Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia, hecovacky, ohovaracky, cachre machre

26.12.2011, Petrik Team Vs. Dado Team.

proti :dudo: treba protestovať vždy :lol2:
arek píše:ved to dava logiku, ze ked jeden dadov nepotvrdil, tak nahradnika vyberie tiez dado, nie? Bolo by nespravodlive, keby si posledneho napokon vyberal petrik sam, ked dado uz ma v time petrikom vybraneho tipera. :)
dado si vsetky svoje prava zmazal tym ze mi povodne nominoval tipera co netipuje :thumbsdown: ake moralne pravo mal potom mi este vyberat aj nahranika zanho, ked on - cuduj sa svete - svoju ucast nepotvrdil... :P
je to skazené :noway: asi ťa chcel dostať do horšieho postavenia :lol2:
musime im nalozit co sa do nich zmesti :yahoo:
Doufám,že bude i bitka :fight: Koupil jsem si lístek hned za trestnou lavici :penalty:

Fandím Petrikovcům,protože tam hrají hvězdy Blue Flyers !!!

!!! Do Toho PETRIK TEAM !!! :cool: :cool:
excelent píše:Doufám,že bude i bitka :fight:
Já se klidně poperu s tím chvástalem Andym. Nevadí mi, že je ze stejného týmu. :D
Nemuzu za to, ze jdu prvni na najezdy,ta dominance bila do oci.
tak toto je skandal najhrubsieho zrna :!:
kaja tesne pred zapasom uniesli :!: zatial nikto neziadal vykupne a mam taky pocit ze asi ani nikto ziadat nebude a hned po zapase sa kajo (dufajme) zivy a zdravy objavi...
dudovci z nas musia mat naozaj velku hrozu ked sa znizuju k takymto ubohym tahom... :thumbsdown: pojem fair play im zjavne nic nehovori :P

rychle kalkulacie ukazali ze nadeje na vitazstvo nam kvoli kajovej absencii vyrazne poklesli :(

na vyhru bezpodmienecne potrebujeme cca taketo vysledky:
- v minnesote jednotku
- v buffale 1 alebo 2
- v NY derby 1 alebo 0
- v caroline 2, prinajhorsom 1
- v st.louis tiez 2, prinajhorsom 1
- v nashville 0
- v chicagu prekvapenie, cize nie 1
- to iste vo vancouvri, 0 alebo 2
- v LA 1
- v san jose 1 alebo 0

celkovo az v 5 zapasoch (buf, ny, chi, van, sj - 50% vsetkych hranych zapasov) nemame kvoli kajovmu unosu sancu na dudovcov ziskat co i len bod, bud bude bodovy zisk rovnaky alebo v tychto zapasoch na dudovcov stratime

najrosi mozny scenar su remizy v caroline a st.louis, tam by sme stratili 6 resp. 9 bodov
pri najoptimalnejsej kombinacii vysledkov (vyssie spominanej) mozeme vyhrat max. o 20 bodov, naopak najviac mozeme prehrat o 38...

BOJOVAT :!: :povzbudzovanie:
Avs v minnesote vyhrali a dudovci sa ujali vedenia 6:2
OK, time to sleep

ak buf, car, nyr a stl udrzia svoje aktualne dvojgolov vedenia, dudovci budu stale priebezne viest o 4 body... potom nas uz moze spasit iba remiza v nashville a sucasne vyhra LA

sanca stale zije...
kajo je na chate a natipovat nestihol, ale svoje tipy mi poslal, len ja som ich tam vcera zabudol hodit, rovnako ako sme zabudli cela komisia informovat o tom, ze sa rataju vykony 7 tiperov (do chatu som to pisal ale do tem/clankov nie).
kajo píše:Inak arek, ja uz pomaly odchadzam, mozno by som sa vedel pripojit na net cez mobil, ale ak by sa dalo, napisal by som ti moje tipy na all stars a potom by si preposlal ...

MIN-COL 1
BUF-WAS X
CAR-NJD X
NYR-ISL 1
STL-DAL 1
NAS-DET 2
CHI-CBJ 1
LAK-PHO X
VAN-EDM 1
SJS-ANA 1
kajo :groupwave:

dramatizácia ASG, jak še patri :wave: :fan:

a hlavne Fuhrer KTL petrik triumfoval :klobuk_dole: :oslava:
Organizace - FAIL
este dodam, ze kajo mi tie tipy neposlal cez ss, ako si dado mysli, ale vo fore adminov..takze cepi ich moze kludne potvrdit. Ale fajn, priznavam, stala sa chyba na nasej strane.
:nono: bolo to zmanažované, ako sa chcelo, už len čakať na peneži od petrika :dup:
teda takto vyhrat... :ref:
:nechutne:
som rad za vitazstvo ale ako uz niekto poznamenal organizacne to nebolo na 100%, mam pocit ze sa to spravilo dost narychlo a pocas sviatkov sa tomu nevenovala ani az tak dostatocna pozornost aka by sa mohla ale ide len o osviezenie sutaze tak budiz hor sa spat na ligu
GOOD JOB :good: :D

:hehe: :hehe: :hehe:
Jsem rád že vyhrál ten lepší tým :clap:
Vyvodil jste z toho, pane kolego, nějaké závěry?
No, já jsem to tady celé pozorně vyslechl a vyvodil jsem z toho ten závěr, že bude–li ještě příležitost a budu–li ještě
požádán o nějakou další účast, že se vám na to vyseru.
AndyF píše:Vyvodil jste z toho, pane kolego, nějaké závěry?
No, já jsem to tady celé pozorně vyslechl a vyvodil jsem z toho ten závěr, že bude–li ještě příležitost a budu–li ještě
požádán o nějakou další účast, že se vám na to vyseru.
Andy je zřejmě v afektu. I tak děkuji Andymu za jeho závazek.
dejf píše: Andy je zřejmě v afektu. I tak děkuji Andymu za jeho závazek.
No pokud bych vedel, ze se pocita skoro kazdy, urcite bych nedaval tolik krizu, tudiz bych jistojiste byl lidr..
Keby bolo keby.... ale nie je... :frajer2: :jn:

Pekné oživenie KTL :klobuk_dole: a ešte krajší výsledok :good:
OMG, co sa to stalo? :sok: Ak tomu spravne rozumiem, pretoze len teraz som dosiel z chaty, tak moje (ne)body maju rozhodnut o nasej vyhre/prehre? :sok:

Ako to, co pisal arek, to som napisal v nasej teme, kde mame pristup len my traja. Natipoval by som aj sam, ale ked uz som odchadzal, este nebola vytovrena tipovacia tema. A na chate som samozrejme riesil ine veci ako KTL All stars :bee: Nechcem sa vyhovarat, arek mal toho iste vela a to, ze som netipoval (aj ked som nemal ako) je moja chyba.

Tak ci vyhrame/prehrame oficialne mi je jedno, lebo viem, ze vitazi sme tak, ci onal :wink2:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO