Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pro Columbus fakt supr kauf.podle me ma Venca porad co nabidnout a pokud bude hrat s Carterem a Nashem tak nechci prehanet ale pokud se mu vyhnou zraneni tak 70 bodu neni nemoznych.

Jinak pokud se nestane nic neocekavaneho a nikdo se vyrazne nezrani nebo neztrati formu tak pro me je Columbus jistej ucastnik play off.

Posili jste asi nejvic ze vsech muzstev takze jestli tenhle rok neprijde zlom tak uz asi nikdy.
Pri priaznivej zhode okolností to u Columbusu môže byť aj viac ako 82 zápasov :wink2:
Anger píše:Pro Columbus fakt supr kauf.podle me ma Venca porad co nabidnout a pokud bude hrat s Carterem a Nashem tak nechci prehanet ale pokud se mu vyhnou zraneni tak 70 bodu neni nemoznych.

Jinak pokud se nestane nic neocekavaneho a nikdo se vyrazne nezrani nebo neztrati formu tak pro me je Columbus jistej ucastnik play off.

Posili jste asi nejvic ze vsech muzstev takze jestli tenhle rok neprijde zlom tak uz asi nikdy.
Vsetko bude zalezat na brankaroch, ale dufam, ze ak Mason bude pokracovat v nevyraznych vykonoch, zastupi ho Dekanich. To je podcenovany brankar, pritom je to velmi sikovny hracik.
Craig Button inak povedal v TV, že Nash - Carter v jednej lajne nebudú fungovať...

ku*va aj ja chcem byť analytik... Jeho žerú a platia mu za to, keď to poviem ja, tak je to zadara a ešte som debil :D
Podla fanusikov Flyers mal Carter najlepsiu chemiu s Lupulom a zda sa mi, ze spominali Hartnella.
Ja si ale aj tak myslim, ze Nash bude neskor v utoku s Johansenom a Carter pravdepodobne s niekym inym. Tretim centrom bude v buducnosti Boone Jenner.
begbeee píše:Craig Button inak povedal v TV, že Nash - Carter v jednej lajne nebudú fungovať...

ku*va aj ja chcem byť analytik... Jeho žerú a platia mu za to, keď to poviem ja, tak je to zadara a ešte som debil :D
Ale Button je debil :lol2: :P Čo nevylučuje, že tentokrát môže mať pravdu, just sayin`.
Dufam, ze sa tvoje tvrdenie o Buttonovi potvrdi aj v tomto pripade... :D
:yahoo: Absolutní spokojenost. Já už před zraněním Huseliuse (na rozdíl od vedení a trenérů jsem mu nevěřil) si přál ještě jednoho útočníka a Prospal byl právě ním! Teď už jen aby mu vydrželo zdravíčko a bude to velký tahoun mužstva.
Už se na sezónu těším jako hrom. Parádní doplnění kádru. A pokud nás nezradí brankoviště (kde máme rozhodně jednu z nejhorší dvojiček) tak play off není nereálné!
Mne sa ale nepáči pretlak centrov, ak sa Johansen chytí, Brassarda by som bez milosti vymenila za krídlo. Však my vlastne nemáme poriadny druhý útok, to sa tam budú zbierať centri, je ale otázne, ako bude fungovať chémia.
mt-svk píše:Mne sa ale nepáči pretlak centrov, ak sa Johansen chytí, Brassarda by som bez milosti vymenila za krídlo. Však my vlastne nemáme poriadny druhý útok, to sa tam budú zbierať centri, je ale otázne, ako bude fungovať chémia.
Carter - Johansen - Brassard :lol: :lol: :lol:
ALe nie...Podľa mňa Johansen nemá čo stratiť. Keď sa ukáže, tak ostane v 1.tíme, keď nie, ešte sezónu musí byť medzi juniormi. Len stále neviem, či si Carter s Nashom spolu sadnú, keď mne Jeffino viac sedí na krídle ako v strede. Vermette by teoreticky nemohol hrať na centri ? :wink2: Na NHL-ku som proti nemu nikdy nevedel vyhrať buly :lol2:
Vermette je center, ale v Ottawe hraval istu dobu na lavom kridle, preto predpokladam, ze druhy utok bude:

Vermette--Brassard--Umberger
proc jste neprodlouzili se Stralmanem?

Jak byste ho popsali?
Carter je jako křídlo naprosto mimo. Když hral vedle svého partyboye Richardse, tak z toho byla katastrofa pro oba...Carter jedině na centra, to raději přeučit nějakého zelenáče, než překopávat zaběhnutého hráče. To postradá naprosto logiku...
megaton píše:proc jste neprodlouzili se Stralmanem?

Jak byste ho popsali?
Stralman je vynikajuci korculiar, ktory je dobry v ofenzive.... ked ma den, co v minulej sezone prilis casto nebolo, ale v zavere sa neskutocne chytil. Bohuzial, jeho slabina je obrana, kde prilis neziari.
neis píše:Carter je jako křídlo naprosto mimo. Když hral vedle svého partyboye Richardse, tak z toho byla katastrofa pro oba...Carter jedině na centra, to raději přeučit nějakého zelenáče, než překopávat zaběhnutého hráče. To postradá naprosto logiku...
S Carterom je pocitane na post prveho centra. Bolo to povedane tak Howsonom, ako aj potvrdene Arnielom. Na kridlo sa s nim nikdy neuvazovalo. Na zaciatku by sa mala vytvorti dvojicka Nash--Carter--xxx (jeden z dvojice Prospal/Umberger, uvazovalo sa aj o Huseliusovi, ten sa ale zranil).
Nash - Carter - Huselius :hroza:

Dakedy som čítal nejakú príručku pre trénerov v angličtine (alebo to bolo EA NHL 2004 :hmm: ) a tam bolo, že typovo fungujúce formácie sú:
Grinder - Playmaker - Scorer; Scorer - Playmaker - Scorer ale o Scorer - Scorer - Scorer tam nebolo nič...
Čo Scorer-Scorer-Playmaker? Lebo to je presne to, čo Howson potrebuje. :D (inak presne to, čo pustili vo Voráčkovi :lol:)
u nas bola prva lajna:

scorer-playmaker-playmaker

no a odchod Voracka ma absolutne netrapi, nebude nam chybat, nie je to ziadna strata. Minuly rok nehral extra a ak by mal Arniel k nemu taky pristup ako k Filatovovi, tak minimalne polku sezony by za take vykony musel odohrat bud vo stvrtom utoku, alebo cast presediet. Za lepsie vykony nechal Arny Filatova sediet, alebo ho neposlal do hry (aj ked na rozdiel od Hitcha s nim komunikoval), ani sa necudujem, ze chcel odist, ked videl ten dvojity meter (Brassarda neratam, ten je center plus sa celkom chytil). Kuba mam rada a prajem mu v Phille, aby 100% naplnil potencial, ale s prekvapenim som zistila, ze mi nechyba. To po Prospalovom prichode. :)

Kristian nebol nikdy scorer, vzdy to bol viac tvorca hry, s Nashom ma vynikajucu chemiu, nechapem, preco vedla neho dali na kridlo Voracka. Bola to blbost. Ako som spominala, Nash ma excelentnu chemiu s Huseliusom, pod Hitchom hral utok Filatov--Vermette--Voracek vyborne a Umberger si s Pahlssonom neskutocne sadol. Arniel v tomto neprekrocil Hitchov tien a silou mocou daval dvoch playmakaerov k sebe. Vsak to aj tak vyzeralo. Prihravky, prihravky a strela ziadna. Aj ked nesor zacal Brassard viac strelat, jeho strela nie je zla, nema ale ten spravny strelecky cit, takze toho do branky moc nepadlo.

Nash je dost podcenovany v tvorbe hry, ale to on vie velmi dobre, lepsie ako Voracek, s Carterom by si mohli sadnut. K nim by som dala Prospala (inak, Vencu mam velmi rada, patri medzi mojich oblubencov, dufam, ze karieru dokonci u nas). Je to hrac, ktory vie dobre rozohrat a kvalitne brani. Plus je to bojovnik.
Prospala mám jako hokejistu taky rád, je to vždy velmi platný hráč, ale myslím si, že v Columbusu půjde dolů. Záleží koho vedle sebe bude mít...
neis píše:Prospala mám jako hokejistu taky rád, je to vždy velmi platný hráč, ale myslím si, že v Columbusu půjde dolů. Záleží koho vedle sebe bude mít...
Bude mat dobrych spoluhracov, takze dole by ist nemal.

http://www.dispatch.com/content/stories ... o-tax.html" onclick="window.open(this.href);return false;

neviem, ci sa nemam pripravovat na stahovanie klubu... . A najhorsie je, ze nie kvoli financnej nestabilite majitela, alebo jeho nezaujmu o klub, ale len kvoli arene, pritom tento problem by sa dal pri troske dobrej vole vyriesit.
Posielam staršie Inside Hockey HNIC, každému do príslušného topicu. Kto videl, videl, kto nie, nie.

Masonova nová maska :slintac: Hlavně ta levá strana.
Koci je volny, co takto mu dat sancu a Boll by sa mohol viac venovat hokeju ako bitkam.
mt-svk píše:
neis píše:Prospala mám jako hokejistu taky rád, je to vždy velmi platný hráč, ale myslím si, že v Columbusu půjde dolů. Záleží koho vedle sebe bude mít...
Bude mat dobrych spoluhracov, takze dole by ist nemal.
:hmm: to znamená prvý útok s Nashom?
To si navzájom odporuje :giggle: :sarcasm: - dobrý hokejista hr´=a dobre bez ohľadu na linemates.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS