Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Dneska jsem zabral, snad to bude stacit :respect:
Ako som povedal. Nepodceňujte nás :D .
dejf píše:
Ivan píše:
AndyF píše:Sorry :oops: , snad se to priste nebude opakovat..
tak to dufam, petri tu do nas investoval tazke prachy a ty si cely zapas odflakol :D Dnes by sme mohli zabodovat, Lets´s go Piranhas :wave:
Dnes hoši určitě ne. :frajer2:
Tak panom z HK dakujem za trening, ale myslel som si, ze budu aj hrat a nie len robit kuzele :D
:oops: Stejně vám pomohli rozhodčí. :bee:
Souper dnes nastoupil zcela nepripraven primo z letadla a ani si nezavazal tkanicky. Porazil jsem je sam s prstem v nose :klobuk_dole:
Škoda dnešnej tesnej prehry. Ale aj napriek tomu je pohľad na tabuľku zatiaľ celkom príjemný :) .
Obrázek

To je nas tym!
naco ta stara fotka?
mate aj novsiu predsa :good:
Obrázek
švolco píše:naco ta stara fotka?
Ty jsi vedel dopredu moje dnesni vysledky??? :-O

Editovano: Nastesti se sqele doplnujeme..
Diky chlapi :serus: :clap:
:good:

Snáď nám forma vydrží čo najdlhšie.
Obrázek
chalani v plnej zbroji, nuž ide z vás strach... :good: :hroza:
Walt píše:
Obrázek
chalani v plnej zbroji, nuž ide z vás strach... :good: :hroza:
To nie je tím Hockey Kent? :sarcasm:
Joe S. píše: To nie je tím Hockey Kent? :sarcasm:
:bitka3: :box:
dejf píše:
Joe S. píše: To nie je tím Hockey Kent? :sarcasm:
:bitka3: :box:
tak ako v yahoo? :sarcasm:
AndyF :good: teba mat v time, to je proste radost. A my ostatni by sme sa uz mohli trochu prebudit, lebo zatial to je dost bieda. Ale ako tim slapeme dobre :thumbsup:
Ivan píše:AndyF :good: teba mat v time, to je proste radost. A my ostatni by sme sa uz mohli trochu prebudit, lebo zatial to je dost bieda. Ale ako tim slapeme dobre :thumbsup:
Den pred tim jsem byl plajte a zase ste to tahli vy. Tak ma tym fungovat
:poklona: AndyF, snad ti to vydrží co nejdéle. Já to jistím vzadu :frajer2: :D
:taptap:
zatial mi robite radost pirane, tlieskam :good:
vysledky kvalitne, postavenie v tabulke pekne (nie nadarmo som zariadil vase nasadenie do slabsej konferencie), trzby zo vstupneho paradne, po suveniroch sa vo fanshope kazdodenne len tak zaprasi, nestihame dokladat na police, takze moj uctovnik je tiez spokojny :yes: :D
keep it up :!: :thumbsup:
Áno, vedenie klubu t.j. Petrik a Ivan si môžu navzájom podať ruky. Postavenie v tabuľke je veľmi pekné a získaním AndyF ako veľkej ryby na trhu a navyše ako Free Agenta sú títo dvaja páni kandidátmi na ocenenie ťah roka :wink: .

Čo sa týka mňa tak so svojimi výkonmi nie som príliš spokojný ale pokiaľ dokážem aspoň ako tak pomôcť budem rád :) . Táto KTL ma začala baviť :) .
Bluesfan píše:získaním AndyF ako veľkej ryby na trhu a navyše ako Free Agenta sú títo dvaja páni kandidátmi na ocenenie ťah roka :wink: .
Chtel jsem puvodne za Martinem ke Kentum, ale za ty 2 miliony almuzny jsem to prece nemohl vzit. :ja_neviem: To byla urazka mych kvalit. :bee:
Proto me jejich zniceni ve vzajemnem zapase obzvlast potesilo. :yes:
petrik píše:(nie nadarmo som zariadil vase nasadenie do slabsej konferencie)
(Do jine konference si nas nasadil, protoze jinak bychom vam prumerne natrhli zaket :p)
Drzoun namyšlenej. Povede se mu pár zápasů a už si hraje na Jardu. :D
Ti spadne hřebínek. :dup:
Obrázek
Nie je namyslený. Je úprimný. Len nahlas povedal to, čo si všetci myslia :D .
Jo a chalani, davajte si pozor na ty odpoledni zapasy! Treba nam zrovna tam chybely ty bodiky.. :nono:
At nevznikaji zbytecna pnuti v kabine :wink2:
Hej hej, včera som nestihol natipovať Dallas. Ale pri mojej forme by mi ten zápas aj tak ušiel :D .
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS