Vesměs souhlas, jen bych určitě přidal k těm ofenzivním obráncům Subbana, protože to je jasný prototyp ofenzivního beka, jak má být. Pokud bude hrát Pouliot s Giontou a Gomezem tak jako v základní části, neměl bych vůbec o tenhle útok strach. A.Kosticyn, to je velký otazník - určitě je to šikovný hokejista se solidní střelou zápěstím, ale ta náladovost u všech hokejistů z bývalého sovětského bloku je známá... Obě checking lines jsou prakticky jen s jednou změnou, ale typově jsou to stejní hráči, takže by to taky nemuselo být nijak tragické. A v záloze hodně solidní farma v Hamiltonu...OndroNR píše:Tak som sa tak zamyslel, a rozhodol som sa zhodnotiť MONTREAL na jeho všetkých postoch![]()
Brána : Podľa všetkého bude Price chytať za kvalitnou obranou, no je na ňom, či sa chytí. Problém bude, ak sa náhodou zraní. Auld podľa môjho názoru nie je dosť kvalitná dvojka.
OBRANA : Mená ako Markov, Špaček, Hamrlík, Subban, Gill či Picard sú zárukou dobrej defenzívy. Čo sa týka ofenzívy, tam okrem Markova a Špačka nie je nikto. Zrejme sa MTL zamerá na kvalitnú defenzívnu hru v tejto sezóne.
ÚTOK : Podľa všetkého bude Montreal ťahať štvorica Cammalleri, Plekanec, Gionta, Gomez...ostaní hráči ako Pouliot, A.Kostistsin, Moen, Lapierre sa už len musia pridať. Dôležité bude, aby sa nikto zo 4 ťahúňov útoku nezranil...
tri atribúty k tomu, aby Montreal uvidel tento rok Play-off :
1. Price sa musí chytiť a chytať "aspoň" tak, ako minulý rok Anderson
2. Obrana musí Pricovi neustále pomáhať, a hrať na 110 %
3. K 4 ťahúňom sa musí niekto pridať
Toť vše...S Montrealom to také zlé nebude...Bude to tuhý boj o Play-off
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Niemi tam pude za 2 a jeste bude chrochtat blahem... A my pak vezmeme mileho Careyho po tradu za milosa...FLYERS FAN píše:Podle televizní stanice CBC vyzval Carey Price vedení Canadiens, aby ho patřičně zaplatili, jinak že vstoupí "do stávky". Podle zdroje blízkého klubu údajně požaduje roční plat ve výši tří miliónů dolarů.![]()
![]()
Uz se na to tesim...
To se nestane, protože Niemi k nám nepůjde! Jinak, pokud je ta zpráva pravdivá, je Price neskutečně drzý spratek a hodně by mě zklamalAndyF píše:Niemi tam pude za 2 a jeste bude chrochtat blahem... A my pak vezmeme mileho Careyho po tradu za milosa...FLYERS FAN píše:Podle televizní stanice CBC vyzval Carey Price vedení Canadiens, aby ho patřičně zaplatili, jinak že vstoupí "do stávky". Podle zdroje blízkého klubu údajně požaduje roční plat ve výši tří miliónů dolarů.![]()
![]()
Uz se na to tesim...
Je možné, že využíva situácie, keďže nielenže jeho najväčší konkurent Jaro Halák, ale aj Cédric Desjardins (či ako sa volá) boli vymenení. No a milý Carey zacítil možnosť si prilepšiť napriek nie kvalitným výkonom v sezóne.habs píše: To se nestane, protože Niemi k nám nepůjde! Jinak, pokud je ta zpráva pravdivá, je Price neskutečně drzý spratek a hodně by mě zklamal. Jeho agent se měl vyjádřit v tom smyslu, že snad do týdne by mělo být o Priceovi jasno, tak uvidíme...
Tak ono je údajně všechno jinak - GM Gauthier mu prý nabízí 3,3 mil. na rok a smlouvu na čtyři roky, Price chce dvouletý kontrakt, ale nevím, za kolik ročně... Takže v tomhle případě by se jednalo pouze o dohady o délce kontraktu. I když, na druhou stranu nechápu, za co mu Gauthier nabízí víc jak 3 mega...Anger píše:taky si myslim ze pri odchodu Halaka ucitil ze montreal ho musi podepsat tak se z toho snazi neco vytriskat.Jak milé že?
Pro mě je snesitelná úroveň 2 - 2,5 mil. na rok a klidně bych mu dopřál pouze ty dva roky, ať se pak uvidí, zda to bylo zasloužené a může si říct o víc nebo to bylo nezasloužené a potom tedy s penězi dolů nebo pryč!mt-svk píše:A kde je napísané, že bude v budúcnosti kvalitným brankárom? Maximum 1,5 milióna ročne + bonusy.maro píše:3,3 je podla mne teraz moc..ale na 4 roky sa to potom oplati..je to good
Myslím si, že by Priceho motivovali skôr tie bonusy, kedy by si mohol zarobiť tak peknú hŕbku peňazí, ako aj nič, prípadne niečo medzi tým. Neplatí sa za potenciál, ale odvedené výkony.habs píše:Pro mě je snesitelná úroveň 2 - 2,5 mil. na rok a klidně bych mu dopřál pouze ty dva roky, ať se pak uvidí, zda to bylo zasloužené a může si říct o víc nebo to bylo nezasloužené a potom tedy s penězi dolů nebo pryč!mt-svk píše:A kde je napísané, že bude v budúcnosti kvalitným brankárom? Maximum 1,5 milióna ročne + bonusy.maro píše:3,3 je podla mne teraz moc..ale na 4 roky sa to potom oplati..je to good
Tak jsem se moc nespletl, Price podepsal na dva roky za celkových 5,5 mil. dolarů - jestli je to hodně nebo odpovídající, to ukáže až sezóna, ale po loňsku si rozhodně stěžovat nemůže!mt-svk píše:Myslím si, že by Priceho motivovali skôr tie bonusy, kedy by si mohol zarobiť tak peknú hŕbku peňazí, ako aj nič, prípadne niečo medzi tým. Neplatí sa za potenciál, ale odvedené výkony.habs píše:Pro mě je snesitelná úroveň 2 - 2,5 mil. na rok a klidně bych mu dopřál pouze ty dva roky, ať se pak uvidí, zda to bylo zasloužené a může si říct o víc nebo to bylo nezasloužené a potom tedy s penězi dolů nebo pryč!mt-svk píše: A kde je napísané, že bude v budúcnosti kvalitným brankárom? Maximum 1,5 milióna ročne + bonusy.
Podľa mňa je to dobrá zmluva. Mnohí Pricea za jeho výkony z pred vlaňajška zatracujú. Ja nie. Podľa mňa bude mať OK sezónu, v budúcnosti by mohol patriť k TOP gólmanom NHL (pretože talent nato má a v Montreale to s tým tlakom ľahké nemal), snád si zvykol a bude sa už len zlepšovať... niekto by mu taký plat dal, iný nie. Ja si myslím,že to nieje zlé,v podstate OK. Uvdiíme, ako mu vyjde sezóna...
Tak myslím, že s tím Auldem to myslíš jako ironii, protože v opačném případě bych ti musel jen říct, že Auld je pro mě "díra" a jsem zklamaný, že jsme nepodepsali Ellise, když už jsme jeho práva dostali od Nashvillu...cepi píše:2.750 na rok to je podla mna OK, aj pre C.Roya aj pre samotny klub, navyse po vyprsani 2 rocneho kontraktu riesi Carey status RFA som zvedavy ako sa mu bude darit......![]()
inak Alex Auld ako 2jka
Vidíš akú odpoveď som dostal? Asi to myslí vážne, pre mňa je ale slabý i na 2ku...habs píše:Tak myslím, že s tím Auldem to myslíš jako ironii, protože v opačném případě bych ti musel jen říct, že Auld je pro mě "díra" a jsem zklamaný, že jsme nepodepsali Ellise, když už jsme jeho práva dostali od Nashvillu...
za Auldom si stojim, dajte mu sancu, aj mnehabs píše:Tak myslím, že s tím Auldem to myslíš jako ironii
tomuto kroku absolutne nerozumiem.....Elliis to by bolo ine brankarske kaficko, tetkom len spoliehat na to, ze C.Roy zachyta....habs píše:že jsme nepodepsali Ellise, když už jsme jeho práva dostali od Nashvillu...
ale to uz necham na vas ako sa s touto situaciou vysporiadate, ach jo Rask + Thomas
Auld není díra.Samozřejmě není to špička mezi backupy,ale ve Vancouveru dělal jedničku a v několika klubech prokázal (Boston,Ottawa) že chytat umí.Ani loni v Dallase nebyl špatný.Ano,stats tomu příliš neodpovídají,ale chytat pod nejlevnější obranou v lize není procházka růžovým sadem.habs píše:Tak myslím, že s tím Auldem to myslíš jako ironii, protože v opačném případě bych ti musel jen říct, že Auld je pro mě "díra" a jsem zklamaný, že jsme nepodepsali Ellise, když už jsme jeho práva dostali od Nashvillu...
Ono to u Ellise nejspíš vyhořelo na tom, že chtěl chytat jako jednička a když ta možnost v Tampě byla, sáhl po ní. Jinak si myslím, že by u nás zůstal, protože se v tom smyslu ještě před otevřením volného trhu vyjádřil.cepi píše:za Auldom si stojim, dajte mu sancu, aj mnehabs píše:Tak myslím, že s tím Auldem to myslíš jako ironii
tomuto kroku absolutne nerozumiem.....Elliis to by bolo ine brankarske kaficko, tetkom len spoliehat na to, ze C.Roy zachyta....habs píše:že jsme nepodepsali Ellise, když už jsme jeho práva dostali od Nashvillu...
ale to uz necham na vas ako sa s touto situaciou vysporiadate, ach jo Rask + Thomas![]()
Zase se nedá říct,že by byl Smith výrazně horší jak Price.habs píše:Ono to u Ellise nejspíš vyhořelo na tom, že chtěl chytat jako jednička a když ta možnost v Tampě byla, sáhl po ní. Jinak si myslím, že by u nás zůstal, protože se v tom smyslu ještě před otevřením volného trhu vyjádřil.
Nemám ti ještě náhodou definovat výraz kompetence?Getzo5 píše:Definuj výrazne...nie, toto by bol neverending story. Horší je, Ellis u vás na jedničku pred Smithom má, to mal aj Nitty okamžite ako prišiel, nechápem, prečo to vôbec trvalo, kým sa usadil...
Myslím,že se to z toho mého předchozího příspěvku pochopit dalo.Price je o něco lepší jak Smith,ale zase mezi nimi není takový rozdíl,aby zde někdo prohlašoval,že by Ellis v Montrealu nemohl dělat jedničku (nebo se s Pricem alespon pravidelně střídat)
To ti tam chýba "kisin píše:Nemám ti ještě náhodou definovat výraz kompetence?Getzo5 píše:Definuj výrazne...nie, toto by bol neverending story. Horší je, Ellis u vás na jedničku pred Smithom má, to mal aj Nitty okamžite ako prišiel, nechápem, prečo to vôbec trvalo, kým sa usadil...
Myslím,že se to z toho mého předchozího příspěvku pochopit dalo.Price je o něco lepší jak Smith,ale zase mezi nimi není takový rozdíl,aby zde někdo prohlašoval,že by Ellis v Montrealu nemohl dělat jedničku (nebo se s Pricem alespon pravidelně střídat)
Ale mohol, Price, či si to niekto prizná, alebo nie je protažovaný vedením, Ellis by bol prinajlepšom competitive (presne ako hovoríš o tom striedaní sa - a to mu nestačí po tom čo si odsedel dve sezóny za Rinnem), mal by rolu sťaženú, čo u vás mať nemusí. S prehľadom to nebude, ale jedničkou by byť mal.
Getzo5 to pochopil správně - nejde jen o kvality, ale v tomhle případě jde hlavně o situaci v Montrealu, kterou Ellis bezpochyby znal. Proto jsem napsal, že v Tampě se mu možnost prvního gólmana naskytla - rozhodně ta možnost bude o hodně větší než u Habs. Tímhle směrem se, podle mě, ubíraly myšlenkové pochody Ellisekisin píše:Nemám ti ještě náhodou definovat výraz kompetence?Getzo5 píše:Definuj výrazne...nie, toto by bol neverending story. Horší je, Ellis u vás na jedničku pred Smithom má, to mal aj Nitty okamžite ako prišiel, nechápem, prečo to vôbec trvalo, kým sa usadil...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé