Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Oblubeni,neoblubeni useri..

Diskuze o všem možném i nemožném.

oblubeny user je jednoznacne:WildCelt
neoblubeny user:nemam nikoho koho by som tu nerad videl
:thumbsup: arek, norvic, doktor, janik, matejko, kajo, The Thrasher, Derryl, canesman, chorche, Schwolco...viac sa mi nechce menovať :)

:thumbsdown: každý, kto sa tu prejavuje ako malé decko
oblubeni:cepi,chester,milos,j0man,canesman,mato,derryl,eman,no na niekoho som urcite zabudol,jasne este schwolco
neoblubeni:no neviem,niekedy ma celkom hneval chorche,ale to iba koli niektorym jeho nazorom.ale rozhodne by som ho neoznacil ako neoblubeneho.takeho asi nemam.mozno by sa aj nasiel,ale teraz som tu velmi malo,takze novych nepoznam.o par ludoch som aj zmenil nazor.jaj,uz viem,neznasam spammerov,niekedy sa mi tak javili napr.chester,joe,trasher,medik,...asi som sa pri niektorych kopol :bitka3:
x-men píše:to bol moj posledny prispevok co som reagoval na tvoj takze si mozes uz pisat co chces mna to nezaujima lebo co ty povies alebo napises to ako co by nikto nic nepovedal alebo nikto nic nenapisal a toto uz bude patrit medikovi
X-men od toho tu máš jednu užitočnú vec v paneli používatela,stačí si ho dať medzi nepriatelov a jeho príspevky už neuvidíš vôbec a tak ani nebudeš mať načo reagovať..
I ked ja by som si tam dal skôr ludí ako si ty..

No medzi mojich oblúbených "userov" patril hlavne Pau - jeden z 2 fandov Canucks ktorých v ČR poznám,preto v min. čase lebo na fore sa už neobjavuje,ale cez ICQ stále máme o čom písať.
Medzi súčasnými sú cepi,baffy,chorche,philly,leci,montreal..
Medzi neoblúbenými m@ttush a rammstein16
Ohlund píše:
x-men píše:to bol moj posledny prispevok co som reagoval na tvoj takze si mozes uz pisat co chces mna to nezaujima lebo co ty povies alebo napises to ako co by nikto nic nepovedal alebo nikto nic nenapisal a toto uz bude patrit medikovi
X-men od toho tu máš jednu užitočnú vec v paneli používatela,stačí si ho dať medzi nepriatelov a jeho príspevky už neuvidíš vôbec a tak ani nebudeš mať načo reagovať..
I ked ja by som si tam dal skôr ludí ako si ty..

No medzi mojich oblúbených "userov" patril hlavne Pau - jeden z 2 fandov Canucks ktorých v ČR poznám,preto v min. čase lebo na fore sa už neobjavuje,ale cez ICQ stále máme o čom písať.
Medzi súčasnými sú cepi,baffy,chorche,philly,leci,montreal..
Medzi neoblúbenými m@ttush a rammstein16
to som nevedel ze si mozem dat niekoho aj do nepriatelov vedel som ze priatelov sa da dat ale nepriatelov nie tak diki ze si mi to napisal pojdes tam ty ako 1 hehe :lol: ale nie srandujem nemas tam byt preco len nechapem ze co som ti sprvail :?: ked toto je uz 2 prispevok co si napisal nieco proti mne ja som ti nic nespravil nemali sme ziadnu hadku alebo tak ale pohoda to je jedno :)
:thumbsup: cepi, marek85(dúfam že som dobre napísal) atd.
:thumbsdown: nie je to skoro nikto taký i ked by sa jeden našiel no :D ale nebudem menovať
oblubeni: j0man, joe s., chorche, arek, povacsine aj janik...

neoblubeni: najdu sa aj taki, ale nie,ze by som niekoho vylozene nemal rad, ved nikoho ani nepoznam z fora osobne, ale niektore maniere niektorych ludi mi nesedia... ale x-mena by som k neoblubenym nezaradil, mne osobne nevadi, vzhladom na to,ze ma len 15 je to aj pochopitelne a ospravedlnitelne...
btw. michal225 ( ci jaky to mas nick) - si si mohol odpustit tu pijavicu aj tu nenavist voci x-manovi....
a este taka poznamka na okrej, MEDIK!!! nepatris k sice k mojim neoblubenym userom, ale nemohol som si nevsimnut tvoju premenu!... kedysi si bol minimalne rovnaky spammer ako x-men a teraz zrazu velky policajt??...a kritik??... imho- zabudol ... ze ... bol....... nic osobne,hej?...
Aka pijavicu som si mohol odpustit ja som nemal zaujem sa hadat a ak si si nevsimol x-men tu spravil najviac hadok.
ok,ja nepoznam pozadie vasho vztahu a vonkoncom sa nechcem do neho miesat....
canesman píše:vzhladom na to,ze ma len 15 je to aj pochopitelne a ospravedlnitelne...
ale on ma v profile uvedene, ze ma 17 :D

inak dakujem ze som medzi tvojimi oblubenymi
:good: fu oblubeniii.. taaak jasne arek, j0man, luisko ked sem potrafi, kajo samozrejme, open, urcite aj alex, tiez excelent, leci jasne, cepi, medik sa stara o zabavu dlhsie uz :D .. ja uz som tie jeho spammerske obdobie nezazil, cizee v pohodicke.. potom so Sefikom je to celkom fain.. co sme NHL obcas zahrali.. no a hadam este wolfik aa extreme moze byt..
:thumbsdown: noo a tu jako j0man napisal, ti co sa jak male deti chovaju :)
canes to co malo byt ze povacsinou? ma chces nahnevat? nezabudaj ze som tvoj GM a platim ti velke prachy aby si ma mal rad :!: :!: :D
canesman píše:ale x-mena by som k neoblubenym nezaradil, mne osobne nevadi, vzhladom na to,ze ma len 15 je to aj pochopitelne a ospravedlnitelne...
diki za tieto tvoje slova ktore si sem napisal fakt si to vazim :yes: si spravny chlapik :good: este taky mali dotaz ja nemam 15 :D ale 17 :)
omg canes ved som pisal ze aj ja som bol taky spammer ale som sa poucil ! tak nabuduce pls citaj vsetko :wink: :roll:
arek píše:ale on ma v profile uvedene, ze ma 17 :D
wau, ja som myslel, ze ma 14-15
no tak můj oblíbený je milos76, coloradcan, x-men, budaj1992, wolf169 dobře se s něma kecá, jo a BigPete se kterým teda moc nekecám :( ,a neoblíbenýho tady snad nemám.Jste tu všichni v poho :wink:
oblubeni useri -) vsetci ti, ktori v jednotl. NHL topicoch nespamuju
Joe S. píše: wau, ja som myslel, ze ma 14-15
no mozno tych 14-15 mam niekedy ked sa fakt spravam ako male decko :lol: no ale v skutocnosti mam 17 :)
medik911 píše:omg canes ved som pisal ze aj ja som bol taky spammer ale som sa poucil ! tak nabuduce pls citaj vsetko :wink: :roll:
jasne, poucil si sa, ale spociatku si taky bol a x-men je tu len kratko,tak snad sa tiez pouci casom...
ale ved ja nevravim ze som taky nebol! nehovorim tiez ze sa nezmeni kazdy sa moze menit
tak to je fajn,ze v to veris a preto by sa mu nemuselo sustavne nadavat, podla mna by stacil nejaky lepsi dohovor,nie?? :wink:
.:Mike:. píše:no tak můj oblíbený je milos76, coloradcan, x-men, budaj1992, wolf169 dobře se s něma kecá, jo a BigPete se kterým teda moc nekecám :( ,a neoblíbenýho tady snad nemám.Jste tu všichni v poho :wink:
další můj oblíbený je The Thrasher :wink:
a este mam rad The Trashera
.:Mike:. píše:další můj oblíbený je The Thrasher a androj :wink:
michal225 píše:a este mam rad The Trashera
Díky, nápodobně :wink: :thumbsup:
můj neoblíbený je chorche!!!!!!!!! :hit: :fight:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS