Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

alebo len niekto zvrzal preklad z cestiny :lol2:
Toto som dnes cital cele na stranke WSH. Tak Neuwi co na srdci, to na jazyku. (mne sa to paci)
To ze je Semin lempl s darom od boha vie kazdy, to ze nebolo v kabine vsetko ok, to povedal aj sam Ovechkin, to ze Alexovi posledne 2 roky nejde je tiez pravda, a to ze je rad ze Hunter odisiel je jeho osobny nazor, taky maju bohuzial v kabine viaceri. Mna to mrzi, pretoze konecne prisiel niekto, kto tych flakacov postavil do pozoru, bojim sa, ze Oates v tomto taky striktny nebude, a prave disciplina je asi to, co by sme potrebovali najviac.

Co si nemyslim je, ze Holtby je mensia konkurencia ako napr. Varlamov. V celom clanku sa ho pytali aj na Holtbyho vykony v PO, kde Neuvi odpovedal asi nieco v tom zmysle, ze boli dobre, ale ze aj on mal take iste minuly rok, co ani nahodou, hl. s Tampou to nebol teda ziadny zazrak.

V kazdom pripade som rad ze Neuwi tuzi byt no.1, zdrava konkurencia je presne to, co potrebujeme. Je jasne ze casom pre oboch miesto nebude, ale v trejde by sme mohli ziskat slusnu nahradu.

A ako napisal "petrik" tiez by som to nebral doslovne, to by som musel vidiet ten rozhovor v cestine.
http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl ... vezme.html" onclick="window.open(this.href);return false;

rozhovor s Neuwirthom v cestine
Ten rozhovor je fakt zajímavý. Je hezké že s Vokym vycházel dobře, ale přát si ho u konkurenta v Pens a napomáhat tak posílení rivala mi přijde přeci jen trochu zvláštní ?! Stejně tak to, jak levně nám McPhee pustil práva na Vokouna, ale to je jejich věc :giggle: A bylo tam toho víc, toho Holtbyho fakt asi moc nerespektuje a bylo cítit že mu úspěch příliš nepřeje. Takové PO jako měl Holtby letos, to Neuvy prostě neměl tak nevím proč to mlží... A výrazy jako "Rusák Varlamov" taky řeknou hodně o jejich vztahu, holt taková přímočarost ve vyjádřování se jen tak nevidí :hmm:
Otázka je jestli to je přímočarost, nebo velkohubost. Nějak mi jen vypadlo, kdy že to Neuvirth chytal jako Holtby?
neis píše:Otázka je jestli to je přímočarost, nebo velkohubost. Nějak mi jen vypadlo, kdy že to Neuvirth chytal jako Holtby?
Skoda reci, Neuwirth sa prejavil ako arogantny a neschopny sebareflexie. Varlamov v tom roku nechytal nie kvoli vykonom, ale kvoli zraneniu, nasledne nebol uplne fit. To, ze on a Newirth su na uplne inej urovni ukazal predtym v PO a v minulej sezone. Taktiez Holtby chytal ako maly Boh, to si ale velkohuby Neuwirth nedokaze pripustit.
Tak aby som sa vyjadril:
To ze Neuwi poradil Vokounovi Pitt mi vobec nevadi, prevladol u neho zdravy rozum a kamaratovi chcel poradit podla seba najlepsiu moznu volbu, co bol asi Pitt. Neviem ake ine ponuky mal Vokoun, takze to nemozem ani len porovnat. Co mi uz vadi, je to, ze George Vokouna naozaj do Pitt vytrejdoval a za totalne smiesne odstupne.

Neuwi vo vela veciach pravdu nema, Varlamov nedostaval viac sanci kvoli tomu ze bol vyssie draftovany, ale preto, ze bol proste lepsi. Tak isto nemal take PO, ako mal Holtby tuto sezonu, ale ja celkom chapem tie jeho vyjadrenia..ako sam povedal, toto je prenho zlomova sezona, asi do nej vklada velku nadej a preto je namotivovany viac, nez je zdrave. Ale to sa stava u tak mladych hracoch..je mu tusim len 24 a urcite vidim radsej na hracovi ze chce a ma zaujem, ako keby letargicky prijimal svoju poziciu. Takato sutazivost moze byt obzvlast pre brankarov len dobra..
Jen malá otázečka, proč 90% lidí píše NeuWirth, když je to NeuVirth? To je jako bych psal Hawlát nebo Wrbata :giggle:
Velmi zaujimavy clanok pre vsetkych WSH fans
http://lastwordonsports.com/2012/08/31/ ... -capitals/" onclick="window.open(this.href);return false;

svoj team si tam najde kazdy
„Je neskutečně soustředěný a oddaný své práci. Jako osobnost dozrál," Olie Kölzig o Bradenu Holtbym.

:good: Ked to povie Olie, pre mna najvacsia ikona Caps tak nemam obavu o buducnost nazho brankarskeho postu.
Keď už sme pri Zille, fakticky dúfam, že keď sa NHL vráti, tak mu niekto dá prácu pomocného komentátora/štúdiového analytika. Na NBC bol ako special guest výborný, patrí na obraz.
KONEČNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :lol: :clap: :lol: :clap: :lol: KONEČNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ejha: :ejha: :ejha: :ejha: :ejha: :ejha:
je to hodene aj na fb hf ale paci sa

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nastastie som videl iba zostrih :pray:
Tak som sa tesil co predvedu tie nase "hviezdy" na cele s Oviem, ked sa o nom tolko pisalo, ako ho Oates pozdvihne na vyssiu uroven..a za cely zostrih som ho ani nevidel. Ja sa toho Oatesa bojim ako cert kriza, ked isiel "pozdvihnut" Hershey do AHL cez vyluku tak neviem ci vyhral aspon nejakych 5 zapasov za ten cas. Je to len prvy zapas, takze stale verim ze sa to zlomi, ale keby sme nemali take stastie pri tych goloch (co bolo cisto na nahodu) tak odchadzame s nadielkou 0-6.
A to bolo reci o utocnom presingu, vyvijani natlaku v utocnom pasme a podpore obrancov pri utoceni..rovno druha Barca.
Ale raz sa mi zdá, že Oatesa si hráči v celej lige zvolili ako najlepšieho asistenta trénera :D uvidíme bol to ešte len prvý zápas mňa trochu mrzí, že Kuznecov neprišiel
Tak koukam ze Oveckin zacina svoji smlouvu plnit lip a lip :) uz skoro atakuje top bodovani :)

1+1 v 5 zapasech a -2 jsou uzasne vykony :) Cekam dalsi Hart Trophy,Art ross a Maurice Richard trophy to je snad samozrejmost :)

Neberto to zle prosim.
Preco v zlom? Ved mas pravdu..
Ovechkin je posledne tri sezony viac-menej neviditelny, ale zaciatok tejto sezony je uz hardcore..
Do troch rokov dost mozne (ak to takto pojde dalej) mame suverejne najdrahsie lave kridlo v tretom utoku
Ved uz teraz je sice vedeny ako prvy utok (na supiske), ale hraje s Beaglom a Crabom, co su hraci 3-4 formacii..
tak ovie bol teraz proti flyers v utoku s ribeirom a wolskim viditelnejsi, oates sa vyjadril, ze zostane s nimi aj dalej...dufam, ze sa dneska zadari a konecne chytia dobru formu...aj ked s tou obranou a utokom, ktory este nedal za sezonu viac ako 3g...budem rad za PO z 8. miesta...k brankarom sa nevyjadrujem, tam je to premenlive jak pocasie..celemu timu by pomohlo keby prisiel jeden kvalitny obranca, rozumne by sme tak vyplnili medzeru v platovom strope...lenze otazka je - kto by mohol prist? :D
1David8 píše:celemu timu by pomohlo keby prisiel jeden kvalitny obranca, rozumne by sme tak vyplnili medzeru v platovom strope...lenze otazka je - kto by mohol prist? :D
ok vymeníme tallindera za bäckstroma :D dobre no asi pýtame veľa, tak potom tallindera za kuznetsova alebo forsberga :hop:
Zapas som nevidel, ale...
Ovechkin do pi*i..uz som s nim stratil akukolvek trpezlivost, aj po minule roky ked to s nim slo dolu vodou sa aspon na Pitt dokazal namotivovat, ale on uz je kompletne nepouzitelny. Hra v prvom utoku a za 8z ma 3 body :hroza:
Neviem kde by sme boli keby neprisiel mnou tak kritizovany Ribeiro.
No a Oates to je uplny traged..dokazoval to u nas na farme cez vyluku a dokazuje to aj teraz. Neviem kolko x este musime prehrat, aby nastala nejaka vymena. Dale Hunter..vrat sa spat :rozlucka:
A tie nase oslabenia :hroza:
Tato sezona vyzera byt kompletne v srac*ach..ani nie kvoli tej bodovej strate, ale kvoli tomu ze nevidim nadej na zlepsenie.
Ak uz nic ine, dufam ze bude nejaky dobry pick..momentalne mame 3 velke nadeje v utoku (Kuznetsov, Forsberg, Wilson) do 2 rokov by sme ich vedeli zapracovat do systemu a to by mohlo znamenat trade pre Ovieho..len kto by ho chcel? :neviem:
Už by to chcel poriadneho, ale fakt poriadneho trénera a možno, že nie len toho (GM) :scare:
Obrázek

Kolik toho trapeni jeste? Ted B2B s Panthers, asi posledni sance...
:hroza: tak toto je uz aj na mna moc
http://slovaknhl.sk/14176-capitals-nebu ... cphee.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jemu sa vsetko paci..az zacinam mat pocit ze citam o GM Detroitu spred 15 rokov

ten team je uplne na dne, kazdy, ale uplne kazdy hra pod svoju uroven..a Oates je ten najvacsi traged, akeho som este nevidel
Oates :?: Co pak je to za trenéra? :clap: proste šefik :lol:
Uz kdyz byl jmenovan hlavnim trenerem u caps jsem se dost divil. Z tampy ho vykopli, u nas nic nepredvedl a pokud se nepletu tak zkousenosti s vedenim tymu nemel, ze by treba byl head coach na farme nebo tak neco... Videl jsem asi dva zapasy washingtonu a nememlo to rad, smysl proste nic. bylo to jako se divat na devs pod "ya know" kdo. Skoro bych si tipl ze Oates zustane, prece jen je to sezona zkracena a nikdo dalsi se nanabizi.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA