Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Playoff Draft diskusia

švolco píše:je zbytocne nasilu do toho niekoho tlacit a ked aj dotlacis tych ledva 14, bude mat wild pravdu ze to ani nebude moc o posilnovani timov.. :ja_neviem:
nejde o tlacenie, ale verim tomu ze sa najdu tiperi co o nejakom PO drafte este ani nevedia lebo tieto organizacne zalezitosti jednoducho nesleduju... alebo sa mozno chceli prihlasit az teraz ku koncu kola ked bude jasne ci do PO postupia s vlastnym timom alebo nie, ale sa im uz podarilo na to zabudnut...

je taky velky problem poslat tiperom timov ktorym hrozi ze nepostupia do PO pm v zneni "kedze vam hrozi ze so svojim timom nepostupite do PO, pripominame moznost prihlasit sa do PO draftu a zucastnit sa PO na hostovani v inom time. prihlasuje sa v tejto teme - link - deadline je 20. februara (v pripade ze nakoniec do PO postupite s vlastnym timom budete zo zoznamu prihlasenych automaticky vyskrtnuti)"
alebo nieco podobne? ziadne tlacenie, kto chce sa prihlasi, kto nechce to odignoruje...

btw nesuhlasim s wildom ze PO draft je o posilnovani na PO - podla mna je to o tom dopriat zazitok z PO atmosfery co najvacsiemu poctu tiperov, aby mali o to vacsiu motivaciu dostat sa tam buducu sezonu s vlastnym timom
svolco :good:
predbehol si ma ;)
no clanok uz svolco hodil, rozposlal PMky manazerom. Ja este dam neskor echo cez ktl fb stranku, mozno este dalsi clanok a rozposlem PMky aj konkretnym tiperom, ktorym to hrozi, mozno aj spravy na stranke KTL, ak ich dovtedy stihnem urobit :D to by mohlo stacit.
jj, len aby sa to potom nenahanalo na poslednu chvilu v pondelok 19:30 :giggle:
dnes je 3 dni do deadline a 4 do konca kola, imo idealny cas na "zaverecne kolo" sirenia informacii o moznosti prihlasit sa do draftu ;)
kedy budu zverejnene pravidla, podmienky atd k draftu? ako to vlastne cele bude prebiehat?
petrik píše:kedy budu zverejnene pravidla, podmienky atd k draftu? ako to vlastne cele bude prebiehat?
V sobotu ve 21:00 :dudo:
dnes :)
Švolco pokud nechci draftovat nikoho, mám napsat co?
Si si isty? no podla pravidiel by ti mal byt prideleny najlepsi hrac podla individualky, ale ak trvas na tom ze nikoho nechces, tak to mozme prebrat v komisii..
ale ten jeden tiper ti moze chybat a budete zbytocne v nevyhode cele Play Off .. niekoho by si si mohol vybrat
Prošel jsem si seznam, a došel jsem k závěru, že jména o která bych měl zájem budou už rozebraná až se dostaneme na řadu, případně ke mě do týmu nechtějí a já je k tomu nutit nebudu... :-)

Ještě to promyslím, ale byl bych rád kdyby ta možnost nikoho nedraftovat byla. :thumbsup:
Azizek píše:Švolco pokud nechci draftovat nikoho, mám napsat co?
:roll:
TT nemozes jednoducho hrat podla pravidiel ako vsetci ostatni? tak velmi ti ublizi niekoho si do timu vybrat? vsetci uz vieme ze s draftom nesuhlasis a ze sa ti to nepaci, ale ked sa to uz napriek tvojmu nesuhlasu organizuje tak by si sa IMO prisposobit mohol... kam by sme prisli keby kazdy komu sa nepacia napr. hybridne kola ich jednoducho odignoroval a netipoval... :roll:
nebud za kazdu cenu trouble guy... nekaz ostatnym zabavu :P
Mna skor zaujima, ako by sa riesila situacia, keby vsetci tiperi odmietli tipovat v jednom time, napriklal nikdo by nechcel tipovat v HP, ako by sa to riesilo?
Skus mi teda aspon poslat zoznam (co najviac) tiperov ktorych by si bral, mozno ostanu nejaki volni :)
a ked nie, ako vravi petrik, skus sa nejako premoct, ten jeden tiper ti moze pomoct v boji o vas premierovy titul, kdezto ked budete len styria, bude to mozno zbytocne zahodena sezona :ja_neviem:
petrik píše:
Azizek píše:Švolco pokud nechci draftovat nikoho, mám napsat co?
:roll:
TT nemozes jednoducho hrat podla pravidiel ako vsetci ostatni? tak velmi ti ublizi niekoho si do timu vybrat? vsetci uz vieme ze s draftom nesuhlasis a ze sa ti to nepaci, ale ked sa to uz napriek tvojmu nesuhlasu organizuje tak by si sa IMO prisposobit mohol... kam by sme prisli keby kazdy komu sa nepacia napr. hybridne kola ich jednoducho odignoroval a netipoval... :roll:
nebud za kazdu cenu trouble guy... nekaz ostatnym zabavu :P
Já nikomu zábavu nekazím, a žádné pravidlo jsem neporušil. Můj tým bude normálně tipovat, na tom se nic nemění. Jen zjišťuju varianty.
Osobně si myslím že naopak zkaženou zábavu by měl ten, kdo by byl v mém týmu i přesto že po tom zrovna netouží, a to jen proto že jsem musel někoho vybrat :-)
švolco píše:Skus mi teda aspon poslat zoznam (co najviac) tiperov ktorych by si bral, mozno ostanu nejaki volni :)
a ked nie, ako vravi petrik, skus sa nejako premoct, ten jeden tiper ti moze pomoct v boji o vas premierovy titul, kdezto ked budete len styria, bude to mozno zbytocne zahodena sezona :ja_neviem:
Já tady budu, seznam není potřeba :-)
Ivan ubezpecujem ta, ze taka situacia nenastala.. ani vramci HP ani vramci inych timov
ivan - taka situacia ani nastat nemohla kedze hned prvy prihlaseny vylucil z timov HK a viem to lebo som to bol ja :lol: takz eneboj na vas isto niekto zostane :wink2:
janik píše:ivan - taka situacia ani nastat nemohla kedze hned prvy prihlaseny vylucil z timov HK a viem to lebo som to bol ja :lol: takz eneboj na vas isto niekto zostane :wink2:
nj, ale ty uz mozes byt v case ked budu napr. HP draftovat vybraty inym timom... ale to je vsetko len teoria, je jasne ze v praxi taka situacia asi nema sancu vzniknut

inak svolco - k tomu zoznamu prihlasenych by si mohol pridat aj timy do ktorych nechcu byt draftovani, aby si ich dani GM zbytocne nedavali do zoznamov ;)
petrik rozmyslal som nad tym, potom ze niektori to chceli nechat v tajnosti(pokial ich teda dany tim nevytiahne), ale poviem arekovi nech to teda upravi(aby som tam nedaval dalsie prispevky) aspon vramci tych tiperov, ktori sa vyjadrili verejne :)
To taky moc nechápu, proč by to mělo být tajné... :ja_neviem: To se stydí za to že nemají rádi nějaký tým? :ja_neviem: Proč bych měl tajit, že bych nikdy nešel k HK, stejně tak jako by HK nikdy nevzali mě? :ja_neviem:
neviem no, bola ta moznost, niektori ju vyuzili, niektori nie, je to na samotnych tiperoch
inak este sa vratim k tomu ze vyberes niekoho kto netuzi byt u vas.. keby mu to vadilo, da si AM k nechcenym timom a hotovo.. ked si nedal, tak si mozes byt isty ze mu to nevadi :)
inak na stranke som pridal clanok, tam si v komentoch mozte skusit svoj vlastny draft ak sa budete nudit do zajtra :)
švolco píše:neviem no, bola ta moznost, niektori ju vyuzili, niektori nie, je to na samotnych tiperoch
inak este sa vratim k tomu ze vyberes niekoho kto netuzi byt u vas.. keby mu to vadilo, da si AM k nechcenym timom a hotovo.. ked si nedal, tak si mozes byt isty ze mu to nevadi :)
inak na stranke som pridal clanok, tam si v komentoch mozte skusit svoj vlastny draft ak sa budete nudit do zajtra :)
To není pravda, protože každý mohl vybrat jenom jeden tým, já třeba mám víc týmů kam bych nechtěl, ale vybrat jsem z nich mohl jen ten nejhorší :-)
Azizek píše:
švolco píše:neviem no, bola ta moznost, niektori ju vyuzili, niektori nie, je to na samotnych tiperoch
To není pravda, protože každý mohl vybrat jenom jeden tým, já třeba mám víc týmů kam bych nechtěl, ale vybrat jsem z nich mohl jen ten nejhorší :-)
ja som to pred 2 rokmi robil tak ze tiperom o ktorych som mal v drafte potencialny zaujem som poslal PM s otazkou ci by im nevadilo keby som ich draftoval do Falcons... ;)
keby to uz je ozaj tak vazne, moze niekde napisat ze do takeho a takeho timu nechce ist, v tom pripade by sa GM na neho mohol vykaslat :ja_neviem: alebo mu spravit napriek a naschval ho vybrat :D
ale myslim ze zas take konflikty tu nie su..
petrik píše:ja som to pred 2 rokmi robil tak ze tiperom o ktorych som mal v drafte potencialny zaujem som poslal PM s otazkou ci by im nevadilo keby som ich draftoval do Falcons... ;)
Zas tak mi na tom draftu nezáleží :giggle:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS