http://www.sport.cz/clanek/189061-video ... -tour.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.
veru voecklerovi poklona, drzi sa toho zlteho tricka ako kliest - against all oddsJoe S. píše:Thomas Voeckler![]()
![]()
A záverečné dva dni (zajtrajšia smrtiaca etapa na Alpe´d Huez s výšľapom na Col d´Telegraph a Galibier) a časovka v Grenobli budú ešte veľmi zaujímavé, však v celkovom poradí sú stále 4 v hre, veď
Thomas Voeckler
Andy Schleck +15´´
Frank Schleck + dačo okolo minúty
Cadel Evans + 72´´
uvidime... aj o voecklerovi sa este pred pyrenejami hovorilo z v kopcoch nema sancu a lala ho...Joe S. píše:no práveže tá dnešná bude ťažšia, jednak je kratšia, to bude v podstate riadne psycho a jednak Schleckovci musia útočiť, lebo v časovke nemajú proti Evansovi šancu
nj, z favoritov relativne najmenej vystaveny frank by dnes mohol predviest nieco ako vcera andyJoe S. píše: Ale na koho dnes tipnúť :ja_neviem: Andy sa vyšťavil včera tým únikom, Evans odmakal sám celý Galibier, Voecklera museli v cieli držať, aby nepadol z bicykla, dnes má z prvej 4ky asi najviac šancí Frank
no a posluchol celkompetrik píše:
inak ked uz sa vcerajsok velitsovi tak nevydaril tak dnes by mohol len tak z prci skusit nejaky unik... s takou stratou aku ma by ho uz favoriti nenahanali (teda aspon nie hned) tak by sa mohol trosku zviditelnit aspon - konieckoncov ide mu o novu zmluvu
Top špička. Ak sú Haussler a Boonen béčkoví, tak ja som Shane Doan. Boonen je v tejto sezóne asi najsilnejší špurtér...petrik píše:Sagan na Okolo Kalifornie vyhral aj stvrtu etapu![]()
![]()
teda sirak dole, top spicka tam sice nie je, ale zda sa ze by v nom cavendishovi mohla rast slusna konkurencia![]()
uz sa tesim na tour
kreuziger isiel Giro a pojde este aj vueltu. vsetky tri tieto najvacsie preteky zvladnut v jednom roku na spickovej urovni nie je v ludskych silach, takze tour tento rok vynechavaParda píše:Sagan dnes úžasný finishV tom klukovi mají Slováci velkou naději.
Mám možná blbou otázku, cyklistiku sleduju zběžně, ale neví někdo proč nestartuje Roman Kreuziger? A ještě komentátoři nakousli nějakou aféru okolo Armstronga, o co se jedná? Díky