Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

milos76 -) za ...1452 Ti chyba taketo lomitko :arrow: /
Obrázek RD summary Obrázek

5.kolo (8.1.´07)

LAK vs. EDM 1 : 2 (pp)

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2b
milos76 -) 0b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 0b

Bodovy zisk pre tim

4 body

Timova tabulka Vychodnej konf.

1. Fire Birds - 40,5 bodov
2. Drexel Dragons - 40 bodov

3. Red Devils - 37 bodov

Individualna tabulka

3.. BigChief (18b)
14... milos76 (15b)
20.. cepi (14b)
33.. Lecavalier#4 (12b)

tak dnes to bolo pekne 8)

cepi píše:Matejko, Lecavalier -) :oops: :)

Lecavalier -) v tom zapase je mozne ziskat max. 4 body, za X su 2 body
a oprav si svoj podpis = Let´s go lighiting? :eek2:
jo já jsem netušil že za remizu jsou dva body, no teď už vím, jinak s tím podpisem jsem se teda překlikl, proč jste mě neupozornili dřív, ani jsem si nevšiml :oops:

takto nejako si to predstavujem(e) 8) 1 zapas a sup ho Obrázek
tak mna olejari ani do tretice nesklamali, 3x v rade ich Xka, 3x v rade moja Xka Obrázek

som rad, ze ma po vcerajsej krutej 0, nenechali v stychu ani dalsi clenovia timu; touto cestou zdravim milosa76 + Lecavaliera.N.4 :D takto nejako si predstavujem sudrznost timu :cool:

co sa tyka BigShiefa, tak ten si zatial rezko vykracuje nasou (svojou) bodovou csetou :thumbsup:
uvod sutaze bol velmi dĂ´lezity, ten sme zvladli, takze teraz uz len pekne krok, po kroku Obrázek

nemáš zač cepi, nechtěl jsem aby jsi byl sám s nulou :D . Já jsem zatím s našimi výsledky taky spokojen(ne však s mojimi :( ) Snad máš pravdu cepi a půjdem pěkně nahoru :) .

dnes sa spoluparaca v utoku moc nevyplatila... :cry:

tak dneska se mi konečně zadařilo :cool: 10 bodů jsem spokojen. Obsadili jsme první místo :cool: :cool: :cool: a já jsem skončil taky první 8) tohle jsem potřeboval, snad se teť rozjedu :D . Jinak jsme druzí a strácíme na 1. místo 0,5 bodů, takže to je dobré. :cool: A nějakým zázrakem jsem se dostal na první místo v našem týmu, i když si myslím že by si tam síše zasloužili být jiní, jelikož jsem do tehle doby byl asi nejhorší. Tak snad se mi teď začne dařit a hlavně ať se daří Red Devils.

6.kolo (9.1.´07)

NYR vs. NYI 3 : 5
WSH vs. PHI 6 : 2
CBJ vs. STL 3 : 4
TOR vs. CAR 1 : 4
TBL vs. PIT 3 : 2
OTT vs. BOS 5 : 2
MTL vs. ATL 4 : 2
NSH vs. ANA 5 : 4
DAL vs. PHO 2 : 5
CGY vs. MIN 3 : 0
COL vs. DET 3 : 4

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 6b
milos76 -) 4b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 10b

Bodovy zisk pre tim

16 bodov!

Obrázek Fire Birds - 53,5 bodov
Obrázek Red Devils - 53 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 51 bodov

Individualna tabulka

7.. Lecavalier#4 (22b)
11.. BigChief (20b)
11.. cepi (20b)
17... milos76 (19b)

:taptap: pre tim :taptap: pre Lecavalier#4

Lecavalier#4 -) Obrázek bol som presvedceny o tom, ze na to mas, takze :thumbsup:

BigChief -) veru, veru, nevysla, ale tak byva to uz raz tak, ze po hodoch, bvya bolenie brucha :wink: len skoda pre Tvoje individualne bodovanie..

milos76 -) z tolkeho poctu zapasov ziskat 2 bodiky :hmm: poprosim vysvetlenie :D v pripade uspechu si sa mohol individualne veelmi pekne vysvihnut..

GM -) taky priemer; dorazil ma zapas CBJ - STL,jediny zapas, nad ktorym som ako tak spekuloval; bol som presvedceny o Xke, no kedze som mal ich uz pomerne dost, nechal som to tak; ten zapas som chcel zamenit s CGY - MIN, kde som chcel Xku zmenit na 1tku.. :| ale da sa

TIM -) v TOP 20 vsetci borci.. Obrázek

cepi:moc mi tie zápasy, dnes nevyšli.Ale ja som získal 4 body a nie 2.Tú otázku, si asi chcel napísať BigChiefovi nie? :wink:

Ja kvôli nedostatku voľného času, som natipoval zápasy dlho dopredu.A keďže v tom nechcem robiť tomu, kto robí vyhodnotenia chaos, tak to neopravujem.No a ked som vtedy tipoval zápasy, tak som nemohol vedieť, ako na tom budú tímy, so zranenými hráčmi(Havlát,Jágr ...)Tak mi nestáva nič iné len veriť ,že tých zranených hráčov bude čo najmenej a aj tých prekvapivých výsledkov, bude pomenej.

Gratulujem cepimu a hlavne Lecavalierovi, k dnešnému supr výkonu.Paráda chlapci. :cool:

díky hoší :) předtím jste to táhli vy, dneska se zadařilo mi :D

milos76 -) tak, tak chybicka se vloudila :) jasne, to je normalne, ak natipujes na tak dlhy cas dopredu, ze za ten cas sa toho vela zmeni (forma, zranenia) o vysledkoch nevraviac
ja sa preto snazim tipovat v den, max. den pred samotnymi zapasmi

milos ten podpis -) Obrázek :arrow: lomitko si si tam sice supol, ale reddevilsbannermilos76i4.jpg si posun 1x do lava, aby si to mal vsetko pohromade, tak do tretice 8)

inac tie konferencie su fakt zaujimave, zapadna neuveritelne vyrovnana, no ta nasa slape..tak napr. u nas momentalne 4 KKHawks by boli na zapade 1! :cool:

7.kolo (10.1.´07)

NJD vs. STL 2 : 3
FLA vs. PIT 5 : 2
CHI vs. BUF 1 : 2
SJS vs. EDM 2 : 3

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 0b
milos76 -) 1b
BigChief -) 1b
Lecavalier#4 -) 1b

Bodovy zisk pre tim

2 body

Obrázek Fire Birds - 55,5 bodov
Obrázek Red Devils - 55 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 53 bodov

Individualna tabulka

7.. Lecavalier#4 (23b)
12.. BigChief (21b)
18.. cepi (20b)
18... milos76 (20b)

dnes vlastne nie je ani co hodnotit (skoda toho Edmontonu.. :) tak ako poznamenal JoeS, uspechom bol aj 1 bodik a tak v tabulkach ci uz individualnych, ci timovych nenastali vyrazne zmeny
dnes v noci, to vsak bude ine bodove kaficko..vela stastia

Dneska solidních 12 bodů 8) a zase strácíme na první místo jenom půl bidu, tak ať užř jsme konečně první 8) :)

8) v poslednej dobe sa mi nejako nedari...

njn mi taky :cool:

8.kolo (11.1.´07)

BUF - TOR 2:4
PHI - MON 2:4
BOS - NYI 4:5 SN
CAR - FLO 6:4
NYR - OTT 4:6
TAM - WAS 5:4
DAL - ANA 1:5
PHO - DET 1:5
COL - CAL 3:7
VAN - MIN 2:5
LAK - SAN 2:5

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 3b
milos76 -) 4b
BigChief -) 6b
Lecavalier#4 -) 6b

Bodovy zisk pre tim

12 bodov

Obrázek Fire Birds - 67,5 bodov
Obrázek Red Devils - 67 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 63 bodov

Individualna tabulka

4.. Lecavalier#4 (29b)
8.. BigChief (27b)
22... milos76 (24b)
27.. cepi (23b)

ani GM sa moc nedari Obrázek ved my vieme, ako ste (sme) to mysleli :D hm, s remizkami sa veru toto kolecko vrece neroztrhlo a pritom sa rysovali zapasy na to ako stvorene..
nic to, bodove straty (individualne) nie su ziadne dramaticke a timovo je to (zatial) :thumbsup:
aj po tomto vysledkovo opät zaujimavom kolecku nenasadilo ziadne muzstvo vyraznejsi trhak, takze pani, ostava to jedine na nas Obrázek

p.s. ten konferencny bodovy boj (aj so "zapadom) je skutocne viac ako zaujimavy :cool:

Tak jsem nás počítal a pokud jsem se nespletl, já, BigChief a milos76 máme 2 body a cepi jeden. A zdá se mi že docela dost tiperů má dva body, takže myslím že žádné velké změny nenastanou :?

milos opravil som ti ten podpis uz by to malo byt v pohode tak sa nezlakni ze sa stal zazrak ze ti ten podpis zrazu zobrazuje :D

9.kolo (12.1.´07)

NJD vs. ATL 2 : 1
NSH vs. CBJ 2 : 0
EDM vs. MIN 2 : 4

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 1b
milos76 -) 2b
BigChief -) 2b
Lecavalier#4 -) 2b

Bodovy zisk pre tim

4 body

Obrázek Red Devils - 71 bodov
Obrázek Fire Birds - 69,5 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 68 bodov

Individualna tabulka

4.. Lecavalier#4 (31b)
6.. BigChief (29b)
20... milos76 (26b)
31.. cepi (24b)

dnes by mohlo byt tych bodov hadam viac... :x

no tak sme zatial 1. v konferencii a vlastne aj v celej lige... 8)
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS