvánku, je nejaký problém?
Hlásia sa nám Linden, Ohlund, pitak a Heny, zatiaľ je 7 voľných miest ale ešte vidím nejakých ľudí z minulej sezóny čo sa zatiaľ neozvali (kajo?).
Lukas33 píše:Sme o krôčik bližšie k dohode, takže je čas trochu pohnúť aj s fantasy ligou. Zatiaľ máme prihlásených týchto GM.
1.Lukas33
2.arek
3.Skorpion
4.Podvodní, ehm Popradčan
5.Joe S.
6.cepi
7.Redy
8.dejf
9.rono
10.petrik
11.Selly
12. Anty
13. Wanic (na teba som zabudol, takže pozvánku som poslal až dnes :D)
S tým, že poprosím Antyho a Sellyho nech mi v PM pošlú ich mail, aby som im mohol poslať pozvánku. Ďalej súdruhovia arek, cepi, Joe S. a Redy zatiaľ nezareagovali na pozvánku, je nejaký problém?
Hlásia sa nám Linden, Ohlund, pitak a Heny, zatiaľ je 7 voľných miest ale ešte vidím nejakých ľudí z minulej sezóny čo sa zatiaľ neozvali (kajo?).
Tak navrhujem sudruhov nahradit prespektivnymi hracmi z fariem :ciga: :jn:..uz bolo na case trosku omladit ligu,chce to vyvetrat :!:
Popradcan píše:uz bolo na case trosku omladit ligu,chce to vyvetrat :!:
pokial sa nemylim, tebe uz tiahne k 50tke, takze by si mal ist ako prvy prikladom :moj:
cepi píše:
Popradcan píše:uz bolo na case trosku omladit ligu,chce to vyvetrat :!:
pokial sa nemylim, tebe uz tiahne k 50tke, takze by si mal ist ako prvy prikladom :moj:
:nono2: :bitka3:
:hfman: Urychlene treba urobit draft,vyzera to na ukoncenie lockoutu,z kazdej strany prichadzaju info,ze zaciatok sezony je velmi blizko....budme pripraveny :!:
Ja môžem v podstate hocikedy, takže navrhnite nejaký termín. Akurát v prípade nedele by mi vyhovoval začiatok najneskôr o 20:00.

Máme obsadených 15 miest . Teda 17 ak počítam pitaka a Henyho - napíšte či máte stále záujem.
Megaton , tebe som poslal pozvánku na ten mail čo si mal minulý rok. Ak to tam už nesleduješ, daj iný.
ja jsem urcite porad se zajmem :oslava:
mne draft vyhovuje prakticky hocikedy, ale len vecer a podla moznosti co najneskor... (22:00 ideal) tak ale skusim sa prisposobit vacsine :)
Lukas33 píše:Máme obsadených 15 miest. Teda 17 ak počítam pitaka a Henyho - napíšte či máte stále záujem.
mám :kajo:
jsem in. draft se hodi po st pa
Popradcan píše: :hfman: Urychlene treba urobit draft,vyzera to na ukoncenie lockoutu,z kazdej strany prichadzaju info,ze zaciatok sezony je velmi blizko....budme pripraveny :!:
:hroza: Hm, takže to Popvodník celé zakřiknul. Je to jen a jen jeho chyba, že NHL nezačne. Myslím, že už pohár přetekl a měl by být vyhozen z fora :!:
Ospravedlnujem sa... :oops: ,neco sa posralo :jn:
dejf píše: Myslím, že už pohár přetekl a měl by být vyhozen z fora :!:
:hmm:
sme pripravení, ak sa predsa dohodnú? :hmm:
no IMO uz nie je na co cakat... spravil by som ten draft buduci vikend, ved co mozeme stratit? bud sa dohodnu a budeme aspon pripraveni ked sezona v blizkej dobe zacne, alebo sa nedohodnu a cela sezona sa zrusi... v tom pripade sa trosku zabavime aspon tym draftom, aj ked zbytocnym :neviem:
petrik píše:no IMO uz nie je na co cakat... spravil by som ten draft buduci vikend, ved co mozeme stratit? bud sa dohodnu a budeme aspon pripraveni ked sezona v blizkej dobe zacne, alebo sa nedohodnu a cela sezona sa zrusi... v tom pripade sa trosku zabavime aspon tym draftom, aj ked zbytocnym :neviem:
Súhlasím.

Pripomínam, že sú stále nejaké voľné miesta.

Už aj Yahoo sa pripravilo, opäť sa dá nastaviť live draft. Ten dátum čo som tam dal je iba provizórny.
koľko voľných miest? kto z vlaňajška sa nezúčastní? a termín, mne vyhovuje každý večer v podstate okrem nediel
caute. mal by som velky zaujem si to skusit, len nemam šajn ako to vlastne cele funguje :)
dunim píše:caute. mal by som velky zaujem si to skusit, len nemam šajn ako to vlastne cele funguje :)
Pošli mi v PMke mail a pošlem ti pozvánku. Zvyšok ti vysvetlíme.
Joe S. píše:koľko voľných miest? kto z vlaňajška sa nezúčastní? a termín, mne vyhovuje každý večer v podstate okrem nediel
Ešte sú 2 voľné miesta. Oproti minulému roku sa nezapoja TF, TT, kisin, painkiller, Rev a asi aj kajo. A asi vypadol aj jeden z nováčikov - heny, síce sa prihlásil ale od 6.12. sa tu neukázal.
draft dnes?
megaton píše:draft dnes?

dnes cestujem do Bratislavy, to by som mohol až po 10ej :nervozny:
Dnes nie, na draft sa treba riadne pripraviť, ešte ani nemám zoznam hráčov. :D Zajtra nemôžem, potom som k dispozícii hocikedy.
Chtělo by to dát nějak vědět ostatním, kteří sem moc nechodí. Nebo je snad napadne se tady ukázat, když si přečtou, že se dohodli. :neviem:
Jinak jakej seznam? Všichni jsme tady odborníci. To dáme z voleje. Já draftuju všechny moje hráče z Kings a jdu si pro pohár. :ciga:
Práve preto, že sme odborníci, máme vlastné draft rankings :D
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS