od
mt-svk » ned 07. srp 2011 23:00
u nas bola prva lajna:
scorer-playmaker-playmaker
no a odchod Voracka ma absolutne netrapi, nebude nam chybat, nie je to ziadna strata. Minuly rok nehral extra a ak by mal Arniel k nemu taky pristup ako k Filatovovi, tak minimalne polku sezony by za take vykony musel odohrat bud vo stvrtom utoku, alebo cast presediet. Za lepsie vykony nechal Arny Filatova sediet, alebo ho neposlal do hry (aj ked na rozdiel od Hitcha s nim komunikoval), ani sa necudujem, ze chcel odist, ked videl ten dvojity meter (Brassarda neratam, ten je center plus sa celkom chytil). Kuba mam rada a prajem mu v Phille, aby 100% naplnil potencial, ale s prekvapenim som zistila, ze mi nechyba. To po Prospalovom prichode.
Kristian nebol nikdy scorer, vzdy to bol viac tvorca hry, s Nashom ma vynikajucu chemiu, nechapem, preco vedla neho dali na kridlo Voracka. Bola to blbost. Ako som spominala, Nash ma excelentnu chemiu s Huseliusom, pod Hitchom hral utok Filatov--Vermette--Voracek vyborne a Umberger si s Pahlssonom neskutocne sadol. Arniel v tomto neprekrocil Hitchov tien a silou mocou daval dvoch playmakaerov k sebe. Vsak to aj tak vyzeralo. Prihravky, prihravky a strela ziadna. Aj ked nesor zacal Brassard viac strelat, jeho strela nie je zla, nema ale ten spravny strelecky cit, takze toho do branky moc nepadlo.
Nash je dost podcenovany v tvorbe hry, ale to on vie velmi dobre, lepsie ako Voracek, s Carterom by si mohli sadnut. K nim by som dala Prospala (inak, Vencu mam velmi rada, patri medzi mojich oblubencov, dufam, ze karieru dokonci u nas). Je to hrac, ktory vie dobre rozohrat a kvalitne brani. Plus je to bojovnik.