od
cepi » úte 21. srp 2007 17:57
..ja Vasu historiu so slovak nepoznam, co si sa mi dostalo do usi, ale neriesim..preco nie, kto ma nejake vyhrady k logu, nech ponukne inu, svoju alternativu, nech tu supne svoj trikovy dizajn a mĂ´zme riesit..nech sa vyjadri aj samotni uzivatelia, ktore triko sa im viac paci, rata..ked uz zan obetuju nejaku tu korunku, maju pravo vyberu..chapem, ze niekto ma mozno nejaku averziu voci logu ktore pripomina toho ci toho, ale tak hokejista, pane jo, ved tych je kade tade a urcite by nikoho nenapadlo, ze mĂ´ze mat nejako blizko k slovak -) pani a co sa tak este mrknut na logo nhlpro.cz..?!..hm..?..postava hokejistu pre hokejove forum ako stvorena, ale nemenej podstatny je web a ten je hadam kazdemu jasne znazorneny..arek tu ako jediny ponukol dizajn trika - logo + web a mne osobne padlo hned do oka..kto ma inu predstavu, paci sa, mĂ´zte sa realizovat..
takze, v prvom rade, eman, kedze to bol Tvoj prvotny napad, bolo by fajn, aby si to nejako dotiahol do konca, ci uz pozitivne, al. negativne..ci sa to uz bude riesit skupinovo (ako bolo Tvojim umyslom a co by bolo urcite najprijatelnejsie) al. si to kazdy bude riesit individualne..ja som Ti skusil helfnut s nejakym tym najdenym triko stranky, kde su podla mna v pohode ceny aj pestra palety velkosti, ci farieb, arek sa podujal na zobrazeni trika, tak by bolo fajn ,aby sa to nejako ukoncilo..ak s tym prastis, nic sa nedeje, budem(e) to riesit individualne..uz len kvĂ´li tej stavke s lecim, si dam zalezat na tom, aby to triko prislo na svetlo sveta, aj keby som si to mal riesit, vybavovat sam "pre seba"...