Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Tricko HF!

Diskuze o všem možném i nemožném.

V posledni dobe mi pride, ze je cejtit ze vsešch jeho prispevku... :?

janik píše:my s matejkom take tricka nechceme takze s nami neratajte ak sa nezmeni design alebo si dame urobit vlastne , ku stretavke za mna sa vyjadrim len tolko ze je to daleko a zatial netusim ci by sa dalo ist
:?:

..bez komentara..

:backtotopic:

hehe, este som zvedavy, ako dopadne nasa stavka s lecim, ak pride Teemu do Philky, tricko mame zadara :cool: ak nie :unsure:

arek, este o to sv. modre Ta potom poprosim, dik

canesman píše:neviem ci to je len moj pocit,ale citim velku nevrlost z tvojho prispevku??
Mozno to bude trosku off topic ale canesman neriesme to.
Ale este moj nanzor na to Proti Matejkovi nemam nic, velmi pomohol foru co si u neho velmi cenim, proste musel ist do zahranicia a nema teraz cas na nas.
Ale Janik ma jeho prispevkami naozaj dostava. Najprv ofrflal sponzora ( asi si mysli ze nam da niekto domenu zadarmo, ceny tiez atd atd.) Preco mal iba plne usta kecov ze sa mu to nepaci ale neskusil aj on zohnat niekoho na zaplatenie domeny a ceny!!! Potom aj ked si to myslim jeho nevrlost na vsetko co som spravil ja a arek vyustila k jeho reakcii na ban neban chorchemu. Zasa nejak nemohol uniest nase rozhodnutie ze staci iba dohovor. Teraz ho tym urcite nechcem nastvat ale ked si mysli ze vie zorganizovat, vymysliet nejaku akciu, tricko a podobne lepsie nech sa prejavi!!

cepi, svetlomodra farba tricka tam bohuzial nie je. Iba ak na iny typ tricka, ktory je o 100sk drahsi a ma kratsie rukavy.

Tak som skusil take tmavsie:

Obrázek

inak na tej stranke sa okrem triciek daju spravit aj podlozky pod mys, salky, mikiny, siltovky a aj tangace :D

fajn arek, dik pekne, pohodka, vzal by som si aj to modre..a presne takto som si to predstavoval aj s tym zadnym logom -) hore a oblukovite :super:

takze u mna je to jasne -) beriem modre (ak to bude mozne) + cierne, velkost dodatocne (snad L)

..ked su tetkom take pekelne horucavy, nebolo by od veci ani tricko HF bez rukavov.. :roll:

tak ako emane nalozime s tymi trikami :?: nerad by som ho nosieval v zimnom obdobi; teraz pocas leta by bolo idealnou prezentackou, napr. na take chaty chodieva znacne mnozstvo kadejakych cloviecikov, tak urcite by padlo do oka, hm :idea:

cepi píše:tak ako emane nalozime s tymi trikami :?: nerad by som ho nosieval v zimnom obdobi; teraz pocas leta by bolo idealnou prezentackou, napr. na take chaty chodieva znacne mnozstvo kadejakych cloviecikov, tak urcite by padlo do oka, hm :idea:
Ta firma co som im pisal mi neodpisala. Fakt neviem kde. Porad

eman22 píše:Ta firma co som im pisal mi neodpisala. Fakt neviem kde. Porad
mile rad..ale v tomto moc nehelfnem..mozno nam pomoze Arek ak sa dokotula do doupjeti..ale bol by som nerad, ak by to skoncilo na mrtvom triko bode...ak nie, tak ho skusim poriesit aj individualne, aj za tych petset :) ale nepredbiehajme a skusme este zabojovat :smile03:

Ak sa to podarí vyriesiť a tie trička budú, tak aj ja ,by som mal záujem.

no ja neviem co s tymi trickami. Ja nepoznam nic kde by robili tricka :32:

eman22 píše:
canesman píše:neviem ci to je len moj pocit,ale citim velku nevrlost z tvojho prispevku??
Mozno to bude trosku off topic ale canesman neriesme to.
Ale este moj nanzor na to Proti Matejkovi nemam nic, velmi pomohol foru co si u neho velmi cenim, proste musel ist do zahranicia a nema teraz cas na nas.
Ale Janik ma jeho prispevkami naozaj dostava. Najprv ofrflal sponzora ( asi si mysli ze nam da niekto domenu zadarmo, ceny tiez atd atd.) Preco mal iba plne usta kecov ze sa mu to nepaci ale neskusil aj on zohnat niekoho na zaplatenie domeny a ceny!!! Potom aj ked si to myslim jeho nevrlost na vsetko co som spravil ja a arek vyustila k jeho reakcii na ban neban chorchemu. Zasa nejak nemohol uniest nase rozhodnutie ze staci iba dohovor. Teraz ho tym urcite nechcem nastvat ale ked si mysli ze vie zorganizovat, vymysliet nejaku akciu, tricko a podobne lepsie nech sa prejavi!!
eman k tomu sa vyjadrovat nejdem ked si myslis ze ma tymto vytocis to sa ti nepodarilo a asi ani nepodari, ked sa vam nepaci ze niekto nechce nieco co vy vymyslite vasa smola podla mna tie tricka nie su pekne zakladom by malo byt logo ktore tam nieje ale je tam nejaky smiesny hokejista ... o trickach sme zacali s matejkom uz pekne davno takze nevyzyvaj ma k niecomu co uz tu bolo ale kedze nikto poriadne na tu temu nereagoval nechali sme ju tak, k zvysku len tolko ze ja sponzora hladat nebudem , na to ste vy admini aj tak vela ineho nerobite, myslim ze admin na stranke ako je tato musi robit to iste co modi plus starat sa o financovanie domeny, to prve nerobite takmer vobec nechavate to na modoch kedze ani ty ani open na to nemate cas a to je proste fakt, ja som sa postaral o par reklamnych partnerov a aj teraz vidim ze na to serete kedze som openovi uz dva mesiace tomu budu povedal a dohodol kontakt a predbeznu vymenu banerov a teoreticky mozno pokracovat aj v inej sirsej spolupraci casom ak sa dohodneme ale akosi vam partnerov asi netreba a necudoval by som sa keby si o tom ani nevedel taka je komunikacia vas adminov... a nebud smiesny ale cakat ze ostatny obycajny uzivatelia vam budu robit reklamu a hladat dokonca financovanie stranky tak by si sa mal nad tym zamysliet, inak neviem preco vytahujes sponzora ale k tomu som sa uz pekne davno vyjadril a jedine co som povedal ze sa mi nepaci ze je to stavkova spolocnost nic viac a pokial si pamatam tak som povedal ze je to ale vasa vec ako adminov. na zaver len tolko ze nieje dovod sa urazat a hladat v kazdom prispevku len to zle a ostatne reakcie ako no comment alebo ine prispevky ani neberiem do uvahy lebo jeden z pisatelov je niekto kto by vsetko skryval pred verejnostou aby nahodou to neublizilo stranke a tak dalej a tak dalej aj ostatny proste ja som tymto tuto debatu uzavrel pre mna a na dalsie prispevky ani nebudem reagovat. som GM zatial stale FB o ten tim sa budem vzdy starat aj ked sa vam mozno nebude pacit niekedy moj ton prispevkov. cus bus podrav zo Skotska

:!: eman, arek a spol. co poviete?!!..mohli by ste (sme) sa na to mrknut trosku detailnejsie..nevyzera to vĂ´bec spatne, ani extra draho (299 + postovne..to sa v poho da) a supr, je tam aj farba sky, resp. azurova :cool:

..arek, mohol by si pls vytvorit presne to iste, co si vytvoril uz tu, len by si to poriesil prostr. ich stranky, trika..?..dik

:arrow: http://www.triko.sk/index.php?menu=4

:arrow: http://www.triko.sk/info.html

..aj leci by sa urcite potesil.. :)

neviem kde si vyhrabal ze sa podoba na slovaknhl...nechapem co to sem pleties.....
A nikto nepovedal ze logo HF tam nemoze byt, ale sa urobil proste henten navrh a to sa kazdemu zapacilo. Ked chcete logo HF tak paci sa, navrhnite, hodte to sem a uvidime.

arek píše:neviem kde si vyhrabal ze sa podoba na slovaknhl...nechapem co to sem pleties.....
A nikto nepovedal ze logo HF tam nemoze byt, ale sa urobil proste henten navrh a to sa kazdemu zapacilo. Ked chcete logo HF tak paci sa, navrhnite, hodte to sem a uvidime.
no vyhrabal to na stranke slovaknhl kde je klasicky hokejista tak ako ste ho dali vy na tricko a neviem co sa tak cudujes tej otazke lebo mna to zaujima tiez ved by ste mali propagovat tuto stranku teda aj s logom a so vsetkym co k tomu patri a popripade aj KTL lebo timova sutaz je neobvykla a nie sa hned na druhych ohradzovat ze preco a ako a ked tak nech to spravi dany dotycny. je to trosku zvlastne a neber to v zlom ale je to tak.

..ja Vasu historiu so slovak nepoznam, co si sa mi dostalo do usi, ale neriesim..preco nie, kto ma nejake vyhrady k logu, nech ponukne inu, svoju alternativu, nech tu supne svoj trikovy dizajn a mĂ´zme riesit..nech sa vyjadri aj samotni uzivatelia, ktore triko sa im viac paci, rata..ked uz zan obetuju nejaku tu korunku, maju pravo vyberu..chapem, ze niekto ma mozno nejaku averziu voci logu ktore pripomina toho ci toho, ale tak hokejista, pane jo, ved tych je kade tade a urcite by nikoho nenapadlo, ze mĂ´ze mat nejako blizko k slovak -) pani a co sa tak este mrknut na logo nhlpro.cz..?!..hm..?..postava hokejistu pre hokejove forum ako stvorena, ale nemenej podstatny je web a ten je hadam kazdemu jasne znazorneny..arek tu ako jediny ponukol dizajn trika - logo + web a mne osobne padlo hned do oka..kto ma inu predstavu, paci sa, mĂ´zte sa realizovat..

takze, v prvom rade, eman, kedze to bol Tvoj prvotny napad, bolo by fajn, aby si to nejako dotiahol do konca, ci uz pozitivne, al. negativne..ci sa to uz bude riesit skupinovo (ako bolo Tvojim umyslom a co by bolo urcite najprijatelnejsie) al. si to kazdy bude riesit individualne..ja som Ti skusil helfnut s nejakym tym najdenym triko stranky, kde su podla mna v pohode ceny aj pestra palety velkosti, ci farieb, arek sa podujal na zobrazeni trika, tak by bolo fajn ,aby sa to nejako ukoncilo..ak s tym prastis, nic sa nedeje, budem(e) to riesit individualne..uz len kvĂ´li tej stavke s lecim, si dam zalezat na tom, aby to triko prislo na svetlo sveta, aj keby som si to mal riesit, vybavovat sam "pre seba"...

Chlapi sorry, nejak na forum momentalne nemam cas. Naozaj. Trickam som sa nevenoval priznavam. Ak to chce niekto riesit a najde firmu chcem velkost XXL. Naozaj sa mi teraz neda, aj ked si urcite mnohi myslia ze sa z toho chcem vyzut.

cepi píše:aj keby som si to mal riesit, vybavovat sam "pre seba"...
a taky pro mÄ› :) vidĂ­m cepi velkou snahu a to cenĂ­m :thumbsup:

..ak by slo o mĂ´j prvotny napad, snazil by som sa to dokopat za kazdu cenu..eman, mohol si napisat, ze ak si najdes cas, poriesis to, ale beriem..uz aj tie ceny, ktore si poriesil a poposielal pri MS tipovacke sa rataju a cenia..

..tak som sa rozhodol, ze to budem riesit zrejme individualnou formou, uz len kvĂ´li tej stavke..proste, neda mi to a nerad by som sa z tej stavky nejako vyzul..no, nemal by som veru ciste svedomie, z toho, ze som sa o to vĂ´bec nepokusal.. :unsure:

..samozrejme, stresovat nestresujem, trika neskysnu, no tak symbolicky, do zaciatku novej NHL sezony, by som chcel mat v tom na beton jasno a urcite nielen ja :frajer2:

takze vlani som sa pytal u nas a potlac sa da spravit akakolvek staci mu doniest vzor ale cenovo to vychadzalo tak na slusnu sumu teda taka klasika asi ako tu pocuvam aj ostatne lenze to bolo vlani teraz nemam sajnu ale ked tak dizajn jedine s nasim normalnym logom bielomodrym hf ako je pri adrese stranky v prehliadaci to by bolo na hrudi tak ako byvaju znaky statne na dresoch a v zadu cez chrbat adresa stranky plus teoreticky keby si chcel na to niekto dat prezyvku aku tu pouziva a take veci ako ze admin , mod a podobne popripade urobit druhu sadu triciek aj s KTL len na to treba aj oficialne logo ktl a spuistenie danej stranky k sutazi a bolo by to fajn plus poprosil by som jedneho z adminov nech ma kontaktuje ked tu bude za tu reklamu s jednou strankou, uz som to davno hovoril openovi, minule uz arekovi som poslal mail k tomu ale nikto nic tak by bolo fajn to doriesit ked aby ste dali tu reklamu na stranku teda ten bannerik a ked mozme to riesit s adminmi tej stranky cez icq alebo skusit mozno skype, ma cez 10000 uzivatelov a je to typ hry ako je hockeyarena len to ze hra este nebezi ale stranka uz funguje a bude tam ovela viac sportov a bude tam velmi vela uzivatelov takze b y sa to oplatilo a mozme skusit vybavit aj nieco viac len sa mi musite ozvat lebo mna uz kontaktovali dvaja admini odtial a maju zaujem tak pls ozvite sa nech to poriesime.

janik píše:takze vlani som sa pytal u nas a potlac sa da spravit akakolvek staci mu doniest vzor ale cenovo to vychadzalo tak na slusnu sumu teda taka klasika asi ako tu pocuvam aj ostatne lenze to bolo vlani teraz nemam sajnu ale ked tak dizajn jedine s nasim normalnym logom bielomodrym hf ako je pri adrese stranky v prehliadaci to by bolo na hrudi tak ako byvaju znaky statne na dresoch a v zadu cez chrbat adresa stranky plus teoreticky keby si chcel na to niekto dat prezyvku aku tu pouziva a take veci ako ze admin , mod a podobne popripade urobit druhu sadu triciek aj s KTL len na to treba aj oficialne logo ktl a spuistenie danej stranky k sutazi a bolo by to fajn plus poprosil by som jedneho z adminov nech ma kontaktuje ked tu bude za tu reklamu s jednou strankou, uz som to davno hovoril openovi, minule uz arekovi som poslal mail k tomu ale nikto nic tak by bolo fajn to doriesit ked aby ste dali tu reklamu na stranku teda ten bannerik a ked mozme to riesit s adminmi tej stranky cez icq alebo skusit mozno skype, ma cez 10000 uzivatelov a je to typ hry ako je hockeyarena len to ze hra este nebezi ale stranka uz funguje a bude tam ovela viac sportov a bude tam velmi vela uzivatelov takze b y sa to oplatilo a mozme skusit vybavit aj nieco viac len sa mi musite ozvat lebo mna uz kontaktovali dvaja admini odtial a maju zaujem tak pls ozvite sa nech to poriesime.
Ja chcem jedno XXL ale chcem tam mat len hokejforum pripadne logo. Admin tam nepotrtebujem mat

pojdem sa tam opytat ci to este vedia objednat a za aku cenu ale ak by to robili tak by som potreboval absolutne presny zoznam mien s poctom kusov a velkosti a dohodnut sa na detailoch ale najprv pozistujem aj ci nahodou niekto nepozna nieco ine popripade ci to nevie niekto dohodnut lacnejsie,
a nasiel som tuto stranku trosku nieco ine ale vysivane by to mozno bolo kvalitnejsie http://www.erasmedia.sk/index.php?p=vys ... =vysivanie

janik píše:pojdem sa tam opytat ci to este vedia objednat a za aku cenu ale ak by to robili tak by som potreboval absolutne presny zoznam mien s poctom kusov a velkosti a dohodnut sa na detailoch ale najprv pozistujem aj ci nahodou niekto nepozna nieco ine popripade ci to nevie niekto dohodnut lacnejsie,
a nasiel som tuto stranku trosku nieco ine ale vysivane by to mozno bolo kvalitnejsie http://www.erasmedia.sk/index.php?p=vys ... =vysivanie
Na vysivanie som aj ja mal jednu firmu v BA len to uz nerobia. Skoda nemaju tam cnnik. Tie vysivane su inak omnoho kvalitnejsie lebo obycajna potlac ä nie sietotlac) sa po 10-12 vypraniach zacne olupavat

hm tak tam skusim napisat ye kolko by to tak vyslo cca na jedno tricko a ci sa neda nejaka zlava pri nejakom slusnom pocte triciek dostat, ale vysivane bude asi trosku drahsie ale vyzeralo by to fajn si myslim plus by to vydrzalo dlho

edit: tak zistil som ze ten clovek to uz v podstate nerobi ale nasiel som u nas ineho kto robi sietotlac takze sa s nim spojim mailom a uvidime, k tej stranke kde to vysivaju tak je tam moznost zakupit si vlastne tricka niekde a potom oni len na ne vysiju alebo sa da rovno od nich kupit tak aj to by bolo premysliet a somzvedavy aj ako by to cenovo vychadzalo aby me za jedno tricko nedali tisicku. ked budem mat dalsie info dam vediet, vyzor tricka by som ja objednaval tak ako som to uz popisal na hrud nas znak v primeranej velkosti , nic velke a na chrbat adresu hokejfora pekne a to uplne staci
164 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE