Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

fantomas píše:Hele, chlapi, my ale dneska neměli týmový volno! :giggle:
ono nebolo volno? :-O Ja ked som videl tých dvoch snehuliačikov na lade sa tak opatrne kotúlať,som si myslel,že to odložíme až sa dokotulujú zvyšny dvaja :giggle:
v dalšim kole tvrdý oříšek v podobě DANGEROUS DRAGONS :frajer2: takže pevné nervy a dobré tipy přeji.... :good:
Sergion72 píše:v dalšim kole tvrdý oříšek v podobě DANGEROUS DRAGONS :frajer2: takže pevné nervy a dobré tipy přeji.... :good:
tych lamakov date lavou zadnou :)
huš dakde ty blue analfabet :a_von:
Joe S. píše:huš dakde ty blue analfabet :a_von:
to jasně :pc:
11 /20 - 12.12.2013
VOĽNO - FIREBIRDS

pojedeme na :groupwave: týmové soustředko :matika: hokejky a termosky sebou :good:
Dobře, kucí. :klobuk: Já si nedobrovolně odfrk teda. :jn:
Ok tak Full House som túto sezónu ešte nemal :D
Sergion72 píše:11 /20 - 12.12.2013
VOĽNO - FIREBIRDS

pojedeme na :groupwave: týmové soustředko :matika: hokejky a termosky sebou :good:
Peter super nápad,už sa tam teším,utuží to kolektív budú tam i holky a pivo? :jupi:
dreamer píše:Ok tak Full House som túto sezónu ešte nemal :D
no vidíš,chcelo to len čas velmi pekne si to tam dal :yes: a fajn za tu zmenu Phillky :wink:
fantomas píše:Dobře, kucí. :klobuk: Já si nedobrovolně odfrk teda. :jn:
ja už by som si odfrkávat mohol pomaly prestať a konečne sa trošku zobudit :wink2: :lol2: Snad po tom společným sústredením týmu se to zlepší :)
arek píše:
Sergion72 píše:v dalšim kole tvrdý oříšek v podobě DANGEROUS DRAGONS :frajer2: takže pevné nervy a dobré tipy přeji.... :good:
tych lamakov date lavou zadnou :)
dobrý tip vyšlo to , :wink: je fajn pocit dať dole vedúci tým ligy ako nováčikovia, povzbudí nás to do dalšej časti kola :wink2:
Juraj píše:
ja už by som si odfrkávat mohol pomaly prestať a konečne sa trošku zobudit :wink2: :lol2: Snad po tom společným sústredením týmu se to zlepší :)
a kedy ťa uvidíme aj v topiku Blues priateľu..? alebo ty riešiš iba tipovačku..?
Paráda super skalp :hop: ,dreamer je pašák :moj: , pohled na tabulku je velice příjemný ztráta na prvního dva bodíky ale také na posledního fleka pět bodíků :yes: takže musíme makat dále :box:
Walt píše:
Juraj píše:
a kedy ťa uvidíme aj v topiku Blues priateľu..? alebo ty riešiš iba tipovačku..?
nie neriešim len tipovačku, ale ešte sa tu musím trošku rozkukať čo kde ako funguje.Momentálne som tu hej kvôli nej, :wink: ale časom rád tam s ostatnými fans Blues popíšem. :yes:Ale ďakujem za pozvánku :)
Wohou, late change na remízu SJS se ukázala bejt majstrštykem. Aspoň malá útěcha. :-?
Podstatnejšie sú ale tri body, ktoré sme získali :) Good Job
Super práce pánové :good: já se ale musím stydět hrozný , nejhorší bodový výkon :oops: ještě že Vám to šlape
Sergion72 píše:Super práce pánové :good: já se ale musím stydět hrozný , nejhorší bodový výkon :oops: ještě že Vám to šlape
onedlho bude to týmové soustředko :oslava: tam se dáme dokupy :wink: hlavne teda my dva, chalanom to šlape velmi pekne :)
Tak po DD sme dali dole i EI jen tak dále pánové :clap:
Super práca zatiaľ. Síce máme dnes voľný deň, ale natipujme do individuálky :)
Supr práca chalani zatial ,velmi pekne vám to ide :) Veľa šťastia do druhej polky kola prajem,nech dobre rozbehnuté kolo aj tak pokračuje v ňom.. :clap: :clap:
Petr dnes full house po vcerajsku paradny vysledok len ta dalej.Dalsie bodiky do tabulky po pp fantomas dreamer supr vam to tam pada. len tak dalej chalani.
Juraj píše:Petr dnes full house po vcerajsku paradny vysledok len ta dalej.Dalsie bodiky do tabulky po pp fantomas dreamer supr vam to tam pada. len tak dalej chalani.
jj super jízda :good: jen tak pokračovat, upřímně jsem takový průběh výsledků našeho teamu po začátku nečekal
proto větší radost :hop:
Chris píše:Supr práca chalani zatial ,velmi pekne vám to ide :) Veľa šťastia do druhej polky kola prajem,nech dobre rozbehnuté kolo aj tak pokračuje v ňom.. :clap: :clap:
FB děkuje za velmi příjemnou poklonu :yes: určitě to dále bude více náročné jelikož každý team bude bojovat o důležité body , zajisté budem tvrdě :box: bojovat a držet nastavenou latku :)
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG