Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Michal Handzus

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Ja by som dal prvy utok Havlat-Handzus-Bartovic ale jastrabi asi s Milanom nepodpisu :? :(

Handzuą napriek hernému výpadku odątartuje sezónu v prvom útoku Chicaga

Cely clanocek tu
http://hokejportal.sk/index.php?p=clanok&clanok_id=7835

No Miso si pocinal velmi dobre v prvom zapase na lade Nashvillu, ked si pripisal 1 gol a 1 asistenciu. Skoda ze som ten zapas nevidel, ved padlo az 14 golov. To musel byt ohnostroj. A navyse Vokoun zlyhal uplne.

Az sa mi pretocili moje ospale oci,ked som videl ten vysledok.No zda sa(aj podla pripravy),ze CHI nebude posledne v Central division.Ale k teme.Miso bude jednoznacne tahunom "jastrabov",to bolo zrejme uz skor.A teraz to bude len potvrdzovat svojimi vykonmi. :cool:

Havlat a Handzus su v utocnej faze podobne typy ale co ahandzusovi chyba v prechode do utoku to zase doplnuje vo svojom obranom pasme, ja si myslim ze Handzus bol v NHL velmi podcenovanim hracom a zasluzil si hrat prvy utok, pretoze ked som ho videl hrat na MS tak som nechapam ze ako takyto hrac nedokaze v NHL nazbierat okolo 70 Bodov. Miso go go go !!!

Miąo Handzuą má po troch zápasoch 6 kanadských bodov (2G + 4A) :) zdá sa, ľe môj najoblúbenejąí hráč spravil dobre, ľe prestúpil 8)

Aj podla mu ta vymena prospela hlavne preto ze vo Philadelphii nehraval casto PP a hral v druhom utoku.Teras to je inak a dufam ze si vytvori novy osobny rekord co sa tyka bodov aj golov v NHL :cool:

ano Miso naozaj ozil a velmi ma to tesi je to nas najlepsi center by som povedal , Demitru neberiem za uplne klasickeho centra.

janik píše:ano Miso naozaj ozil a velmi ma to tesi je to nas najlepsi center by som povedal , Demitru neberiem za uplne klasickeho centra.
Misovi Velmi prospela ta vymena a v slabuckom Chicagu na poste centra v prvom utoku. Nic lepsie nemohol spravit :ejha:

Ja by som nepovedal ze ten tĂ­m je slabucky praveze sa posilnil a myslim ze v pohode maju na PO, v brane chyta jeden z mojich najoblubenejsich brankarov Chabibulin :)

Miso dal 2goly z 3striel :shock: :shock: :shock:
inak je to kamarat naseho znameho,ktory pozna viacerych bystrickych hokejistov.sestra raz bola opekat,a vtedy akurat bezali MS(asi Nemecko,uz neviem) a Handzus bol akurat v studiu STV a sestra vravi,ze s nim bola na chate.ale je :censored: ze ho nepoznala.bolo to dost davno,ked bol este vyholeny dohola a hral za Phoenix este asi.

No a je to tu dalsie zranenie. Miso je mozno von na celu sezonu to je smola :cry: :cry: :cry2:

kuko píše:No a je to tu dalsie zranenie. Miso je mozno von na celu sezonu to je smola :cry: :cry: :cry2:
To snad nemyslis Vazne? :cry:

To snad nie je ani pravda.Ja ani neviem,co mam napisat,sakra.Mame tuto sezonu o dost menej hracov v NHL a este aj ti sa zrania.Neskutocne,som strasne smutny. :cry: :cry:

do pekla,som cakal,ze tuto sezonu pokori osobne maxima a on sa zrani hned v uvode? :cry:

Tomu se rika smula... 8)

skoda :cry: :cry: hlavne po tom,ako sa mu darilo :cry: :cry:
neviete kto ho to zranil? :twisted: :evil:

KUR*A :evil: :bye2:

joman,akurat som na teba myslel.tak by som sa citil ja ako keby sa takto zranil Majo Hossa alebo Gabby.tiez by ma asi jeb.o.ale aj Miso ma sere :x

To Chicago ma niejaku smolu :cry: prednedavnom Havlat teraz Handzus dvaja najlepsi hraci ktorym to islo zatial vyborne, budu mat problemy s ofenzivou :roll:

TOTO JE HROZNE :cry: :fnuk:
len tak mimo, vie o tom uz kelemantia, asi by mu to mal niekto jemne povedat :neja:

WildCelt píše:TOTO JE HROZNE :cry: :fnuk:
len tak mimo, vie o tom uz kelemantia, asi by mu to mal niekto jemne povedat :neja:
Asi takto Kekeeeeeeeeeee :lol: Miąko si uľ nezahráááááááááá :neja:

Ked som sa to dozvedel, zazil som najvacsi sok v mojom zivote. Som uplne :shock: este aj dodnes co sa stalo. Toto snad ani nie je mozne. Konecne sa Misko znova narodi v hokejovom svete a osud mu pripravi takyto sok. :cry2: :cry2: No kde je spravodlivost? :cry: :cry: Miso dakujem aj za to malo co si dokazal v tejto sezone. :poklona: Prajem skore uzdravenie a este skorsi navrat na klzisko. :modlenie: Prosim vsetkych hokejovych bohov, aby mu priali co najskorsi navrat. :modlenie:

kelemantia píše:Ked som sa to dozvedel, zazil som najvacsi sok v mojom zivote. Som uplne :shock: este aj dodnes co sa stalo. Toto snad ani nie je mozne. Konecne sa Misko znova narodi v hokejovom svete a osud mu pripravi takyto sok. :cry2: :cry2: No kde je spravodlivost? :cry: :cry: Miso dakujem aj za to malo co si dokazal v tejto sezone. :poklona: Prajem skore uzdravenie a este skorsi navrat na klzisko. :modlenie: Prosim vsetkych hokejovych bohov, aby mu priali co najskorsi navrat. :modlenie:
tak tak :| :bye2: :cry2: a najhoršie je, že už je to druhé takéto zranenie, určite si pamätáš na Mišove zranenie slabín zpred 4 rokov :(

Miso je tiez moj oblubeny hrac, zase mal smolu.. Dufam ze sa co najskor uzdravi. :(
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES