Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Oblubeni,neoblubeni useri..
Diskuze o všem možném i nemožném.
oblubeni:cepi,chester,milos,j0man,canesman,mato,derryl,eman,no na niekoho som urcite zabudol,jasne este schwolco
neoblubeni:no neviem,niekedy ma celkom hneval chorche,ale to iba koli niektorym jeho nazorom.ale rozhodne by som ho neoznacil ako neoblubeneho.takeho asi nemam.mozno by sa aj nasiel,ale teraz som tu velmi malo,takze novych nepoznam.o par ludoch som aj zmenil nazor.jaj,uz viem,neznasam spammerov,niekedy sa mi tak javili napr.chester,joe,trasher,medik,...asi som sa pri niektorych kopol
neoblubeni:no neviem,niekedy ma celkom hneval chorche,ale to iba koli niektorym jeho nazorom.ale rozhodne by som ho neoznacil ako neoblubeneho.takeho asi nemam.mozno by sa aj nasiel,ale teraz som tu velmi malo,takze novych nepoznam.o par ludoch som aj zmenil nazor.jaj,uz viem,neznasam spammerov,niekedy sa mi tak javili napr.chester,joe,trasher,medik,...asi som sa pri niektorych kopol
X-men od toho tu máš jednu užitočnú vec v paneli používatela,stačí si ho dať medzi nepriatelov a jeho príspevky už neuvidíš vôbec a tak ani nebudeš mať načo reagovať..x-men píše:to bol moj posledny prispevok co som reagoval na tvoj takze si mozes uz pisat co chces mna to nezaujima lebo co ty povies alebo napises to ako co by nikto nic nepovedal alebo nikto nic nenapisal a toto uz bude patrit medikovi
I ked ja by som si tam dal skôr ludí ako si ty..
No medzi mojich oblúbených "userov" patril hlavne Pau - jeden z 2 fandov Canucks ktorých v ČR poznám,preto v min. čase lebo na fore sa už neobjavuje,ale cez ICQ stále máme o čom písať.
Medzi súčasnými sú cepi,baffy,chorche,philly,leci,montreal..
Medzi neoblúbenými m@ttush a rammstein16
to som nevedel ze si mozem dat niekoho aj do nepriatelov vedel som ze priatelov sa da dat ale nepriatelov nie tak diki ze si mi to napisal pojdes tam ty ako 1 heheOhlund píše:X-men od toho tu máš jednu užitočnú vec v paneli používatela,stačí si ho dať medzi nepriatelov a jeho príspevky už neuvidíš vôbec a tak ani nebudeš mať načo reagovať..x-men píše:to bol moj posledny prispevok co som reagoval na tvoj takze si mozes uz pisat co chces mna to nezaujima lebo co ty povies alebo napises to ako co by nikto nic nepovedal alebo nikto nic nenapisal a toto uz bude patrit medikovi
I ked ja by som si tam dal skôr ludí ako si ty..
No medzi mojich oblúbených "userov" patril hlavne Pau - jeden z 2 fandov Canucks ktorých v ČR poznám,preto v min. čase lebo na fore sa už neobjavuje,ale cez ICQ stále máme o čom písať.
Medzi súčasnými sú cepi,baffy,chorche,philly,leci,montreal..
Medzi neoblúbenými m@ttush a rammstein16
oblubeni: j0man, joe s., chorche, arek, povacsine aj janik...
neoblubeni: najdu sa aj taki, ale nie,ze by som niekoho vylozene nemal rad, ved nikoho ani nepoznam z fora osobne, ale niektore maniere niektorych ludi mi nesedia... ale x-mena by som k neoblubenym nezaradil, mne osobne nevadi, vzhladom na to,ze ma len 15 je to aj pochopitelne a ospravedlnitelne...
btw. michal225 ( ci jaky to mas nick) - si si mohol odpustit tu pijavicu aj tu nenavist voci x-manovi....
a este taka poznamka na okrej, MEDIK!!! nepatris k sice k mojim neoblubenym userom, ale nemohol som si nevsimnut tvoju premenu!... kedysi si bol minimalne rovnaky spammer ako x-men a teraz zrazu velky policajt??...a kritik??... imho- zabudol ... ze ... bol....... nic osobne,hej?...
neoblubeni: najdu sa aj taki, ale nie,ze by som niekoho vylozene nemal rad, ved nikoho ani nepoznam z fora osobne, ale niektore maniere niektorych ludi mi nesedia... ale x-mena by som k neoblubenym nezaradil, mne osobne nevadi, vzhladom na to,ze ma len 15 je to aj pochopitelne a ospravedlnitelne...
btw. michal225 ( ci jaky to mas nick) - si si mohol odpustit tu pijavicu aj tu nenavist voci x-manovi....
a este taka poznamka na okrej, MEDIK!!! nepatris k sice k mojim neoblubenym userom, ale nemohol som si nevsimnut tvoju premenu!... kedysi si bol minimalne rovnaky spammer ako x-men a teraz zrazu velky policajt??...a kritik??... imho- zabudol ... ze ... bol....... nic osobne,hej?...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé