Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

kanter píše:
leo píše:zatim je nas 10 coz neni spatne po 24 hodinach ale nvm nvm jeslti se tu najde dalsich 20 zajemcu :?
Tak navrhujem, aby mal každý dva tímy, čo vy na to :?:
ee ja tech 30 ucastniku najdu a hra se rozjede :wink:
Tak ja si vezmem New York Islanders :)
che to ešte troška času, škoda že leo s tou myšlienkou neprišiel skôr, napríklad tesne pred skutočným draftom, to tu vysedávalo veľa ľudí, už by to podľa mňa bežalo. Teraz je čas dovoleniek, tak je to poslabšie...
ivan23 píše:che to ešte troška času, škoda že leo s tou myšlienkou neprišiel skôr, napríklad tesne pred skutočným draftom, to tu vysedávalo veľa ľudí, už by to podľa mňa bežalo. Teraz je čas dovoleniek, tak je to poslabšie...
presne tak :good:
leo píše:
Dawe4 píše:Rád bych se přihlásil, ale mám dotaz - O prázdninách tu vůbec nejsem. Tento týden jen do středy večer a kdy se tu objevím příště to nevím. To je asi překážka co?
to je velka prekazka....pokud se hra zdrzi jen kvuli jednomu ucastnikovi i na nekolik dni musel by ho nekdo nahradit :?
No tak to nevadí. Tak třeba někdy jindy.
kanter píše:
leo píše:zatim je nas 10 coz neni spatne po 24 hodinach ale nvm nvm jeslti se tu najde dalsich 20 zajemcu :?
Tak navrhujem, aby mal každý dva tímy, čo vy na to :?:
Načo dva? Radšej mu pomôžme so zháňaním hráčov...
mne sa to paci.. beriem si habs..
niekto uz konecne musi Boba vyhodit z funkcie :D :D
Ja sa samozrejme zúčastním tiež. A beriem Kings.
Ak je to aktuálne tak Florida.
lubo-86 píše:Ak je to aktuálne tak Florida.
Nechceš Pittsburgh :?:
kanter píše:
Ten máš ty nie?
kanter píše:
kdyz se domluvite tak si to klidne povymenujte :wink:
lubo-86 píše:
kanter píše:
Ten máš ty nie?
Áno, ale môžem si ho vymeniť s nejakým fanúšikom PENS :).
kanter píše: Ja môžem mať hocijaký tím, mne to je jedno.
No dobre, ďakujem.

Tak ja definitívne Pittsburgh. A ty neviem. :)
lubo-86 píše:A ty neviem. :)
Ja fandím všetkým tímom, takže si vyberám... Carolinu Hurricanes :frajer2: .

P.S. Inak, čo keby si leo potom založil nový topic, v ktorom by sme mohli iba draftovať a tento by slúžil iba na diskusiu :?:
kanter píše:

P.S. Inak, čo keby si leo potom založil nový topic, v ktorom by sme mohli iba draftovať a tento by slúžil iba na diskusiu :?:
dobrej napad :good: aspon to bude prehlednejsi ale jeste nam chybi polovina ucastniku :|
leo píše:
kanter píše:

dobrej napad :good: aspon to bude prehlednejsi ale jeste nam chybi polovina ucastniku :|
cepi sa ešte rozhoduje, no mohol by sa zúčastniť taký Skorpion alebo švolco, po prípade je tu ešte veľa chalanov z tampy-kisin, mountain, leci, painkiller... Painkiller už tím síce má, ale tí traja by sa tiež mohli zúčastniť.
Tak to založte až budou obsazeny všechny pozice, takhle by to bylo ještě zbytečný :wink:
painkiller píše:Tak to založte až budou obsazeny všechny pozice, takhle by to bylo ještě zbytečný :wink:
vsak prave....rovnou vam pak oznamim poradi ve kterem budete draftovat,kdo ma ktery tym a jakym zpusobem budete oznamovat draftovani hrace :wink:
Leo, mám na Tebe otázku, píšu to sem, kdyby se někdo chtěl ptát na to stejné :D
Je možné, aby si jeden tým vybrali dva useři :?: Že by spolu mohli potom diskutovat o draftech a domlouvat se na postupu apod. :?:
painkiller píše:Leo, mám na Tebe otázku, píšu to sem, kdyby se někdo chtěl ptát na to stejné :D
Je možné, aby si jeden tým vybrali dva useři :?: Že by spolu mohli potom diskutovat o draftech a domlouvat se na postupu apod. :?:
uz se myslim ptal ivan....pokud jeste nebude obsazenejch vsech 30 tymu tak tohle povolovat nebudu :wink:
leo píše:
painkiller píše:Leo, mám na Tebe otázku, píšu to sem, kdyby se někdo chtěl ptát na to stejné :D
uz se myslim ptal ivan....pokud jeste nebude obsazenejch vsech 30 tymu tak tohle povolovat nebudu :wink:
múdre reči, lebo takto by sa mohli ľudia dohadovať a potom by leo ani hru začať nemohol, lebo by jeden tím mal dvoch alebo viac členov a potom by nezostali členovia ostatným tímom :-P
TAk já to myslím tak, že někdo by třeba chtěl hrát, ale tým který chce už je zabraný a jiný nechce :roll:
painkiller píše:TAk já to myslím tak, že někdo by třeba chtěl hrát, ale tým který chce už je zabraný a jiný nechce :roll:
tak potom at je s tebou asi myslis kisina ne :D ale jak rikam ono vubec nezalezi na tom koho mas tohle neni NHLko....na jmene tymu vubec nezalezi :wink:
podľa mňa by to nemal byť problém, rozhodovacie právo má aj tak ten, kto sa prihlási prvý, ale poradiť sa s ostatnými, ktorí fandia stejnému tímu a v podstate sa dohodnúť môže byť zaujímavé, bude tak zapojených viac ľudí, ktorí majú záujem o túto hru. Ale súhlasím s tým, aby sa to dialo až po obsadení všetkých tímov. :yes:
Prvoradé je teda čo najskôr rozobrať všetky tímy a začať.
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS