Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Špekulácie podľa fanúšikov

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

ivan23 píše:nuž neviem či Poláka udržíme, mám pocit, že práve on v lete odíde... :?
Každopádne by som Sonneho za Kaberleho nemenil. Páči sa mi myšlienka stavania obranných dvojíc systémom defenzívny skúsený obranca a ofenzívny mladík a zo skúsených tam Brewer, Jackman a McKee svoje odrobia.
A dobre, priznávam, že Kaberle je mi aj nesympatický :D
leo píše:
mt-svk píše:
leo píše:ja sem si uz na GM zahral ale trosku bych to upravil :D

1. D.Sedin(6 mil.) H.Sedin(6) Burrows(2)
2. Raymond(0,9) Kane(1) Demitra(4)
3. Pyatt(1,6) Kesler(1,75) Bernier(2)
4. Hordichuk(0,8) Johnson(1,1) Rypien(0,55)
Hansen(0,6),Grabner(0,85)

1.Ohlund(3,5) Edler(3,25)
2.Mitchell(3,5) Salo(3)
3.O Brien(0,95) Bieksa(3,75)
Vaananen(1)

Luongo(7)
Schneider(1,1)

$56,2

Cody Hodgson + 1.kolo draftu(22) - 1.kolo Atlanty(4)
Kyle Wellwood - 1.kolo Columbusu(16)
atlante bych nabidl jeste Ouelleta kdyz by ji to nestacilo....
Wellwood nám za prvé kolo nestojí, maximum druhé a aj to so zavretými očami.
potrebujete centra a nadraftovano mate na par sezon dopredu taky potrebujete do tymu spise zkusenejsi borce a ne dalsi ovecky....v PO se to jasne ukazalo
Brassard, Vermette, Malhotra. Plus Williams a Gratton - UFA a Novotný - RFA. Centrom je aj Murray. Na post centra sa môže presunúť Filatov. Myslíš, že ich máme málo? A ak si myslíš, že práve Wellwood nás vytrhne z biedy si na omyle. Ak by sme potrebovali centra, tak tip Jordana Staala.
My potrebujeme ofenzívneho obrancu. Kľudne zaň obetujem Huseliusa, Hejdu a miesto v drafte (výnimkou prvého). Ale nikoho z trojice Voráček/Brassard/Filatov. Nebola by som nadšená výmenou Majorova.

Platový strop by sa mohol vyriešiť spätným ziskom Brulého (je RFA). :D Tretí útok Picard - Brulé - Downie by sa mi veľmi páčil. Rýchly, tvrdý a zároveň by dokázal skórovať. Ani jeden z nich neberie na súpera ohľad, okrem toho Brulé s Picardom si veľmi dobre rozumejú naľade (viď hra v syrakúzach). Som presvedčená, že by Hitch dokázal Steva skrotiť.
Lidi zpomalte, dyt je tady 28 příspěvků během tří minut :shock:
Bluesman píše:
ivan23 píše:nuž neviem či Poláka udržíme, mám pocit, že práve on v lete odíde... :?
Každopádne by som Sonneho za Kaberleho nemenil. Páči sa mi myšlienka stavania obranných dvojíc systémom defenzívny skúsený obranca a ofenzívny mladík a zo skúsených tam Brewer, Jackman a McKee svoje odrobia.
uvidíme, veď sú to iba špekulácie... aj počas Trade Deadline sa čakali rôzne presuny a nakoniec sa neudiala ani polovica.
mt-svk píše:
leo píše:
potrebujete centra a nadraftovano mate na par sezon dopredu taky potrebujete do tymu spise zkusenejsi borce a ne dalsi ovecky....v PO se to jasne ukazalo
Brassard, Vermette, Malhotra. Plus Williams a Gratton - UFA a Novotný - RFA. Centrom je aj Murray. Na post centra sa môže presunúť Filatov. Myslíš, že ich máme málo?[/quote]
williamsa jsem jeste na centru nevidel 1.centr Brassard,2.Vermette,3.Wellwood,4.Malhotra to by nebylo spatne nemyslis?filatov bude hrat urcite kridlo a novotny bud odejde nebo by byl kvalitnim zaskokem
leo píše:1.centr Brassard,2.Vermette,3.Wellwood,4.Malhotra to by nebylo spatne nemyslis?filatov bude hrat urcite kridlo a novotny bud odejde nebo by byl kvalitnim zaskokem
Ak by prestúpil Jordan Staal (PIT) do CBJ za Vermetta, tak by určite hral prvého centra.
kdyz uz je tu tolik fandu blues mam otazku-nezda se vam McKee silne preplaceny hrac?
kanter píše:
leo píše:1.centr Brassard,2.Vermette,3.Wellwood,4.Malhotra to by nebylo spatne nemyslis?filatov bude hrat urcite kridlo a novotny bud odejde nebo by byl kvalitnim zaskokem
Ak by prestúpil Jordan Staal (PIT) do CBJ za Vermetta, tak by určite hral prvého centra.
Ak by prestúpil Staal, tak Wellwood určite nie. Mne sa viac páči tá Leova verzia centrov ako Tá s prvým Staalom.
leo píše:
mt-svk píše:
leo píše:
Brassard, Vermette, Malhotra. Plus Williams a Gratton - UFA a Novotný - RFA. Centrom je aj Murray. Na post centra sa môže presunúť Filatov. Myslíš, že ich máme málo?
williamsa jsem jeste na centru nevidel 1.centr Brassard,2.Vermette,3.Wellwood,4.Malhotra to by nebylo spatne nemyslis?filatov bude hrat urcite kridlo a novotny bud odejde nebo by byl kvalitnim zaskokem[/quote]

--------------------------------------------------------------------

Williams hral v treťom útoku (malhotra v prvom :? ). Keď v play-off dostal Hitch rozum, hral v druhom a Vermette v prvom. O Filatovovi sa v Columbuse vážne uvažuje na post centra. Mimochodom, tretieho centra za 1. miesto v drafte nie je práve výhra. :)
leo píše:kdyz uz je tu tolik fandu blues mam otazku-nezda se vam McKee silne preplaceny hrac?
Odpoviem za mňa.
Vzhľadom na svoje výkony v STL sa mi zdá preplatený, nieje to ani zďaleka to, na čo sme od neho boli zvyknutí z Buffala, ale vzhľadom na svoj potenciál a silu mi to príde v pohode. Má čo ponúknuť a od Januára som na neho nemohol povedať zlého slova, určite sa zlepšuje.

A ak si Komisarek v MTL pýta 4m. prečo by sa mi teda mal zdať McKee v STL preplatený? :D

Ale uznávam, že je to jeden z hráčov, od ktorých sa za taký plat očakáva ešte lepšia hra.
Bluesman píše:
leo píše:kdyz uz je tu tolik fandu blues mam otazku-nezda se vam McKee silne preplaceny hrac?
Odpoviem za mňa.
Vzhľadom na svoje výkony v STL sa mi zdá preplatený, nieje to ani zďaleka to, na čo sme od neho boli zvyknutí z Buffala, ale vzhľadom na svoj potenciál a silu mi to príde v pohode. Má čo ponúknuť a od Januára som na neho nemohol povedať zlého slova, určite sa zlepšuje.

A ak si Komisarek v TOR pýta 4m. prečo by sa mi teda mal zdať McKee v STL preplatený? :D

Ale uznávam, že je to jeden z hráčov, od ktorých sa za taký plat očakáva ešte lepšia hra.
tj me se zase pred sezonou vubec nelibil plat Mitchiho ale v prubehu sezony hlavne druhe polovine ukazal ze to je dobra investice :good:
a co byste rekli na vymenu Kovalchuk + 1.kolo draftu za Sedinovce?
Bluesman píše:
Odpoviem za mňa.

A ak si Komisarek v MTL pýta 4m. prečo by sa mi teda mal zdať McKee v STL preplatený? :D

mám na to podobný názor, Jay je dobrý obránca a dokazoval to aj na ľade, nerobí veľa chýb. Možno by sa od neho žiadalo viac striel do modrej s nejakou priemernou úspešnosťou, no na druhej strane hrá dobre do tela a cez neho sa neprechádza ľahko, aj počet blokovaných striel je v pohode. je to jednoducho "makač" a svoje miesto si zastane v pohode.
Trade 2:
To the Kings: Staal
To the Pens: Frolov
Určite nie. Centra nám netreba. Navyše za nášho najlepšieho útočníka.
tak skusim zaspekulovat aj ja o trejdoch ake ocakavam od noveho GM colorada

1. na odstrel: tucker
v malo pravdepodobnom pripade ze by onho snad ziaden klub NHL neprejavil zaujem ocakavam jeho urychlene presunutie na waiver list a nasledne do lake erie :coucou:

2. na odstrel: clark & salei
je niekolko teamov ktore by o skusenejsieho borca do inak mladej obrany mohli mat zaujem: atlanta, tampa, LA, montreal (ak nepredlzia s komisarekom), anaheim... verim ze clark aj salei su schopni lepsich vykonov ako predviedli v poslednej sezone a niekto to s nimi mozno skusi.
ako protihodnotu samozrejme chceme co najvyssie miesta v drafte (aj ked lepsie ako 3. kolo asi len tazko), v pripade montrealu by nebol od veci ani taky halak... :pleaseantry:

to by nam uvolnilo celkom slusnu sumu pod platovym stropom takze novy GM by ziskal pred 1. julom slusny manevrovaci priestor

3. na odstrel: treneri
granato a spol by mali uvolnit miesto inym. jednak vedenie dalo lanarenim p. roya jasne najavo ze sucasni treneri nemaju ich plnu doveru, cim pravdepodobne nenapravitelne podryli granatovu autoritu ako trenera (ak ostane, hracom aj vsetkym bude jasne ze len preto ze nenasli nikoho lepsieho a nie preto ze by vedenie verilo ze je to ten najlepsi kandidat na ten post). a dalsia vec je strasidelna hra ktoru muzstvo za celu sezonu predvadzalo - pramalo nebezpecny utok, slabucka nedorazna obrana, neefektivne bezradne presilovky, nezazivny nudny herny prejav casto bez nasadenia a snahy... :doh: neda sa to zvalit len na zranenia klucovych hracov

4. skusit vyriesit brankarsky post
prioritou c.1 by mal byt podpis jonasa gustavssona. verim ze sa to podari. ak nie tak skusit podpisat napr. andersona ktoremu na floride celkom vysla sezona. budaja by som nechal ako dvojku. toto bude este tzv. prestavbova sezona, ocakava sa zase umiestnenie na spodnych prieckach a tak spickovy golman nie je este az takou velkou prioritou. na jeho najdenie mame cas minimalne do jesene 2010. cize tuto sezonu mozeme kludne skusit dat sancu branakrom ako spomenuty gustavsson ci anderson - ak sa osvedcia super, ak nie tak hladame dalej...

5. podpisy volnych hracov
aktivita na trhu volnych hracov bude do znacnej miery zavisiet na tom ci sa podari vytrejdovat vyssie spomenutych hracov pripadne niektorych inych a uvolnit tak miesto pod platovym stropom. ak nie tak budu avs lovit iba male ryby, ak vobec nejake. vysoko pravdepodobny je iba podpis brankara
petrik píše: 4. skusit vyriesit brankarsky post
prioritou c.1 by mal byt podpis jonasa gustavssona. verim ze sa to podari. ak nie tak skusit podpisat napr. andersona ktoremu na floride celkom vysla sezona. budaja by som nechal ako dvojku. toto bude este tzv. prestavbova sezona, ocakava sa zase umiestnenie na spodnych prieckach a tak spickovy golman nie je este az takou velkou prioritou. na jeho najdenie mame cas minimalne do jesene 2010. cize tuto sezonu mozeme kludne skusit dat sancu branakrom ako spomenuty gustavsson ci anderson - ak sa osvedcia super, ak nie tak hladame dalej...
Ktorí z týchto brankárov zakotví v Colorade :?:

Brankári bez obmedzenia (UFA): Manny Fernandez (BOS), Curtis McElhinney (CGY), Wade Dubielewicz (CBJ), Tobias Stephan (DAL), Ty Conklin (DET), Dwayne Roloson (EDM), Craig Anderson (FLA), Kevin Weekes, Scott Clemensen (obaja NJD), Joey MacDonald (NYI), Martin Biron, Antero Niittymäki (obaja PHI), Mathieu Garon (PIT), Brian Boucher (SJS), Manny Legace (STL), Brent Johnson (WSH)
Podle mě půjde do Colorada bud Craig Anderson a nebo Ty Conklin :yes:
painkiller píše:Podle mě půjde do Colorada bud Craig Anderson a nebo Ty Conklin :yes:
tak to by bola vyhra :roll: laviny potrebuju stabilnu, kvalitnu 1tku nie brankara typu, ktory z 5 zapasov zachyta 2x famozne a 3 na houby..sorry Budy :angel: Craig docela ujde, ale nepresvedcil by ma natolko ako PHI 2jka..byt na mieste ? GM COL, svoj pohlad zameriam na jedneho z tejto 2jice :yes: pripadne by mohla byt zaujimava aj 2jica z Jersey..ale ja osobne by som bral jedneho z letcov :yes:
Každopádně letošní výběr golmanů je veliký :good: a jestli většina vypsaných odejde do jiných klubů, bude to ještě zajímavější :)
moj osobny wish list:
1. gustavsson
2. niittymaki
3. anderson
Bluesman píše:
Môj názor je, že síce je Kabelka dobrý v ofenzíve, ale defenzíva jeho silnou stránkou nie je. Takže k nám by som ho určite nechcela.
petrik píše:moj osobny wish list:
1. gustavsson
2. niittymaki
3. anderson
Ja to tipujem takto :) :

1. Niittymäki
2. Anderson
3. Gustavsson / Clemenssen
Který z Brankářů zakotví v Coloradu?

Já tipuji takto -
1. Anderson
2. Gustavsson
3. Clemenssen
tak Andres Ambuhl ďalším Švajčiarom v NHL, nejako som to doteraz nepostrehol. Som zvedavý, ako sa uchytí. Veľké šance mu nedávam, ale ktovie, možno prekvapí...

http://www.eurohockey.net/transfers/last_7_days.html
brankar Josh Harding by mohol putovat z Minnesoty do Edmontonu a opacnym smerom Patrick O'Sullivan, ktoreho Wild draftovali a neskor vymenili za Pavola Demitru
197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS