Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HUNGRY PIRANHAS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Tak panom z HK dakujem za trening, ale myslel som si, ze budu aj hrat a nie len robit kuzeledejf píše:Dnes hoši určitě ne. :frajer2:Ivan píše:tak to dufam, petri tu do nas investoval tazke prachy a ty si cely zapas odflakolAndyF píše:Sorry, snad se to priste nebude opakovat..
Dnes by sme mohli zabodovat, Lets´s go Piranhas
zatial mi robite radost pirane, tlieskam
vysledky kvalitne, postavenie v tabulke pekne (nie nadarmo som zariadil vase nasadenie do slabsej konferencie), trzby zo vstupneho paradne, po suveniroch sa vo fanshope kazdodenne len tak zaprasi, nestihame dokladat na police, takze moj uctovnik je tiez spokojny
keep it up
Áno, vedenie klubu t.j. Petrik a Ivan si môžu navzájom podať ruky. Postavenie v tabuľke je veľmi pekné a získaním AndyF ako veľkej ryby na trhu a navyše ako Free Agenta sú títo dvaja páni kandidátmi na ocenenie ťah roka
.
Čo sa týka mňa tak so svojimi výkonmi nie som príliš spokojný ale pokiaľ dokážem aspoň ako tak pomôcť budem rád
. Táto KTL ma začala baviť
.
Čo sa týka mňa tak so svojimi výkonmi nie som príliš spokojný ale pokiaľ dokážem aspoň ako tak pomôcť budem rád
Chtel jsem puvodne za Martinem ke Kentum, ale za ty 2 miliony almuzny jsem to prece nemohl vzit. :ja_neviem: To byla urazka mych kvalit.Bluesfan píše:získaním AndyF ako veľkej ryby na trhu a navyše ako Free Agenta sú títo dvaja páni kandidátmi na ocenenie ťah roka.
Proto me jejich zniceni ve vzajemnem zapase obzvlast potesilo.
(Do jine konference si nas nasadil, protoze jinak bychom vam prumerne natrhli zaket :p)petrik píše:(nie nadarmo som zariadil vase nasadenie do slabsej konferencie)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé