dado si vsetky svoje prava zmazal tym ze mi povodne nominoval tipera co netipujearek píše:ved to dava logiku, ze ked jeden dadov nepotvrdil, tak nahradnika vyberie tiez dado, nie? Bolo by nespravodlive, keby si posledneho napokon vyberal petrik sam, ked dado uz ma v time petrikom vybraneho tipera.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Diskusia, hecovacky, ohovaracky, cachre machre
26.12.2011, Petrik Team Vs. Dado Team.
tak toto je skandal najhrubsieho zrna
kaja tesne pred zapasom uniesli
zatial nikto neziadal vykupne a mam taky pocit ze asi ani nikto ziadat nebude a hned po zapase sa kajo (dufajme) zivy a zdravy objavi...
dudovci z nas musia mat naozaj velku hrozu ked sa znizuju k takymto ubohym tahom...
pojem fair play im zjavne nic nehovori 
rychle kalkulacie ukazali ze nadeje na vitazstvo nam kvoli kajovej absencii vyrazne poklesli
na vyhru bezpodmienecne potrebujeme cca taketo vysledky:
- v minnesote jednotku
- v buffale 1 alebo 2
- v NY derby 1 alebo 0
- v caroline 2, prinajhorsom 1
- v st.louis tiez 2, prinajhorsom 1
- v nashville 0
- v chicagu prekvapenie, cize nie 1
- to iste vo vancouvri, 0 alebo 2
- v LA 1
- v san jose 1 alebo 0
celkovo az v 5 zapasoch (buf, ny, chi, van, sj - 50% vsetkych hranych zapasov) nemame kvoli kajovmu unosu sancu na dudovcov ziskat co i len bod, bud bude bodovy zisk rovnaky alebo v tychto zapasoch na dudovcov stratime
najrosi mozny scenar su remizy v caroline a st.louis, tam by sme stratili 6 resp. 9 bodov
pri najoptimalnejsej kombinacii vysledkov (vyssie spominanej) mozeme vyhrat max. o 20 bodov, naopak najviac mozeme prehrat o 38...
BOJOVAT
kaja tesne pred zapasom uniesli
dudovci z nas musia mat naozaj velku hrozu ked sa znizuju k takymto ubohym tahom...
rychle kalkulacie ukazali ze nadeje na vitazstvo nam kvoli kajovej absencii vyrazne poklesli
na vyhru bezpodmienecne potrebujeme cca taketo vysledky:
- v minnesote jednotku
- v buffale 1 alebo 2
- v NY derby 1 alebo 0
- v caroline 2, prinajhorsom 1
- v st.louis tiez 2, prinajhorsom 1
- v nashville 0
- v chicagu prekvapenie, cize nie 1
- to iste vo vancouvri, 0 alebo 2
- v LA 1
- v san jose 1 alebo 0
celkovo az v 5 zapasoch (buf, ny, chi, van, sj - 50% vsetkych hranych zapasov) nemame kvoli kajovmu unosu sancu na dudovcov ziskat co i len bod, bud bude bodovy zisk rovnaky alebo v tychto zapasoch na dudovcov stratime
najrosi mozny scenar su remizy v caroline a st.louis, tam by sme stratili 6 resp. 9 bodov
pri najoptimalnejsej kombinacii vysledkov (vyssie spominanej) mozeme vyhrat max. o 20 bodov, naopak najviac mozeme prehrat o 38...
BOJOVAT
kajo je na chate a natipovat nestihol, ale svoje tipy mi poslal, len ja som ich tam vcera zabudol hodit, rovnako ako sme zabudli cela komisia informovat o tom, ze sa rataju vykony 7 tiperov (do chatu som to pisal ale do tem/clankov nie).
kajo píše:Inak arek, ja uz pomaly odchadzam, mozno by som sa vedel pripojit na net cez mobil, ale ak by sa dalo, napisal by som ti moje tipy na all stars a potom by si preposlal ...
MIN-COL 1
BUF-WAS X
CAR-NJD X
NYR-ISL 1
STL-DAL 1
NAS-DET 2
CHI-CBJ 1
LAK-PHO X
VAN-EDM 1
SJS-ANA 1
Andy je zřejmě v afektu. I tak děkuji Andymu za jeho závazek.AndyF píše:Vyvodil jste z toho, pane kolego, nějaké závěry?
No, já jsem to tady celé pozorně vyslechl a vyvodil jsem z toho ten závěr, že bude–li ještě příležitost a budu–li ještě
požádán o nějakou další účast, že se vám na to vyseru.
OMG, co sa to stalo?
Ak tomu spravne rozumiem, pretoze len teraz som dosiel z chaty, tak moje (ne)body maju rozhodnut o nasej vyhre/prehre? 
Ako to, co pisal arek, to som napisal v nasej teme, kde mame pristup len my traja. Natipoval by som aj sam, ale ked uz som odchadzal, este nebola vytovrena tipovacia tema. A na chate som samozrejme riesil ine veci ako KTL All stars
Nechcem sa vyhovarat, arek mal toho iste vela a to, ze som netipoval (aj ked som nemal ako) je moja chyba.
Tak ci vyhrame/prehrame oficialne mi je jedno, lebo viem, ze vitazi sme tak, ci onal
Ako to, co pisal arek, to som napisal v nasej teme, kde mame pristup len my traja. Natipoval by som aj sam, ale ked uz som odchadzal, este nebola vytovrena tipovacia tema. A na chate som samozrejme riesil ine veci ako KTL All stars
Tak ci vyhrame/prehrame oficialne mi je jedno, lebo viem, ze vitazi sme tak, ci onal
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé